Zaman: Pzt Ağu 04, 2025 16:44

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Erol Manisalı ile Sohbet - 17 Haziran 08

Türkiye’nin gündeminde en geniş yeri kapsayan ve gündemden düşmeyen AB konusunda en yetkili isimlerden biri olan Prof. Dr. Erol Manisalı, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri değerlendiriyor.

8 yıldır Ulusal Kanal’ da kesintisiz devam eden programda Prof. Dr. Erol Manisalı, ülkemizde ve dünyada yaşanan ekonomik, siyasi ve kültürel gelişmeleri, dayatılmak istenen politikaların hangi stratejilerle Türkiye kamuoyuna sunulduğunu ortaya koyuyor.

Programda ele alınan başlıca konu başlıkları

Gümrük Birliği ile sürüklendiğimiz felaket, bekleme odasında eli kolu bağlanan ülke: Türkiye ...
Read more : Erol Manisalı ile Sohbet - 17 Haziran 08 | Görüntüleme : 1807 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Erol Manisalı ile Sohbet

Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 12.06.2008

Şimdiki Zaman - 12.06.2008

Görünüş Aldatıcıdır. Araştırmak Görevdir…

Hakikatin Arandığı Zaman Dilimi ŞİMDİKİ ZAMAN’da

Gürkan Hacır “düşünen” konuklarıyla her hafta tarih, politika, bilim ve felsefede hakikatı sorguluyor

Bu haftanın konuğu: Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Batum

"Anayasa Mahkemesi neyin tarafıdır?"

"Anayasa maddeleri nasıl değiştirilir?"

"Yargı nasıl denetlenir?"

İzle

Görüntü: XviD 25.00fps
Süre: 42 dakika
Dosya Boyutu: 146 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
...
Read more : Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman - 12.06.2008 | Görüntüleme : 1737 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Şimdiki Zaman

Siyaset Meydanı 12.06.08 | Türban kararından kapatma davasın

ShowTV - Siyaset Meydanı

Ali Kırca'nın konukları:

Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Batum
Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Şentop
AKP'nin "kurucu beyinlerinden" ve eski Milletvekili Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş
TBMM Eski Başkanı ve DYP Eski Lideri Hüsamettin Cindoruk

Türban kararından kapatma davasına

İzle

Resim

Görüntü: XviD 25.00fps
Süre: 3 saat 22 dakika ...
Read more : Siyaset Meydanı 12.06.08 | Türban kararından kapatma davasın | Görüntüleme : 2660 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Siyaset Meydanı

Timur'dan ders çıkarmanın tam zamanı

“DEMİR” TİMUR ve Büyük Timur İmparatorluğu

Timur, 1336 yılının 11 Mart gecesi Kaş’ta doğmuştur. Babası Emir Turgay, annesi ise Cengiz sülalesinden olan Tekin Hatundur. (Temir Gürkan olarak da bilinir.) Demir, Maveraünnehir(Nehrin Ötesi) Sultanı Emir Hüseyin’in kız kardeşi Olcay Hatun ile evlendi.

Timur'un babası, 1360'da ölmüş, onun yerine geçen amcası Hacı Barlas 'da 1361'de öldürülmüştü. Timur, O sırada 25 yaşlarında idi.Cesur, zeki, bilgili bir Türk asilzadesi olan Timur, siyasî ve askerî dehasını gösterecek her fırsattan ...
Read more : Timur'dan ders çıkarmanın tam zamanı | Görüntüleme : 19316 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Diğer Türk Devletleri

Derviş eliyle bölücülere 37 milyon dolar

Derviş eliyle bölücülere 37 milyon dolar

Yeniden siyaset sahnesine sokulmak istenen Kemal Derviş şu anda, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Başkanlığı görevini yürütüyor. Aydınlık Dergisi 16 Mart’ta, Kemal Derviş’in, BM’ye ait 37 milyon doları bölücülere aktarma girişimini ortaya çıkarmıştı. Olay şimdi Meclis gündeminde.

Aydınlık 16 Mart 2008 tarihli nüshasında Kemal Derviş’in Birleşmiş Milletlere ait 37 milyon doları bölücülere aktaracak bir girişim içinde olduğunu yazmıştı. Haberde Derviş’in, CİA ile çalıştığı tespit edilen Nurcan Baysal isimli ...
Read more : Derviş eliyle bölücülere 37 milyon dolar | Görüntüleme : 749 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İlber Ortaylı ile.. (12.06.2008)

İlber Ortaylı ile... 12.06.2008

Yönetmen: Engin Atatimur

Geçmişten geleceğe tarihi gelişmelere ışık tutarken bıraktığı izleri irdeleyen program “İlber Ortaylı İle...” meraklılarıyla buluşuyor.

