SAVCI ÖZ'E AÇIK SORU VE AÇIK CEVABIMDIR!

Emekli Jandarma Albay - Yazar

SAVCI ÖZ'E AÇIK SORU VE AÇIK CEVABIMDIR!

İletigönderen Erdal Sarızeybek » Çrş Mar 25, 2009 17:47

SAYIN SAVCI,

DÜZENLEDİĞİNİZ İDDİANAMENİN 437 SAYFASINDA BENİM ADIMI DA YAZMIŞSINIZ.

TANIK OLARAK GÖSTERİLEN M. ALİ ÖZTÜRK’ÜN İFADESİNDE ÖZETLE; ..sendika genel başkanı Mustafa ÖZBEK’ in Emekli Albay Erdal SARIZEYBEK ile arasının iyi olduğu kendisine maddi destek sağladığı, Mustafa ÖZBEK’ in oğlu Ahmet ÖZBEK’ in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ART televizyonunda Mustafa BALBAY, Emin ÇÖLAŞAN ve Erdal SARIZEYBEK program yaptığını,,,ŞEKLİNDE BENİM ADIMDAN DA BAHSETMİŞSİNİZ.

SİZE SORUM VE CEVABIM ŞUDUR:

ANLAMI NEDİR BU İFADENİN;

1. BEN, M. ALİ ÖZTÜRK’Ü TANIMAM, O DA BENİ TANIMAZ.
2. SAYIN MUSTAFA ÖZBEK’TEN MADDİ DESTEK DEĞİL, TÜRK METAL SENDİKASININ TUSAM ARAŞTIRMA MERKEZİNDE ALIN TERİMİZLE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN MAAŞ ALIYORUZ, MAAŞ, SAYIN ÖZBEK’TEN MADDİ DESTEK DEĞİL!
3. SANKİ YASA DIŞI BİR EYLEM İÇİN SAYIN ÖZBEK’İN MADDEN DESTEKLEDİĞİ YÖNÜNDEKİ İFADE YAZILMASININ ANLAMI NEDİR? NEDEN SORMADINIZ O TANIK DENİLEN ADAMA, NEDİR BU MADDİ DESTEK DİYE? MADEM KAMU ADINA GÖREV YAPIYORSUNUZ VE ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İCRA EDİYORSUNUZ, NEDEN SORMADINIZ O TANIK DENEN ADAMA, ÖZBEK’LE ARASININ İYİ OLMASI NE DEMEK, DİYE?

ÖZBEK'LE İYİ OLMAK SUÇ MU!

TUSAM'DA ÇALIŞMAK SUÇ MU!

NE YAPIYORUZ BİZ, PKK’LI TERÖRİST MİYİZ?

SAYIN SAVCI ÖZ,

GİZLİ SAKLI İŞİMİZ OLMAZ BİZİM, DEVLETİMİZİN ALEYHİNE BİR İŞİMİZ OLMAZ BİZİM, BİZ BU TOPRAĞA BAYRAĞA VE İNSANA GÖNÜLDEN BAĞLI İNSANIZ.

YAPTIĞIMIZ AÇIK; MEVCUT SİYASİ İRADENİN PKK TERÖR ÖRGÜTÜYLE MÜCADELE ETMEDİĞİNİ SÖYLÜYORUZ, YAZIYORUZ, YAZILARIMIZ DA AÇIK, HEM KENDİ WEB SAYFAMIZDA VAR, HEM DE TELEVİZYONLARDA AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUZ, VARSA BİR YALANIMIZ ÇIKSINLAR SÖYLESİNLER.

ART TELEVİZYONUNDA PROGRAMA ÇIKMAK SUÇ MU!

TÜRKİYE’YE 30 YILDIR ACI ÇEKTİREN PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SİYASİ İRADE OLARAK GÖRMEZDEN GELENLERİN YAPTIĞI SUÇ DEĞİL Mİ?

ÖRGÜTÜN İÇ VE DIŞ DESTEKLERİNİ SİYASİ İRADE OLARAK KESMEDİKLERİ İÇİN BİZ ŞEHİT OLUYORUZ, BU; SUÇ DEĞİL Mİ?

SAYIN SAVCI ÖZ,

BİZİ TANIMAYAN BİR ADAM, BİZİM ADIMIZI NİYE KULLANIYOR, HİÇ BUNU KENDİNİZE SORDUNUZ MU?

Durup dururken bizi tanımayan bir adam bizden neden bahseder ki! Bayram değil seyran değil demezler mi!

NE YANİ, BİR TANIK BULDUK, SARIZEYBEK DE GİZLİ İŞLER Mİ YAPIYOR DİYECEKSİNİZ!


