Zaman: Cmt Haz 14, 2025 0:08

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Bir futbol şehrinin portresi

http://img521.imageshack.us/img521/9281/futbolsehri1jb0.jpg

Freddy O'Connor tarafından 1986 senesinde kaleme alınmış, ‘Liverpool, It All Came Tumbling Down' (Brunswick Printing & Publishing Co. Ltd) adlı ilginç bir kitap vardır, İngiliz futbolunun efsane Liverpool takımının şehrinin tarihinin anlatıldığı…

Hüzünlüdür kitapta yazılanlar, yürek acıtır. Beatles gurubunun doğduğu ve efsaneleştiği, bir zamanların önemli bir liman kenti iken, tersanelerin kapanması ve liman işçiliğinin tarihe karışması ile şehrin nasıl yoksulluk ve işsizlik girdabına sürüklendiğini anlatılır, eskiyi özleten siyah beyaz fotoğraflar eşliğinde. Gerry and the ...
Read more : Bir futbol şehrinin portresi | Görüntüleme : 1050 | Yanıtlar : 5

Dünyadaki Derbiler!! (shadow39 abimiz paylaşmıştır)

Aşağıdaki yazı shadow39 tarafından paylaşılmıştır.Kendisine teşekkürlerimi sunarım

Dünyadaki Derbiler!!

--------------------------------------------------------------------------------

İspanya'da etnik, İtalya'da politik, İskoçya'da dinsel derbi

Seyir açısından dünyanın en güzel spor dallarının başında gelen futbolun en çok izlenilen spor dalı olmasının nedeni rekabet duygusunu sürekli üst düzeyde tutması.

Bu rekabet ise ülkeden ülkeye farklı temellere dayanıyor. Ulusal, etnik, sınıfsal çekişmeleri yansıtabiliyor. Örneğin İskoçya'da mezhep ayrılığı, İspanya ve Belçika'da etnik farklılık, Arjantin ve Uruguay'da toplumsal sınıf bölünmesi, İran'da ise politik görüş farklılığı olarak karşımıza ...
Read more : Dünyadaki Derbiler!! (shadow39 abimiz paylaşmıştır) | Görüntüleme : 1057 | Yanıtlar : 2

Kurtlar Vadisi Pusu 5.Bölüm Yorumları

İŞTE 5.BÖLÜMÜN ÖZETİ

Tataroğulları ve Polat Alemdar arasındaki güç gösterisi, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 5. bölümüne damgasını vuracak. İhaleyi iptal ettiren ve bununla da yetinmeyip Halo Ağa’yı vurduran Tataroğlu ailesi, Polat Alemdar’dan gelecek bir cevaba hazırlıklıdır. Ailenin sağ kolu Yalçın Bulut, bütün önlemleri almıştır. Ama Polat Alemdar ve ekibinin planı da bir o kadar sağlamdır. Uzun bir aradan sonra zor bir karar verip yeniden eline silah almak zorunda kalan Polat Alemdar, Tataroğulları’nın oğlu Fuat Tamer’i kaçırır. ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 5.Bölüm Yorumları | Görüntüleme : 1624 | Yanıtlar : 10

5. fragmanın müziği 'Dowland'

Read more : 5. fragmanın müziği 'Dowland' | Görüntüleme : 1067 | Yanıtlar : 5

Boğa Burcu Ünlüleri

Atatürk (19 Mayıs), Shakespeare, Freud, Brahms, Çaykovski, Salvador Dali, Lenin, Karl Marx, Hitler, Eva Peron, Saddam Hüseyin, Bon Jovi, Pierce Brosnan, Wynonna Rider, Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, George Clooney, Al Pacino, Renee Zellweger, David Beckham, Kirsten Dunst, Penelope Cruz. Buddha (3 Mayıs), Tony Blair (6 Mayıs 1953), Ryan O'neal (20 Nisan 1941), Papa II. Jean Paul (18 Mayıs 1920), Fred Astaire (10 Mayıs 1889), Shirley Beatty Maclaine (24 Nisan 1934), Barbara Streisand (24 ...
Read more : Boğa Burcu Ünlüleri | Görüntüleme : 2057 | Yanıtlar : 19

Polat'in sürdügü Porsche(resimler ve arabanın özellikleri)

