Zaman: Pzr Mar 29, 2026 19:35

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Süheyl Batum: Plân Şu: Türkiye’yi Parçalayacaklar!

Süheyl Batum: Plân Şu: Türkiye’yi Parçalayacaklar!

Biz Bu oyunu Mutlaka Bozacağız!

Biz Bu Oyunu Mutlaka kıracağız!

Süheyl Batum, Ulusal Kanal’da bugün ( 7 Mart), Elif Akçınar’ın sunduğu „Neler Oluyor?“ programına katıldı. Merak edilen konularda partisi ve kendi adına açıklamalar yaptı. Konuşmasından önemli bölümler:

Gazeteci tutuklamaları

Cumhurbaşkanının ben bu oyunun içersinde bir aktör olduğunu düşünüyorum.
Bakınız: Her gün Televizyonlara çıkan,oralarda tartışan aynı kişiler...Yenişafak’tan iki kişi...Zaman’dan şu kişi...
Şimdi artık, „Sende uçak düşürdün. Bana bak senide ...
Read more : Süheyl Batum: Plân Şu: Türkiye’yi Parçalayacaklar! | Görüntüleme : 992 | Yanıtlar : 4

Küçük Bir Soru

Haber bugünkü Milliyet gazetesinden. Gazetenin 20.sayfasında yer alan haber aynen şöyle:

‘Varan 2 şantajı yapacaklardı’

Ergenekon soruşturması kapsamında 14 Şubat’ta gözaltına alındıktan sonra tutuklanan OdaTV’nin sahibi gazeteci Soner Yalçın’dan ele geçirilen belgeleri inceleyen polislerin hazırladığı fezlekede, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a şantaj yapılmasına ilişkin notların yer aldığı bir belgenin de bulunduğu öne sürüldü

İddialara göre, Soner Yalçın’ın bilgisayarında bulunan silinmiş bir dosyada, “Halk TV’nin alınmasıyla” ilgili 4 aşamalı bir eylem planı çıktı. Belgede, Halk ...
Read more : Küçük Bir Soru | Görüntüleme : 1880 | Yanıtlar : 8

Gözaltılara ve Hücre Zulmüne Tepkiler: Türkiye’de artık hukuk yok!

Gözaltılara ve Hücre Zulmüne Tepkiler:
Türkiye’de artık hukuk yok!

(Ulusal Kanal'a dün gece telefonla bağlanarak tepkilerini dile getiren aydınlarımız: Tacidar Seyhan- Oktay Ekşi- Mehmet Bedri Gültekin- Tansel Çölaşan- Yalçın Bayer- Ercan İpekçi- Banu Avar)

Tacidar Seyhan (CHP Milletvekili)
Siyasi irade sivil diktatörlüğe döndü!

Oradaki huzur, sosyal, psikolojik dengeler bozulmaya çalışılıyor…
Yazarlara, çizerlere , bu olaya taraf olanlara gözdağı verilmeye çalışılmaktadır. Bu içeriye değil, dışarıya mesajdır.Yılmayanlara, karşı çıkmayın mesajıdır.
Tecrit (hücre) cezası isyan, isyana teşvik…oradakilere rahatsızlığa ...
Read more : Gözaltılara ve Hücre Zulmüne Tepkiler: Türkiye’de artık hukuk yok! | Görüntüleme : 818 | Yanıtlar : 2

İzmir, BOP Eşbaşkanı'nı Bekliyor

İzmir, BOP Eşbaşkanı'nı Bekliyor

İzmir'de pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Aliağa - Menderes banliyö hattının açılışı yapacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle ilgili duyuru afişleri yırtıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hazırlatılan, üzerinde Başbakan Erdoğan'ın resimlerinin bulunduğu afiş, şehrin işlek cadde ve sokaklarına yerleştirildi. Sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce duyuru afişlerine zarar verildi. Afişlere bilinçli olarak zarar verildiği, ancak şu ana kadar yırtma olayıyla ilgili gözaltının ...
Read more : İzmir, BOP Eşbaşkanı'nı Bekliyor | Görüntüleme : 896 | Yanıtlar : 0

İP'li gençler Kadıköy'deki AKP ilçe binasını işgal ettiler

Gece saat 02:00 sularında yaklaşık 100 kişilik İP'li gençler Kadıköy'de ki AKP ilçe binasını işgal ettiler. Eylem hala devam ediyor. Bu bugün Ankara ve Denizli'den sonra İP'lilerin 3. AKP bina işgali.

