Zaman: Sal Haz 17, 2025 11:10

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Suriye ve Planlanan Yahudi Kürt Devleti’nin Sütannesi / Zahide UÇAR

Suriye ve Planlanan Yahudi Kürt Devleti’nin Sütannesi

Resim
Genelkurmay ve AK Çeteyi bir telaş sarmış. Neden acaba?

AK Çetenin sultanı BOP eşbaşkanı değil miydi? BOP Ortadoğu’da Türkiye dahil 22 ülkenin bölünme projesi değil miydi? Dört ülkeden(Irak, İran, Suriye, Türkiye) Kürdistan’a ait toprakları alıp birleştireceğiz diyen Barzani kırmızı halılarda karşılanmadı mı? Karşılandı. Barzani’nin malları Mersin serbest bölgeden eskort eşliğinde ücretsiz taşınıp parasına para katması sağlanmadı mı? AKP Barzani’yi misafir ettiğinde AKP yandaşları;

“Türkiye seninle gurur duyuyor” diye ...
Read more : Suriye ve Planlanan Yahudi Kürt Devleti’nin Sütannesi / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2899 | Yanıtlar : 0

Bahçeli Baykal’a Neden Çatıyor? 23.12.2008 / Zahide UÇAR

Bu yazı 2008 yılında yazıldı. Bugün yazılmış gibi... Sadece CHP Kılıçdaroğlu ile Y-CHP’ye dönüştü o kadar. AKP-YCHP koalisyonundan bahsedildiği bu günlerde, günün anlam ve önemine binaen(!) yazıyı yeniden ilginize sunuyorum:

Bahçeli Baykal’a Neden Çatıyor? 23.12.2008

Resim
Bahçeli Baykal’a çatıyor, neden? Zannedersiniz ki ülkeyi 500 milyar dolar borca Baykal soktu. Zannedersiniz ki, orduyu küçültme operasyonlarını Baykal yaptı… Alt üst kimlik diye diye milletin bütünlüğünü de zaten Baykal dinamitlemişti(!) MHP için “bunların eli bile sıkılmaz” diyen de sanki ...
Read more : Bahçeli Baykal’a Neden Çatıyor? 23.12.2008 / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1164 | Yanıtlar : 0

Oy Mu Dediniz? / Zahide UÇAR

OY MU DEDİNİZ?

Resim
Oylar verildi. Sandıklar açıldı. Şu anda o sandıklardan ne çıkacak bilmiyorum. (AKP+Saray)ORTAKLIĞI seçim çalışmasını paralel yürüttü. Bütün devlet imkanları(AKP+Saray) ortaklığı tarafından kullanıldı. Demekrosi yolunda ilerlerken raydan çıkıp bombokrasi rejimine dönüşen ülkemde, aslında sandıklarda bombokrasi rejimi oylandı. Sonuçları bilmiyorum ama, kim aslında nereye oy verdi, neyi onayladı, onu iyi biliyorum. Sırasıyla ele alalım:

A)“AKP+R” ye oy verenler yolsuzluklara, rüşvete, yalana, giderek daha çok fakirleşmeye, Müslümanlığın EvangelistProtostan Müslümanlığa dönüşmesine, tarım ve hayvancılığın bitirilmesine, küresel ...
Read more : Oy Mu Dediniz? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1242 | Yanıtlar : 0

LA-Tif ERDOĞAN / Zahie UÇAR

LA-Tif ERDOĞAN

Resim
Bu dönem kraldan çok kralcı olan taharet memuru gaz-teciler işi öyle abarttılar ki, birinin yaptığı yalakalık Akşener’e çarpınca, sahipleri Akşener’i aramak zorunda kaldı. Bu ezik taharet memurları, ezikliklerini kanal kanal gezerek tatmin ederken, topladığı konsamosyon ile de cüzdanını şişiriyor. Ahlak mı? O da nedir(!)? Yenilir-içilir mi(!)? Banka hesaplarını şişirir mi(!)? Ih mı(!)? O zaman geçeceksin… Bunlar için atmasyon, İftira, yalan olmazsa olmazlardır. Yalan, kurgu, iftira, tuzak kurmak bunların amentüsü haline gelmiştir. 10 parmaklarında ...
Read more : LA-Tif ERDOĞAN / Zahie UÇAR | Görüntüleme : 1324 | Yanıtlar : 0

Derin İhanet, katillerin parmak izleri… / Zahide UÇAR

Derin İhanet, katillerin parmak izleri…

Katilimizi Gördüm

Resim
Bu yazımda size ihanetin, gerçekte ise cinayetin bir başka yüzünü anlatacağım:

Bir ay önce uzun süredir görüşemediğimiz bir arkadaşım aradı. Heyecanlıydı. “Zahide Hanım, ben Gönen’e yerleştim. Emekli olup dinleneyim derken bambaşka bir konuyla karşılaştım. Ülkeme hizmet etmek, çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak için yeniden çalışmaya başladım. Topraklarımızın sıfırlandığını öğrendiğimde ürktüm. Yok edilen topraklarımızı geri almak, hasta topraklarımızı onarmak için doğal gübre olan solucan gübresi işine girdim. Sizinle mutlaka konuşmalıyız” ...
Read more : Derin İhanet, katillerin parmak izleri… / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2334 | Yanıtlar : 0

Lafı Dolandırmayın, Gündemi Adam Gibi Yorumlayın!! / Zahide UÇAR

Lafı Dolandırmayın, Gündemi Adam Gibi Yorumlayın!!.

