Zaman: Pzt Haz 16, 2025 8:05

News News of Genel Yazışma Bölümü

Site map of Genel Yazışma Bölümü » Dizin : Genel Yazışma Bölümü

Üyelerin birbiriyle herhangi bir konuda anlık yazışma yeri

Bir askerin trajik ölümü: Cesedi bile ortada kaldı!

Bu haber dün haberlerde vardı, bu sabah her yerden kalkmış. Aradım, bulamadım. Oysa bu haber röntgenimizi çekiyor! Bu haberi herkes duymalı! Hepimiz suçluyuz! Utanmalıyız! Askerimize sahip çıkmadığımız için. Askerimize sahip çıkmayanları rezil etmediğimiz için!
Askerimiz bu haldeyken, ben gazeteciyim diyenleri, bölücülerin ağzıyla konuşmaya cüret eden pislikleri dinlediğimiz için...Bu haberleri görmezden gelen hainleri başımıza taç ettiğimiz için...

Bir ek daha: Tunceli Pürümür'den gelen şehit ve yaralı asker haberini duydunuz mu? Yoksa o haberi de mi kopyalayıp ...
Read more : Bir askerin trajik ölümü: Cesedi bile ortada kaldı! | Görüntüleme : 1811 | Yanıtlar : 0

HALKnet.com Açıldı...

Selamlar

Yeni siteniz HALKnet.com açılmıştır.

Buraya haber-yorum gönderebilirsiniz.

Ve takip edebilirsiniz.

Siteye sahip çıkalım,
videoları oradan da yayınlayalım,

Odatv skandalından sonra,
Gerçek ve Dürüst haber yapacak bir portalımız oldu...

Hayırlısı olsun
Read more : HALKnet.com Açıldı... | Görüntüleme : 2444 | Yanıtlar : 0

DUYURU: Yazı yazdığım site ile ilgili

Değerli arkadaşlar, çok uzun değil ama yaklaşık 2-2,5 ay Objektif Bakış isimli haber sitesinde köşe yazılarım yayınlandı. Bugün öğrendiğime göre site sahibi, içinde bulunduğu maddi sıkıntılar ve bir gece ansızın kendisine eposta ile gelen "sitenizi satın almak istiyorum" şeklinde ki mesaj da eklenince, siteyi satmış. Siteyi alan kişiler malum cemaatten olan kişiler. Bir çeşit Tuncay Özkan-KANAL TÜRK vakası sayılabilir yani.

Dolayısıyla artık bu site ile bir ilgim kalmadı.

Şu an eski sitede birlikte yazdığım birkaç ...
Read more : DUYURU: Yazı yazdığım site ile ilgili | Görüntüleme : 1568 | Yanıtlar : 0

Genel Yazışma Bölümü Hakkında

Üyeler birbiriyle herhangi bir konuda ve tek bir konuya bağlı kalmadan yazışabilir. Kendine özgü tartışmaların konusu Tartışma bölümünde açılmalıdır. Anlık yazışmalar için bu başlık kullanılabilir.
Read more : Genel Yazışma Bölümü Hakkında | Görüntüleme : 13287 | Yanıtlar : 12

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148683 ileti • Toplam 46064 başlık • Toplam 25009 üye

x