Zaman: Pzt May 25, 2026 4:41

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Deniz Baykal Belgeseli

ÖZET

• Deniz Baykal’ın babası Hüseyin Hilmi Bey, Kafkasya kökenli bir Tekel memuru idi, koyu bir CHP’li idi ve Antalya’nın yoksul bir kenar mahallesinde yaşıyordu.
• Deniz Baykal 20 Temmuz 1938 yılında doğmuştu.
• Heybeli ada Deniz Lisesi’ne girmek istedi ama kalbinde tespit edilen çarpıntı nedeniyle giremedi.
• Liseyi bitirince Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesine girdi, burada münazara ekibine katıldı.
• Antalya’dan kız arkadaşı Olcay Hanım, İstanbul üniversitesi Tıp fakültesini kazandı ama ondan ayrılmamak ...
Read more : Deniz Baykal Belgeseli | Görüntüleme : 1339 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Belgesel Filmler

Ceviz Kabuğu - 14 / 03 / 08

Gazeteci-Yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

Konuklar: Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi - Doç. Dr. Ümit KOCASAKAL, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Güvenlik Meclisi II. Başkanı - Oryal ÜNVER

İzle:

http://img237.imageshack.us/img237/6481/44mc6.jpg

Görüntü: DivX 5 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 104Kbps
Süre: 325 dk. 41 sn.
Boyut: 900 MB
Çözünürlük: 480x368

Şifre
guncelmeydan

İndir
Linkler

Parça I
Parça ...
Read more : Ceviz Kabuğu - 14 / 03 / 08 | Görüntüleme : 3405 | Yanıtlar : 16 | Dizin : Ceviz Kabuğu

Hayvansınız!

Hayvansınız!

Hayvansınız, belki onlardan bile daha sapıksınız!

Başbakan bunu mu demek istedi?

Peki kime?

Yargıtay Başsavcısına mı?

Ama bu sözleri durup dururken söylemedi ki?

Toplantıda, “Laiklik dediler, demokrasiyi yediler” sloganını atan gençlere, “Gerek yok” sözleriyle başlayıp A’râf sûresi 179. Ayet’in içinde geçen cümle ile cevap verirken söyledi.

Ben bunu ilk okuduğumda Erdoğan’ın böyle konuştuğuna inanmadım.
Açtım ve Ömer Nasuhi Bilmen’in Kur’an meali’nden kendi gözlerimle okudum.

Aynen şöyle deniyor Ayet’te:

“179. Andolsun ki, cinler ve insanlardan ...
Read more : Hayvansınız! | Görüntüleme : 964 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

İlber Ortaylı ile... (13.03.08)

İlber Ortaylı ile... 13.03.2008

Yönetmen: Engin Atatimur

Geçmişten geleceğe tarihi gelişmelere ışık tutarken bıraktığı izleri irdeleyen program “İlber Ortaylı İle...” meraklılarıyla buluşuyor.

Görüntü: DivX 29.00fps
Süre: 23 dakika
Dosya Boyutu: 157 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

:arrow: indir: İlber Ortaylı ile... 13.03.2008 - Bölüm 1

:arrow: indir: İlber Ortaylı ile... 13.03.2008 - Bölüm 2

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Read more : İlber Ortaylı ile... (13.03.08) | Görüntüleme : 2109 | Yanıtlar : 1 | Dizin : İlber Ortaylı ile...

Stratejik Analiz - 14 Mart / Turgut ÖZAKMAN (Çanakkale)

TUSAM Yönetim Kurulu Başkan Vekili - Ali KÜLEBİ soruyor, Tiyatrocu / Yazar - Turgut ÖZAKMAN cevaplıyor.

http://img524.imageshack.us/img524/6560/31935054ye1.jpg

İzle
Görüntü için MansurŞah arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Görüntü: DIVX 29.97fps 864Kbps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 64Kbps
Süre: 44 dk. 46 sn.
Boyut: 301 MB
Çözünürlük: 528x400

Şifre
guncelmeydan

İndir

Linkler
Parça I
Parça II
Parça III
Read more : Stratejik Analiz - 14 Mart / Turgut ÖZAKMAN (Çanakkale) | Görüntüleme : 16620 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Çokluortam Paylaşımları | Strateji

Atatürk'ü Bugün Okumak - 16 Mart

Av. Ceyhan Mumcu ile Araştırmacı - Ayhan Sarıhan'ın hazırlayıp sunduğu program, Kaynak Yayınları tarafından 20. Cildi yayınlanan dev yapım Atatürk’ün Bütün Eserleri (ATABE) esas alınarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün önder kişiliği, Milli Mücadele ve Cumhuriyet’in kuruluşunun adım adım gerçekleştirilmesi inceleniyor, o yıllarla bugünün Türkiye’si arasında ilişki kurularak çözümler üretmek amaçlanıyor.

Program, Atatürk’ün bizzat yazdığı, imzaladığı ve Atatürk’e ait olduğu kanıtlanmış belgeler ışığında kapsamlı ve canlı Devrim Tarihi Dersleri olarak ekrana getiriliyor.

Read more : Atatürk'ü Bugün Okumak - 16 Mart | Görüntüleme : 1114 | Yanıtlar : 0 | Dizin : ATATÜRK'ü Bugün Okumak

Erol Manisalı ile Sohbet - 11 Mart 08

Türkiye’nin gündeminde en geniş yeri kapsayan ve gündemden düşmeyen AB konusunda en yetkili isimlerden biri olan Prof. Dr. Erol Manisalı, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri değerlendiriyor.

8 yıldır Ulusal Kanal’ da kesintisiz devam eden programda Prof. Dr. Erol Manisalı, ülkemizde ve dünyada yaşanan ekonomik, siyasi ve kültürel gelişmeleri, dayatılmak istenen politikaların hangi stratejilerle Türkiye kamuoyuna sunulduğunu ortaya koyuyor.

Programda ele alınan başlıca konu başlıkları

Gümrük Birliği ile sürüklendiğimiz felaket, bekleme odasında eli kolu bağlanan ülke: Türkiye ...
Read more : Erol Manisalı ile Sohbet - 11 Mart 08 | Görüntüleme : 1616 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Erol Manisalı ile Sohbet

Vural SAVAŞ, Star TV'ye ve ART Anahaber'e konuştu!

Yargıtay Onursal Emekli Başsavcısı Vural SAVAŞ, 16 Mart 2008 tarihinde Star TV'de yayınlanan "Ruhat Mengü'yle Her Açıdan" programına telefonla katıldı. Kapatma davasıyla ilgili çeşitli tespitlerde bulunan SAVAŞ, aynı gün akşam saatlerinde ART Anahaber'e telefonla bağlanarak, Asena KILIÇ'ın sorularını yanıtladı.

Read more : Vural SAVAŞ, Star TV'ye ve ART Anahaber'e konuştu! | Görüntüleme : 993 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148885 ileti • Toplam 46436 başlık • Toplam 25115 üye

x