Zaman: Sal Tem 08, 2025 1:20

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Suriye ‘İşi’ Türkiye'nin Üzerine Kaldı! / Banu AVAR

Suriye ‘İşi’ Türkiye'nin Üzerine Kaldı!

‘Arap Baharı Katliamı’nın başından beri Batı, gözünü Suriye-İran eksenine dikmiş ve Türkiye’yi ‘görevlendirmişti’!

Türkiye TEK BAŞINA komşularına girişecek, küresel çeteler risk almayacak, silah satarak istihbarat sağlayarak, örtülü operasyonları yöneterek seyredeceklerdi.

Türkiye’yi Suriye’yle düşman etmek için hayli uğraştılar.. 16 ay sonra hedefledikleri yere geldiler..

The Economist dergisi bombayı patlattı:

‘Esad’ı devirmek için hiçbir ülke Türkiye kadar ileri gitmedi! NATO Genel Sekreteri, Suriye’ye müdahalenin sözkonusu olmadığını söylerken, Recep Tayyip Erdoğan, duruma bizzat ...
Read more : Suriye ‘İşi’ Türkiye'nin Üzerine Kaldı! / Banu AVAR | Görüntüleme : 2187 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Banu AVAR

Siz Hangi Milletin Vekilisiniz? / Levent BULUT

Yürüyorum, bir yandan da kendi kendime soruyorum.
Ne olacak bu memleketin hali diye.
Üzülüyorum…

O kadar da yazdık, çizdik, söyledik.
Anlatamadık derdimizi.
Kızıyorum…

Aslında anlattık ama anlamadılar.
Anlamak istemediler ya da işlerine geldiği gibi yorumladılar.
Biliyorum…

Karşımdan kalabalık bir genç grup geliyor.
Aralarında konuşuyorlar.
Belli ki maç yapacaklar.

Acaba her biri Türk mü, yoksa Kürt mü ?
Kendi aralarında bunun
Hiç önemi yok.

Düşünüyorum,
mahalleye, evimizin yanına taşınan komşuya
hoşgeldine gidiyoruz.
Türk müsün Kürt müsün ...
Read more : Siz Hangi Milletin Vekilisiniz? / Levent BULUT | Görüntüleme : 482 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Evrimleşmiş Demokrasi… / Burçak YAZICI

Yasalara saygı duyulan bir devlet için demokrasi en kötü yönetim şeklidir. Yasaya saygı duyulmuyorsa o zaman da en iyi yönetim şeklidir. (PLATON)

İşte PLATON yüzyıllar öncesinde demokrasiyi bu şekilde tarif etmiş. Peki günümüzde demokrasi Platon’u yalancı çıkarabilmiş durumda mı?

Demokrasi günümüzde siyasi irade tarafından en uç noktada ileri demokrasi olarak anlatılmakta, insanlarımız sevinmekte ileri demokrasi seviyesine ulaştık çok şükür diyerek.

Adeta hep bir ağızdan bağırmakta halk, bana bir demokrasi masalı anlat en ilerisinden diye…

Ülkemizde ...
Read more : Evrimleşmiş Demokrasi… / Burçak YAZICI | Görüntüleme : 794 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Hangisi Doğru? / Mehmet UYSAL

HANGİSİ DOĞRU?

ALLAH’IN ADIYLA, SELAMLARIN EN GÜZELİ İLE SİZLERİ SELAMLIYORUM. Evvela evrenin karanlıklarında bir hiç olan biz Allah’ın kullarının güneş gibi bizleri aydınlatan Kur’an-ı Kerim ve Allah’ın Resulü Hazreti Muhammed’in (Salât ve Selam onun ve Ehl-i Beytinin üzerine olsun) rehberliğinde yaşadığımız olayları değerlendirmede ve yalnızca doğruları, hakikatleri haykırmak için bizlere bahşedilmiş “Dünya” denen geçitte O’nun rızasını kazanacak amelleri ve hayırlı işleri yapmayı biz iman eden kullarına bahşetmesini ümit ve korkuyla Allah’tan niyaz ediyorum.

Arap baharının ...
Read more : Hangisi Doğru? / Mehmet UYSAL | Görüntüleme : 4765 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Mehmet UYSAL

UYUYACAKMIŞIZ

UYUYACAKMIŞIZ

Bilmem siz de haberlerin altındaki okuyucu yorumlarını okur musunuz? Zamanım oldukça bu yorumları hiç kaçırmam. Okuma yazma bilen, yurt sorunlarına duyarsız olmayan, en azından kendi düşüncesini söylemek ihtiyacı duyan, ülke sorunlarıyla ilgilenen vatandaşın düşünceleridir onlar. Bu yorumları arka arkaya okumak bazen bir köşe yazısı okumaktan daha etkilidir. Biraz da eğlencelidir. “Yurdum insanı” taşı gediğine koyuverir…

Önce haberi, sonra da bu habere yapılan yorumlardan ilginç bulduklarımı - olduğu gibi, yalnızca yazım yanlışlarını düzelterek - ...
Read more : UYUYACAKMIŞIZ | Görüntüleme : 815 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Feza TİRYAKİ

Saplı Samanlı(Yolu) Düşmanlık, Siyonizme Uşaklık

Code: Tümünü seç
http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Suriye-askerleri-Turk-araclarina-ates-acti/790229/

DİN DEYİP MÜSLÜMANLARA SALDIRMAK BATININ AYAĞINI YALAMAK...