Görüntü: DivX 25.00fps
Süre: 22 dakika
Dosya Boyutu: 106 MB
Çözünürlük: 512x384

http://img95.imageshack.us/img95/3295/resimrs9.jpg

:arrow: indir: İlber Ortaylı ile... 12.06.2008 (Bölüm 1)

:arrow: indir: İlber Ortaylı ile... 12.06.2008 (Bölüm 2)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : İlber Ortaylı ile.. (12.06.2008) | Görüntüleme : 2046 | Yanıtlar : 1 | Dizin : İlber Ortaylı ile...

Ortadoğu'daki Mevcut Eğilimler ve Belirsizlikler Paneli

Başlangıç dakikaları eksiktir...
Read more : Ortadoğu'daki Mevcut Eğilimler ve Belirsizlikler Paneli | Görüntüleme : 1002 | Yanıtlar : 1 | Dizin : BARKOP

Chavez’den AB’ye petrol tehdidi

Kaçak göçmenlerin hapsedilmesini öngören AB kararına sert tepki

Chavez’den AB’ye petrol tehdidi

Dış Haberler Servisi - Avrupa Birliği’nin (AB) kaçak göçmenlerin sınır dışı edilmeden önce 18 aya kadar gözaltında tutulmalarına imkân sağlayan kararı Latin Amerika ülkelerinde büyük tepkiyle karşılandı.

Venezüella Devlet Başkanı Hugo Chavez, AB kararına tepki olarak, Avrupa ülkelerine petrol ihracatını kesme tehdidinde bulundu. Chavez, AB kararını kabul eden ülkelerin, Latin Amerika’da yatırım yapmasına izin verilmeyebileceğini, en azından kendilerinin böyle bir karar ...
Read more : Chavez’den AB’ye petrol tehdidi | Görüntüleme : 511 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Başbakan dershaneleri neden kaldırmak istiyor?

6 Yıldır iktidar olan Başbakan İzmir’de ne dedi? Hani şu gâvur İzmir’de(!)? Dershaneleri kapatabilirlermiş (!)…

Yazılı basından okuduğuma göre şöyle buyurmuşlar efendim:
“Üniversite sınav sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, üniversiteye hazırlık kurslarına anlam veremediğini belirterek, "Gönül isterdi ki böyle olmasın. Bazen milli eğitim bakanı ile de konuşuyoruz. Neden öğrenciler üniversite hazırlık kurslarına gider, bunu anlamakta ben zorlanıyorum. Anlıyorum da... Bu sistem neden oluşturulmuş, anlamıyorum. Bunu kaldırmaya kalkarsak hangi bariyerlerle karşı karşıya kalırız. Okullarımız ...
Read more : Başbakan dershaneleri neden kaldırmak istiyor? | Görüntüleme : 730 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

ANADOLU AĞLIYOR!

CİNER GURUBUNA AİT KANAL 1 TV MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KALBİNİ KIRDI, BİR NANKÖR'ÜN RUHSUZ SÖZLERİNE EKRANINI AÇARAK HEPİMİZİ İNCİTTİ.

KİME NE NEYE HİZMET ETTİĞİNİ BİLMEDİĞİMİZ MEHMET ALİ BİRAND ADINDAKİ BİR SPİKER MUSTAFA KEMAL'İN YÜREĞİNİ SIZLATTI, İKİ İŞBİRLİKÇİNİN NAKÖRLÜĞÜNÜ KANAL D TV'NİN EKRANLARINA YANSITARAK HEPİMİZİ ÖFKELENDİRDİ.

ŞİMDİ SORUYORUM, HARBİYE NEREDE, KULELİ NEREDE, NEDEN MUSTAFA KEMAL'İ ZİYARET EDİP GÖNLÜNÜ ALMIYOR, BİZ BURDAYIZ HENÜZ ÖLMEDİK, DİYEREK. MUSTAFA KEMAL'İN RUHU HARBİYE'DE DEĞİL Mİ, HER YIL, İÇİMİZDESİN, DİYEREK TÖREN ...
Read more : ANADOLU AĞLIYOR! | Görüntüleme : 1329 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Erdal SARIZEYBEK

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148864 ileti • Toplam 46205 başlık • Toplam 25031 üye

x