Zaman: Pzt Eki 27, 2025 6:39

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Fatih Tekke yuvaya dönüyor mu?

Resim

Fatih Tekke yuvaya dönüyor mu?

Trabzonspor'un sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg takımına 7,5 milyon Avro bonservis bedeliyle verdiği Fatih Tekke'nin, gelecek sezon için Trabzonspor'a dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Bordo-mavili kulüp, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fatih Tekke'nin transferini, ancak kiralık olarak gerçekleştirebilecek.

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı, ancak son kararı Rus kulübünün vereceği belirtildi.

Rusya Ligi'nin mevsim şartları nedeniyle geç başladığı ve Eylül sonlarında biteceği, bu nedenle de milli futbolcunun boş dönemde Trabzonspor'da kiralık ...
Read more : Fatih Tekke yuvaya dönüyor mu? | Görüntüleme : 865 | Yanıtlar : 6

Polat mest oldu

Polat mest oldu

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz, Açıkhava'da 'Shaman Dans Topluluğu'nu izleyip stres attı
Shaman Dans Tiyatrosu'nun 'Buluşma' oyunu, İpragaz sponsorluğunda çıktığı Türkiye turnesini tamamladı. Sanatla enerjinin buluşması olarak nitelendirilen turnenin İstanbul ayağı Harbiye Açıkhava tiyatrosunda gerçekleştirildi. 'Shaman'ı izlemek için Açıkhava Tiyatrosunu tıklım tıklım dolduran izleyiciler arasında 'Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz da vardı.

MUHTEŞEM GÖSTERİ
Şaşmaz, dizi setindeki arkadaşları 'Memati' (Gürkan Uygun), 'Eren' (Kerem Fırtına), Emin Olcay ve Can Gürzap'la birlikte Shaman'ı ilgi ...
Read more : Polat mest oldu | Görüntüleme : 712 | Yanıtlar : 0

KVP 5.Blm | Cendere Orchestrall Mix Klip

http://rapidshare.com/files/33528961/K. ... p.rar.html

Not : Youtube da müziğin sesi biraz bozuldu ama download linkinde bulunan videoda ses düzgün.
Read more : KVP 5.Blm | Cendere Orchestrall Mix Klip | Görüntüleme : 972 | Yanıtlar : 4

Çoraplar

Beşt çift beyaz ve beş çift siyah çarapları tek tek ayırarak bir dolaba koyuyoruz.
Gözlerinizi kapatıp, her seferşnde bir tek çorap alma koşulu var.
Aynı renk çorabınız olması için en az kaç kez çorap alırsını?
Read more : Çoraplar | Görüntüleme : 919 | Yanıtlar : 2

Burhan Ayeri'nin kurtlar vadisi analizi!

Kurtlar Vadisi için artık oturdu diyebiliriz. İşler açıldı ve ihale mafyası ile yeraltı dünyasının ipliği pazara çıktı. O kadar mermi yiyen Hallo’nun hayata dönüşüyse, tam bir masal kurgusu. Bu durumu gördükten sonra, geçen bölüm vücudu kevgire dönen Binbir Gece’nin Onur’unu da yakında sapasağlam ayakta görebiliriz.

Vadi’nin ‘Laf ebeleri’ en güzel yanları. Hallo’nun “Öbür tarafta, Azrail’i anladık da Memati ne oluyor diye sordular” demesi güzeldi. Deli Hikmet’in “Umut da mı parayla, yok mu adam gibi iki ...
Read more : Burhan Ayeri'nin kurtlar vadisi analizi! | Görüntüleme : 852 | Yanıtlar : 1

39 karakterden 34 erkek

Ali EYÜPOĞLU

39 karakterden 34'ü erkek

Adım gibi eminim... Kurtlar Vadisi'nin fanatik hayranları yine başlığa bakıp, yazıyı bile okumadan mail yağmuruna tutacaklar beni... Varsın olsun..
Ben yine de doğru bildiğim yolda yürümeye, namerte muhtaç olmadan doğruları yazmaya devam edeceğim.

"Kurtlar Vadisi" kadar merakla olmasa da "Kurtlar Vadisi Pusu"yu da izliyorum.
İzlerken bir şey dikkatimi çekti. "Kurtlar Vadisi Pusu" silme erkek dolu... En iddialı kahvelerde bile o kadar erkeği bir arada bulamazsınız ama "Kurtlar Vadisi Pusu"da ...
Read more : 39 karakterden 34 erkek | Görüntüleme : 746 | Yanıtlar : 0

Kurtlar Vadisi Pusu 6.Bölüm Resimleri

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

http://rapidshare.com/files/33460012/Ku ... ehirli.rar

kalitesi resimlerde görülüyor zaten arkadaşlar umuyorum ki beğenirsiniz eyvallah
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 6.Bölüm Resimleri | Görüntüleme : 668 | Yanıtlar : 0

Vadim o kadar kurtluydu ki...

Vadim o kadar kurtluydu ki...

Rivayete göre Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Kutlar Vadisi’nin “karizmatik” lideri Polat Alemdar’ı (Necati Şaşmaz) milletvekili adaylığına davet etmiş. Şaşmaz’ın avukatı ise yaptığı basın açıklamasında, konunun tamamen gerçekdışı olduğunu bildirmiş.

Haberin yalan ya da gerçek olması bir şeyi değiştirmiyor aslında. Burada önemli olan, Necati Şaşmaz adının siyaset arenasında telaffuz edilmesi... Eski Yeşilçam aktörlerinin “kötü adam” diye sokakta saldırılara uğradığını, halkın “film ile gerçeği” nasıl da birbirine karıştırdığını anlatıp güleriz ...
Read more : Vadim o kadar kurtluydu ki... | Görüntüleme : 698 | Yanıtlar : 0

6.Bölüm Replikleri

Polat: Kim icin olursa olsun, ne icin olursa olsun namusunu peskes ceken kadina sadece acirim !

Polat: Anlasmaya degil, anlatmaya geldim. Anlatacaklarimi iyi anla !

Memati: Bundan sonra beni gordugunde ayaga kalk! Eline konua da sahip ol!

memati: dayı sen gidip geldin öteki taraf nasıldı ?

halo : yegenim azrail tamamda memati kim diyolar

dostluğumdan memnun oldunmu.

ömer baba cami girişinde :
evladım bana mı geliyorsunuz kendinize mi ? bana içerde kötülük yapacak yok

fuat ...
Read more : 6.Bölüm Replikleri | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149148 ileti • Toplam 46422 başlık • Toplam 25117 üye

x