Zaman: Pzt Haz 23, 2025 1:39

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Tuna Nehri (TRT Belgeseli)

TRT 2'de yayınlanan, yönetmenliğini Engin ATATİMUR'un yaptığı
Tuna Nehri ile ilgili belgeseli paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Read more : Tuna Nehri (TRT Belgeseli) | Görüntüleme : 1013 | Yanıtlar : 1

Türkiye'den Youtube sorunsuz girme

1-C:WINDOWSsystem32driversetc klasörüne gidin.
2-hosts bilinmeyen dosyasını notepad ile açın.
3-127.0.0.1 localhost yazan satırın altına
208.117.236.70 http://www.youtube.com ekleyin ( Ben bu adımı bilgisayarımda yapmadım yukarıdaki ilk 3 satır ve DNS ayarlarını değiştirerek youtube girebiliyorum, yine de siz hepsini bir deneyin).
ÖRN:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of ...
Read more : Türkiye'den Youtube sorunsuz girme | Görüntüleme : 566 | Yanıtlar : 1

Özürcüler AB’den Euro Almış

Önergenin konusu “Ermenilerden özür dileme kampanyası yürütenlerin yurt dışından para aldığı iddialarına ilişkin.”

**

Kampanyanın başlıca girişimcileri olan Helsinki Yurttaşlar Derneği kurucu üyelerinden Ahmet İnsel, Halil Berktay, Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat Belge, Şerafettin Elçi, M.Ali Birand ve yazar Adalet Ağaoğlu’na 107 bin 414’er Euro, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden Prof. İbrahim Kabaoğlu’na 193 bin 548, gazeteci Mine Kırıkkanat’a 70 bin,..

*****>>>>>>>>>>>>>>devamı

http://www.sonsayfa.com/Kose-Yazisi--oz ... 08-48.html
Read more : Özürcüler AB’den Euro Almış | Görüntüleme : 465 | Yanıtlar : 1

Atatürk Pulları (Yabancı Ülkelerde)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Saygılarımla...
Read more : Atatürk Pulları (Yabancı Ülkelerde) | Görüntüleme : 633 | Yanıtlar : 1

152 Ülkenin Atatürk'ü Tanımlaması

Uluslararasi anlayis, isbirligi ve baris yolunda çaba göstermis üstün bir kisi,
olaganüstü reformlar gerçeklestirmis bir devrimci,
sömürgecilik ve emperyalizme karsi savasan ilk lider,
insan haklarina saygili, dünya barisinin öncüsü,
bütün hayati boyunca insanlar arasinda renk, din ve irk ayrimi gözetmeyen essiz bir devlet adami,
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu.

UNESCO B.M.E.K.Ö.nün 152 ülkesinin
OYBIRLIGI ile yapmis ve dünyaya dagitmis
oldugu ATATÜRK tanimlamasi.

Metnin Ingilizcesi.

Atatürk is:
An outstanding person who devoted himself for
the development of international ...
Read more : 152 Ülkenin Atatürk'ü Tanımlaması | Görüntüleme : 526 | Yanıtlar : 0

Mustafa Kemal Atatürk'ün Telgrafları

TELGRAFLARI

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLİK MESLEĞİNDEN İSTİFA MEKTUBU
ERZURUM VİLAYETİ ALİYESİNE
(YÜCE ERZURUM VALİLİĞİNE)
9 Temmuz 1919 - Erzurum
Mübarek vatan ve milleti parçalanmak tehlikesinden kurtarmak, Yunan ve Ermeni isteklerine kurban etmemek için açılan milli savaşmalar uğrunda milletle beraber serbest surette çalışmağa askeri ve resmi sıfatım artık engel olmaya başladı. Bu gaye-i mukaddese (kutsal amaç) için milletle beraber sonsuza kadar çalışmağa mukaddesatım (kutsal şeylerim) adına söz vermiş olduğum cihetle, pek aşıkı bulunduğum yüce askerlik mesleğine bugün ...
Read more : Mustafa Kemal Atatürk'ün Telgrafları | Görüntüleme : 580 | Yanıtlar : 0

Mustafa Kemal Atatürk'ün Telgrafları

TELGRAFLARI

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLİK MESLEĞİNDEN İSTİFA MEKTUBU
ERZURUM VİLAYETİ ALİYESİNE
(YÜCE ERZURUM VALİLİĞİNE)
9 Temmuz 1919 - Erzurum
Mübarek vatan ve milleti parçalanmak tehlikesinden kurtarmak, Yunan ve Ermeni isteklerine kurban etmemek için açılan milli savaşmalar uğrunda milletle beraber serbest surette çalışmağa askeri ve resmi sıfatım artık engel olmaya başladı. Bu gaye-i mukaddese (kutsal amaç) için milletle beraber sonsuza kadar çalışmağa mukaddesatım (kutsal şeylerim) adına söz vermiş olduğum cihetle, pek aşıkı bulunduğum yüce askerlik mesleğine bugün ...
Read more : Mustafa Kemal Atatürk'ün Telgrafları | Görüntüleme : 608 | Yanıtlar : 0

İlk Cumhurbaşkalık Konuşması

Saygıdeğer arkadaşlar, dünya çapında önemli ve olağanüstü olaylar karşısında, saygıdeğer milletimizin gerçek uyanıklığına ve şuurluluğuna değerli bir belge olan Teşkilat-ı Esasiye Kanunu'nun bazı maddelerini açıklığa kavuşturmak için kurulmuş olan özel komisyon tarafından yüksek heyetinize teklif edilen kanun tasarısının kabulü dolayısıyla, Türkiye Devleti'nin zaten bütün dünyaca bilinen, bilinmesi gereken mahiyeti, milletlerarası adıyla adlandırıldı. Bunun tabii bir gereği olmak üzere bugüne kadar doğrudan doğruya Meclis Başkanlığı'nda bulundurduğunuz arkadaşınıza, yaptırdığınız bu görevi, Cumhurbaşkanı unvanıyla yine aynı arkadaşınız, bu ...
Read more : İlk Cumhurbaşkalık Konuşması | Görüntüleme : 456 | Yanıtlar : 0

--------------------------

-------------------------------
Read more : -------------------------- | Görüntüleme : 538 | Yanıtlar : 2

--------------------------

----------------------------
Read more : -------------------------- | Görüntüleme : 527 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148700 ileti • Toplam 46079 başlık • Toplam 25009 üye

x