Zaman: Çrş Haz 18, 2025 3:39

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Adriano haberleri hakkında

Bugün tarihli bazı gazetelerde Adriano ile ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları olduğu yazılmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu futbolcu ile ilgilenmiyoruz ve kendisiyle her hangi bir transfer görüşmemiz de bulunmamaktadır.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

kaynak:fenerbahce.org
Read more : Adriano haberleri hakkında | Görüntüleme : 691 | Yanıtlar : 7

Yalanlar made in Turkey

Kalsaydınız bişeyler yerdik...
Vallaha sarıda geçtim memur bey...
Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı...
Dünya ahiret bacımsın...
Şuan 65 milyon bizi izliyor...
Bu son sigaram...
Bütün kadınlar güzeldir...
İki saat kapıda bekledim, açan olmadı...
Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...
Sen bi de beni gençliğimde görecektin...
Ağlamıyorum... Gözüme bişey kaçtı...
Yemezsen arkandan ağlar...
Seni leylekler getirdi yavrum...
Akşama erken gelicem...
Bu aldığım en güzel hediye...
Bi oturuşta iki büyük devirirm...
Hepimiz birimiz, birimiz ...
Read more : Yalanlar made in Turkey | Görüntüleme : 725 | Yanıtlar : 1

G.Saray'da imza şov!

G.Saray'da imza şov!

Transfer döneminin en hızlı kulübü G.Saray'da imzalar atıldı. Adnan Sezgin ile basın karşısına çıkan G.Saray'ın yeni transferleri Servet Çetin, Barış Özbek, Orkun Usak, Serkan, Ismael Bouzid G.Saray'a basın önünde imza atarak basın mensuplarına yeni formalarıyla poz verdiler.

Yeni transfer Lincoln de Necati'nin jesti üzerine 10 numaralı formayı giyecek... Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirdikten sonra bu futbolculara basın önünde imza attıran G.Saray akşam saatlerinde ise Lincoln heyecanını yaşayacak. Basın toplantısında konuşan Adnan Sezgin ...
Read more : G.Saray'da imza şov! | Görüntüleme : 732 | Yanıtlar : 2

Adriano: "İtalya'dan ayrılmam"

Adriano: "İtalya'dan ayrılmam"

Adı Fenerbahçe ile anılan Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano, transferiyle ilgili ilk kez konuştu. Serie A şampiyonunda oldukça mutlu olduğunu belirten 25 yaşındaki yıldız, "Eğer beni satacaklarsa da İtalya dışına çıkmam" dedi

Geride kalan birkaç ay boyunca yaz döneminde Inter'den ayrılacağı yazılan ve sahadan çok saha dışında yaşadıkları ile manşetleri süsleyen Brezilyalı yıldızın Inter'de gözden çıkartıldığı İtalyan basını tarafından ifade edilirken İspanya'dan Real Madrid ve Barcelona'nın golcü futbolcuyla ilgilendiği de yazıldı. Öte yandan ...
Read more : Adriano: "İtalya'dan ayrılmam" | Görüntüleme : 702 | Yanıtlar : 0

Transferde son durum

Transferde son durum

Avrupa'da transfer piyasası Henry'nin Barcelona'ya imza atmasıyla hareketlenmeye başladı. Birçok yıldızın ismi önemli takımlarla anılıyor. Dudak uçuklatacak rakamlar havada uçuşuyor. İşte transfer borsanından son haberler:

Sezonun bitmesiyle birlikte hareketlenen ancak ManU Ve Bayern'in önemli imzalarının ardından durgunlaşan transfer piyasasına hareket geçirecek gelişme cumartesi sabahı Henry'nin Barcelona'ya 24 milyon euroya imza attığının açıklanmasıyla yaşandı. Arsenal, 8 yıldır Gunners forması giyen Henry'nin yerine isim ararken, Barca'nın La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri bu müthiş ...
Read more : Transferde son durum | Görüntüleme : 685 | Yanıtlar : 0

Google Earth 4.1.7087

Resim

Google Earth programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dahi görebilir hatta çok meşhur dünya şehirlerinin içerisinde üç boyutlu binaların arasında dolaşabilirsiniz. Google Earth ayrıca size banka, okul, hastane vb. ihtiyacınız olabilecek önemli tüm yerlerin konumlarını da gösterebiliyor, bununla birlikte mesafeler arasını hesaplayabiyor.

Boyut: 15.3 MB - Dil: İngizlice

Resim
Read more : Google Earth 4.1.7087 | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 6

Yatağın aLtındaki kız...(inanmayın derim)

Bir trafik kazası olur. Genç bir kadın diğer bir genç kadının ölümüne sebep olur. Ama olan olmuştur. Kazada yara da almıştır. Hastaneye kaldırılır. Gece boyunca erkek kardeşi yanında kalmıştır. Kız hiç uyanmadan baygın bir halde uyurken erkek kardeşi de uykuya dalmıştır. Ama bir an bir sesle uyanan erkek kardeş gözlerine inanamamıştır. Çünkü ablasının yatağının altında bir kadın korkunç gözlerle ona bakmaktadır. Hemen kamerasına sarılan erkek kardeş bu kareyi çekip hastane yetkililerini çağırmıştır. Ama ...
Read more : Yatağın aLtındaki kız...(inanmayın derim) | Görüntüleme : 1048 | Yanıtlar : 7

Gül: PKK konusunda kararlı adım bekliyoruz

Resim

Gül: PKK konusunda kararlı adım bekliyoruz
Atina - Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, "Türkiye'nin, PKK terörü konusunda ABD ile Irak'tan kararlı adım atmalarını beklediğini" söyledi.

Gül, Atina'da yayımlanan Kathimerini gazetesine verdiği demeçte, terör örgütü PKK'ya karşı mücadelenin hükümetin en başta gelen önceliği
olduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin bu konuda yakın işbirliği içerisinde bulunduğu müttefik ülke ABD'den ve Irak merkezi hükümetinden de beklentileri bulunduğunu" belirtti.

Gül, ABD'nin Irak'a müdahalesinden sonra, aralarında Başkan George Bush'un ...
Read more : Gül: PKK konusunda kararlı adım bekliyoruz | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 4

Özlediklerimiz...

Bi aralar çok aktiflerdi,şimdi siteye gelmiolar ve ben onları çok özledim...

iso
mza
ZorHanımmm(Emoş!)

ile...

çok az giren

Efsane 38
Savcı_33
SULEM
Nihan
f@n@t!k
GildaEREN

Bi de ......