Zaman: Pzt Tem 07, 2025 9:53

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Müzik ( Yardım )

Arkadaşlar bana tokyo drift filminde çalan bu sarkı lazım..Filmin soundtrackını indirdim ama orda da çıkmadı.. :evil: Belki baska bir albümden alınmıs bir parçadır..Sarkının ve söyleyeninin ismini bileniniz var mı acaba :roll: Sadece isim yeterli..

Read more : Müzik ( Yardım ) | Görüntüleme : 2018 | Yanıtlar : 18 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

KV PUSU 3. Bölüm [Youtube]

KV PUSU 3. BÖLÜM

1. KISIM

2. KISIM

3. KISIM

4. KISIM

5. KISIM

6. KISIM

7. KISIM

8. KISIM

9. KISIM

10. KISIM

11. KISIM

Bozuk linkler düzeltilmiştir...
Read more : KV PUSU 3. Bölüm [Youtube] | Görüntüleme : 1171 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

puslu vadi 3.Bölümüyle de zirvede!!!

KURTLAR 3. BÖLÜMÜYLE DE ZİRVEDE
3 Mayıs Perşembe akşamı, üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu, birinciliği yine kimseye kaptırmadı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 3. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 2. bölümüyle genel izleyicide 13,80 izlenme oranı (rating), 38,00 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 12,30 izlenme oranı (rating), 33,40 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

TELE - BAROMETRE
3 MAYIS 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI ...
Read more : puslu vadi 3.Bölümüyle de zirvede!!! | Görüntüleme : 982 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türbanlı kızlar kilise kapısında

Türbanlı genç kızlar Viyana ve Brüksel kiliselerinden neden eğitim bursu istedi?

TERCÜMAN Gazetesi Yazarı Servet Kabaklı ''Ana, Yavru ve Tosun'' muhalefet diye nitelediği AANAVATAN ve DYP birleşmesini yazdı.

MHP tabanında da bütünleşme çabalarının artırılmasını istedi. AKP iktidarının başı örtülü ve türbanlı genç kızları, ''üniversite kapısından, evlerinden çıkamaz hale getirdiği'' gerekçesiyle sert bir biçimde eleştiren Kabaklı Viyana ve Brüksel başta olmak üzere onlarca başörtülü ve türbanlı genç kızın eğitim bursu alabilmek için kiliselerden yardım almak ...
Read more : Türbanlı kızlar kilise kapısında | Görüntüleme : 2591 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Vaaz

Dini görevine yeni başlayacak olan papaza eskilerden olan hocası vaaz öncesi mahzene inmesini ve oradaki şaraptan bir kadeh içmesini öğütler. Bizim peder iner mahzene bir kadeh, iki kadeh, üç kadeh... derken bir kaç şişenin dibini bulur. Yukarı çıkar vaazını verir. Sonrasında başpapaza sorar vaazım nasıldı? diye.
Papaz der ki
- Evladım, vaazın gayet iyiyidi. şu saydığım üç şeyi yapmasaydın.
İlki 'sevgili din kardeşlerim' diye seslenecektin, 'merhaba biraderler' diye değil. İkincisi İsa tanrının oğludur, p..ç değil. ...
Read more : Vaaz | Görüntüleme : 998 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülmece

''ABD''ullah gülün hayali

The Guardion Gazetesine 1995 Yılında Demeç Veren ABDullah Gül
''Ankara'nın %60'ı Gece Konduysa Bu Laik Yönetimin Başarısızlığıdır.İnanıyorum ki İslami Esaslarla Devleti Yönetirsek Türkiye Daha Üst Çıtalara Yükselir Ekonemi ve Siyaset Alanında.Önümüzdeki 10 Yıl İçinde Türkiye'yi Avrupa'nın Arabistan'ı Yapmayı Hedefliyoruz.Bunu Tüm İnanan Kardeşlerimizle Başaracaz...''

Kaynak :DHA

İşte Ülkemizin Cumhurbaşkanı Adayının 12 Yıl Önce Sarf Ettiği Cümleler...Askeriye,Üniversite,Kamu Kuruluşları ve Halkla Arası Açık Olan Başbakanın Piyon Yaveri Cumhurbaşkanı ...
Read more : ''ABD''ullah gülün hayali | Görüntüleme : 932 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Türk Kahvesi - 30 / 04 / 07

Onlar ekranlarınızın gülümseten yanı… Onlar güldürürken düşündürmeyi başaran bir ikili… Onlar sizlerin gönlünde çoktan yerini almış dil üstadları, hiciv üstadları… Onlar Turgay YILDIZ ve Bahadır TOKMAK…

Onlar Türk Kahvesi… Vazgeçilmezlerinizin arasında çoktan yerini alan Türk Kahvesi, 3. Sezonlarında da perdelerini hayatın ekranı ART’de açmaya devam ediyor…

Türk Kahvesi tadından hoşlananlara ve “NE MUTLU TÜRKÜM! DİYENLERE” özel, aç veya tok karnına seyredebileceğiniz tek program…

Bu bölümde, Rüstem Batum'dan, yapılan mitingler hakkında, bazı sözde demokrasi ...
Read more : Türk Kahvesi - 30 / 04 / 07 | Görüntüleme : 1057 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Türk Kahvesi

Ölümü Özüne Sevdir Nasıl Olsa Gelecek !

* Ölümü özüne sevdir. Nasıl olsa gelecek.

* Gelen her iyilik ALLAHü teâlâdandır. Hem de sebepsiz olarak. Gelen kötülükler de nefstendir. Yaratmak bakımından her şey ALLAH’tandır. Nefs ister, ALLAHü teâlâ dilerse yaratır. ALLAHü teâlâ dilemezse, sivrisinek kanadını bile oynatamaz. Hayır da şer de ALLAH’tandır.

* Ahirette kurtulmak, ibadet ve amelin çok olmasıyla değil, doğru iman ile amellerin ihlaslı ve şartlarına uygun yapılmasıyladır.

* Kanaat, insanın kısmetine düşen rızkına razı olmasıdır.

* İmanın gitmesine en çok ...
Read more : Ölümü Özüne Sevdir Nasıl Olsa Gelecek ! | Görüntüleme : 892 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Dinimiz İslam

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x