Zaman: Sal Haz 17, 2025 20:10

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

HES Gasp Projesi / Zahide UÇAR

HES Gasp Projesi

ResimHES projeleri… Anadolu’nun kesilen damarları… Kangrene gebe Anadolu’m…

Köylüye kurulan tuzak… Doğaya vurulan kahpe bir bıçak…

İşte o projelere çok dikkat etmeliyiz. 2000 civarında suyumuz HES adı altında küresel şirketlere
“kaynağından denize ulaştığı yere kadar” 49 yıllığına kiraya veriliyor(!)..

Doğa vahşi bir talanla katlediliyor. Doğanın dengesi bozuluyor.

Karadeniz ve Artvin bölgesinde arıcılık tehlike sinyalleri vermeye başladı. Arılar HES katliamları nedeniyle huzursuz. İki yıldır yeterli ürün alınamıyor.

Sulara, madenlere, tarım arazilerine, stratejik konumdaki ...
Read more : HES Gasp Projesi / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 5780 | Yanıtlar : 0

Eşekler Olmasa, Semer de Olmaz, Semerci de… / Zahide UÇAR

Eşekler Olmasa, Semer de Olmaz, Semerci de…

Resim
Gündemin yeni konusu;

Alo Fatih….

Üç Fatih’e kilitlenip kaldık.

Oysa Fatihler serisinden bir ordu var bu ülkede. Basınıyla, akademisyeniyle, valisiyle, istihbaratçısıyla…

Unutmayın, semer eşekliği kabul edene vurulur. Eşek olmasa, semer de olmaz, semerci de…

Erdoğan 11 Şubat 2006’daki Mersin gezisinde ‘Çiftçinin hali ne olacak? Anamız ağladı. Hangi yüzle geliyorsun buraya?’ diye bağıran Mustafa Kemal Öncel’e ‘Ananı da al git lan’ dediği zaman Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan ...
Read more : Eşekler Olmasa, Semer de Olmaz, Semerci de… / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2811 | Yanıtlar : 0

Siz Konu Mankeni Misiniz Sayın Gül? / Zahide UÇAR

Siz Konu Mankeni Misiniz Sayın Gül?

Resim
Sayın Gül, sizi hiçbir zaman Cumhurbaşkanım olarak kabullenmedim. Eşinizin örtüsünü neden göstermek gibi tersten destek itirazlar bana göre değil. Ben bizzat kendi şahsınız, sözleriniz, İngiltere Kraliçesi ile olan içli-dışlı ilişkileriniz, Amerikan Konsolosluğu ile olan bağlantınız, küresel elitle olan ilişkileriniz nedeniyle sizi bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak görmek istemedim. Sizin gibi ilişkileri olan hiçbir şahsı da; yeri, görüntüsü, etiketi, vitrini ne olursa olsun o makamda görmek istemem.

Bu ayrı bir konu. ...
Read more : Siz Konu Mankeni Misiniz Sayın Gül? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3486 | Yanıtlar : 0

Giydirilmiş Şeytanlar / Zahide UÇAR

GİYDİRİLMİŞ ŞEYTANLAR

Resim
05 Aralık 2012 tarihinde TBMM’ye sunulan “demokratikleşme paketi” ni bir hatırlayalım.

Milliyet’ten Önder Yılmaz’ın haberine göre;

(Paketten çıkan düzenlemeyle terör hükümlüsü Öcalan başta olmak üzere hükümlü statüsündekiler ve dağdan inecek PKK’lılar siyasi partilere üye olabilecek…

Tasarının yürürlükten kaldırılan hükümler bölümünde, İmralı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Abdullah Öcalan ve dağdan inmesi beklenen PKK’lılara siyaset yapma yolu açılıyor. Siyasi Partiler Kanunu’nun “siyasi partilere üyeliği” yasaklayan hükümler arasından “terör eyleminden mahkum olma” kriteri kaldırılıyor. Böylece Öcalan veya ...
Read more : Giydirilmiş Şeytanlar / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1114 | Yanıtlar : 0

Vali’ye Gel Vali’ye… / Zahide UÇAR

VALİ’YE GEL VALİ’YE...

Resim
Erdoğan’ın “benim valim dediklerinden bir badem” olan Afyon valisi, devletin polisine, kendine bağlı çalışan bir polise;

“Aferin, devam et orospu çocuğu.”

Diyor.

Vekili küfürbaz, bürokratı küfürbaz, valisi küfürbaz, iş adamı kılıklı soytarılar küfürbaz. Hırsızlar kralı küfürbaz.

Olay şöyle gelişiyor:

Sındırgı AKP belediye başkan adayı gece polis tarafından durduruluyor. Aracın belgeleri eksik çıkıyor. Padişahın sol şeyi olduğunu düşünen şımarık şahıs “o saatte” Afyon’un “sehven” valisini arıyor. Sehven vali hiç utanmadan polisi arıyor, “aracı ...
Read more : Vali’ye Gel Vali’ye… / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1960 | Yanıtlar : 0

Paralel Hergelekon’un Ayak Sesleri / Zahide UÇAR

Paralel Hergelekon’un Ayak Sesleri

Resim
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile Türkiye bir karanlık tünele daha girdi.

