Zaman: Pzt Haz 23, 2025 6:51

News News of Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Site map of Güncel Meydan Çöp Tenekesi » Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

ATATÜRK VE İNAM ATA

yazar: SAFRUH

ATATÜRK VE İNAM ATA

Mutlakım, Kutsalım, Peygamberim İnam Ataya (Asif Ataya) Yüce Secdeyle!

“Azerbaycan-Türk Dünyasının beyni ve yüreği,
Türkiye-Türk Dünyasının kolu ve küreği.”
(Asif Ata)

Ben sıradan bir köylüyüm-Azerbaycanın başkentinde yaşasam da. Ve özümü ucsuz-sınırsız Türk Dünyasının bir bireyi sayıyorum. Ben bu Dünyayı yürekden-candan seviyorum; XIX-XX yüzyılların anlağı ile diyorsam, köylü öz evini, toprağını sevdiği kibi.
Benim için olum da nispidir, ölüm de. Bunların ikisi birlikde-Mutlakdır ve onun “son ucu”-ölümlü ...
Read more : ATATÜRK VE İNAM ATA | Görüntüleme : 566 | Yanıtlar : 0

Neden türk beşere gerekdir?

YOLRUH ATALI

TÜRK BEŞERE GEREK OLACAK

Türk ulusunun hele de büyük sorunları çözülmemiş kalmaktatır. Yüz yıllardır özünden ayrılan türk şimdiye kadar bir sorununu derinden, kökeninden çözemeyip. Her şeyi yüzden, yüzeysel çözmeye çalışıyor ve bununla da düştüyü uçurumdan çıkamıyor. Türkiyemiz-güvençimiz batmakta, boğulmaktatır. Türkiyenin özellikle özüyle hiç bir elakası olmayan arapın yeddinci yüzyıl dönemine dönüşü faciadır, diri ölümdür. Eğer geçmişe dönüş bu kadar kaçınılmazdırsa, gerektir türk özünün yeddinci yüzyıl geçmişine dönsün, arapınkına yok. Çünki özününkü daha şereflidir! ...
Read more : Neden türk beşere gerekdir? | Görüntüleme : 662 | Yanıtlar : 0

Soylu Atalı -Türkçülük ve zaman

SOYLU ATALI

TÜRKÇÜLÜK VE ZAMAN

Azerbaycanda ve Türküstanda türk-türkçülük meselesi gündemdedir. Sovyetler Birliği dağılandan sonra bu kayğı zahiren etkinleşip. Türkiyedese çoktan var ve Atatürk bu idea ile Türkiyeni seferber edip.
Meselenin tuhaf yönü bundadır ki, dünyanın hiç bir devletinin, ulusunun, hatta etnik azlıklarının “türkçülük” sözünden hoşu gelmiyor, bu sözü sevmiyor. Türkçülük kimlerinse hoşuna gitmek için değilmiş söz değil. Bu, kurtuluş ideasıdır. Diyelim ki, ağalık iddiasıyla yaşayanların mevkiyi aydındır, bes yerde kalanlar? Burada da iki yön ...
Read more : Soylu Atalı -Türkçülük ve zaman | Görüntüleme : 520 | Yanıtlar : 0

İnam Ata (Asif Ata) - Siyasetden üstün

İNAM ATA
(ASİF ATA)
Resim
SİYASETDEN ÜSTÜN
(39.Kutsal Kitap)

İnsanlaşmak

Zaman İnamını - İnamsızlık saydım.
İnam yarattım.
Zaman İdrakını –İdraksızlık saydım.
İdrak yarattım.
Zaman maneviyatını –Maneviyatsızlık saydım.
Maneviyat yarattım.
Zaman İradesini - İradesizlik saydım.
İrade yarattım.
Zaman Amelini – Amelsizlik saydım.
Ocak yaktım.
Takiplere yükseldim. Ata çağrıldım.
Beşerin necatı – İnsanlaşmaktadır.
İnsanlaşın - İnsanlaştırın...
(Haziran 1985. yıl)

1.TOPLUM - SİYASİ DÜNYA

Siyasi Dünya – Toplumun Devamıdır.
Toplumda Ağalık hükümsürüyor.
Ülkeler arasındakı ilişkilerde Ağalık hükümsürüyor. ...
Read more : İnam Ata (Asif Ata) - Siyasetden üstün | Görüntüleme : 545 | Yanıtlar : 1

Türk Peygamberi İnam Ata (Asif Ata)

Safruh

Mutlakım, Kutsalım, Peygamberim İnam Ataya (Asif Ataya) Ali Secdeyle!

