Zaman: Pzt Haz 01, 2026 2:44

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

TISSS YOK… Dr. Noyan UMRUK • BUYAZI, ÖZELLİKLE, NECİP HALKIMIZIN KEYFİ GICIR KESİMİNE İTHAF EDİLMİŞTİR.

TISSS YOK…
Dr. Noyan UMRUK

• BUYAZI, ÖZELLİKLE, NECİP HALKIMIZIN KEYFİ GICIR KESİMİNE İTHAF EDİLMİŞTİR.

Kafalarına Atatürk’ün büstleri, heykellerini taktılar, ama terörist heykelleri dikmeye çalıştılar… Tıs yok…

Hukukun, yargının, eğitimin, üniversitenin, tüm kurumların köküne kibrit suyu ekildi… Tıs yok…

Asker’in, Bahriyeli’nin canına okundu… Tıs yok…

Medya’nın çanına ot tıkandı… Tıs yok…

“Sıfır sorun” la yola çıkanlar ülkenin etrafını “Sırf sorun” haline getirdiler… Tıs yok…

Sınırlar kalbura dönmüş… Tıs yok…

7 Haziranda, 1 Kasımda ortaya konulan ...

AYDINLIK BİR YENİ YIL DİLERKEN DAVAZLI’DAN ESKİ YILDAN YENİ YILA HINZIR NAMELER… Dr. Noyan UMRUK

AYDINLIK BİR YENİ YIL DİLERKEN DAVAZLI’DAN ESKİ YILDAN YENİ YILA HINZIR NAMELER…
Dr. Noyan UMRUK

Facebook’a, Twitter’a gireli işi iyice azıttı bizim Davazlı… Bakın neler neler, ne inciler yumurtluyor:

*“ Ni' len bu? Köpeksiz kövde değneksiz geziyo bu boyu, endamı devrilesiceler!.. Eyi ettiniz de yüz veriveediniz, ortaklık da ediveediniz bu nemıssızlala… Fetoşla, İŞİD’la, PKK’la… Onla da milletin gafasının tepeciğine edivedilee sayenizde… Neleri veediniz, neleri alıveediniz dünya alem biliyo ya, bi biz bilmeyyos gari…”

*“Sete gıriz ...

ASKERİ VE SİYASİ BİR DEHA ve DUYGU YÜKLÜ BİR İNSAN: ATATÜRK YA DA GÜNAYDIN HÜZÜN ...Dr. Noyan UMRUK

ASKERİ VE SİYASİ BİR DEHA ve DUYGU YÜKLÜ BİR İNSAN: ATATÜRK YA DA GÜNAYDIN HÜZÜN...Dr. Noyan UMRUK

O,siyasi ve askeri alanda, devlet işlerinde "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" düsturu ve söylem ve de eylemlerinin somut neticeleri ile artık bütün dünyada kabullenildiği üzere damgasını 19.yy. dan 21.nci yy.a taşıyabilen ender bir düşün ve devlet adamı...Kısaca O, bir deha...

Bu gerçeğin, dönemin İngiltere başkanı Lloyd George tarafından, Kurtuluş Savaşı'ndan sonra kendisine yöneltilen eleştirilere cevaben "İnsanlık tarihi birkaç ...

ÇOCUKLARIMIZDAN HER TÜRLÜ KULLANIMA AMADE GÖZÜ DÖNMÜŞ KATİLLER YARATAN EĞİTİM SİSTEMİNİZ KUTLU OLSUN... Dr. Noyan UMRUK

BİR ÇOCUKTAN HER TÜRLÜ KULLANIMA AMADE GÖZÜ DÖNMÜŞ KATİL YARATAN EĞİTİM SİSTEMİNİZ KUTLU OLSUN...
Dr. Noyan UMRUK

Erdoğan 2012 şubatında Başbakan ve AKP Genel Başkanı olarak AKP’li gençlere seslenirken “Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kininin, kalbinin davacısı bir gençlik istiyorum.” diyordu. Bu sözlerini “dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz” şeklinde pek çok kez yineledi.

AKP hükümetlerinde en çok değişen bakanlar Milli Eğitim Bakanları oldu. Milli Eğitim Bakanları 14 yılda altı kez değişti. 4+4+4 olarak kurgulanan ...

