Zaman: Sal May 05, 2026 12:45

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Yunan’a verilen ders! / Ahmet TAKAN

Yunan’a verilen ders!

Resim
Hain darbe girişiminin yarattığı cinnet ortamından birazcık dışarı çıkıp, hoş şeyler yazıp sizlere okutayım deseem... Kendi kendimizi kandırmanın manası yok!.. İngiliz anahtarı ile sıkıştırıldık malum gündeme... Yinede azmettim. 1-2 günlük de olsa sizlere darbe gündemi dışında bir haber yazısı sunmak için çok uğraştım. Ve sonunda Haziran ayı başında Ankara’da gizlice gerçekleşen çok kritik bir toplantının tutanaklarına ulaştım. Ha!.. Aşağıda okuyacağınız satırlar sizi malum gündemden kopartıp çok mu mutlu eder?.. Satırların yazarı olarak ...
Read more : Yunan’a verilen ders! / Ahmet TAKAN | Görüntüleme : 4201 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Erdoğan’a FETÖ raporu! / Arslan BULUT

Erdoğan’a FETÖ raporu!

Resim
Sayın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan! FETÖ’nün darbe girişimi ile ilgili yapılan değerlendirmelerin hiçbiri meselenin esasına girmiyor. Bir defa, 1960 darbesinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devleti içinde ağını kurmuş bir örgütten, Cumhurbaşkanlarının, Başbakanların, Genelkurmay Başkanlarının ve MİT müsteşarlarının haberdar olmaması mümkün değildir!

Bu itibarla eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un “TSK’ya sızmalardan birinci derecede MİT sorumludur” değerlendirmesini de çok eksik buluyorum!

Çünkü sızmalarla birlikte, FETÖ’cü örümcek ağının kurulması, devletin bütün birimlerinin bilgisi dahilinde yapıldı! Kimse “benim ...
Read more : Erdoğan’a FETÖ raporu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1156 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

MİKROPLAR DEVLETİN TEPESİNE NASIL YERLEŞİR? / MİTHAT AKAR

MİKROP VE ANTİKOR

Vücut Antikor Üretmezse

Metabolizma (yapım yıkım), canlıda yaşamın sürdürülmesi sırasında gerçekleşen tüm kimyasal tepkimelerdir. Her organizma, büyüme, gelişme, ısı, hareket, üreme gibi yaşamsal etkinlikleri sürdürebilmek için dış çevreden bazı maddeler ve enerji almak zorundadır. İnsanların ve diğer canlılarda vücut metabolizması, antikor üreten bir sisteme sahiptir.

Şimdi de antikoru açıklayalım: Antikor, Hastalığa neden olan etkenleri zararsız duruma getirmek için vücudun çıkardığı maddeye verilen addır. Daha açık bir biçimde ifade edecek olursak, Mikrop veya ...
Read more : MİKROPLAR DEVLETİN TEPESİNE NASIL YERLEŞİR? / MİTHAT AKAR | Görüntüleme : 3070 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gençlik Diyor ki

“Sizin,” Feto veya FETÖ’den farkınız ne? (Biri çalıyor biri oynuyor)!

-

yazı fot http://www.turkishnews.com/content/wp-c ... /66551.jpg

Not: Yazının bol fotolusu ve videolusu da vardır dileyen Ordan okur, Arzederim. /e.ü.
http://www.turkishnews.com/content/2016 ... i-oynuyor/

........

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com

3.8.2016 21:16

Ülkeyi beraberce harabeye çevirdiniz ve ..Amerikan Emri gereği ve BOP Tetikçileri!
Şimdi kalkmış, el altından hazırlanan ve YAPILACAĞI 14 SAAT ÖNCEDEN BİLİNEN ...SİPARİŞ DARBEYİ DULDA EDEREK …BU MİLLETE DARBE VURUYORSUNUZ ...

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148871 ileti • Toplam 46427 başlık • Toplam 25115 üye

x