BATI KARŞITI GÖRÜNÜP PROTESTAN İSLAMI HALKIN ÖNÜNE KOYMAK...

PAPAYLA GÖRÜŞÜP HZ. MUHAMMEDİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK...

TÜRKÇE OKUL AÇTIK İSTİKLAL MARŞI HER YERDE OKUNUYOR DEYİP, İSTİKLAL MARŞIMIZI ÜLKEMİZDE TARTIŞMAYA AÇMAK... Bakınız:http://www.videoraporu.com/2009/03/arnctan-istiklal-mars-elestirisi.html

ABD'Yİ ORTAK GÖRÜP, İRAN'I DÜŞMAN GÖRMEK..

Code: Tümünü seç
http://www.samanyoluhaber.com/dunya/Suriyeli-Ihvan-Iran--katliamin-ortagi/744575/

http://www.samanyoluhaber.com/dunya/ABD-Suriyenin-yaptigi-alcakca/789171/

OKULLARDA YURTLARDA BEYİN YIKAMAK

VE DAHASI...
Read more : Saplı Samanlı(Yolu) Düşmanlık, Siyonizme Uşaklık | Görüntüleme : 1122 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Sizin Makaleleriniz

Bebek katiline ev hapsi hazırlığı mı? / İsrafil K. KUMBASAR

Bebek katiline ev hapsi hazırlığı mı?

Kervan yola çıktı bir kere.

Yeni bir ‘yol kazası’, ‘dozu tutturulamamış taşkınlıklar’ olmazsa hedefin ana hatları aşağı yukarı belli.

Özel Yetkili Mahkemeler’e çekilen ayarı da dikkate alırsak ufukta bir ‘genel af’ kokusu bile var.

Önce Aziz Yıldırım’ın tahliyesi, ardından 3 bin kişi için salıverme yolunun açılması ve ardından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın açıklamaları.

Bozdağ, tutuklu milletvekilleri hakkında mahkemelerin isterlerse ‘adli kontrol’ uygulayabileceğini ifade ediyor. Yani, tutuklu vekillere ‘tahliye’ yolu ...
Read more : Bebek katiline ev hapsi hazırlığı mı? / İsrafil K. KUMBASAR | Görüntüleme : 538 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Düşürülen Uçağın Sırrı Pentagon'daki Görüntülerde / Yılmaz POLAT

DÜŞÜRÜLEN UÇAĞIN SIRRI PENTAGON'DAKİ GÖRÜNTÜLERDE

RF-4E tipi savaş uçağının düşürülmesiyle ilgili çok önemli bir iddia var.

Uçağımızın İsrail'in Suriye radarını karıştırması sonucu düştüğü söyleniyor.

Washington'da konuştuğum bölgeyle ilgili bir isim, RF-4 savaş uçağının İsrail'in Suriye radarına yaptığı elektronik müdahele sonucu düşürüldüğünü söyledi.

Kaynak,uzun süredir Suriye füze -radar sistemini taciz eden İsrail'in sistemi karıştırması sonucu füzelerin ateşlenerek Türk uçağını vurduğunu aktardı.

Rusya'nın Suriye'ye sattığı yeni bir füze sistemi bir süredir Türkiye,İsrail ve ABD istihbaratı tarafından izleniyor. ...
Read more : Düşürülen Uçağın Sırrı Pentagon'daki Görüntülerde / Yılmaz POLAT | Görüntüleme : 1291 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yılmaz POLAT

BDP'nin Washington'a sunduğu Kürdistan planı / Yılmaz POLAT

BDP'nin Washington'a sunduğu Kürdistan planı

Washington'da nisan ayında temaslarda bulunan BDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş ve Gülten Kışanak ile milletvekili Ahmet Türk ve Nazmi Gür'ün ABD Dışişleri Bakanlığı’na sunduğu sözde Kürt sorununun çözümüne ilişkin önerinin ayrıntıları çok ilginç.

BDP öneri paketinde Kürdistan adı altında özerk bir bölge dikkati çekiyor.

BDP paketi Dışişleri Bakanının bölgeyle ilgili yardımcısı Philip Gordon'a verdi.

Gordon da çözüm önerilerini Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'a aktardı.

Obama Yönetimi'nin planla ilgili görüşleri henüz açık ...
Read more : BDP'nin Washington'a sunduğu Kürdistan planı / Yılmaz POLAT | Görüntüleme : 920 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yılmaz POLAT

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x