Zaman: Pzr Haz 22, 2025 2:31

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Arjantin| Ayna TvRip Belgeseli

Kaynak uygun görülmemistir.
Read more : Arjantin| Ayna TvRip Belgeseli | Görüntüleme : 407 | Yanıtlar : 0

Anadolu | Ayna TvRip Belgesel

Read more : Anadolu | Ayna TvRip Belgesel | Görüntüleme : 442 | Yanıtlar : 0

Afrika | Ayna TvRip Belgesel

Read more : Afrika | Ayna TvRip Belgesel | Görüntüleme : 398 | Yanıtlar : 0

2008-2009 Sezonu | Ayna TvRip Belgesel

Read more : 2008-2009 Sezonu | Ayna TvRip Belgesel | Görüntüleme : 367 | Yanıtlar : 0

2007-2008 Sezonu | Ayna TvRip Belgesel

Read more : 2007-2008 Sezonu | Ayna TvRip Belgesel | Görüntüleme : 350 | Yanıtlar : 0

Loose Change: 2nd Edition

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e6/Loose_Change_%28DVD_cover%29.jpg/200px-Loose_Change_%28DVD_cover%29.jpg

Loose Change, 11 Eylül saldırılarının gerçeklerini sorgulayan belgeseller dizisidir. Benim izlediğim, 2006 Haziran'da çıkmış olan Loose Change: 2nd Edition. 11 Kasım 2007'de de Loose Change: Final Cut çıkmıştır.

Belgeselde Dünya Ticaret Merkezi ve Pentagon saldırıları ve kaçırılan uçaklara dair gerçekler tek tek, detaylı olarak sorgulanıyor. Sayısız görüntü, belge, tanık ifadesi ve teknik inceleme ile sorgulanan olaylardan sonra, 11 Eylül saldırılarının teröristler tarafından yapıldığına dair hiç bir inancınız (eğer daha önceden kuşkunuz varsa) kalmayacak.

Dünya'nın ...
Read more : Loose Change: 2nd Edition | Görüntüleme : 475 | Yanıtlar : 1

yildirim beyazit ile timur mektuplasmalari

ankara savaşı öncesi, dönemin islam dünyasının en önemli iki hükümdarı arasında geçen ateşli yazışmalardır. karşılıklı olarak dört mektup gönderilmiş, orjinal metinlerde arapça ve farsça kullanılmıştır.

mektup 1

timur, beyazıt'tan kara yusuf ve bağdat sultan'ı ahmed celayir'in sınırdışı edilmesini, öldürülmesini ya da kendisine iadesini ister.

beyazıtın cevabı: ey ihtiyar köpek, tekfurdan daha şiddetli kâfirsin. mektubunda bizi korkutmak ve hile ile kandırmak istemişsin. osmanlı sultanlarını, acem padişahlarına benzetme . osmanlı askerleri de, ne kıpçak ülkesi tatarı gibi ...
Read more : yildirim beyazit ile timur mektuplasmalari | Görüntüleme : 1144 | Yanıtlar : 1

Lice'de patlama: 9 askerimiz şehit oldu!

Lice'de patlama: 9 asker ŞEHİT

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde mayın patlaması sonucu 9 asker şehit oldu.

Diyarbakır-Bingöl karayolunu Lice mevkiinde sabah saat 06.00 sıralarında mayın patladı, 2'si uzman çavuş, 7'si er 9 asker şehit oldu.

Lice ilçesinin kırsal kesiminde Lice Piyade Tugayı'na bağlı bir birliğin geçişi sırasında, yol güvenliği alındı.

Teröristler yol güvenliğini almak amacıyla yolun iç kısmına hareket eden askeri aracın geçişi sırasında toprağın altına gömülü bulunan 100 kiloluk patlayıcı ile destekli mayın grubunu 100 ...
Read more : Lice'de patlama: 9 askerimiz şehit oldu! | Görüntüleme : 688 | Yanıtlar : 1

Kanal Biz de yayinlanmaya baslayan Ankara Rüzgârıni

Merhabalar.

Mustafa Balbay ikinci kez tutuklandiktan sonra Kanal Biz de yayinlanmaya baslayan Ankara Rüzgârı adli programinin da sizlerin eskiden oldugu gibi sabit verilen Izlenceler icinde sunulmasini diliyorum. Umarim bu sizler icin mümkündür.

Istemeye istemeye bu konuda ikinci bir konu basligi aciyorum. Israrimin sebebi ise hala tatmin edici bir cevap alamamis olmam. Beni yanlis anlamayin amacim sizleri SIKIStirmak degil. Hata ve hata forum icin canla basla calistiginizin farkindayim. Fakat "Ankara Rüzgârı" Mustafa Balbay in tutuklanmasina ragmen ...
Read more : Kanal Biz de yayinlanmaya baslayan Ankara Rüzgârıni | Görüntüleme : 357 | Yanıtlar : 1

Ankara Rüzgârı

Mustafa Balbay ikinci kez tutuklandiktan sonra Kanal Biz de yayinlanmaya baslayan Ankara Rüzgârı adli programinin da sizlerin eskiden oldugu gibi sabit verilen Izlenceler icinde sunulmasini diliyorum. Umarim bu sizler icin mümkündür.
Beni yanlis anlamayin amacim sizleri SIKIStirmak degil. Hata ve hata forum icin canla basla calistiginizin farkindayim. Fakat "Ankara Rüzgârı" Mustafa Balbay in tutuklanmasina ragmen kanal biz de yayinini sürdürüyor. Bir ekol yaratmis bu programdan (gereksiz yere?) mahrum kalmak cok üzücü. Ben yurdisinda yasadigimdan dolayi ...
Read more : Ankara Rüzgârı | Görüntüleme : 612 | Yanıtlar : 4

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148696 ileti • Toplam 46077 başlık • Toplam 25009 üye

x