Zaman: Prş Eki 23, 2025 5:44

News News of Sizin Makaleleriniz

Site map of Sizin Makaleleriniz » Dizin : Sizin Makaleleriniz

Suriye'ye Destek: Ulusalcılar, Milliyetçiler, Dindarlar, Bayrak Sevdalılar, Herkes!

Şuan an için Suriye'ye bir şey olmayacak. En azından bugün.

Peki batı haçlı savaşından vazgeçer mi?

Büyük İsrail Projesi rafa kalktı mı?

Abd büyük şeytan olma özelliğini yitirdi mi? HAYIR

Suriye hala şer ekseninde mi? EVET

Sıra İran ve ardından bizde mi? EVET

Bölge ajandan geçilmiyor mu? EVET

A planı suya düştü diye B planları ellerinde mi? EVET

Türkiye petrol denizinin üzerinde oturuyor mu? EVET

Misyoner faaliyetler için bu Müslüman topraklar hedef olmaktan çıktı mı? ...

Kankalar ve Kan Kokanlar!

KANKALAR VE KAN KOKANLAR…
Önce kankalara göz atalım. Onlar Ortadoğu’nun anti-emperyalist kankaları… Yıllardır bölgedeki ABD ve Batı işgaline karşı duran bir ittifak; SURİYE-HİZBULLAH-İRAN (uzakta da olsa biricik başka bir kanka daha var; o da Chavez). Umarız ittifak dün ve bugün olduğu gibi yarın da, yarın da gelişerek ve güçlenerek siyonizm ve onun alt dalları olan emperyalizm ve kapitalizm’e karşı gösterdiği direnişten galip gelir.
Yine bu ittifakın liderleri her fırsatta ABD ve Batı işgallerine karşı dikleneceklerini, ...
Read more : Kankalar ve Kan Kokanlar! | Görüntüleme : 1147 | Yanıtlar : 2

Derin Devlet Medya Mı? / Burçak YAZICI

Medya ülkemizde insanları aydınlatma aracı olmaktan çıkıp adeta insanları istediği yöne yönlendirme kurumu halini almıştır. Bazen medyanın yaptıklarına ekranlara taşıdıklarına baktığımda acaba diyorum…

Şu hep anlatılan aranan DERİN DEVLET medya mı?

Öyle ya istediklerini vezir istemediklerini rezil ediyorlar. Tansu ÇİLLER 28 şubat hakkında bilgilerimi açıklayacağım dedi peşinden medyada Tansu ÇİLLER’in tatilde mayolu görüntüleri yayınlandı. Gerçi bu pekte umurumda olan bir şey değil. Bu haberdeki asıl mesaj ise bence bir gözdağı idi; “ otur oturduğun yerde ...
Read more : Derin Devlet Medya Mı? / Burçak YAZICI | Görüntüleme : 878 | Yanıtlar : 0

4+4+4 Karanlığı

Akp hükümetinin getirdigi 4+4+4 yeni ideolojik eğitim sistemi ile Tevhidi Tedrisat kanunu tamamen parçalandı ve ortadan kalktı.Akp'nin istedigi susturulmuş sindirilmiş koyunlaştırılmış gençlik 4+4+4 sisteminin ilk meyvelerini 5 bin ilkögretim okulunu İmamhatip okullarına çevrilmesiyle verdi..Her gün karanlıga bir adım daha yaklaşırken Cumhuriyetin Son mevzilerinede bu yönetmelik ve kanunlarla darbeler vurulmaktadır.Gençligi Kemal Atatürk'ün aydın neferleri olarak yetiştirmek yerine Ortaçağın kara mollaları olarak yetiştirmek Akp'nin iktidara geldiğinden beri birinci vazifesidir.

Yeminli Cumhuriyet düşmanı olan Akp hükümeti, 3 tarafı ...
Read more : 4+4+4 Karanlığı | Görüntüleme : 696 | Yanıtlar : 0

Evrimleşmiş Demokrasi… / Burçak YAZICI

Yasalara saygı duyulan bir devlet için demokrasi en kötü yönetim şeklidir. Yasaya saygı duyulmuyorsa o zaman da en iyi yönetim şeklidir. (PLATON)

İşte PLATON yüzyıllar öncesinde demokrasiyi bu şekilde tarif etmiş. Peki günümüzde demokrasi Platon’u yalancı çıkarabilmiş durumda mı?

Demokrasi günümüzde siyasi irade tarafından en uç noktada ileri demokrasi olarak anlatılmakta, insanlarımız sevinmekte ileri demokrasi seviyesine ulaştık çok şükür diyerek.

