Zaman: Pzt Ağu 04, 2025 22:24

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Ergenekon'da yeniden: Internet sitesi sahibine gözaltı...

Ergenekon'da yeniden gözaltı
İnternet sitesi sahibi Gürcihan gözaltına alındı.

Ergenekon örgütü yanlısı yayın yaptığı belirtilen acikistihbarat.com sitesinin sahibi Behiç Gürcihan yeniden gözaltına alındı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ergenekon operasyonlarını sürdürüyor.

Operasyon kapsamında Ümraniye'de ki bir evde ele geçirilen el bombalarının üzerinde parmak izleri bulunan ve tutuklanan Oktay Yıldırım'ın Behiç Gürcihan'a ait internet sitesinde köşe yazarlığı yaptığı ortaya çıktı.

Ergenekon zanlılarının yoğun ilgi gösterdiği acikistihbarat. com sitesinde operasyon kapsamında yakalanarak tutuklanan Doç. Dr. Ümit Sayın ...
Read more : Ergenekon'da yeniden: Internet sitesi sahibine gözaltı... | Görüntüleme : 674 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Atatürk'e Yolculuk | Atatürk ve Demokrasi

Atatürk'e Yolculuk

Yazar Namık Kemal Zeybek anlatıyor...

"Atatürk ve Demokrasi"

Görüntü: XviD 30.00fps
Süre: 25 dakika
Dosya Boyutu: 97 MB
Çözünürlük: 512x384

İndir :arrow: Atatürk'e Yolculuk | Atatürk ve Demokrasi

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : Atatürk'e Yolculuk | Atatürk ve Demokrasi | Görüntüleme : 1556 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Atatürk'e Yolculuk

Soros'un ve tarikatların gölgesinde seçim olur mu?

Soros'un ve tarikatların gölgesinde seçim olur mu?

Halit Hami Andırlı, Türk seçmeni üzerinde Soros ve benzeri örgütlenmelerin CIA güdümünde toplumsal mühendislik yaptığını, buna karşı aynı yöntemlerle cevap verilmezse, AKP kapatılsa da yapılacak seçimleri AKP’nin devamı olan partinin yüzde 60’la kazanacağını yazıyor:

“Türk seçmeni iki ölçüye göre oy verir: Dini referansları en çok kullanan ve en iyi dalkavukluk yapan parti hangisi; seçim rüşveti dağıtan parti hangisi?

Eğer bu ülkede Avrupa Birliği ülkelerindeki gibi seçim ...
Read more : Soros'un ve tarikatların gölgesinde seçim olur mu? | Görüntüleme : 936 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

Siyaset Meydanı (10.04.08) | Avrupa Birliği

ShowTV - Siyaset Meydanı

Ali Kırca'nın konukları:

Avrupa Parlamentosu Üyesi Vural Öger
Gazeteci-Yazar Yiğit Bulut
TÜSİAD Brüksel Temsilcisi Bahadır Kaleağası
Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün
Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eser Karakaş
İstanbul Üniversitesi ve Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Manisalı

Kesit | Prof. Dr. Erol Manisalı | Avrupa Birliği Gerçeği

İzle

Resim

Görüntü: XviD 25.00fps
Süre: 3 saat 55 dakika ...
Read more : Siyaset Meydanı (10.04.08) | Avrupa Birliği | Görüntüleme : 3005 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Siyaset Meydanı

Youtube yakında açılabilir

http://www.hizliresim.com/2008/6/4/4936.jpg

YouTube yetkilileri, “Son kapatma kararına neden olan videoları inceledik. Türkiye’de en kısa sürede erişimin tekrar sağlanmasını bekliyoruz. YouTube olarak Türk kanunlarına aykırı içeriğe ilişkin sorunları gidermek için işbirliğine hazırız” dedi.