Resim
İçerideki vatan hainlerinden cesaret bulan Haçlı güruh, 100 yıl önce maşa olarak kullandığı Ermenileri yeniden kullanıyor. Sözde soykırım uydurması üzerinden Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak istiyor. Ve bu oyuna AKP yardım ediyor.

Nasıl mı?

AKP siyaseti TBMM’sini işgal ettiği günden beri Ermeni Diasporasına çalışan isimleri kayırıp kolluyor, kucaklıyor. Böylece Ermeni iftiralarına sahip çıkanları cesaretlendiriyor.

2005 Yılında başlatılan “Ermeni Konferanslarını” AKP siyaseti destekledi.

“Osmanlı Ermeni Soykırımı yaptı” diyen Mahçupyan’ı Davut-Oğlu baş danışman ...
Read more : Lafı Dolandırmayın, Gündemi Adam Gibi Yorumlayın!! / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1116 | Yanıtlar : 0

Türkiye’yi Türkler Yönetseydi… / Zahide UÇAR

Türkiye’yi Türkler Yönetseydi…

Resim
AKP’nin iktidarı sürecinde nerede ise Afrika yerlileri bile sözde soykırım yalanını meclisinden geçirip, “Ermeni soykırımı yoktur” demeyi suç haline getirdi. AKP iktidarında bu süreç neden hızlandı? Ülkeler anlaşmış gibi bir bir meclislerinden bu alçak iftirayı neden geçirdi bir bakalım. Biraz hafıza tazeleyelim:

Orhan Pamuk ve Elif Şafak’ın dava edildiği dönemleri hatırlıyorum. Orhan Pamuk bir röportajında “Türkler, 30 bin Kürt ve bir milyon Ermeni’yi öldürdü” demişti.

Kendisine haklı olarak tepki verilince Erdoğan ve ...
Read more : Türkiye’yi Türkler Yönetseydi… / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4661 | Yanıtlar : 0

Yalanistan / Zahide UÇAR

YALANİSTAN

Resim
20 gün il dışına çıktım. İnternet yok, haber yok. Kafayı dinledim. 20 gün içinde;

Yalanistan Ülkesinin aşır-istan bölgesinin rüşvetistan mahallesinde, cinayet sokak, terör apartmanında hayat nasıl acaba diye merak edecek oldum... Normal, sıradan bir ülkede 20 yılda yaşanacak olaylar Yalanistan Sultanlığında 20 günde oluvermişti.

Sen-ben diye diye, karanlık güçler “sen” dedikleri bir savcıyı adalete muhtaç bir sarayda katletti. Fenerbahçe oyuncuları otobüsle birlikte kurşunlara hedef oldu. Otobüs şoförü yaralandı.

Ülke karartıldı. Ülkenin bütün elektrik santrallerine ...
Read more : Yalanistan / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1254 | Yanıtlar : 0

Çanakkale Gazisi Çolak Şükrü / Zahide UÇAR

Çanakkale Gazisi Çolak Şükrü

Resim
Türk milleti 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılını gururla kutluyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dehası, geri dönmemek üzere Çanakkale’ye gelen askerlerimizin kahramanlığıyla birleşerek bir destan yazdı. Boğazımızı sıkmaya gelen İtilaf devletlerine;

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!!.

Dedirten Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve hayatını bu millete armağan eden şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhunuz şad olsun.

Ben bir Çanakkale gazisi torunuyum. Dedem Çanakkale’de kolundan vurulmuştu. Bir kolu kurumuş ağaç dalı ...
Read more : Çanakkale Gazisi Çolak Şükrü / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1264 | Yanıtlar : 0

Sur-iye / Zahide UÇAR

SUR-İYE

Ava giderken avlananların hazin öyküsü…

Resim
CIA Başkanı John Brennan; “Kimse Şam’daki hükümetin çökmesini istemiyor” demişti. Şimdi de ABD Dışişleri Bakanı Kerry’den bir itiraf geldi ve, “ABD Esat ile müzakere etmek zorunda kalacak” dedi. Bu itirafı sözcüsü düzeltmeye çalışsa da, niyet ortaya çıkmıştır.

Dün Esat gitsin diyen ABD, bugün neden Esat kalsın diyor?

Bazıları bu durumu IŞİD ile ilişkilendiriyor. Oysa IŞİD’in babası zaten ABD’dir. IŞİD, İsrail-ABD-İngiltere şeytan üçgeninde tezgâhlandı. Türkiye’yi yönetemeyen zavallılara da kucaklattırıldı, baktırıldı, ...
Read more : Sur-iye / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1095 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x