Polat'in surdugu Porsche

Arkadaşlar polatın halonun yanına giderken kullandığı araba ve sürat sahnesi beğeni toplamıştı birçok kişi 4.bölümün en iyi sahnesi olarak göstermişti Porsche sahnesini, bende bir araştırma yaptım ve hem polatın araba sürdüğü esnadaki resimleri
hemde Porsche'nin genel özelliklerini sizlerle paylaşıyorum buyrun bu zevki tekrar yaşayalım:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
http://img258.imageshack.us/img258/5059/kvp4blmresimleri130xx3.jpg
Resim

Porsche 997

Porsche Tip 997 serisinin 2004 yılından itibaren üretilen güncel kasasının kod adıdır. Üretim Temmuz 2004'te başlamış ve Carrera ile ...
Read more : Polat'in sürdügü Porsche(resimler ve arabanın özellikleri) | Görüntüleme : 4442 | Yanıtlar : 7

Kurtlar Vadisi Pusu 5.Bölüm Özet+Bölümden Kareler

İŞTE 5.BÖLÜMÜN ÖZETİ

Tataroğulları ve Polat Alemdar arasındaki güç gösterisi, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 5. bölümüne damgasını vuracak. İhaleyi iptal ettiren ve bununla da yetinmeyip Halo Ağa’yı vurduran Tataroğlu ailesi, Polat Alemdar’dan gelecek bir cevaba hazırlıklıdır. Ailenin sağ kolu Yalçın Bulut, bütün önlemleri almıştır. Ama Polat Alemdar ve ekibinin planı da bir o kadar sağlamdır. Uzun bir aradan sonra zor bir karar verip yeniden eline silah almak zorunda kalan Polat Alemdar, Tataroğulları’nın oğlu Fuat Tamer’i kaçırır. ...
Read more : Kurtlar Vadisi Pusu 5.Bölüm Özet+Bölümden Kareler | Görüntüleme : 767 | Yanıtlar : 3

Tolga Zengin:“İkinci Şenol Güneş olacağım“

“İkinci Şenol Güneş olacağım“

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, hedefinin ikinci Şenol Güneş olmak olduğunu belirterek, "Herkes Avrupa'ya gitmek ister ama ben Trabzonspor'u Avrupa'ya taşımak isterim" dedi.

Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, Bordo-mavili kulübün dergisine verdiği röportajda, yaşadıklarını ve hedeflerini anlattı. Küçükken mahallede top oynadığı zamanlarda hep kaleye geçtiğini ve kaleciliğe karşı yetenekli olduğunu öyle fark ettiğini söyleyen Tolga, şu ana kadar bundan hiç pişmanlık duymadığını belirtti.

2003 yılında Trabzonspor'da A takıma yükseldiğini belirten ...
Read more : Tolga Zengin:“İkinci Şenol Güneş olacağım“ | Görüntüleme : 1002 | Yanıtlar : 1

Can Gürzap:Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

Can Gürzap
Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

Resim
Usta tiyatrocu Can Gürzap, "Onun gibi bir oyuncunun Kurtlar Vadisi'nde işi ne?" diyenlere yanıt verdi: "Senaryoyu ve rolümü çok beğendim. Karakteri benimseyerek oynadım"..

Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

Türk Tiyatrosu'nun duayenleri arasında yer alan Can Gürzap, bir süredir Türkiye'nin en çok konuşulan dizilerinden 'Kurtlar Vadisi-Pusu'da rol alıyor. Gürzap, yenilenmiş kadrosuyla izleyici karşısına çıkan dizide; 'Davut Tataroğlu', nam-ı diğer 'Baron' karakterini canlandırıyor.

Senaryodan etkiledim ...
Read more : Can Gürzap:Kim ne derse desin ben rolümü sevdim | Görüntüleme : 927 | Yanıtlar : 3

Cansel Elçin Fotoğraf Galerisi

Cansel Elçin Fotoğraf Galerisi güzel fotğrafları var bakmanızı tavsiye ederim
http://www.cansel-elcin.com/web/galeri/
Read more : Cansel Elçin Fotoğraf Galerisi | Görüntüleme : 1983 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148677 ileti • Toplam 46061 başlık • Toplam 25009 üye

x