Zaman: Sal Tem 08, 2025 1:26

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İşte Şimdi Beyaz Türk Oldun! / Fatma Sibel YÜKSEK (GÜRCİHAN)

İşte Şimdi Beyaz Türk Oldun!

Bir gün içeri düşersem, unutulmayı her an hissederek aylarca ve yıllarca yaşamak zorunda kalırsam ne yaparım?

Dayanabilir miyim?

Dayanamazsam ne yaparım?…

Açık İstihbarat’ın “sürekli darbe” olarak kavramlaştırdığı “Ergenekon” sürecinin, daha Ümraniye’de ilk operasyon yapıldığından beri hasbelkader yakın tanığıyım.

2006 yılında henüz herkesin tuzu kuruyken, AKP’nin gazabına uğrayınca işsiz kaldım. Ankara’nın kıdemli başbakanlık muhabirlerinden biri olmama rağmen en küçük bir gazetede bile iş bulamaz hâle geldim. Benim gücümle ayakta duran bir ...

Ayetullah’ın Katil Fetvası / Mustafa YILDIRIM

Kanıtsız kurguların, ön yargılı açıklamaların yarattığı sisli ortamı aralamak gerekiyor. Öncelikle olayları anımsamak yararlı olacaktır.

Tahran’da, Ayetullah Hassan Sanei, Kasım 1992’de, Selman Rüşdi’yi öldürenlere verilecek ödülü 2 Milyon dolara çıkardıklarını açıklamış; Uğur Mumcu’nun öldürülmesinden bir ay sonra da Aziz Nesin’i de hedef göstermişti:

“Bir ABD uşağı ve Şah Rıza Pehlevi gibilerin oyuncağı olan Aziz Nesin, İslam için önemli bir düşman değildir. Ancak kitabı yayınladığı takdirde de sonunun ne olacağı bellidir.”

Müslüman İşadamı” olarak tanıtılan M. ...
Read more : Ayetullah’ın Katil Fetvası / Mustafa YILDIRIM | Görüntüleme : 2788 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Mustafa YILDIRIM

CIA'nın Çetecileri (12) / Figen ÖZEN

CIA'nın Çetecileri (12)

2011 yılında Akdeniz Üniversitesi, Atatürkçü Düşünce Topluluğu (ADT), "Türkiye Nereye Gidiyor?" konulu bir panel düzenlemişti. Konuşmacılar Prof. Dr. Sn.Mümtaz Soysal- Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sn. Suay Karaman, Yeniçağ gazetesi yazarı sn. Arslan Bulut'tu. Topluluk, herhalde çeşni olsun diye bu dev kadronun içine panelist olarak beni de almışlardı.

Panelden sonra yazılarını soluksuz takip ettiğim Arslan Bulut ve sevgili dostum Suay Karaman'la derin bir sohbete daldık. Bildiğiniz gibi Arslan Bulut, CFR-AKP ilişkisini Türkiye'de yazan ...
Read more : CIA'nın Çetecileri (12) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1018 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Figen ÖZEN

CIA'nın Çetecileri (11) / Figen ÖZEN

CIA'nın Çetecileri (11)

"Amerika ve AKP Hükümeti, birlikte Türk Ordusuna Operasyon Düzenledi." Henri Barkey- CIA İstasyon Şefi...

CIA'nın Çetecileri (10) da, İzzettin Yıldırım'ın Med Zehra Vakfı ilişkilerini bir sonraki bölümde, sizlerle paylaşacaktım. Ancak yakılan cehennem ateşinin üzerinde kaynayan kazan ve çalınan savaş tamtamları, geçmişle bağımızı koparmadan, bu günü irdelemek ihtiyacını ortaya koymuştur.

"Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kafesledik" Henri Barkey'in bu söylemi Türkiye'nin hali pür melalinin açık göstergesidir.

Neden Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Başbakanı ...
Read more : CIA'nın Çetecileri (11) / Figen ÖZEN | Görüntüleme : 1174 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Figen ÖZEN

Neyi Kutlayacağız! Denizlerimiz de Limanlarımız da Bizim Değil Artık! / Banu AVAR

Neyi Kutlayacağız! Denizlerimiz de Limanlarımız da Bizim Değil Artık!

Osmanlı döneminde denizlerimizde şehir hatları vapurlarından tutun da tüm yük ve yolcu taşıma hakları yabancılara aitti…

Osmanlı devleti, yabancı devletlere KAPİTÜLASYON hakkı vererek tüm taşıma haklarını yabancı bandıralı gemilere devretmişti..

Türklere deniz ticareti de, yolcu taşımacılığı da, kendi karasularını kullanmak da yasaktı!

Cumhuriyetin ilk yıllarında ardarda gelen isyanlar, ayaklanmalar iç ve dış hainlerin türlü saldırılarıyla boğuştu yeni Cumhuriyet..