Kaynak:internetteki çeşitli siteler ve bunlardan birisinin linkini aşağıya veriyorum.
http://www.kemalistler.org/oncu-genclik ... yuyor.html
Read more : İP'li gençler Kadıköy'deki AKP ilçe binasını işgal ettiler | Görüntüleme : 580 | Yanıtlar : 0

İşçi Partili gençler AKP Ankara İl Başkanlığı'nı işgal etti

Doğu Perinçek'in tek kişilik hücreye alınmasını protesto eden 20-25 kişilik İşçi Partili gençler az önce Ankara'da ki AKP İl Binası'nı işgal etti. Eylem yarım saat sürdü. Polisin müdahalesi ile gençler gözaltına alındı. Eyleme katılan gençlerden Utku Reyhan gözaltı aracından şu an canlı yayında ULUSAL KANAL'a bu eylemi anlatıyor.....(Şu an konuşmayı fark eden polisin müdahalesi ile konuşma yarım kaldı...saat:19:27)

Kaynak: ULUSAL KANAL ANA HABER BÜLTENİ
Read more : İşçi Partili gençler AKP Ankara İl Başkanlığı'nı işgal etti | Görüntüleme : 665 | Yanıtlar : 1

Bahçeli: Yargı süreci devam ediyor (Yeter Bahçeli, yeter!!!)

Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 4’üncü dönem eğitim faaliyetlerinin tamamlanması nedeniyle düzenlenen sertifika törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, buradan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, Ergenekon soruşturması kapsamında Perşembe sabahı düzenlenen arama ve gözaltı operasyonlarına ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine, "Yargı süreci devam ediyor. Gelişmeleri sabırla takip etmek lazım" dedi.

Baroların, söz konusu arama ve gözaltıların hukuksuz olduğunu dile getirdiklerinin hatırlatılması üzerine ise Bahçeli, "Biz siyasilere düşen görev, yargıyı sonuna kadar takip etmek olmalıdır. Yargının sonuçlarına ...
Read more : Bahçeli: Yargı süreci devam ediyor (Yeter Bahçeli, yeter!!!) | Görüntüleme : 737 | Yanıtlar : 1

Uğur Mumcu / Uçak Kaçırma Suçu

Sevgili Uğur Mumcu, ’’Sakıncalı Piyade’’ kitabında, 12 Mart faşizminin tüm haşmetiyle ülkemizin yurtseverlerine kan kusturduğu günlerde yaşadığı ve tanık olduğu traji-komik olaylardan kesitler sunuyor.

Kitabın ’’Uçak Kaçırma Suçu’’ başlıklı bölümünde Altan Öymen’in ‘Uçak Kaçırmakla’ suçlandığı olayı anlatıyor.

Şükürler olsun ki, artık ‘ileri demokrasi’ye kavuştuk; ancak faşist darbe dönemlerinde yaşanabilecek böylesi traji-komik iddialara ve olaylara artık hiç tanık olmuyoruz…

’’UÇAK KAÇIRMA SUÇU

Ankara Sıkıyönetim Komutanlığının dehşetengiz bildirilerinden biri daha okunuyordu. Bütün koğuş, kulak kesilmiş dinliyorduk. Bir ...
Read more : Uğur Mumcu / Uçak Kaçırma Suçu | Görüntüleme : 1646 | Yanıtlar : 0

Ergenekon Tertibi'nin Medya Ayağı'nda İkinci Perde

Ergenekon'da büyük operasyon

Polis, Ergenekon soruşturması kapsamında İstanbul ve Ankara'da gazeteci Nedim Şener ve Ahmet Şık, yazar Prof. Dr. Yalçın Küçük, eski MİT'çi Kaşif Kozinoğlu ve aralarında çok sayıda gazetecinin olduğu adreslerde arama yapıyor. Ev ve ofislerinde arama yapılan isimler hakkında ''Ergenekon terör örgütü üyeliği'' suçlamasıyla gözaltı kararı da bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Soner Yalçın ile birlikte 2 Odatv çalışanının da gözaltına alınmasıyla başlayan soruşturma kapsamında İstanbul ve Ankara’da eş zamanlı olarak aralarında gazetecilerin de ...
Read more : Ergenekon Tertibi'nin Medya Ayağı'nda İkinci Perde | Görüntüleme : 3541 | Yanıtlar : 19

Polisi linç edip öldü diye bıraktılar

YÜKSEKOVA’DA VAHŞET

Gözü dönmüş katiller sürüsü görevini yapan sivil polis Aziz İ.’yi öldüresiye dövdü. Polisin hayati tehlikesi devam ediyor

Bunlar insan değil!
Hakkarİ’de yaşanan insanlık dışı olayda bir mahkumu gözaltına alan polisler saldırıya uğradı. 3 polis kurtulmayı başardı, Aziz İ. ise 100 vahşinin arasında kaldı.

Van’a sevk edildi
LİNÇ sırasında mahkum kaçtı, saldırganlar ise kanlar içinde yere yığılan sivil polis Aziz İ.’yi öldü diye bıraktılar. Ağır yaralı polis Aziz İ. ise Van’a sevk edildi. ...
Read more : Polisi linç edip öldü diye bıraktılar | Görüntüleme : 690 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148826 ileti • Toplam 46387 başlık • Toplam 25117 üye

x