Erdoğan kendi ağzıyla “FETRET devri” yaşıyoruz dedi(!).. Fetret döneminin ne olduğunu bildiğini sanmıyorum.

Ankara Savaşı’ndan sonra Yıldırım’ın dört oğlu arasında on bir yıl süren taht kavgaları dönemine Fetret devri denir. Anlaşılan konuşmayı Erdoğan’ın eline yazıp vermişler. “Ülkede yönetim boşluğu var, ben ülkeyi yönetemiyorum” dedirterek itirafını kayda geçiriyorlar.

Erdoğan; “şantaj-soygun-rüşvet-karapara-yolsuzluk-mafya” soygun sisteminin ortaya dökülmesini mağduriyete dönüştürerek “paralel T devleti” ...
Read more : Paralel Hergelekon’un Ayak Sesleri / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3113 | Yanıtlar : 0

Kentsel Dönüşüm Bahane, Rant Şahane / Zahide UÇAR

Kentsel Dönüşüm Bahane, Rant Şahane

Kırk harami çetesi altından rant çıkmayacak hiçbir işe bakmaz. Rant kokusu alırlarsa, karasinek gibi üşüşürler.

Mücahitken müteahhit olan, para yokken Müslüman geçinip, paraya ulaşma imkanı bulunca kırk harami kesilen talan ekibi gene iş başında.

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında nerelerin yıkılacağına, evi yıkılan insanların halinin ne olacağına ve buradan kimlerin kazançlı çıkacağına baktığımızda Kentsel Dönüşüm Projesinin bir kentsel yağma ve talan projesi olduğu görüyoruz.

Gidişattan anladığımız o ki; sinekten yağ çıkaran ...
Read more : Kentsel Dönüşüm Bahane, Rant Şahane / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1067 | Yanıtlar : 0

Silivri Tertibinde El Yıkayanlar(!).. / Zahide UÇAR

Silivri Tertibinde El Yıkayanlar(!)..

Resim
Silivri zulümhane sürecini bir hatırlayalım;

AK çetenin sözcüleri, görevli medya, ayarlı yargı, FBI eğitimli polis…

Kısacası: İnfaz ve intikam timleri…

Türkiye’nin maddi ve manevi değerlerini küresel çetelere “özelleştirme adı altında” peşkeş çekebilmek için… Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş felsefesini yıkabilmek için… Güneydoğu’yu PKK’nın güç alanına terk edebilmek için… Devletin temel direklerini yıkarken önünde duracak kim varsa bertaraf ettiler. Görevli basın haysiyet cellâtlığı yaptı. Televizyonlarda, gazete köşelerinde mahkemeler kuruldu. Polis, yargı, basın arasında ...
Read more : Silivri Tertibinde El Yıkayanlar(!).. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 6526 | Yanıtlar : 0

Kepazelik!.. / Zahide UÇAR

Kepazelik!..

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının başlamasıyla Usta(!) çıldırdı. 17 Aralık günü başlayan operasyonlar üzerine 2007 yılından bu yana kabul etmedikleri F tipi yapılanmayı birden kabul eder oldular.

Evet, F-CİA örgütü ülkeyi kanserli bir hücre gibi sardı. Emniyetten yargıya, eğitimden bilişime, sağlıktan ticarete hakim olmadıkları alan kalmadı. Orduya yapılan operasyonlardan anlıyoruz ki, ordu içine de belli oranda sızmışlar. Aldığımız duyumlara göre; askeri okullara girişlerde yapılan değişiklikten sonra okullara sızmaya başlamışlar. Kendilerinden olmayan öğrenciler üzerinde baskı kurarak ...
Read more : Kepazelik!.. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 6076 | Yanıtlar : 0

Uğur Mumcu ve Vesayet / Zahide UÇAR

Uğur Mumcu ve Vesayet

Ordu vesayeti, yargı vesayeti diye diye onbir yıldır milletin beynini yediler.

Onbir yılın sonunda Erdoğan ve çetesinin deyimiyle geldiğimiz nokta:

Cemaatçi yargı vesayeti…

Cemaatçi polis vesayeti..

Paralel yapı vesayeti.

Bu vesayeti kim oluşturmuş?

Cemaate;

“Ne istediniz de vermedim?” diye soran Erdoğan tabii ki..

Ciddi hiçbir ülkede böyle bir savunma yapılamaz. Bu söz bir savunma değil, “Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı işlenen büyük bir suçun” itirafıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş felsefesine karşı yapılan ...
Read more : Uğur Mumcu ve Vesayet / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 959 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x