Zaman: Cmt May 23, 2026 17:16

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Hangi gazeteyi okuyorsunuz?

Hangi gazeteyi okuyorsunuz?
Read more : Hangi gazeteyi okuyorsunuz? | Görüntüleme : 4125 | Yanıtlar : 21 | Dizin : Anketler

Bir üyeyi Görünce Ilk Neyine Bakarsiniz ?

Bir üyeyi Görünce Ilk Neyine Bakarsiniz ?
Read more : Bir üyeyi Görünce Ilk Neyine Bakarsiniz ? | Görüntüleme : 1538 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Anketler

Evlenme yaşı kaç olmalı ?

Evlenme yaşı kaç olmalı ?
Read more : Evlenme yaşı kaç olmalı ? | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

En İyi Dizi Müzikleri ?

En İyi Dizi Müzikleri ?
Read more : En İyi Dizi Müzikleri ? | Görüntüleme : 919 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Erkeklere Küpe Yakışırmı?

Erkeklere Küpe Yakışırmı?
Read more : Erkeklere Küpe Yakışırmı? | Görüntüleme : 811 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Sanal Dostluk Olur mu_?

Sizce sanal dostluk olurmu.Açiklamali oy Kullanirsaniz sevinirim ...

Ben açıklamamı yapayım ; karşındaki insanı tanıyabilirsen, ona güvenebilirsen ve güven verebilirsen, ve onu sevebilirsen olur.

Dürüst olursa insan sadece sanal ortamda değil her zaman her yerde dost edinebilir.

Ben sanal alemde birçok dostumun olduğunu biliyorum. ve onları gerçekten çok seviyorum.
Read more : Sanal Dostluk Olur mu_? | Görüntüleme : 1746 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Anketler

Hangi rap'çiyi seviyorsunuz?

Hangi rap'ciyi seviyosunuz?
Read more : Hangi rap'çiyi seviyorsunuz? | Görüntüleme : 880 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Pc yi açtıktan sonra ilk başta nereye giriyosunuz ?

Pc yi açtıktan sonra ilk başta nereye giriyosunuz ?
Read more : Pc yi açtıktan sonra ilk başta nereye giriyosunuz ? | Görüntüleme : 1622 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Anketler

Nefret ettiğiniz dersler nelerdir ?

nefret ettiginiz dersler nelerdir ?
Read more : Nefret ettiğiniz dersler nelerdir ? | Görüntüleme : 1556 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Anketler

Sevdiğiniz müzik türü ?

Sevdiğiniz müzik türü ?
Read more : Sevdiğiniz müzik türü ? | Görüntüleme : 1912 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Anketler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148881 ileti • Toplam 46434 başlık • Toplam 25115 üye

x