VİDEOLAR İNCELENDİ

YouTube, son kapatma kararına neden olan videoların incelediğini ve YouTube kullanım koşulları doğrultusunda gerekli aksiyonların alındığını, YouTube’a Türkiye’den kısa bir süre içerisinde erişimin tekrar sağlanmasının beklendiğini bildirdi. Açıklamada, sitede Türk kullanıcıların, diğer kullanıcılar ile iletişim kurma, fikir alışverişinde ve bilgi paylaşımında bulunma, ...
Read more : Youtube yakında açılabilir | Görüntüleme : 706 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bekleme Odası 30.05.08 | Dr. Erol MÜTERCİMLER ve

Kanal B - Bekleme Odası

Gürbüz Evren'in hazırlayıp sunduğu, Bekleme Odası programı’nda bu hafta:

Konuklar: Dr. Erol MÜTERCİMLER (İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü)
ve
Prof. Dr. Haydar ÇAKMAK (Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi)

"Türkiye ve Dünya gündemi üzerine..."

"Türkiye'de komplo teorileri ile gerçekler karışıyor mu?"

"Türkiye ile İran kapıştırılır mı?"

"Ilımlı İslam.."

"Gazi Mustafa Kemal ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş stratejisi"

İzle:

Görüntü: XviD 30.00fps
Süre: 1 saat ...
Read more : Bekleme Odası 30.05.08 | Dr. Erol MÜTERCİMLER ve | Görüntüleme : 2555 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Bekleme Odası

Hangi Harf

Aşağıda verilen harf dizisinde soru işaretinin yerine hangi harf gelmelidir?

Ü,S,S,S,B,D,?

Bu soruyu çözebilmeniz için gerekli ipucu, aşağıdaki anagramda (bir kelimenin ya da cümlenin harflerinin yer değiştirilmesiyle elde edilen yeni kelime veya cümleler) verilmiştir.

İpucu: KARABÜYÜZURT
Read more : Hangi Harf | Görüntüleme : 611 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

ödüllü yarışma

Arkadaşlar bir dershane mantık - matematik sorularının olduğu bir yarışma düzenliyor.Yarışmada meslek, yaş sınırlaması yok.yarışmaya herkes katılabilir.Ödüller arasında ipod nano, cep telefonları, dijital fotoğraf makinaları vs. var. Ben çözmeye çalıştım ama yapamadım bari sizlere önereyim dedim.Matematikçi yakınlarınız varsa yardımlaşırsınız.Ben kazanamayacağım size bol şans.Burada yazışalım kim ne kadar yaptı diye.15 hazirana kadar vakit var belki bende çözebilirim :)
Read more : ödüllü yarışma | Görüntüleme : 473 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şehitlerimizin yüzüne nasıl bakacaksınız?

Kıbrıs Şehitleri soruyor...

Her nasılsa Hristofyas'ın Rum tarafında iktidara gelişinden bu yana Kıbrıs'ta sinek uçsa "Çözüm Kapıda" sloganı atılıyor. Bunca yıldır yapılamayan ne yapılmıştır da çözüm kapıya gelmiştir?

Rum tarafı, Kıbrıs Türklerinden katliamlar ve soykırım girişimlerinden dolayı özür mü dilemiş?

Ada'da terör estiren EOKA'nın liderleri mi cezalandırılmış?

Her 1 Nisan'da EOKA'nın terör faaliyetlerine başlamasını kutlanmaktan mı vazgeçmişler?

Yıktıkları Camileri mi ayağa diktiler?.. Yoksa otopark yaptıklarını mı restore ettiler?

Kıbrıs Türkünün nefes almasını ...
Read more : Şehitlerimizin yüzüne nasıl bakacaksınız? | Görüntüleme : 1320 | Yanıtlar : 2 | Dizin : İzlem (Strateji)

'Türkiye'nin fakir olma şansı yok'

'Türkiye'nin fakir olma şansı yok'

Yavuz Semerci'nin Habertürk'te yayınlanan Bilgi Odası programının bu haftaki konğu TAV Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'dı. TAV'ın başarı hikayesini anlatan Akın Türkiye kapatılma davasından ve küresel ekonomik krizden etkileni mi sorusu için, Türkiye'nin artık fakir olma şansı yok' dedi.

TAV Yönetim Kurulu Başkanı Akın işe yeni başladıkları dönemi ve yaptıklarını anlattı öncelikle; Bugüne kadar toplam 6 milyar iki yüzmilyon dolarlık yatırımı Türkiye'ye getirdik ve bugün 8 havalimanımızı işletiyoruz. Bu paranın ...
Read more : 'Türkiye'nin fakir olma şansı yok' | Görüntüleme : 720 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148865 ileti • Toplam 46206 başlık • Toplam 25031 üye

x