KÖKLERİ DIŞARIYA UZANAN ALÇAK TERÖRE KARŞI CİDDİYET, BASİRET VE FERASET GEREK! Dr. Noyan UMRUK

KÖKLERİ DIŞARIYA UZANAN ALÇAK TERÖRE KARŞI CİDDİYET, BASİRET VE FERASET GEREK! Dr. Noyan UMRUK

DEĞERLİ DOSTLAR,

GEÇEN HAFTA GENÇ POLİSLERİMİZE YÖNELİK ALÇAKÇA SALDIRIDAN SONRA BU KEZ DE TSK.NİN EN ETKİLİ BİRLİĞİNE MENSUP KOMANDO MEMETÇİKLERİMİZE YAPILAN SALDIRI İÇİMİZİ YAKIYOR, YÜREĞİMİZİ PARÇALIYOR...

BU NEDENLE BUGÜN YAPILACAK "AS.OKULLAR AÇILSIN" NÖBETİNİN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA BEŞİKTAŞ MEYDANINDAN ŞEHİTLER TEPESİNE SESSİZ YÜRÜYÜŞ ŞEKLİNDE İCRA EDİLECEĞİ DUYURULUR.

BU ALÇAKÇA SALDIRILAR, ÇEKİRDEKTEN VE MORALİ YÜKSEK ASKER YETİŞTİRMEYE YÖNELİK BU OKULLARIN NE DENLİ HAYATİ ...

HAFIZA-İ BEŞER NİSYAN İLE MALUL; LAKİN 17-25 ARALIK NASIL UNUTULUR??? Dr.Noyan UMRUK

HAFIZA-İ BEŞER NİSYAN İLE MALUL; LAKİN 17-25 ARALIK NASIL UNUTULUR??? :olmaz:
Dr.Noyan UMRUK

Bunca terör, şehit, gazi, ekonomik sıkıntı ve kaosa rağmen 17 Aralık geldi çattı işte yine…
Evet madalyonun bir yüzünde “Darbe” yazıyor kuşkusuz… Aksi takdirde neden bu kadar beklediniz de kapışmanızın zirve noktasında bombayı patlattınız diye sorarlar adama...

Ya öbür yüzü… Öbür yüzün bir akademisyene göre özeti şöyle:

“Reza Zarrab, 12 Eylül 1983 Tebriz (İran) ...

GÜN KÖMÜRDEN DAHA KARA... Dr. Noyan UMRUK

GÜNLER :( KÖMÜRDEN DAHA KARA VE ÇAĞRI: İTİRAZIMIZ VAR! ARTIK BİZİ DUYUN!!!... Dr. Noyan UMRUK

"Sözün bittiği yerdeyim ey yar!
Kuş olsam kanadım kırarlar
Dil olsam keserler.
Düş olsam vururlar.
Çevre yanım ateştir
Nehirler firavunların.
Düşman namert
Kurşunlar hain
Sussam sorarlar
Konuşsam sustururlar
Sözün bittiği yerdeyim ey yar!
Sözün bittiği yerde..."Haluk SERDAR

* * * * *ÇAĞRI
Yurttaştan yurttaşa bir çağrımız var...
Bu toplumun büyük çoğunluğu gelişmelerden ...
Read more : GÜN KÖMÜRDEN DAHA KARA... Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1067 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

OKULLARIMIZA, İRFAN YUVALARIMIZA KIYMAYIN "EFENDİLER!"...Dr. Noyan UMRUK

:taz: OKULLARIMIZA, İRFAN YUVALARIMIZA KIYMAYIN "EFENDİLER!"...Dr. Noyan UMRUK

Yazmıştık… Hikaye eski ve uzun solukludur…

Maliye Bakanlığı Teşkilat yasasında Vergi Denetim Kurulu ile ilgili değişikliği öngören kararnamenin içine mutat üzere “torba yasa” manipülasyonu ile sessiz sedasız bir madde sokuşturulmuştu. Bu madde ile Hazine arazi ve emlaki üzerinde imar yetkisi neredeyse tamamen Maliye Bakanlığına verildi. Maliye, devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan taşınmazları farklı projeler için değerlendirebilecek; plan değişiklikleri ...
Read more : OKULLARIMIZA, İRFAN YUVALARIMIZA KIYMAYIN "EFENDİLER!"...Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1403 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25114 üye

x