Zaman: Pzt May 25, 2026 12:49

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Solaryumla kanser bir yılda 4 kat arttı

İngiltere'de yapılan araştırmaya göre, solaryum insanların cilt kanserine yakalanma riskini yüzde 75 oranında artırıyor..

İngiliz Kanser Araştırma Vakfı'nın yaptığı araştırmaya göre, solaryuma giren insanların cilt kanserine yakalanma riskinin yüzde 75'e kadar yükseldiği iddia edildi. Solaryumun UV ışınları yüzünden cilt kanserine yakalanma riskinin yüksek olduğu biliniyordu. Ancak yapılan son araştırmalara göre, solaryum nedeniyle cilt kanserine yakalananların sayısı geçtiğimiz yıla göre tam 4 kat arttı.

ÖNLEM ALINACAK

Uzmanlar yapay ışınların özellikle 10 dakikadan sonra ...
Read more : Solaryumla kanser bir yılda 4 kat arttı | Görüntüleme : 557 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türk müziği bir yıldızını daha yitirdi

Perihan Altındağ Sözeri, küçük yaşı nedeniyle ailesinden özel izinle Radyo'da müzik yapmıştı.

Türk Sanat Müziği'nin çınarlarından Perihan Altındağ Sözeri, yaşamını yitirdi. Sözeri, iki gün önce İstanbul Erenköy'deki evinde 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Safiye Ayla, Müzeyyen Senar ve Hamiyet Yüceses'le birlikte musikiye adını kazıyan Sözeri sanat hayatına Ankara Radyosu'nda başladı. "Benzemez Kimse Sana", "Sazlar Çalınır Çamlıca'nın Bahçeleri'nde" gibi eserlerle tanınan Sözeri'nin cenazesi yarın Teşvikiye Camisi'nde yapılacak törenin ardından toprağa verilecek.

KAYNAK

Perihan Altındağ Sözeri ...
Read more : Türk müziği bir yıldızını daha yitirdi | Görüntüleme : 624 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Çokeşli tarikattaki 400 çocuk kurtarıldı

Çokeşli tarikattaki 400 çocuk kurtarıldı

http://img.sabah.com.tr/im/2008/04/09/A0CAF1D6CA9B7044BCB56BBDr.jpg

ABD'de Mormon tarikatının çiftliğine baskın düzenleyen polis, çoğunluğu kız 400 çocuğu devlet gözetimine aldı..

ABD'nin Teksas eyaleti yetkilileri, Mormon tarikatına bağlı 16 yaşındaki bir kız çocuğunun tacize uğradığı ihbarı üzerine harekete geçti. Eyalet polisi, kimliği açıklanmayan kızın şikâyeti üzerine, çokeşliliği savunan tarikatın Eldorado kentindeki 700 hektar alana yayılan çiftliğine baskın düzenledi. Çiftlikte bulunan 6-14 yaş arasındaki çoğunluğu kız 400 çocuk ile 134 kadın, tahliye edildi. Yetkililer, ...
Read more : Çokeşli tarikattaki 400 çocuk kurtarıldı | Görüntüleme : 603 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

simdiki zaman/cengiz sisman

http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
program bolumler halinde you tube'a yuklenmis durumda
Read more : simdiki zaman/cengiz sisman | Görüntüleme : 992 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer Görüntüler

Tunning Show 2008 - CNR EXPO CENTER

Kendi fotoğraflarımla Tunning Show 2008

Çiçek Abbas :)
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Read more : Tunning Show 2008 - CNR EXPO CENTER | Görüntüleme : 1030 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer

Voleybol

Diğer spor aktiviteleri forumumuza voleybol u da ekleyelim mi? :)
Read more : Voleybol | Görüntüleme : 1136 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

İki site arasındaki farkı bulun...

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bir süre önce yayına soktuğu internet sitesinin, ABD Başkanlarının resmi ikametgâhı olan Beyaz Saray’ın internet sitesi ile neredeyse aynı olması eğitimcileri şaşırttı.
Türk Eğitim-Sen, Milli Eğitim Bakanlığı ile ABD'nin kalbi olan Beyaz Saray'ın internet sitelerindeki şaşırtıcı benzerliği, kendi sitesinden alaycı bir dille üyelerine duyurdu. Türk Eğitim-Sen, iki site arasındaki bu benzerliğe dikkat çekti ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinin açılış sayfasıyla görenleri şaşırttığını vurguladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın “www.meb.gov.tr” internet adresi, ...
Read more : İki site arasındaki farkı bulun... | Görüntüleme : 613 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ulusal Harekâta Başlarken Ülkenin Genel Durumu ve Görünüşü

Yirmi beş yılı aşkın zamandır PKK denen mafya ve terör örgütüne karşı sürdürülen iç güvenlik harekâtı bir sonuca ulaşamamış, örgütün mali kaynakları kesilmediği için yurt içindeki bazı siyasi oluşumlar ile yurtdışındaki örgütlenmeleri hâlâ devam etmekte. Uzun süren terörle mücadele yılları milletimizi yorgun ve yoksul düşürmüş. Ulusu ve ülkeyi bu terör belasına düşüren iktidar sahipleri, hâlâ ulusal bir plan ortaya koyamamış, katiller siyasi mülteci olarak Avrupa sokaklarında dolaşmakta.

İktidara sahip olanlar katil Fehriye Erdal’ı bile teslim ...
Read more : Ulusal Harekâta Başlarken Ülkenin Genel Durumu ve Görünüşü | Görüntüleme : 1169 | Yanıtlar : 0 | Dizin : İzlem (Strateji)

Haber Maratonu - 2 Nisan / Sabih KANADOĞLU

Dinç TUNÇEL soruyor, Yargıtay Onursal Başsavcısı / Sabih KANADOĞLU yanıtlıyor.

http://img341.imageshack.us/img341/3223/sszh7.jpg

Görüntü:DivX 5 29.97fps 675Kbps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 99Kbps
Süre: 45 dk. 09 sn.
Boyut: 254 MB
Çözünürlük: 528x400

Şifre
guncelmeydan

İndir
Linkler
Parça I
Parça II
Parça III
Read more : Haber Maratonu - 2 Nisan / Sabih KANADOĞLU | Görüntüleme : 866 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Türkiye ve Dünya Gündemi

Çelik: "Ulusalcılık içe kapatma ideolojisidir!"

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ulusalcılık kavramını yeniden yorumladı.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ''Ulusalcılık Atatürk milliyetçiliği değildir. Ulusalcılık vatanperverlikle, yurtseverlikle alakalı olan bir kavram değildir. Bu Türkiye'yi içe kapatma ideolojisi'' dedi.

Çelik, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde "Küreselleşme Sürecinde Türkiye" konulu konferans verdi. Dünyada ekonominin, hukukun, siyasetin hatta terörün bile artık küresel olduğunu, küreselleşmenin fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan boyutu bulunduğunu anlatan Çelik, bu nedenle bu realiteyi görerek buna göre hareket etmek gerektiğini söyledi. ...
Read more : Çelik: "Ulusalcılık içe kapatma ideolojisidir!" | Görüntüleme : 604 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148886 ileti • Toplam 46437 başlık • Toplam 25115 üye

x