Zaman: Pzr Haz 22, 2025 8:24

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Muhsin Yazıcıoğlu BBP'yi Nasıl Kurdu?

MUHSİN YAZICIOĞLU BBP’Yİ NASIL KURULDU?

1991 yılında yapılan Genel Seçimlerde MHP, RP ve IDP barajı aşmak için ittifak yaptılar. Bu seçimde ittifak partileri toplam 62 milletvekili çıkardı. Yemin töreninden sonra MHP 17, Aykut Edibali iki veya üç milletvekilini çekerek partilerine geçtiler. Muhsin Yazıcıoğlu ve Ökkeş Kenger MHP’den seçilmişlerdi.

Bu arada cezaevlerinde yatan Ülkücülerden Türkeş’e karşı bazı tepkiler olduğunu gördüm. Bu kışkırtmalar bilinçli olarak Muhsin tarafından yapılıyordu. Merhum Alparslan Türkeş’e bir mektup yazdım. Cezaevlerini aydınlatacak birilerini ...
Read more : Muhsin Yazıcıoğlu BBP'yi Nasıl Kurdu? | Görüntüleme : 14703 | Yanıtlar : 6

http://www.guncelmeydan.com/forum/ataturk-ile-allah-arasinda

Aşağıdaki ifadeleri yazan SonTurk'u kınıyorum.Yazdıklarının site yöneticileri tarafından okunup okunmadığını merak ediyorum.

http://www.guncelmeydan.com/forum/viewt ... 512#115512
Read more : http://www.guncelmeydan.com/forum/ataturk-ile-allah-arasinda | Görüntüleme : 716 | Yanıtlar : 3

Bekir Coşkun, Özkök yok mu!

Bekir Coşkun, Özkök yok mu!

Tuncay Güney’in sorgu kasedi MİT tarafından Ergenekon’a bakan mahkemeye gönderildi.

Bilirkişi tarafından çözümlenen ses kayıtlarında sorguda Güney’e işkence yapıldığı tespit edildi. Veli Küçük’le bağlantılı gazetecileri soran polislerin, Bekir Coşkun ve Ertuğrul Özkök’ün isimlerini kendileri söyleyip, Güney’e tekrarlatarak dosyaya dahil etmeye çalıştıkları görülüyor.

MİT tarafından Ergenekon davasına bakan İstanbul 13’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen ses kayıtlarında, Tuncay Güney’in ifadesinin işkenceyle alındığı ortaya çıktı.

Mahkemenin atadığı bilirkişi Battal İnal tarafından çözümlenen sorgu ...
Read more : Bekir Coşkun, Özkök yok mu! | Görüntüleme : 989 | Yanıtlar : 2

Nutuk İnteraktif CD (Muhteşem Bir Eser)

Nutuk İnteraktif CD (Muhteşem Bir Eser)

İNTERAKTİF "NUTUK"

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ata’nın ölümsüz ‘Nutuk’unu Kurtuluş Savaşı’na ilişkin bilgilerle birlikte özel bir interaktif CD’de topladı.

Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan ve tam metnin özel bir seslendirmeyle CD ortamına aktarıldığı çalışmada, Kurtuluş Savaşı’nın ayrıntılı kronolojisi, kurtuluş mücadelesindeki önemli isimler ve kilometre taşları, haritalar ve biyografiler bulunuyor.

‘Nutuk’ CD’sinin tanıtımı ve 45 bin adetinin okullara dağıtılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na teslimi, Bakanlığın Yunus Emre ...
Read more : Nutuk İnteraktif CD (Muhteşem Bir Eser) | Görüntüleme : 560 | Yanıtlar : 0

Stratejik Boyut - Zeki miyiz ? !

Stratejik Boyut - Zeki miyiz ? !

Evet arkadaşlar bu videoyu izleyin ve zeki olup olmadığımıza karar verin. Bütün bunları görebiliyorsak elbette zekiyiz...

Yabanci site logosu/reklami icerdigi icin silinmistir.
Read more : Stratejik Boyut - Zeki miyiz ? ! | Görüntüleme : 589 | Yanıtlar : 0

Size oy vermedik... - Fazıl SAY'dan Deniz BAYKAL'a

Size oy vermedik...

Müzisyen Fazıl Say, seçimin ardından Deniz Baykal'a bir mektup yazdı...

İşte o mektup:
Mustafa Kemal Atatürk,bugün bu saatte yaşıyor olsaydı, muhtemelen: "AKDENİZ'DEKİ ORDULAR!!İLK HEDEFİNİZ, ANADOLUDUR! İLERİ!!!"emrini verirdi...
Ülkenin deniz kenarındaki hemen hemen bütün şehirleri AKP'nin elinden geri alındı dünkü seçimde...
Ege, Akdeniz tamamen...
Karadeniz'in ve Marmara'nın da çoğu...
Büyük kısmı CHP de toplanarak...
Batı Anadolu . (İzmir mesela) kilitlenmiş durumda...Ezici bir üstünlükle.
Güneydoğu,
Kürtler,...
Çok haklı olarak DTP de ...
Read more : Size oy vermedik... - Fazıl SAY'dan Deniz BAYKAL'a | Görüntüleme : 585 | Yanıtlar : 2

------------------------------------

-----------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 608 | Yanıtlar : 3

---------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 529 | Yanıtlar : 3

-------------------------------------------------------
Read more : ------------------------------------ | Görüntüleme : 6074 | Yanıtlar : 35

İTÜ "Ay-Ti-Yu" olmasın yürüyüşü

İTÜ "Ay-Ti-Yu" olmasın yürüyüşü

İTÜ KAMUOYUNA

Kurulduğu günden bu yana 'Türkçe Bilimin' gelişmesine öncü olan ve bu öncülüğü Cumhuriyet döneminde daha da önem kazanan İstanbul Teknik Üniversitesi, yeni alınan bir kararla eğitim dilini tümüyle İngilizceye geçirmeye hazırlanıyor.

Dünya üniversitesi olmanın gereği olarak gösterilen ve hiçbir alt yapı çalışması yapılmadan, alelacele İTÜ Senatosu'nda 22 evet oyuyla kabul edilen bu karar, Türkçe bilime ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin misyonuna açıkça zarar verecektir.

İTÜ Öğrenci Konseyi ve Arıyorum İTÜ ...
Read more : İTÜ "Ay-Ti-Yu" olmasın yürüyüşü | Görüntüleme : 478 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148696 ileti • Toplam 46077 başlık • Toplam 25009 üye

x