Zaman: Çrş Tem 23, 2025 23:30

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kadın raporu

Kadınların katma değeri yüksek nitelikli ve düzgün iş ve alanlarda istihdam edilebilmeleri için girişimciliği destekleyen politikalar izlenmesi gerektiği bildirildi.

Hak-İş Kadın Platformunca “Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine İlişkin Gelişmeler” başlıklı rapor hazırlandı. Raporda, toplumsal ve siyasal yaşamda sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınların, ülkelerinin kalkınmasına, gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

Yasal düzenlemelerdeki avantajlı duruma rağmen Türkiye'nin kadın nüfusuna ilişkin gösterge ve verilerinin geleneksel sosyo-kültürel yapının da etkisiyle uluslararası arenadaki ülkelerin çok ...
Read more : Kadın raporu | Görüntüleme : 605 | Yanıtlar : 0

Gel buraya denyo!

Bülent Ersoy canlı yayına Osmanlıca kelime ile başladı denyo ile bitirdi.
Bülent Ersoy, dün aksam PopStar Alaturka'nın canlı yayında Ebru Gündeş'e " denyo" dedi. Ünlü sanatçı, geçen hafta eşi Armağan'a taktığı nazarlığın çok beğenilmesi üzerine tüm jüri üyelerine aynısından hazırlattı. Ebru Gündeş, hediye olarak getirilen nazar boncuğunu, Osman Tan Erkır'a takmak istemeyince Bülent Ersoy " Gel kızım buraya, denyo" diyerek şakayla karışık azarladı.

Kaynak
Read more : Gel buraya denyo! | Görüntüleme : 618 | Yanıtlar : 0

Sosyetede yeni moda

Bizim sosyetikler, sağlık ve güzel görünmek uğruna her yolu deniyor.
Günde 2 saat uyumayı hedefleyen 'Da Vinci Uykusu' Türkiye'de moda oldu. Sosyetikler bu yöntem sayesinde zayıflamayı amaçlıyor.

Bıçak altına yatan, ıslak pamuk yutan ve gün boyu ağzına tek bir lokma koymayan Türk kadınları, 'Da Vinci Uykusu'na merak sardı. Günde 2 saat uyumayı amaçlayan yöntem sayesinde hem daha sağlıklı hem de zayıf olunuyor.'Da Vinci Uykusu'nu yaşam biçimi haline getirenler arasında, Angelina Jolie ile Brad Pitt de ...
Read more : Sosyetede yeni moda | Görüntüleme : 591 | Yanıtlar : 0

Hani Bitmeseydik Diyorum..

Resim

gidişim neyi degiştirecek bilmiyorum, ama gidiyorum... yüreğimde söylenmemiş sözlerin acısı, ellerimde ellerini tutamamış olmanın sızısı gidiyorum...

boğazımı düğüm düğüm eden bir cümle şimdi "seni seviyorum!"söylenmedikce nefes almamı engelleyen, kulağına ulaşmadıkca anlamını yitiren bir cümle şimdi... "seni seviyorum!"

içimde "seni seviyorum"un söylenmemiş acısı gidiyorum....

yaz yağmurları dökülüyor yollarıma. tenindeki yaz kokusu benimle geliyor. ben seni alıp yanıma sensizliğe gidiyorum. tenimde yokluğunun soğuğu dilimde söylenmemiş bir "seni seviyorum" gidiyorum...

kendimi sakin bir sahil kasabasına ...
Read more : Hani Bitmeseydik Diyorum.. | Görüntüleme : 661 | Yanıtlar : 0

Karlı Dağlardaki Sır - 2 | 14.12.2007

Karlı Dağlardaki Sır - 2

Dünya’da ilk kez TRT’de…

Orta Asya’da 10 bin kaya üzerindeki 100 bin resim, ilk kez TRT tarafından görüntülendi.

Belgeselle birlikte Orta Asya’daki Saymalıtaş’ta yer alan 10 bin kaya üzerine çizilmiş 100 bin kaya resmi gün ışığına çıkıyor.

Yapımcılığını Servet Somuncuoğlu’nun üstlendiği belgesel için Rusya, Moğolistan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan ve Türkiye’de yapılan çalışmalarda incelemeler 138 gün, çekimler ise 93 gün sürdü.

Tanrı Dağları’nın uzantısı olan Ala Dağlarda, 3 bin ...
Read more : Karlı Dağlardaki Sır - 2 | 14.12.2007 | Görüntüleme : 923 | Yanıtlar : 5

Kurtlar Vadisi Pusu - 21.Bölüm [G.Video]

Kurtlar Vadisi Pusu - 21.Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu - 21.Bölüm [Kota Dostu!]

Kurtlar Vadisi Pusu - 21.Bölüm

Özellikler:

512x384
255 MB
MPEG Layer-3

Gorüntü:

Resim

Resim

Resim

Resim

Linkler:

Rapidshare:

Kurtlar.Vadisi.Pusu.21.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part1
Kurtlar.Vadisi.Pusu.21.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part2
Kurtlar.Vadisi.Pusu.21.Bolum.Kota.Dostu.By.DrunK.part3
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu - 21.Bölüm [Kota Dostu!] | Görüntüleme : 851 | Yanıtlar : 8

Efsane Komutan

Bizler Efsane Komutanımız Sn. Osman Pamukoğlu hayranları ve O'nun ilkelerini benimsemiş Türk Gençleri olarak bir site açtık.Forum kurallarının dışına çıkmış oluyormuyum bilmiyorum ama guncelmeydan.com da yayınlanan haberleri ve forumları inceledikten sonra bunu sizlerle paylaşmak istedim.Sn. Paşamızın ilkelerini benimsemiş,Vatanımıza gönül vermiş herkesi engin paylaşımları ve katkıları için sitemize davet etmek istiyorum. Paşamız hayranları ile birlikte olmak bir çığ gibi büyümek ve sesimizi duyurabilmek için ; .......... da buluşalım. Arz Ederim...

Pasamizin resmi sitesi degildir. Ayrica Osman ...
Read more : Efsane Komutan | Görüntüleme : 648 | Yanıtlar : 0

21.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz

21.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz
Read more : 21.Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz | Görüntüleme : 509 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148812 ileti • Toplam 46169 başlık • Toplam 25018 üye

x