Adeta hep bir ağızdan bağırmakta halk, bana bir demokrasi masalı anlat en ilerisinden diye…

Ülkemizde ...
Read more : Evrimleşmiş Demokrasi… / Burçak YAZICI | Görüntüleme : 810 | Yanıtlar : 0

Saplı Samanlı(Yolu) Düşmanlık, Siyonizme Uşaklık

Code: Tümünü seç
http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Suriye-askerleri-Turk-araclarina-ates-acti/790229/

DİN DEYİP MÜSLÜMANLARA SALDIRMAK BATININ AYAĞINI YALAMAK...

BATI KARŞITI GÖRÜNÜP PROTESTAN İSLAMI HALKIN ÖNÜNE KOYMAK...

PAPAYLA GÖRÜŞÜP HZ. MUHAMMEDİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK...

TÜRKÇE OKUL AÇTIK İSTİKLAL MARŞI HER YERDE OKUNUYOR DEYİP, İSTİKLAL MARŞIMIZI ÜLKEMİZDE TARTIŞMAYA AÇMAK... Bakınız:http://www.videoraporu.com/2009/03/arnctan-istiklal-mars-elestirisi.html

ABD'Yİ ORTAK GÖRÜP, İRAN'I DÜŞMAN GÖRMEK..

http://www.samanyoluhaber.com/dunya/Suriyeli-Ihvan-Iran--katliamin-ortagi/744575/

http://www.samanyoluhaber.com/dunya/ABD-Suriyenin-yaptigi-alcakca/789171/

OKULLARDA YURTLARDA BEYİN YIKAMAK

VE DAHASI...
Read more : Saplı Samanlı(Yolu) Düşmanlık, Siyonizme Uşaklık | Görüntüleme : 1141 | Yanıtlar : 3

Biletler Yandı / İsmail ŞANAL

Resim
Biletler Yandı

Bir yılı aşkın süredir istisnasız her gün düşmanlık kusuyoruz kardeş Suriye topraklarına…

Kin güdüyoruz Suriyeli yoksul çocuklara, Cumhuriyet tarihi boyunca kimseye gütmediğimiz kadar…

Bilhassa 2002’den bugüne bitmeyen aşkla Avrupa kapılarında izzet arayan, sömürgeci devletlerin maskarası olmuş dış politikamızda nihayet iflas bayrağını çekmiş bulunuyoruz.

Doksanlarda Avrupa Birliği’ni Hıristiyanlar kulübü olarak nitelendiren Abdullah Gül ‘bizi arka bahçedeki köpek kulübesine sokuyorlar’ diyordu tıpkı Refah Partisi'nin ateşli il başkanı Tayyip Erdoğan gibi.

Dünyada eşine zor rastlanan ...
Read more : Biletler Yandı / İsmail ŞANAL | Görüntüleme : 3020 | Yanıtlar : 0

Suriye ve İran Düşmanlığını Hüseyin GÜLERCE'ye Sordum, İki Gün Oldu Cevap Yok

Zaman 'gazetesi' 'yazar'ı Hüseyin Gülerce'nin 27 haziran 2012 tarihli, ''Suriye tuzağı...'' başlıklı yazısına istinaden kendisine sorduğun sordum ancak cevap alamadım. Önce Gülerce'nin yazısını okuyalım ve dostlara yapılan düşmanlğı görelim.

Hüseyin Gülerce'nin yazısı:

http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1309764

Gönderdiğim ileti;

İyi günler.

Öncelikle sormak istediğim İran'ın Ankara Büyükelçiliğinden Zaman gazetesine gönderilen mektupla ilgili ne düşünüyorsunuz?

1)'' Hz. Ali'nin, "haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır" sözü ile İran'a yapılan ikazdır'' dediniz.

Peki en başta Irak ve Afganistan'a yapılan haksızlıklara susan şeytanlar kimlerdi? ...

Milli Eğitim Öğrencileri Fişliyor Değil Fişledi… / Burçak YAZICI

Bugünlerde gündemde olan öğrenciler fişlenecek haberi dikkat çekiyor ama bence bu geç kalmış bir haber, neden mi?

Çünkü bu haber geç kalmış bir haber öğrenciler fişlenecek kelimesi bu haberin yumuşatılmış hali, öğrenciler fişlendi olmalıydı.

Şimdi bazıları nasıl yani diyecek. Olmaz kardeşim olur mu öyle şey? Diyenler olacaktır.

Kısaca konuyu sizlere şu şekilde aktarmaya çalışayım;

Geçen senenin ikinci döneminde yani 2010-2011 eğitim yılında öğrencilere milli eğitim tarafından önlü arkalı 4 yapraklı bir form dolduruldu, bu formlar ...
Read more : Milli Eğitim Öğrencileri Fişliyor Değil Fişledi… / Burçak YAZICI | Görüntüleme : 812 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149136 ileti • Toplam 46412 başlık • Toplam 25112 üye

x