Zaman: Pzt Tem 07, 2025 9:52

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Can Gürzap:Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

Can Gürzap
Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

Resim
Usta tiyatrocu Can Gürzap, "Onun gibi bir oyuncunun Kurtlar Vadisi'nde işi ne?" diyenlere yanıt verdi: "Senaryoyu ve rolümü çok beğendim. Karakteri benimseyerek oynadım"..

Kim ne derse desin ben rolümü sevdim

Türk Tiyatrosu'nun duayenleri arasında yer alan Can Gürzap, bir süredir Türkiye'nin en çok konuşulan dizilerinden 'Kurtlar Vadisi-Pusu'da rol alıyor. Gürzap, yenilenmiş kadrosuyla izleyici karşısına çıkan dizide; 'Davut Tataroğlu', nam-ı diğer 'Baron' karakterini canlandırıyor.

Senaryodan etkiledim ...
Read more : Can Gürzap:Kim ne derse desin ben rolümü sevdim | Görüntüleme : 930 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İzmir mitinginde kaç kişi vardı?(serdar turgut)

İzmir mitinginde kaç kişi vardı?
Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut'un köşe yazısı..

İzmir’deki mitinge bir buçuk veya 2 milyon kişinin katıldığı yolunda yaygın olarak yorumlar yapıldı.

Kalabalıkların katıldığı gösterilerde bazı abartıların olması kaçınılmaz ve doğaldır.

Özellikle kalabalığın içinde yer alanlar kendilerini o anda dev aynasında görmeye başlarlar.

Tüm evreni orada buluşmuş insanlardan ibaret sanırlar, kendi güç ve kudretlerini abartırlar.

Bütün bunlar insani tepkilerdir ve de kaçınılmazdır.

Ancak mitinglerin gücünü, günün heyecanına kapılıp hesaplarsak ...
Read more : İzmir mitinginde kaç kişi vardı?(serdar turgut) | Görüntüleme : 1184 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir adam gibi adam daha gitti-Turan Yavuz'u kaybettik-

Ortaokul ve lise yılarımda "Vaşington'dan bildiriyordu Turan Yavuz.Tercüman ve Milliyet gazetelerinin temsilciliğini yapmıştı orada.
TV8 Genel yayın yönetmenliği de yapmıştı.
50 yaşında hem çocuğu olacağının ve hem de akciğer kanserinin haberlerini neredeyse aynı anda öğrendi.
"dünyanın en güzel şeyi evlat... o bebeğin yüzünüze gülümsemesi, doktorun vereceği bin ilaçtan daha yararlı. çok hayallerim var ama önce bu hayatta kalabilmem lazım. kanseri hallettikten sonra, onun için en iyisi neyse onu yapmak istiyorum. "
demişti Can Dündar ile ...
Read more : Bir adam gibi adam daha gitti-Turan Yavuz'u kaybettik- | Görüntüleme : 756 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Pentagon'un sitesini Türkler hakladı!

Türk hackerların 10 ay önce kurduğu SpyGrup.org, ABD Savunma Bakanlığı’nın resmi internet sitesi http://www.pentagon.mil ’i hacklediklerini kendi internet sitelerinden duyurdu.

Pentagon’un internet sitesinin, tüm islam alemine yapılan soykırım ve işkenceler sebebi ile SpyGrup.Org çatısı altında oluşturulan Spy Security Team tarafından bertaraf edildiği belirtildi. http://www.spygrup.org sitesindeki "Çok değerli Türk Milleti" diye başlayan duyuruda şunlar yer aldı:

"Bu sitede Irak’taki savaş hakkında bir çok açıklama ...
Read more : Pentagon'un sitesini Türkler hakladı! | Görüntüleme : 766 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Büyükelçi'den İlk İtiraflar

Sıcak takip iması

Geçtiğimiz haftalarda Türk güvenlik kuvvetleri PKK’ya karşı açık bir mücadele başlatmışlardır. ABD bu çalışmayı desteklemektedir. Şu anda bu ülke vatandaşlarının hayatını tehlikeye atanlara karşı Türk güvenlik güçlerinin arama, takip ve yenilgiye uğratma çabasına daha çok destek vermenin yollarını arıyoruz.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK’ya karşı başlattığı operasyonu desteklediklerini söyledi.

