Zaman: Pzr Ağu 10, 2025 9:20

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Medyadaki Coniler

MEDYADAKİ CONİLER

Devekuşu gibi kumun içindedir başları,
dışarıdadır popoları.
Popolarıyla bakarlar dünyaya,
bilmem ki neresidir gözleri.

Dalgalanır popolarında 'şanlı' Amerikan bayrağı.
Bayrak neyse de,
sakat yerlerine gömülmüştür bayrağın direği.

BOP damlar popolarından,
bulaşır ellerine, yüzlerine.
Zahmet edip yıkamasınlar,
çok yakıştı ciltlerine.

Gerçeklerin üzerine örterler perde...
Siyaha derler ak,
Yeşile derler pembe.

Boğazda bir kadeh viskiye satarlar vatanı,
tek ayak üstünde sıralarlar binlerce yalanı.

Talimatları ABD'den gelir,
Kendileri alçaldıkça maaşları yükselir.

Her Taraf'ta her yerdedirler.
Akşam'da, ...
Read more : Medyadaki Coniler | Görüntüleme : 6170 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Banu AVAR'la Dünya Düzeni

Yobazlara kâbus gördüren buluşmaya sadece bir hafta kaldı!

Yobazlara kâbus gördüren buluşmaya sadece bir hafta kaldı!

Tarikat ve cemaat gazeteleri panikte... Çünkü 17 Mayıs’da Ankara’da yapılacak Cumhuriyet Mitingi’ne sadece bir hafta kaldı.

Günlerdir kocaman puntolarla yazıyorlar, “Darbeciler yine buluşacak” diye...

Polisteki ‘F timi’ni, yakınlık kurdukları savcıları göreve davet ediyorlar.

Ama ne yalan söyleyeyim, haklılar!

17 Mayıs’ta tüm “darbeciler” Tandoğan’da olacağız yine...

Yine, al-kırmızı bayraklarımızı alıp coşkuyla koşacağız...

Yine; kadın-erkek...

Yine; zengin-yoksul...

Yine; patron-işçi...

Yine; işli-işsiz...

Yine; dişli-dişsiz...

Yine; mutlu-mutsuz...

Yine; hasta-sağlıklı ayırımı yapmadan ...
Read more : Yobazlara kâbus gördüren buluşmaya sadece bir hafta kaldı! | Görüntüleme : 608 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Demokrasi için cahil halk şart!

Demokrasi için cahil halk şart!

Kendini okumuş zannedenlerin cahil kitlelere methiye düzdüğünü görünce insanın asabı bozuluyor..

Söyledikleri şu..

Cehalet arttıkça demokrasi gelişirmiş..

Okur yazar kitle ise darbeci olurmuş!

Espri falan değil.. Oturup ciddi ciddi yazıyorlar..

*

Meclis’in veya hükümetin eğitim seviyesi yüksek kişilerden oluşması, ülkenin daha iyi yönetileceği anlamına gelmezmiş..

Olabilir..

Peki Meclis’in veya hükümetin cahil kişilerden oluşması, ülkenin daha iyi yönetileceği anlamına gelir mi?

Gelmez diyorlar..

Peki dertleri ne?

Cahilin oyu iyidir abi.. Okumuşuna ...
Read more : Demokrasi için cahil halk şart! | Görüntüleme : 760 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

ART'nin sunduğu STRATEJİ Programı

arkadaşlar bana lütfen yardımcı olunuz.ART nin sunmuş olduğu strateji programlarının arşivini nasıl bulurum yada nerden izlerim .aslında bazı video itelerınde var ama 7 -8 dk lık olarak gösterılmış ben programın tumunu istiyorum.eğer bileniniz varsa bana yardımcı olurmusunuz.rica ediyorum ..
Read more : ART'nin sunduğu STRATEJİ Programı | Görüntüleme : 878 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ergenekon davasının gizli tanığı olan Osman Yıldırım kim?

Danıştay saldırısı davası ile Ergenekon davası birleştirildi. Peki, kime ya da neye dayandırılarak? İki dava arasında tek bir bağ var, o da Osman Yıldırım. Yani bu iki dava arasında, Ergenekon Savcılarının "Osmanım" diyerek hitap ettikleri, 9 numaralı gizli tanık Osman Yıldırım'ın beyanlarına dayanılarak bağ kuruldu. Peki, kim bu Osman Yıldırım?

