Zaman: Pzt Haz 01, 2026 11:19

News News of Gündem

Site map of Gündem » Dizin : Gündem

Türkiye adım adım cemaate teslim oluyor

-

Yazı foto: http://s020.radikal.ru/i717/1603/47/ddbe875402a4.jpg

Not: Şu yazıyı tesadüfen internette gördüm ve 4 yıl önce yazmışım ve inanır mısınız Aynen bugünler!.. :(

Belki ilginizi çeker, çünkü entrikaları delilleriyle veriyorum "Mynet'ten kaldırılan link'le.." ve noktasına virgülüne dokunmadan..
Sadece şu cümleyi ekleyeyim, yani buraya;
"Feto cemaati dışlanış gibi gösterilip Tayyip Cemaati tedavüle sokuluyor ve
Feto'yu düşman gibi göstermek, "Bu Arenada biz varız Dostumuz da ...
Read more : Türkiye adım adım cemaate teslim oluyor | Görüntüleme : 881 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

ZALİM SULTAN

-

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com

25.11.2014 04:29

Yazı foto: http://f-picture.net/lfp/i067.radikal.r ... 4b.jpg/htm

Bu sultan başka sultan, özlediğimiz sultan.. :)

Konu: Sultan'ın niyeti bozması :)
Video. inşallah yanlış koymamışızdır :) (ne güzeldi keşke hep böyle kalsaydı) ...
Read more : ZALİM SULTAN | Görüntüleme : 763 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bölücüler Listesi

Denge ve Denetleme Ağı
Farklı Düşünüyoruz, Bir Arada Çözüyoruz
BİR ARADA

Adları bu; nasıl manalı ve çekici.

“Biz Kimiz?” sorusuna yanıtları şöyle1:
Türkiye’de katılımcı ve çoğulcu demokrasinin güçlenmesi için mücadele eden bir hareketiz. Özgürlük, eşitlik, istikrar, adalet, refah ve barışın garanti altına alınması için güçlü bir denge ve denetlemenin şart olduğunu düşünüyoruz.
Ağımız, daha güçlü bir demokrasi hedefiyle çalışmak isteyen vatandaşlar ve sivil toplum örgütleri tarafından oluşturulmuştur. Hepimiz farklı yaklaşımlara sahibiz, farklı siyasi partileri ...
Read more : Bölücüler Listesi | Görüntüleme : 14072 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

Daha önce yolculuk paylaşımı yaptınız mı?

Gayet tasarruflu ve çevreye duyarlı olan bu sistemde yolculuk yaptınız mı? Şöyle bir siteye denk geldim, size de sorayım dedim öncelikle: http://www.ayniyon.com/ Sizce denemeli miyim? Teşekkürler.
Read more : Daha önce yolculuk paylaşımı yaptınız mı? | Görüntüleme : 733 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Eshabil Üstündağ: 'HEPAR KORKUSU PARTİ KURDURDU!'

-

Not:
Yazı içindeki bazı ifadeler (pek çok) ..ekli resimlere ve ses kayıtlarına atfen yapıldığı için Burada gözükmeyecektir,
zira ekleme imkanım olmadı ..teknik olarak..
Arzederim.
http://www.turkishnews.com/tr/content/2 ... -kurdurdu/

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com
23.11.2014

Konu: Alelacele kurulan ve AKEPE'ye gidecek reyleri ..Panikle toplamaya çalışan ve CHP AKP ittifakıyla kurulan yeni parti!
Evet bu Anadolu Partisi, Çatı parti, Başkanı sanıyorum Emine Ülker Hanımefendi..

Bu başlık, mâlûm partinin ...
Read more : Eshabil Üstündağ: 'HEPAR KORKUSU PARTİ KURDURDU!' | Görüntüleme : 1325 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

“Kürt milli kimliğinin inşası” / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)

BÖLÜCÜLÜK UZMANI DAVİD PHİLİPS’İN 20 KASIM 2014 TARİHLİ YAZISI:
“Kürt milli kimliğinin inşası”

Vatikan’ın görüşlerini yansıtan The Huffington Post sitesinde 20 Kasım 2014 tarihli yazısında, Bölücülük uzmanı David Philips, “Kobani, Kürt milli kimliğinin inşasında önemli bir kilometre taşı oldu” diyor!
O yazıdan bazı paragrafları dikkatinize sunuyoruz:

