Zaman: Cmt Tem 05, 2025 13:26

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Adı: Recep Tayyip Erdoğan; Oğlu Katil, Yeğeni Esrar Kaçakçısı, Kendisi Başbakan

Adı: Recep Tayyip Erdoğan; Oğlu Katil, Yeğeni Esrar Kaçakçısı, Kendisi Başbakan

Tayyip Erdoğan’ın yeğeni 50 kg esrar ile yakalandı. Bir insanı sadece kendi yaptıklarından dolayı suçlayabiliriz. Akrabası, dostu, arkadaşı suç işledi diye bir kişiyi suçlamak doğru değildir. Tayyip Erdoğan’ın suç dosyası o kadar kabarık ki içine eşini dostunu sokmaya gerek yok zaten. Buradan, bazı akçeli işlerde eşe dosta yapılan kıyaklar bu dosyanın dışında kalmalıdır anlamı çıkartılmamalıdır. O akçeli ilişkilerin hesabı mutlaka sorulacaktır.

Tayyip Erdoğan, yeğeniyle ...

AKP Yaveri Kütahyalı Askerlikten Nasıl Muaf Tutulduğunu Açıkladı

AKP Yaveri Kütahyalı Askerlikten Nasıl Muaf Tutulduğunu Açıkladı

AKP iktidarının en operasyonel programlarından Beyaz TV'deki Dinamit programının dün akşamki hedefi(31.08.2012), Tayyip Erdoğan'la Hakkari konusunda polemiğe giren Osman Pamukoğlu'nun karalanması idi. Bu amaçla ekrana çıkartılan emekli asteğmen Rıfat Çemçem genel geçer laflar dışında gerekli performansı gösteremeyince, Latif Şimşek ve AKP Yaveri Kütahyalı kara propaganda dozunu arttırdı.

Bu arada Ümit Zileli kendisine gelen bir soruyu, AKP yaverliğinden dört senede milyon dolarlık "rezidanslar" ve yüzbinlerce dolarlık yat alacak ...
Read more : AKP Yaveri Kütahyalı Askerlikten Nasıl Muaf Tutulduğunu Açıkladı | Görüntüleme : 2225 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Açık İstihbarat

Tavus-u Melek Gel Ye! / Kıymet Nadir BİNDEBİR

Tavus-u Melek Gel Ye!

Recep T. Kürt sorununun çözümü için İstanbul'da gözlerden uzak, gizli bir toplantı yapar. Tam da CIA başkanı çuvalcının Türkiye'de olduğu günde.

Toplantıda Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜNSİAD), Diyarbakır Barosu, İnsan Hakları Derneği ve Mazlum-Der'den 7 kişi vardır. Toplantıda yer alan isimler 'sürece zarar vermemek için'(?) açıklanmaz.

GÜNSİAD'ın Başkanı (herhalde Bedirhan aşiretinden) Şah İsmail Bedirhanoğlu. Kürt burjuvazisinin ağababalarından. Yönetim Kurulu üyelerinden biri AKP Diyarbakır İl Başkan yardımcısı Nesim Sevinç.

Diyarbakır Barosu ...
Read more : Tavus-u Melek Gel Ye! / Kıymet Nadir BİNDEBİR | Görüntüleme : 3507 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

On Şehit Ardından ne Olacak? / Burçak YAZICI

YÜREĞİM YANIYOR YÜREĞİM!
ama...
Biliyorum ki yarın ve sonrasında yine aynı sahneler yaşanacak...
Ne mi olacak?
Yarın şehit cenazelerinde kara gözlüklerinin ardında sakladıkları gözlerinde bir umursamazlık ile yine birileri vatana millete başsağlığı dileyecek!
ve...
Birilerinin yüreği yanarken alev alev onlar o kara gözlüklerin ardından timsah gözyaşı döküp belki de içten içe sevinecek...
...
3-5 kişi çıkacak yine haydi diyecek şehitlerimizi anmak için meydanlara...
ve...
Bir avuç insan ellerinde bayraklar ile çıkacak...
...
Çevredeki boş insanlar ...
Read more : On Şehit Ardından ne Olacak? / Burçak YAZICI | Görüntüleme : 879 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Petraeus’un Altı Aylık Rutin Denetlemesi / Bülent ESİNOĞLU

Petraeus’un Altı Aylık Rutin Denetlemesi

Amerika Birleşik Devletlerinin Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA’in, Çuvalcı Paşası Petraeus, ülkemizi altı ay aralıklarla, muntazam olarak denetlemede bulunur.

Bu denetlemede, görüşülecek konular; Elbette, Suriye ve Türkiye’nin komşularıdır.

Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında yapılan bu denetlemeler, projenin geldiği aşamaları değerlendirmek, aksayan hususları gözden geçirmek ve BOP’un selameti için yapılacakları, BOP Eş Bakanlığı ile yerinde görüşmektir.

