Zaman: Pzr Haz 22, 2025 14:16

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kurtlar Vadisi Pusu - 22.Bölüm [Kota Dostu!]

Kurtlar Vadisi Pusu - 22.Bölüm

Özellikler:

476x326
300 MB
MPEG Layer-3

Gorüntü:

Resim

Resim

Resim

Linkler:

Rapidshare:

Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part1
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part2
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part3
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu - 22.Bölüm [Kota Dostu!] | Görüntüleme : 823 | Yanıtlar : 3

Sustum Kaldım

Resim
Susuyorum...
Umuda açılan tüm kapılarımı kapatıp,
ıssız bir kösede karanlıga gömülüyorum!
Içimde bir kız çocugu var, duyuyorum sesini...
"Hadi gel, oyna" diyor,
"Ben artık oynayamam" diyorum.
Sesi uzaklaşıyor...
Uyanıyorum...
Yine karanlık,
yine sessizlikteyim.
Kapılarımı açan olmamış,
hala kapalıyım!
Aklıma bir cümle geliyor,
kimbilir nerede okudugum...
"En büyük acılar bile 21 gün sürermiş!"
Bu kaçıncı 21 gün?
Neden hala devam ediyor?
Neden 21 gün
ve bu 21. gün neden gelmedi bana hiç?
Sorular soruları ...
Read more : Sustum Kaldım | Görüntüleme : 818 | Yanıtlar : 0

Kurtlar Vadisi Pusu - 22.Bölüm [Yüksek Kalite]

Kurtlar Vadisi Pusu - 22.Bölüm

Özellikler:

720x576
805 MB
MPEG Layer-3

Görüntü:

Resim

Resim

http://img178.imageshack.us/img178/6725/012117fw0.jpg

Linkler:

Rapidshare:

Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Yuksek.Kalite.By.DrunK.part01
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Yuksek.Kalite.By.DrunK.part02
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Yuksek.Kalite.By.DrunK.part03
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Yuksek.Kalite.By.DrunK.part04
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Yuksek.Kalite.By.DrunK.part05
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Yuksek.Kalite.By.DrunK.part06
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Yuksek.Kalite.By.DrunK.part07
Kurtlar.Vadisi.Pusu.22.Bolum.Yuksek.Kalite.By.DrunK.part08

22.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz

22.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz
Read more : 22.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz | Görüntüleme : 664 | Yanıtlar : 6

Duraklarda yatan ben değildim

http://www.ensonhaber.com/images/news/85201.jpg

Duraklarda yatan ben değildim

Eski yeşilçam yıldızı Mesut Engin ortaya çıkdı.

O, bir dönemin en ünlü sinema oyuncularından biriydi, ama bugün kalacak bir yeri yok... Arkadaşlarında yatıp kalkıyor... Yıllarca esiri olduğu alkol bile, ona yaptıklarının yanlış olduğunu unutturamamış...

Yeşilçam filmlerinin neonlarında adı parlarken, yanında olanlar, işsiz kaldığında ve parası bittiğinde teker teker yalnız bıraktı Mesut Engin’i... Alkolün pençesindeyken evinin yanmasıyla ölümden döndü ve ciddi bir şekilde yaralanarak kolundan biri işlevsiz kaldı... ...
Read more : Duraklarda yatan ben değildim | Görüntüleme : 1040 | Yanıtlar : 0

Tuğba'nın psikolojisi bozuldu

Tuğba Özay'ın avukatı, dava gününün henüz belli olmamasından şikayetçi.
Çeteye yardım ve yataklık suçundan 10 Ağustos’tan beri Paşakapısı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Tuğba Özay’ın avukatı Edip Önder, dava gününün henüz belli olmamasından şikayetçi.

Özay’ın 4.5 aydır tutuklu olduğunu ancak davanın bir türlü açılamadığını söyleyen Önder, “14 klasörlük dosyanın incelenmesi tamamlanmadığı için savcılık dava açamadı. Cezaevi insanın psikolojisini bozuyor. Tuğba moralini yüksek tutmaya çalışmasa da dava bir an önce açılmalı. Tuğba zor durumda” dedi.

interhaber
Read more : Tuğba'nın psikolojisi bozuldu | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 3

Ettiği Şikayete Bak!

DTP'li Alınak, Büyükanıt ve Erdoğan'ı BM'ye şikayet etti. Şikayette ölçü kaçtı!
DTP'li Mahmut Alınak (eski Kars DEP milletvekili), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliği’ne şikayet etti.

Dilekçesinde Kürtlere soykırım uygulandığını iddia eden Alınak, "Dünya barışından başka hiçbir isteği olmayan bu halk, en ufak bir hak ileri sürdüğünde Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde soykırım uygulanarak yok edilmektedir. Asimilasyon tüm acımasızlığıyla sürüyor" dedi.

Alınak, 'Kars Halk Meclisi Sözcüsü' sıfatıyla ...
Read more : Ettiği Şikayete Bak! | Görüntüleme : 577 | Yanıtlar : 1

Cimrilikten Dondu!

Sivasta bir dilenci donarak öldü. Ancak bankadaki parası ağızları açıkta bıraktı.
Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava birçok yerde yaşamı olumsuz etkilerken, 4 kişi donarak öldü. Sivas'ta donan dilenci Kazım Ceylan'ın banka hesabından 60 bin YTL çıktı, evinde 10 bin YTL bulundu.

Sivas'ın Hafik ilçesine bağlı Yeniköy'de oturan ve dilencilik yaptığı belirtilen 63 yaşındaki Kazım Ceylan, köy dışında donarak yaşamını yitirdi.

Ceylan'ın cesedi, köy yakınlarındaki arazide bulundu. Ceylan'ın banka hesabında 60 bin YTL olduğu belirlenirken, ...
Read more : Cimrilikten Dondu! | Görüntüleme : 507 | Yanıtlar : 1

Ruj Kanser Ediyor

Ruj ve oje kanser yapıyor. Sadece bu da değil, kısırlık ve böbrek yetmezliğine yolaçıyor.
Tehlikeli kanserojen maddelerden birini dudaklarınıza sürüyor olabilir misiniz? Peki bu madde, yediklerinizle birlikte dudaklarınızdan ağzınıza, oradan da vücudunuza doğru yol alıyor olabilir mi? Uzmanlar uyarıyor: Ruj ve oje kanser yapıyor!...

Parlak ruj kanserojen çıktı

ABD’li uzmanlar, özellikle gençler arasında yaygın bir şekilde kullanılan parlatıcı ruj ve ojeler için kanser alarmı verdi. Philadelphia’daki Fox Chase Kanser Merkezi’nde yapılan araştırmada, bu ürünlerde kullanılan ...
Read more : Ruj Kanser Ediyor | Görüntüleme : 727 | Yanıtlar : 3

Nar Tanesi Mucize

Şimdi tam zamanı. Şeker hastaları için birebir. Sadece bu da değil, bakın nelere çare oluyor.
Nar şifa kaynağı. Narın şifalı özelliklerinden en iyi şekilde faydalanabilmek içinse ya meyveyi tazeyken yemeli ya da taze sıkılmış suyunu içmeli. İşte nar mucizesi...

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Karadeniz, kalbi kuvvetlendiren nar suyunun, karaciğer zafiyetini giderdiğini, mide iltihabını ve ağrısını geçirdiğini söyledi.

Nar meyvesinin yüzde 15'inin karbonhidrat, yüzde 0,8'inin protein olduğunu, ayrıca ...
Read more : Nar Tanesi Mucize | Görüntüleme : 643 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148699 ileti • Toplam 46078 başlık • Toplam 25009 üye

x