Zaman: Çrş May 27, 2026 11:07

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Emin Gürses ve Ömer Lütfi Mete - MPL tv

Emin Gürses ve Ömer Lütfi Mete - MPL tv

http://tr.sevenload.com/pl/YDRnV62/445x364/swf
Read more : Emin Gürses ve Ömer Lütfi Mete - MPL tv | Görüntüleme : 1468 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Nurettin Veren Fethullah'ın gerçek yüzünü anlatıyor

Nurettin Veren Fethullah'ın gerçek yüzünü anlatıyor

1. bölüm

2. bölüm
Read more : Nurettin Veren Fethullah'ın gerçek yüzünü anlatıyor | Görüntüleme : 683 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Faili Meçhul Cinayetleri İfşa Ediyorum

FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERİ İFŞA EDİYORUM

Buyrun size hainlerin gerçek yüzünü görmek için bir fırsat daha.

Türkiye’de çok faili meçhul cinayet işlendi kimini bilirsiniz kimini bilmez. Bildikleriniz dile getirildi, kitaplar yazıldı ama yazılmayanlar var, söylenmeyenler var.
İşte ben açıklıyorum şimdi, sizler de tanığımsınız, ne olacak görelim bakalım.
Bugün Türkiye’de yiğitliği öne çıkmış iki isim var; biri Başbakan, İkincisi Savcı Zekeriya Öz. Her ikisi de vatan uğruna her türlü tehdide göğüs gerip can pahasına görev yapıyor, Allah ...
Read more : Faili Meçhul Cinayetleri İfşa Ediyorum | Görüntüleme : 1500 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Erdal SARIZEYBEK

Asıl büyük savaş Kuzey'de mi olacak?

Büyük savaş Kuzey'de olacak
CIA'yi bilmeyen yok ama "Gölge CIA"yı bilen çok az. Asıl adı Stratfor.

Başında tanıdık bir isim: George Friedman. Stratfor'un, Kafkaslar raporu, Gürcistan'in arkasında ABD'nin olduğunu kanıtlar nitelikte. Raproda "Rusya, Kafkaslar'da, Gürcistan'la değil, ABD ile karşı karşıya geldi" ifadesi yer alıyor. Pravda raporun bazı bölümlerini yayınladı.

Gürcü askerler ABD uçaklarıyla taşındı

1996 yılında ABD'nin Teksas eyaletinde ünlü siyaset bilimcisi ve yazar George Friedman tarafından kurulan ve "Gölge CIA" olarak ...
Read more : Asıl büyük savaş Kuzey'de mi olacak? | Görüntüleme : 706 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Üç gözaltı, Çömez ve Ersöz'e yakalama emri!..

Ergenekon'da 3 gözaltı daha
'Ergenekon'' soruşturması kapsamında biri emekli albay 3 kişi gözaltına alındı.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında İstanbul ve Ankara'da düzenlenen bir operasyonlarda, aralarında emekli bir albayın da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Beşiktaş'taki özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İstanbul'un Beykoz ilçesindeki bir ev ile Ankara'da belirlenen bir adrese operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon sonucu, emekli Albay A.D. Ankara'da, diğer 2 kişi de İstanbul'da yakalandı. A.D'nin Ankara'daki ...
Read more : Üç gözaltı, Çömez ve Ersöz'e yakalama emri!.. | Görüntüleme : 616 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Teke Tek - KEMALİZM (Doğu Perinçek-Atilla Yayla)

Teke Tek - KEMALİZM (Doğu Perinçek-Atilla Yayla)

http://tr.sevenload.com/pl/bCdZCEH/445x364/swf
Read more : Teke Tek - KEMALİZM (Doğu Perinçek-Atilla Yayla) | Görüntüleme : 3733 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Teke Tek

Bir "Zavallı" TRT ki!..

Bir "Zavallı" TRT ki!..

TRT'nin yeni Genel Müdürü İbrahim Şahin, Olimpiyatlar biter bitmez, spor servisi yönetimi hakkında bir soruşturma açtırmaz ve bu utanç verici yayıncılığın hesabını sormazsa o koltuğa oturmaya layık değildir..
Bu ekibin yayınladığı, daha doğrusu rezil ettiği kaçıncı Olimpiyat bu.. Dağdaki çobanları işin başına getirmiş olsan, bu kadar zamanda bir şeyler öğrenir, çağdaş televizyon, çağdaş Olimpiyat yayıncılığına biraz heves ederler ve bundan iyisini yaparlardı..
Bunların dünyayla alakaları yok.. Yapılan eleştirileri ...
Read more : Bir "Zavallı" TRT ki!.. | Görüntüleme : 815 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Abdullah Gül’den Ne Bekliyordunuz ki?..

DÜNYADA BUGÜN

ALİ SİRMEN

Abdullah Gül’den Ne Bekliyordunuz ki?..

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Rektör Adayı Prof. Sedef Gidener, Cumhurbaşkanı Gül’e soruyor:

- Sizin aldığınız yüzde 47 millet iradesi oluyor da benim ki neden olmuyor? Soru çok mantıklı olmasına karşın, yine de anlamsızdır. Çünkü Abdullah Gül Çankaya’ya, demokrasinin gereklerini yerme getirmek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin işleyişinde uyumu sağlamak, özerk kurumların bu niteliklerini güvenceye almak için gelmedi. O laik demokratik Cumhuriyete karşı yürütülen sivil ...
Read more : Abdullah Gül’den Ne Bekliyordunuz ki?.. | Görüntüleme : 672 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

14 Ağustos 2008 Sabah Gazetesinin Arka Sayfasından

Resim

İngiliz kozmetik firması Lush Berlin'de bir tanıtım yapmış bu şekilde. Haber bu. Resim aynen bu.

Arka sayfada başka bir başlık daha. Belçika boşalıyor! (Güneş eksikliğindenmiş)

Yine arka sayfadan. Sahibinin cesedinin başında 1.5 ay bekledi. ( ABD'de bir köpek)

Hemen altında bir haber daha: Aç kalan 27 köpek yaşlı adamı parçaladı. ( Amerikada olmuş)

Sağda dudakları şuh bir edayla açılmış bir manken fotoğrafı: Mayokini unutulmadı.

En altta bir jip reklamı. Yeşil puntolarla! Şehirden kaçış Fırsatı! ...
Read more : 14 Ağustos 2008 Sabah Gazetesinin Arka Sayfasından | Görüntüleme : 1233 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148888 ileti • Toplam 46438 başlık • Toplam 25115 üye

x