“Kobani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hem stratejik hem de halkla ilişkiler konusunda bir felaket oldu. Kürtler IŞİD’le savaşırken Türk Tank taburları Kobani sırtlarından olayları seyretti.
Aynı zamanda, Kobani’nin ...
Read more : “Kürt milli kimliğinin inşası” / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ) | Görüntüleme : 1240 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

AK SARAY BİR PERDELEME TUZAĞIDIR

-

Not:
Yazının bol resimlisi de vardır
Bazı ifadeler resimlere atfendir ve buraya ekleme imkanım olmadı..
Resimli olan:
http://www.turkishnews.com/content/2014 ... tuzagidir/

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com

21.11.2014 23:53

Dikkat ederseniz tam bir aydır (özelikle bir aydır) indir bindir ak saray veya kaçak saray (ironi) ..al ha ver ha gidiyor;
İstiklal marşının müziğini değiştirip ve bol efektli “..yaldır yaldır görüntülü video ve Çiftetelli veya Mehter marşı uyarlamalı ...
Read more : AK SARAY BİR PERDELEME TUZAĞIDIR | Görüntüleme : 897 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

José Martí Küba Dostluk Derneği’nden Basına ve Kamuoyuna

José Martí Küba Dostluk Derneği’nden Basına ve Kamuoyuna

ResimBugün, 15 Kasım 2014, İstanbul’da Diyanet Vakfı ev sahipliğinde gerçeklesen 1. Latin Amerika İslam Liderleri Zirvesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Latin Amerika’nın İslam’la tanışması 12. yüzyıla kadar dayanır. Amerika’yı Kolomb değil 1178’de Müslümanlar keşfetti. 1178’te Müslüman denizciler Amerika kıtasına ulaşmıştı. Kristof Kolomb anılarında Küba kıyılarında dağın tepesinde bir caminin varlığından bahseder. Ben simdi Kübalı kardeşimle konuşurum. O dağın tepesine bir cami bugün de yakışır. Yeter ki izin versinler, ...
Read more : José Martí Küba Dostluk Derneği’nden Basına ve Kamuoyuna | Görüntüleme : 830 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

CIA sayesinde Afganistan’ın afyon üretimi en yüksek seviyede / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)

ABD askeri işgali altında eroin üretimi ve trafiği gelişti büyüdü, Afganistan işlevsiz bir narkotik-sömürgeye dönüştü.

Afganistan’ı izleyenler hatırlayacaktır; 2001 ‘de Bush ve Cheney kendi savaşlarını başlatmadan önce Taliban afyon üretimini neredeyse tamamen durdurmuştu. Pentagon, Taliban öncesi kana susamış savaş ağalarını güçlendirerek bu kazanımı geri döndürdü. Batı medyasının “Kuzey İttifakı” diye alkışladığı bu psikopatlar bıraktıkları yerden uyuşturucu üretim ve ticaretine devam ettiler. Avrupa ve ABD’nin büyük şehirlerinin neredeyse doyumsuz eroin isteklerini sağlarken, servet ve güçlerini katlandırarak ...

“BÖL ve YUT!”u hatırladınız mı?

Banu Avar 2008’da, “BÖL ve YUT!”da, Okura İlksöz’ünde şöyle demişti:
“Sınırlar Arasında programının son yolculuk notlarını kapsayan bu kitapta, Ortadoğu'da İngiliz eliyle yaratılan İsrail devletini, Balkanlar’da, Kafkaslar’da, Afrika ve Uzak Asya'da kopyalama çalışmaların dan örnekler sunulmaktadır. Batı emperyalizminin dünyanın çeşitli coğrafyalarında yer alan birçok ülkede “Böl ve Yut” şablonunu nasıl uyguladığını anlatmaya çalıştım. Bu şablon ilk kez Ortadoğu'da İsrail devleti yaratılarak uygulandı.”

Batı emperyalizminin “Böl ve Yut” şablonunu ülkemizde uygulayanlardan biri de Friedrich-Ebert-Stiftung adlı Alman ...
Read more : “BÖL ve YUT!”u hatırladınız mı? | Görüntüleme : 2347 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erkan GÜÇİZ

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25114 üye

x