Zaman: Prş Haz 19, 2025 8:15

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Duyuru! Banu AVAR Bugün 14:00'te Ulusal Kanal'da

Resim

Banu AVAR bugün (3 Aralık 2010) saat 14:00′te Ulusal Kanal’da Elif AKÇINAR’ın konuğu

Ulusal Kanal’ı internetten izlemek için: http://ulusalkanal.com.tr/canliyayin/canliyayin2.html

Kaçıranlar, izleyemeyenler, arşivlerine eklemek isteyenler için: http://www.guncelmeydan.com/pano/neler-oluyor-3-aralik-2010-banu-avar-t26945.html#p142473
Read more : Duyuru! Banu AVAR Bugün 14:00'te Ulusal Kanal'da | Görüntüleme : 946 | Yanıtlar : 0

lütfen eski nicim kurtulus banını acın lüten

lütfen eski nicim kurtulus banını acın lüten
Read more : lütfen eski nicim kurtulus banını acın lüten | Görüntüleme : 693 | Yanıtlar : 0

evden eve nakliyat

UYARI : İzinsiz ve ilgisiz tanıtım.
Read more : evden eve nakliyat | Görüntüleme : 619 | Yanıtlar : 0

Millileşen CHP'den Liberalleşen CHP'ye

Millileşen CHP’den Liberalleşen CHP’ye

Hüseyin Tolga Arslan

Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu Almanya’ya bir ziyarette bulundu.
Kılıçdaroğlu beklide en dikkat çeken, sahibini belli eden açıklamalarını orda yaptı. Neler söyledi neler,

“Siyasallaşmamak koşuluyla cemaatlere saygılıyız…” da dedi yeni hazırladıkları ekonomi programını Kemal Derviş’e sunup görüş alacaklarını da söyledi.

Ardından Laikliğin tehlikede olmadığını, Türkiye’yi AB ye AKP’nin değil kendisinin sokacağını da ekledi…

Bu ziyaretten önce neler söyledi peki Kemal bey, genel af konusunu durup dururken gündeme getirdi… hayır ile ...
Read more : Millileşen CHP'den Liberalleşen CHP'ye | Görüntüleme : 803 | Yanıtlar : 0

GüncelMeydan'ın Bazı yöneticileri İtafen yazıyorum!

Ahmakça... : 
Bunun dışında Türkçeyi söktüğün zaman gel de kışkırtmak ve de kin kusmak amacıyla gönderdiklerine belki o zaman bir yanıt veririz.
Read more : GüncelMeydan'ın Bazı yöneticileri İtafen yazıyorum! | Görüntüleme : 689 | Yanıtlar : 1

bu cihazla dunya duzeni degisecek(muammer yildiz)

Yeni konu açmadan önce kuralları iyice okuyun.http://www.guncelmeydan.com/pano/forum-kurallari-t136.html#p589izmirli emekli emniyet amiri muammer yildizin 32 yilda gelistirdigi kendi kendine elektrik ureten bi cihaz.dunya patendini 2009 aralik ayinda alan yildiz almanyada mayis ayinda tanitima cikardi.alman ve hollandali muhendislerde gunlerce incelemee tabi tuttu.gizlilik anlasmalar kapsaminda dev firmalarlada sozlesme imzaladi.yildiz cihazinin elektrikli ev esyalar otomobil gemi ucak ve uzay gemilerine varincaya kadar akla gelebilecek bir cok alanda kullanilabilecegini soyluyor..benim merak ettigim olay bu konulara merakim oldugu icin sans eseri bi ...
Read more : bu cihazla dunya duzeni degisecek(muammer yildiz) | Görüntüleme : 720 | Yanıtlar : 0

Evet’ler yüzde 43’ü aşamayınca Öcalan’la anlaştılar!

Sabahattin Önkibar
Aktaracaklarım kulaktan dolma bir söylenti ya da tevatür değil, kesin bilgidir!
Tayyip Erdoğan’ın titizlikle yaptırdığı üç ayrı ankette de evetlerin hiç biri yüzde 45’e ulaşamadı!
En yüksek oranı Metropol verebildi ve o oran da yüzde 43!
En önemlisi yapılan bütün araştırmalarda Kemal Kılıçdaroğlu kişisel olarak Tayyip Erdoğan’ı geride
bıraktı!
Başbakan bunun üzerine taarruz düğmesine basarak bütün kampanyayı Kılıçdaroğlu’nu hedef alan bir çizgiye oturttu!
Boy-soy polemiği, Dersim konusunun alevlendirilmesi ve yandaş medyadaki Kılıçdaroğlu ile ...
Read more : Evet’ler yüzde 43’ü aşamayınca Öcalan’la anlaştılar! | Görüntüleme : 616 | Yanıtlar : 1

Tğm. Mehmet A. Çelebi: "Dünyaya haykırıyorum: Islah olmadım"

Dünyaya haykırıyorum: Islah olmadım

İkinci Ergenekon davasında tutuklu yargılanan Teğmen Mehmet Ali Çelebi, 74. duruşmada, izleyenlere derinden etkileyen bir konuşma daha yaptı.
Çelebi, “Atatürk'ün iradesini, şehit ruhlarının dileklerini ve Türk milletinin vicdanını kendi sesimde toplayarak bütün dünyaya haykırıyorum: Ben ıslah olmadım” dedi. İşte Mehmet Ali Çelebi'nin duruşmada yaptığı konuşmanın tam metni...

Kara Harp Okulu’ndan derece ile mezun olan Mehmet Ali Çelebi diplomasını dönemin Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt’tan alırken.

Mehmet Ali Çelebi’nin önceki savunmasından pasajlar: ...
Read more : Tğm. Mehmet A. Çelebi: "Dünyaya haykırıyorum: Islah olmadım" | Görüntüleme : 1044 | Yanıtlar : 1

Fethullah Gülen’in REFERANDUM söylemi üzerine !

Başbakan’ın “…7 siyasi bölge…” söylemi ile Fethullah Gülen’in REFERANDUM söylemi üzerine !

“Onlar(Müslümanlar);
Emanetlerine ihanet etmezler."
Mu'minun-8

Sayın Başbakanın, 13 Kasım 2009 Meclisteki açılışta yaptığı konuşmasında; “…Güneydoğu da, İç Anadolu da, 7 siyasi bölgenin 7’sinde birinci partiyiz.” Şeklindeki ifadelerinden, Sayın Bahçeli’nin Ladik’te yaptığı konuşma ile haberdar olabildim.

Bölgelerimiz için Coğrafi kelimesi yerine, Siyasi kelimesinin kullanılmış olması;

ABD’nin sömürü politikalarının ülkemiz üzerindeki uygulamaları olan Truman Doktrini, Marshall Yardımı ve Johnson Mektubu gibi Türkiye aleyhine sonuçlanmış hadiseler ...
Read more : Fethullah Gülen’in REFERANDUM söylemi üzerine ! | Görüntüleme : 777 | Yanıtlar : 0

uyan amerika belgeseli arıyorum

uyan amerika belgeseli arıyorum
Read more : uyan amerika belgeseli arıyorum | Görüntüleme : 1154 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148686 ileti • Toplam 46067 başlık • Toplam 25009 üye

x