Terörizmle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi (TMMM) Komutanlığı’nın 2007 yılı eğitim ve öğretim çalışma programına göre planlanan uluslararası faaliyetlerden ...
Read more : Büyükelçi'den İlk İtiraflar | Görüntüleme : 654 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Işın Karaca'dan AKP'ye İhtarname

Işın Karaca'dan AKP'ye ihtarname

ERZURUM’da AKP’nin mitinge dönüşen, açılış törenlerinde, Işın Karaca’nın seslendirdiği “İşte Yeni Türkiye” marşının çalınmasının ardından Karaca’ya çok sayıda tepki mesajı ulaştı. Marşın Erzurum mitinginde çalındığını, kendisine gelen maillerden öğrenen Işın Karaca, olaya sert tepki gösterdi. Karaca, kendisinden izin alınmaması nedeniyle, dün AKP’ye, “marşın çalınmasını durdurun” diye ihtar çekti.

ATAM İZİNDEYİZ’E MAKAS İDDİASI

Işın Karaca’nın menajeri de olan kardeşi Akın Büyükkaraca, AKP’ye bu şarkıyı vermediklerini belirterek, şunları söyledi: Bu, TOFAŞ’ın Türkiye ...
Read more : Işın Karaca'dan AKP'ye İhtarname | Görüntüleme : 941 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Tezkere geçseydi PKK bitmişti

Resim

Tezkere geçseydi PKK bitmişti

1 Mart tezkeresinin mimarlarından Deniz Bölükbaşı o süreci anlattı.

Nerede durursanız dünyanın merkezi orası oluyor. Geçen cuma Ankara’da MHP Genel Merkezi’ndeydik. Eminiz aynı gün diğer parti merkezleri de benzer havadaydı ama bizim için dünyanın odak noktası o gün MHP Genel Merkezi’ydi. Etrafta öyle bir telaş, öyle bir kalabalık vardı ki... Parti içindeki hava şüpheye yer bırakmıyordu. Herkes ağız birliği etmiş: MHP kesin ve tek başına iktidar, diyordu.

Böyle hareketli ve ...
Read more : Tezkere geçseydi PKK bitmişti | Görüntüleme : 1211 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Genel - Güncel Konular

İki lider gün sayıyor

DP iktidarına 68 gün kalmış

Demokrat Parti'nin (DP) iktidar gelişinin 57. yıl dönümü dolayısıyla Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda DYP ve ANAVATAN tarafından ortak tören düzenlendi.

Törende konuşan Mumcu, birleşmenin ortaya koyduğu anlamın; ''57 yıl önce DP'nin kendini ortaya koyuşuyla aynı'' olduğunu kaydetti. Mumcu, ''Bugün çıktığımız yol, milli demokrat merkezi yeniden inşa etmek, meydan okuyan, rekabet eden Türkiye'yi yaratmaktır'' diye konuştu. Artık ''onlar'' ve ''siz'' kelimelerinin yasak olduğunu, ''biz'' ve ''demokratlar'' kelimeleriyle konuşacaklarını kaydeden ...
Read more : İki lider gün sayıyor | Görüntüleme : 790 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Yunan basının gözü İzmir'de idi

Yunan basını: Kemalistler İzmir'e çıkartma yaptı

Yunan basını, dün İzmir’de yapılan mitingi, "Kemalistlerin çıkartması" şeklinde yorumladı.

Yunan basın-yayın organları, "bir milyonu aşkın insanın İzmir’i karadan ve denizden Türk bayraklarıyla donattığını, adeta kıpkırmızı bir deniz yarattığını" belirttikleri haberlerinde, Bornova’da bir kişinin yaşamını yitirmesi, 14 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıdan bir gün sonra yapılmasına karşın, mitinge Türkiye’nin birçok kentinden yüz binlerce kişinin geldiğini kaydettiler. Mitingde, "Türkiye Laiktir, Laik Kalacak" ve "Şeriata Hayır" mesajlarının verildiğini kaydeden ...
Read more : Yunan basının gözü İzmir'de idi | Görüntüleme : 764 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Sihirli bir 19 Mayıs

500 milyonda bir ihtimal!

Bu yıl 19 Mayıs çok özel bir gökyüzü şölenine sahne olacak. Uzmanlar bunun 500 milyonda bir ihtimal olduğuna dikkat çekiyor. Bayrağımızı oluşturan o ender sahne bir kez daha tekrarlanacak.

Bu bilgiyi veren Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gözlemevi ve Astronomu Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin Kalkan ile Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yücel Tanyeri...

Cumartesi gününe denk gelen 19 Mayıs kutlamalarına gökyüzü de eşlik edecek. O özel günün akşamında gökyüzünde ...
Read more : Sihirli bir 19 Mayıs | Görüntüleme : 869 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x