Zaman: Sal Haz 24, 2025 4:50

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

baska tanrinin cocuklari

yaniniza aysun kayaci'yida almayi unutmayin , duserseniz insallah bol kecili ,bir cobanli bir adaya dusersiniz :)))
donunce aysun hanimdan yeni coban hikayeleri dinleme lutfuna erisiriz ...
bu kafalarla siz zaten "lost" tan daha fazlasini beceremezsiniz
Allah iyiliginizi versin !

http://www.skyturkonline.com/news.jsp?c=1&newsId=71305

Biz iş gezisine gidiyoruz

Oray ve ben, araştırma ve incelemelerde bulunmak için yakında New York’a gideceğiz. Ben de Oray da şikayeti ...
Read more : baska tanrinin cocuklari | Görüntüleme : 606 | Yanıtlar : 0

_ nihat genc

Bu hafta nihat genc çikti mi?

sagolun
Read more : _ nihat genc | Görüntüleme : 623 | Yanıtlar : 3

Son Başbuğ Alparslan Türkeş

Ortadoğu Gazetesinin bikaç sene önce vermiş olduğu Başbuğun hayatının anlatıldığı belgesel.

İndirmek için;

http://www.viddler.com/show_movie!orgFi ... n=427448ad
Read more : Son Başbuğ Alparslan Türkeş | Görüntüleme : 898 | Yanıtlar : 4

Bahar sendromuna kolay çözümler

Yalnız Türkiye’de değil her ülkede bahar gelince daha sık konuşulan bazı kavramlar var.

Bunların başında "yorgunluk, detoks, kilo sorunu, selülit problemi ve kozmetik ürünler" geliyor. Bu 5’liye "bahar sendromu" deniyor. Ben de size bu yılın favori yorgunluk reçetelerini vereceğim.

Bahar, herkesi, her bedeni ve her ruhu az veya çok yoruyor. Baharın bizi neden yorduğunu henüz bilmiyoruz. Muhtemel sebebi doğanın yaşadığı "kıştan uyanma", "yaprak-çiçek açma" sancısı olmalı. Bahar yalnız suya ve ağaçlara can vermiyor. Baharla ...
Read more : Bahar sendromuna kolay çözümler | Görüntüleme : 610 | Yanıtlar : 0

nihat genc

nihat genc sansurleniyor mu?

basligi altinda yazmam gerekiyordu ancak ..sistem "error" mesaji verdigi icin yeni baslik aciyorum ..

biraz once "ne var ne yok " programinin normal yayin suresinde rtuk'ten gelen bir aciklama yayinlandi ..
programin yayini durdurulmus ( kurallarina gore 1-12 program arasinda durdurma haklari var ) suc! un tekrari halinde suresiz yayini durdurabiliyorlar sanirim ..

arkadaslar gecmis olsun ...

ne demistik ?

fasizm'in ayak sesleri mi?

"ehil" eller tarafindan mesajimin uygun yere tasinilacagini ...
Read more : nihat genc | Görüntüleme : 580 | Yanıtlar : 1

komplonun troykasi :)

Komplonun Troykası Biraraya Geldi

Komploların kralları Mahir Kaynak, Yalçın Küçük ve Erol Mütercimler bir araya geldiler ve Türkiye'nin gündemi üstüne bir değerlendirme yaptılar ki, okumaya değer...

Biran'ın "32. Gün" programına katılan Türkiye'nin en ünlü komplo teorisyenleri Mahir Kaynak, Yalçın Küçük ve Erol Mütercimler, Türkiye gündemini değerlendirdi.

Mahir Kaynak AKP'ye açılan kapatma davasını bir operasyon olarak algıladığını söyledi ve operasyonu yürütenin de MHP olduğunun altını çizdi.

Kaynak'a göre önümüzdeki günlerde "AKP kapatılacak. Erdoğan ve Gül siyasi ...
Read more : komplonun troykasi :) | Görüntüleme : 577 | Yanıtlar : 1

IQ'mu EQ'mu???

E-posta kutuma gelen bir yazıyı paylaşmak istedim...

IQ ve EQ

Evliliğinin daha üçüncü yılında karısı, arkadaşlarına "hissettiği sevgi açlığından söz etmeye başlamıştı. Aşk evliliği olarak başlayan ilişki, beşinci yılına varmadan çatırdamaya başladı. Karısına koştuğu şart şuydu:
"Seninle evli kalmamı istiyorsan yemeğim üç öğün, düzenli olarak odama gelecek. Benden dostluk veya yakınlık beklemeyeceksin. Bunlardan şikayet de etmeyeceksin!"
Evlilik 11 yıl sürdü. Boşanmanın ardından çocuklarından ayrılmanın üzüntüsü ve aşırı çalışma, beraberinde şiddetli bir mide ülseri ...
Read more : IQ'mu EQ'mu??? | Görüntüleme : 662 | Yanıtlar : 0

32. Gün (Acil) 4 Nisan Programı İzleyemedik!!!

32. Gün (Acil) 4 Nisan Programı İzleyemedik!!!
RAM kardeş valla çalışanların bu prograsmı izlemesi mümkün değildi!!
Yalçın hocamızı kaçırmak istemezdik
Eğer elinizde varsa
ve siteye koyarsanız çok mutlu oluruz efenim
Bir çok arkadaşım benden rica etti
Bende izniizle size başvurdum
Read more : 32. Gün (Acil) 4 Nisan Programı İzleyemedik!!! | Görüntüleme : 692 | Yanıtlar : 3

"Gelin Rusturan'ı kuralım"

Jirinovski: "NATO, ABD ve AB'den Türkiye'ye fayda gelmez. Rusya, Türkiye ve İran omuz omuza verelim"

Ankara'dan İstanbul'a gelen Rus lider Vladimir Jirinovski, NATO, ABD ve AB'den Türkiye'ye fayda gelmeyeceğini ileri sürerek, "Gelin Rusya, Türkiye ve İran omuz omuza verelim Rusturan'ı kuralım. Türkiye'nin gerçek dostu Rusya'dır" dedi.

Rusya Liberal Demokrat Parti kurucusu ve başkanı Jirinovski, Ankara'daki temaslarını tamamladıktan sonra İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda Rusya Konsolosluğu yetkililerince karşılanan Jirinovski, gazetecileri "Türkiye'yi çok özledim. Hepinizi çok ...
Read more : "Gelin Rusturan'ı kuralım" | Görüntüleme : 485 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148707 ileti • Toplam 46083 başlık • Toplam 25011 üye

x