Projenin uygulanmasında, Suriye için, bazı yeni durumların ortaya çıkması hasebiyle, yeni bir yol haritasına ihtiyaç vardır. ...
Read more : Petraeus’un Altı Aylık Rutin Denetlemesi / Bülent ESİNOĞLU | Görüntüleme : 2274 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Emperyalizm Sürecinde Ilımlı İslam ve Ilımlı Türkçülük / Tuğrul KESKİNGÖREN

Emperyalizm Sürecinde Ilımlı İslam ve Ilımlı Türkçülük

Emperyalizm planlarını uzun dönemlere yayarak yapar.

İşte bu yüzdendir ki, Irak savaşını ve onun uzun vadedeki açılımlarını anlamak için tarihin derinliklerine bakmak gerekir. Güneş Batmayan İngiliz Emperyalizmi’nin Ortadoğu’da açtığı yaranın devamı bugün Amerika tarafından daha da derinleştirilmeye çalışılmaktadır.

Peki nedir bu yara veya uzun vadeli plan?

Amerika Irak’ı Bush ve savaş çetesi istediği için işgal etmedi yani Bush günah keçisi değil. Irak’ın işgali uzun dönemli on yıllara yayılmış ...

Askerlik şubeleri de imam hatip oluyor

Askerlik şubeleri de imam hatip oluyor

AKP’nin 4+4+4 kesintili eğitim yasası sadece ilköğretim okullarını değil, askerlik şubelerini de vurdu. Kırklareli’deki kapatılan askerlik şubesinin imam hatip lisesi olacağı ortaya çıktı.

Yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte sadece İstanbul’da 18 lise ve 76 ilköğretim okulu imam hatip okuluna dönüştürüldü. Daha önce okul öncesi eğitim için kullanılacağı açıklanan askerlik şubelerinin de imam hatip lisesi ortaya çıktı. Başbakan Tayyip Erdoğan, 31 Ocak 2012 tarihli meclis grup toplantısında, 181 ilçedeki askerlik şubelerinin ...
Read more : Askerlik şubeleri de imam hatip oluyor | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Dr.Noyan UMRUK Yazdı: "BAK! BENİ İYİ DİNLE CUCUK..."

“Bak! Beni İyi Dinle Cucuk…” :olmaz: LÜTFEN! Git: YouTubeVideoyu oynat
http://www.youtube.com/watch?v=QcO7ZHSXn54

Dr. Noyan UMRUK

Hazret’in midesi rahatsız…Kin kusa kusa helak oldu; ama kusması kesilemiyor bir türlü…
Eline bir not mu sıkıştırdı çok bilmiş danışmanları, birden halecana kapılıp doğaçlama mı yaptı; yoksa, alıcı akbabalar mı “sufle” etti? Bilinmez .

“…Neyi Ördünüz?”

“Bak şimdi otur beni iyi dinle, ‘cucuk’(Gazi’nin telaffuzu). Senin “neyi ördünüz” ...
Read more : Dr.Noyan UMRUK Yazdı: "BAK! BENİ İYİ DİNLE CUCUK..." | Görüntüleme : 841 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dr. Noyan UMRUK

Savaşa Sürüklenmek / Habip Hamza ERDEM

SAVAȘA SÜRÜKLENMEK
Deniliyor ki ‘Türkiye Suriye’nin üzerine sürülmek isteniyor’.
Yani ‘Türkiye’nin öyle bir ‘niyet’ ve ‘amacı’ yok ama, birileri sürüklüyor.
“Haydi canım sende!”
‘Türkiye’ dediğiniz ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ olsa, dediğiniz doğru olabilir.
Ancak ortalıkta ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ yok ki.
‘Devlet’ denilen șey, sınırları belli bir toprak üzerinde yașayan halkın șu ya da bu biçimde ‘bir arada yașama’ istencinin yasa ve kurala bağlandığı ‘tüzel kișilik’ değil midir?
Yani ‘burjuva devlet-ulus’.
Eğer ‘Türkiye’ denildiğinde bu tür bir ...
Read more : Savaşa Sürüklenmek / Habip Hamza ERDEM | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Habip Hamza ERDEM

Milletvekilleri Mültecileri Bıçaklayacak mıydı? / Hasan DEMİR

Milletvekilleri Mültecileri Bıçaklayacak mıydı?

Suriyeli mültecilerin kaldıkları bir kampa CHP milletvekillerinin sokulmaması karşısında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun açıklaması Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına (hadi buraya uygun düşen o kelimeyi söylemeyeyim, ağır olur) mahcup edici, özrü kabahatinden büyük bir açıklama.
Neymiş efendim, o kampta Esad’ın ordusundan kaçan generaller ve diğer rütbelilerle aileleri varmış; milletvekilleri, o kişilerin can güvenliği düşünülerek malum kampa sokulmamışlar...

Ne yani, milletvekilleri kampa sokulsaydı bellerinde sakladıkları bıçakları çıkartıp Esad’dan kaçan ...
Read more : Milletvekilleri Mültecileri Bıçaklayacak mıydı? / Hasan DEMİR | Görüntüleme : 570 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148743 ileti • Toplam 46115 başlık • Toplam 25016 üye

x