Zaman: Cmt Haz 21, 2025 12:18

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İBO Show yeniden ekranda

Şehit acısı nedeniyle programına ara vermişti. Şimdi hangi kanalda ekrana gelecek?
Geçtiğimiz hafta atv ile yolları ayrılan İbo Show, artık Kanal 1'de yayınlanacak.

Şehitlerin verildiği gece ekranda dansöz oynattığı haberi yüzünden canlı yayında milletvekiline ve RTÜK üyelerine demediğini bırakmayan İbrahim Tatlıses'in programı geçen hafta yayından kaldırılmıştı. Medyatava'nın verdiği bilgiye göre İbrahim Tatlıses İBO Show için bugün Kanal 1'le anlaştı.

PROGRAM ŞEHİT ACISI NEDENİYLE BİTMİŞTİ

İbrahim Tatlıses atv'deki programının yayından kaldırılmasının nedenini şu sözlerle açıklamıştı: "Şehit ...
Read more : İBO Show yeniden ekranda | Görüntüleme : 717 | Yanıtlar : 0

Aysun Kayacı'dan büyük gaf

Manken Aysun Kayacı öyle büyük bir gafa imza attı ki, kurtuluşu olmayacak...
"Haydi Gel Bizimle Ol" programının suncusu manken Aysun Kayacı dün akşam büyük bir gafa imza attı.

Programın dün akşamki konuğu Ata Demirer'di. Demirer Deniz tutkusunu anlatıyor. Dalmayı ne kadar çok sevdiğini söylüyordu. Demirer "Denizin altı Tanrı'yı görebildiğim yerdir" deyince Aysun'dan tarihi gaf geldi: "Selam söyle"...
Ata Demirer şaşkınlıkla "keşke programı 5 dakika geri alabilseydik" derken, qrogramın diğer sunucuları ve gafın üstüne gitmeyerek olayı ...
Read more : Aysun Kayacı'dan büyük gaf | Görüntüleme : 751 | Yanıtlar : 1

Cilt Bakımı

Bazıları cildindeki aknelerden, bazıları lekelerden kurtulamıyor. İşte en çok merak edilen cilt bakım önerileri. Güzelliğine düşkün kadınların, Güzellik ve Bakım Uzmanı Nebiye Olcar'a en çok sordukları sorular ve yanıtları...

Badem sütü cildi nemlendirmede yararlı mıdır?
Cevap: Cildin nemlenmesi için öncelikle bol su içmeye özen gösterin. Badem sütü cildi gereksiz yağlandırabilir, kullanımını pek önermiyorum. Cildinizi görmeden ürün önermek doğru olmaz. Bir uzmana danışarak ve cildinizi gösterdilten sonra ürün almanızı tavsiye ederim.

Sivilcelerim için özel birşey kullanmıyorum ...
Read more : Cilt Bakımı | Görüntüleme : 779 | Yanıtlar : 0

16. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz

16. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz
Read more : 16. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz | Görüntüleme : 652 | Yanıtlar : 4

Bende 20de askerdim

Bakmayın öyle boylarımız kadar silahlarla afilli pozlar verdiklerimize…
Annelerimize gönderdigimiz resimlerde arkamıza karlı dağları alıp mağrur mağrur baktığımıza kanmayın…
Çocukluğa hakkın yoksa, mecbursan çalışmaya, hayat izin vermezseşımarıklığa erken büyürsün.
Bizimki de o hesap…
En büyüğümüz 23 ‘ünde…
Çocuk olamadanşehit oldular…
Kim bilir nasıl öldüler?
Hangisi vuruldu ilkin?
Kurşun ilk neresine değdi?
Üzerlerimizdekişarjörler dolusu mermiler boşalırken akıllarına en son hangi resim düştü acep?
Hamallık yaparak okuttuğu kardeşleri mi?
Bir haftalık gelinken bıraktığı Ayşe’si mi?
Sakat babası ...
Read more : Bende 20de askerdim | Görüntüleme : 783 | Yanıtlar : 0

3 PKK’lı gebertildi

Tunceli’de uzman çavuş Bahtiyar Şimşek’in şehit olduğu saldırıda, biri kadın 3 terörist ölü ele geçirildi.