20 Nisan 1926’da Lozan Anlaşması çerçevesinde denizlerimizde işletme ...
Read more : Neyi Kutlayacağız! Denizlerimiz de Limanlarımız da Bizim Değil Artık! / Banu AVAR | Görüntüleme : 60761 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Banu AVAR

VİRÜS

VİRÜS

Alfabemize (Abecemize) bir virüs girdi. Yok, bir virüs değil, üç virüs birden girdi. En irileri ve gün geçtikçe semireni “w” virüsü. Sonra “x, q” virüsü geliyor. Birincisi dilimize, dilimizin yasasına bir girse, öbür ikisi de arkasından giriverecek. Bu yüzden en çok kullanılanı, sevileni, okşanılanı “w” virüsü. Bunu öpen öpene!.. Koynuna alan alana!.. Bunun sırtını sıvazlayan sıvazyalana…

Resim

İşin acısı, dilimize giren, daha doğrusu bilerek sokulan bu virüse karşı hiç bir şey yapılmıyor. Adı üstünde ...
Read more : VİRÜS | Görüntüleme : 1746 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Feza TİRYAKİ

Dr. Noyan UMRUK yazdı: ORADAN BAKINCA TÜRKİYE NASIL GÖRÜNÜYOR?

ORADAN BAKINCA TÜRKİYE NASIL GÖRÜNÜYOR? :evil:

Dr. Noyan UMRUK

NATO üyeliği Türkiye’yi Batı dünyası içine sokamadı, sadece yamacında yer almasını sağladı. NATO, çokuluslu emperyal sermayenin çıkarlarını korumak için kurulmuştu; hâlâ da aynı nedenden dolayı var… Blokların ortadan kalkması ile tehdit önceliğini “uluslararası terörizm” (radikal islam) aldı. NATO; BM’in işlevlerini yüklendi. Böylece, sorunları “suhuletle”çözümlemeye çalışan B.M. yöntemlerinin yerini, NATO’nun soğuk ve insafsız yöntemleri aldı. En ...
Read more : Dr. Noyan UMRUK yazdı: ORADAN BAKINCA TÜRKİYE NASIL GÖRÜNÜYOR? | Görüntüleme : 542 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dr. Noyan UMRUK

Gavurluğa Davet Eden Cemaat / Muharrem BAYRAKTAR

Gavurluğa Davet Eden Cemaat

Çoktandır önümde bekleyen önemli bir cemaat mevzuuna ancak bugün sıra geldi. Okuyunca inanamayacaksınız. Şok olacaksınız. Ben de çok şaşırdım, araştırdım, isim isim, yer yer ayrıntılara ulaştım. Olayın meydana geldiği ülkede olaya şahit olan kişileri buldum ve sonunda da bu yazıyı yazmaya karar verdim.
Yazımda hiçbir isme yer vermeyeceğim. Hepsinin ismi- cismi bende mevcut.

Önemli bir cemaatin önemli isimlerinden biri. Uzun süre Giresun ve Çorum’da bölge sorumlusu olarak görev yaptı. Yaptığı “hizmet” ...
Read more : Gavurluğa Davet Eden Cemaat / Muharrem BAYRAKTAR | Görüntüleme : 769 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Suriye ve İran Düşmanlığını Hüseyin GÜLERCE'ye Sordum, İki Gün Oldu Cevap Yok

Zaman 'gazetesi' 'yazar'ı Hüseyin Gülerce'nin 27 haziran 2012 tarihli, ''Suriye tuzağı...'' başlıklı yazısına istinaden kendisine sorduğun sordum ancak cevap alamadım. Önce Gülerce'nin yazısını okuyalım ve dostlara yapılan düşmanlğı görelim.

Hüseyin Gülerce'nin yazısı:

Code: Tümünü seç
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1309764

Gönderdiğim ileti;

İyi günler.

Öncelikle sormak istediğim İran'ın Ankara Büyükelçiliğinden Zaman gazetesine gönderilen mektupla ilgili ne düşünüyorsunuz?

1)'' Hz. Ali'nin, "haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır" sözü ile İran'a yapılan ikazdır'' dediniz.

Peki en başta Irak ve Afganistan'a yapılan haksızlıklara susan şeytanlar kimlerdi? ...

90 Yıl Önce Bugün! GAZİ ve Komşu Ülkelerle İlişkisi / Banu AVAR

90 Yıl Önce Bugün! GAZİ ve Komşu Ülkelerle İlişkisi

Üç buçuk yıl süren KURTULUŞ SAVAŞI'nın son safhası.. Sene 1922. Yaz başı.. Vatan toprakları dış düşmanlar ve İÇ HAİNLERLE sarılı!

Bir anda olup bitmiş bir mücadele değildi ANADOLU İHTİLALİ. Önce uluslararası toplantılarda Türklerin ölüm emri imzalanmış, işgâl başlamış ve ardından milli direniş örgütlenmişti.

Rusya’da ihtilal gerçekleşmiş, Çar gitmişti. Almanya’da Spartaküs ayaklanması vardı. İtalya’da Bolşevik devrim modeli halk arasında etki yapmıştı.

Fransa, Suriye ve Güney Doğu’da kıskaçtaydı.. ...
Read more : 90 Yıl Önce Bugün! GAZİ ve Komşu Ülkelerle İlişkisi / Banu AVAR | Görüntüleme : 2830 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Banu AVAR

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x