Ergenekon savcılarının "Osmanım" diyerek hitap ettikleri ve sonuna kadar güvendikleri Osman Yıldırım, Ankara 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nin 27 Haziran 2008 tarihli duruşmasında şöyle demişti:

"Türkiye ...
Read more : Ergenekon davasının gizli tanığı olan Osman Yıldırım kim? | Görüntüleme : 1851 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Hasan Cemal'i Kandil'e Abdullah Gül mü gönderdi?

Hasan Cemal'i Kandil'e Abdullah Gül mü gönderdi?

Kandil’de PKK önderi Murat Karayılan’la röportaj yapan gazeteci Hasan Cemal’in, izlenimlerini aktarmak üzere Çankaya Köşküne çıkacak olmasını kuşkuyla karşıladım.
Niçin mi?
Hasan Cemal’in Kandil’e gidişinde Cumhurbaşkanı Gül’ün dahli ya da haberinin olup olmadığınden emin olmadığım için!

Özal misali
Nasıl olur demeyin, burası Türkiye, burada her şey olur!
Gazeteciler de pekala farklı misyonlar icra edebiliyorlar.
Hatırlayın Rahmetli Özal döneminde de Cengiz Çandar Kuzey Irak’a Turgut bey adına mesaj ...
Read more : Hasan Cemal'i Kandil'e Abdullah Gül mü gönderdi? | Görüntüleme : 669 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Azerbaycan'a tam güvence!

Başbakan, ziyareti öncesi Bakü’ye söz verdi:

Ermeni işgali bitmeden kapılar asla açılmaz

12 Mayıs’tabuluşacaklar

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Başbakan Tayyip Erdoğan, salı günü Bakü’de bir araya gelecek.

Sebep-sonuç ilişkisi

KARDEŞ ülke Azerbaycan’la ilişkilerde sorun bulunmadığını vurgulayan Başbakan Tayyip Erdoğan, Bakü yönetimine net bir mesaj yolladı: Burada bir sebep-sonuç ilişkisi var. Sebep, işgal; sonuç, kapıları kapatmamız. O zaman sebep kalksın.

Ermenistan’ı uyardı

ERMENİSTAN’la ilişkiler konusunda da tarihsel iddiaları kabul etmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Erdoğan, ...
Read more : Azerbaycan'a tam güvence! | Görüntüleme : 548 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Oktay SİNANOĞLU'nun Kum Saati - 3 Mayıs 2009

Oktay SİNANOĞLU'nun Kum Saati - 3 Mayıs 2009

Dünyanın en genç yaşta profesör olmuş, 250 kadar uluslararası bilimsel yayını, bilim kuramları, çeşitli dillere çevrilmiş kitapları olan TÜRK Aynştaynı Oktay SİNANOĞLU her hafta Ulusal Kanal'da izleyicileri ile buluşuyor.

İzle

http://tr.sevenload.com/pl/LH0kTqg/500x408/swf

>> İndir < ...
Read more : Oktay SİNANOĞLU'nun Kum Saati - 3 Mayıs 2009 | Görüntüleme : 15816 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Oktay SİNANOĞLU'nun Kum Saati

Haber Masası - 8 Nisan 09 / Hasan ÜNAL

Fatih ŞAHİN'in sunduğu "Haber Masası", hafta içi her gün - saat 14:00'te ART'de.

Konuk: Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi / Prof. Dr. Hasan ÜNAL

İZLE

İNDİR

Şifre
guncelmeydan
Read more : Haber Masası - 8 Nisan 09 / Hasan ÜNAL | Görüntüleme : 772 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Ankara Rüzgârı - 10 Mayis 09 Kayit istegi

4 Mayis 2009 akşamından beri Kanalbiz yayınları uydu alıcılarından izlenemiyor. Kanal Biz yayınları Türksat uydusurdan alindigindan D-Smart dijital platformunda ve Internet üzerinden de Kanalbiz izlenemiyor. Şu anda kanalbiz sadece Digiturk platformundan yayın yapabiliyor. . Ben 26 Nisan 09 Tarihli Ankara Rüzgârı Prog. Internet üzerinden kayit edip bu Sitede Paylasmistim. Fakat ne yazik ki bende 4 Mayis 2009 akşamından beri Kanalbiz yayınlarını Internet üzerinden izliyememekteyim. Benim Digiturk platformundan yayıni izleyebilen arkadaslardan bir ricam olacak. bugünkü Ankara ...
Read more : Ankara Rüzgârı - 10 Mayis 09 Kayit istegi | Görüntüleme : 513 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148893 ileti • Toplam 46225 başlık • Toplam 25039 üye

x