Yazının adı:

Asif Ata Peygamberliğinin Beş Tasdiki
1. Ömür, 2. İnam, 3.Kitap, 4. Ocak, 5.Bayrak

1.Ömür
Peygamberlik – beşerın insani yükselişi yönünde en kudretli sesleniştir; insan idrakının en gergin teller üzerinde köklenmesi, seslenmesidir; insan varlığının (şahsın) en Yüce Aşklar üzerinde kendisini anlaması, alğılaması, mevcutluğun çekiminden çıkmak, onun fevkine, üstüne yükselmek yolunda kahramancasına gösterilen çabadır.
Peygamberlik seslenişinin, harayının dokunmadığı toplum hücresi kalmıyor. Dolayısıyla, Peygamber seslenişi ...
Read more : Türk Peygamberi İnam Ata (Asif Ata) | Görüntüleme : 2135 | Yanıtlar : 13

İnam türkcülüğü nedir

YOLRUH ATALI

İNAM TÜRKÇÜLÜĞÜ NEDİR?

İnsan sevdiğini nasıl seviyor? Seven sevdiğini gözünde yükseltmezse, yüceltmezse, ona değer vermezse, sevemez. Asil Sevgide, Akıdede, Amaçda yalnız durmadan sevmek gerekdir, özü de İnamla, İdrakla, Maneviyatla ve İradeyle.
Türkçülük de bir sevgi ister. Bu yolun özülünde, temelinde duran yüce Türk ulusuna, onun Türklük mahiyetine, Türk ırkına kutsal, sonsuz Sevgi!
Türkçü–Türk insanını, ulusunu ve onun Türklük mahiyetini bütünlükle seven, bu sevgiyi kutsal akıdeye çeviren, onun yolunda bin türlü çetinliklere, kavğalara dözen, ...
Read more : İnam türkcülüğü nedir | Görüntüleme : 1031 | Yanıtlar : 9

Politika Duragi

ilk Kanal D ve Sonra da Kanaltürk de Yayinlanan Tuncay Özkan'in Cüneyt Arcayürek'le Birlikte Sundugu "Politika Duragi"
Adli Programin Bölümlerini "Sona Eren TV Gösterimleri"nde Yayinlarsaniz Çok Mutlu Olacagim. Simdiden Tesekkürler
Read more : Politika Duragi | Görüntüleme : 404 | Yanıtlar : 0

Teröristler bile bizden kıymetli!

Yargısız infaza tabi tutulmayı gururuna yediremediği için intihar eden emekli Albay Abdülkerim Kırca’nın avukatı Yurdakan Yıldız’a söylediği son sözler, “Teröristlerin itibar görmesi ağırıma gidiyor” oldu.
http://www.joomla-star.com/images/stories/destek/tbbk.jpg

“İntiharı beklemiyordum”

Müvekkiliyle yaptığı son konuşmayı anlatan avukat Yurdakan Yıldız, “Bana ’Öyle bir hale geldik ki, teröristler bile bizden kıymetli oldu’ diye yakındı. Ancak intihar edeceği aklımdan bile geçmemişti” diye konuştu.

Teröristler bile bizden kıymetli oldu

İşte, emekli Albay Kırca’nın son sözleri: "Teröristlerin açıklamalarını doğruymuş gibi sayfa sayfa yazıyorlar. ...
Read more : Teröristler bile bizden kıymetli! | Görüntüleme : 502 | Yanıtlar : 0

Atatürk, Modernizm, Din ve Allah - Sinan Meydan

Tarikat-ticaret ekseninde "çaktırmadan" Atatürk’ün "dinsiz" olduğunu ima eden "kartelci medya" ve yeşil sermayenin desteklediği "islamcı medya" Atatürk’ün "gerçek bir dindar" olduğunun daha önce yayınlanmamış belgelerle ortaya koyulduğu, Atatürk düşmanlarının deşifre edildiği bu kitabı görmezlikten geldiler. Fakat BİR ÖMRÜN ÖTEKİ HİKAYESİ, Atatürk düşmanı irticai çevrelerin "Atatürk din düşmanıydı" yalanını tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarmakta gecikmedi. Kitap gizliden gizliye kendi kitlesini oluşturdu. 19 Mayıs 2007′de katıldığım bir televizyon programında (Meltem Tv Diyalog Parogramı) Atatürk’ün din analayışını Bir Ömrün ...
Read more : Atatürk, Modernizm, Din ve Allah - Sinan Meydan | Görüntüleme : 1885 | Yanıtlar : 6

yeni bolumu

18 Ocak tarihli bolumunu dort gozle bekliyoruz...

Tesekkurler
Read more : yeni bolumu | Görüntüleme : 374 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148702 ileti • Toplam 46080 başlık • Toplam 25009 üye

x