Uzman çavuşun katilleri öldürüldü
Şırnak, Hakkari ve Tunceli kırsalında başlatılan operasyonlar devam ediyor. Zaman zaman teröristlerle sıcak temas sağlanıyor.

Tunceli’de uzman çavuş Bahtiyar Şimşek’in şehit olduğu çatışmada, biri kadın 3 terörist ölü ele geçirildi. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, 6 Kasım’da Yukarı Çanakçı köyü kırsalında, bir grup teröristle karşılaşıldığı belirtildi. Açıklamada, öldürülen teröristlerle birlikte askeri malzemeler ele geçirildiği belirtildi.

Kaynak

inş.bu ...
Read more : 3 PKK’lı gebertildi | Görüntüleme : 773 | Yanıtlar : 1

ABD tam 70 milyon Kızılderiliyi katletti!

Dünyada en büyük soykırımı suçlusu onlardır...
Kıtanın asıl sahibi yerli halk, korkunç vahşete maruz kalmıştı. Resmi makamlar, her Kızılderili kellesi için 5 dolar ödemişti

Tarih boyunca kendisine ait olmayan coğrafyalar üzerinde sayısız savaş ve çatışmanın mimarı olan ABD, kendi kanlı tarihini ve soykırımlarını unutmuş gibi görünüyor. Ama tarih unutmuyor. Bu kanlı tarihin sayfalarını açtığımızda, karşımıza ilk olarak Kızılderili katliamı çıkıyor. Kristof Kolomb’un 1492 tarihindeki keşfinden hemen sonra başlayan Kızılderili katliamı, yerli halkın tabi tutulduğu soykırımın ...
Read more : ABD tam 70 milyon Kızılderiliyi katletti! | Görüntüleme : 939 | Yanıtlar : 1

Gidelim buralardan ey kalbim!..

Resim

Takvimler eski bir kış akşamına asılı...
Gidelim buralardan ey kalbim!...
Nedir bu savruluş,bu talan,bu yalan...
Bu düş katili şehirler nedir?..
Gidelim buralardan ey kalbim!...

Resim

Ben bir hayal kurmuştum,çocuktum,bağışla beni hayat!
Kavgalara giriyordum,düşüyordum,kalkıyordum,seviyordum,sevdiğime yalanlar söylüyordum kırmamak için...
Bir hayaldi işte altı-üstü,mazlumları kurtarıyordum,çiçekler alıyordum çiçekçi kadınlardan...
Çiçekleri tanıyordum da,rüzgarı tanımıyordum,bağışla beni hayat!
Kara gözlü bir kızı seviyordum,"dâvâm" için vazgeçiyordum,ama o hep beni bekliyordu,hep beni...
Ne bileyim işte,böyle değildi...
Omzumuzda en ağır bozgunumuz.. ...
Read more : Gidelim buralardan ey kalbim!.. | Görüntüleme : 2055 | Yanıtlar : 0

Sus Dilim Sus..

http://img184.imageshack.us/img184/2483/sensizbh3.jpg
Geceler kanıyor dudaklarımda yine..Sensizliğin önünde diz çökmüş ağlıyorum...Dilim lâl olmuş, yüreğim sus pus..Gözlerini arıyorum oysa...Gözyaşın diye süzülse yağmurlar, bulutları emeceğim sütten kesilmemiş bir bebek gibi...Bir bilsem dudaklarından düşen her kelimenin avuçlarında baharın gülümsedigini, kana kana soludugun nefesini alacagim ciğerlerime..Bir bilsem, içtigin sigara küllerin sevda dair oldugunu bir bilsem, yüregimin ayrılıklarda uyuyan gözlerimi küllerinle yıkayacağım...Sen uzak illerde ben ise senin nefesinde...

Bir kavuşsak seninle, yağmurlara dans etmeyi öğretecegiz değil mi ? Bir sarılsak delicesine, uçurumları ...
Read more : Sus Dilim Sus.. | Görüntüleme : 804 | Yanıtlar : 0

15. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz

15. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz
Read more : 15. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz | Görüntüleme : 1060 | Yanıtlar : 5

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148691 ileti • Toplam 46072 başlık • Toplam 25009 üye

x