OLMAZ SAYIN SAVCI OLMAZ, BİZ BURADAYIZ VE HEP BU ÜLKEDE OLACAĞIZ, ÖLECEKSEK DE BU TOPRAKLARDA ÖLECEĞİZ, VARSA BİR SORUNUZ GELİP CEVAPLAYALIM AMA YOK İLLA Kİ GÖZALTINA ALACAĞIZ DİYORSANIZ GELİN ALIN, İLLA Kİ EVİNİ ARAYACAĞIZ DİYORSANIZ GELİN ARAYIN, BİZ BURADAYIZ SAYIN SAVCIM VE HEP BURADA OLACAĞIZ ÇÜNKÜ BU ÜLKE BİZİM.


ŞİMDİ, KAMUOYUNA NEDEN BİZİM İSMİMİZİ BU İDDİANAMEYE GEÇTİĞİNİZİ AÇIKLAYIN, BU M. ALİ DENİLEN ADAMIN İFADESİNE SARIZEYBEK İSMİNİN NEDEN YAZILDIĞINI AÇIKLAYIN, AKSİ HALDE NE İDDİANAMEYE NE DE SİZE KAMUOYU GÜVENMEYECEKTİR! 25.03.2009

SAYGILARIMLA

ERDAL SARIZEYBEK
Kullanıcı küçük betizi
Erdal Sarızeybek
Onursal Üye
Onursal Üye
 
İletiler: 12
Kayıt: Prş Haz 19, 2008 12:49

İletigönderen İlteriş » Çrş Mar 25, 2009 18:05

Degerli Albayim,

Turkiye'nin buyuk bir sagduyulu cogunlugunun size guvendigini dusunuyorum. Sayin savci iddianamesinde adinizi gecirmek suretiyle diger butun iddialarini da zayiflatmistir. Zira, vatani icin gozunu kirpmadan defalarca olumcul catismalara girmis kahraman bir askerin devleti aleyhine is yapabilecegi imasi dusunebilen hicbir insanin kabul edemeyecegi, sadece iddia sahibinin inandiriciligini yok etmeye namzet bir safsata olabilir. Degerli aciklamalarinizi, aydinlanma ve aydinlatma kaygisi tasiyan yurtseverlerin bulundugu sitemizde yapmis olmanizdan dolayi cok tesekkur ederim komutanim.

Saygilarimla
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye
 
İletiler: 1197
Kayıt: Cmt Eki 20, 2007 23:05

İletigönderen Ram » Çrş Mar 25, 2009 18:38

Bende Sayın ÖZBEK'in size bir TUSAM paneli sonrası verdiği plaketi içeren görüntü vardı. Evet buldum, Direniş ve Diriliş paneliydi. Bir kere birbirinizin elini sıktınız albayım, ben gördüm, resmi de var görüntüsü de...

Savcı istediğini nedensiz iftiranâmeye yazdırıyor, istediğini iftiranâmeden çıkarıyor, istediğini suçluyor, istediğini sahte bir itiraf karşılığında serbest bırakıyor. Savcı tek bir kişi, tek sorumlu da değildir elbette, orada küçük bir simgedir. Şu "Ergenekon" adı altında düzenlenen oyunu elli yıl önce uygulasalardı, topunu asarlardı. Gün değişti, devran döndü...

Yine de bekliyoruz, tüm yurtseverleri alsınlar içeri, hadi alsınlar, her Türk evlâdı sizleri bekliyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Mar 25, 2009 18:48

Sayın Erdal Sarızeybek, ben bu iddianameyi çoğunluk gibi deli saçması buluyorum. Bence bu zırvalarla amaçlanan davanın olabildiğince uzun sürmesini sağlamak. Bunla amaçlanan tüm vatanseverleri sindirip kendi politikalarını adım adım gerçekleştirmek. Onlar da biliyor bu davadan birşey çıkmayacağını ancak yaptıklarını ve yapacaklarını gizlice yürütmek için böyle birşeye ihtiyaç duyuyorlar. Benim dikkat çekmek istediğim bir nokta var o da TSK'yı kendi politikaları noktasında dönüştürmek istemeleri. Umarım Türk Silahlı Kuvvetleri bu noktada kendisine düşen görevi zamanında yapacaktır. Sizden ricam daha çok sesinizin çıkması, haklarınızı ve davanızı sonuna kadar savunmanız. Sizde bu gücü görüyorum. Biz Atatürkçüyüz bize susmak, kara kara düşünmek, acizlik yakışmaz. Rehberi Mustafa Kemal Atatürk olan hiçkimse kaybetmez, kaybetmeyecektir.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

İletigönderen maydonos » Çrş Mar 25, 2009 19:41

Bu iddianame yalniz ve yalnizca pkk 'yi aklayip paklama operasyonudur.Eger bir gun bu apo olacak bebek katili ve katil kahraman olarak dolasmazsa ben ne olayim.Bu gidise birileri dur demeli.Kurtlere sonsuz imtiyaz verilmesi operasyonudur.Osmanli da aynisini yapmisti.Bu guruh tarihi tekrarliyor.
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

isbirlikçi AKP bunlarin hesabini verecek

İletigönderen alamancı » Çrş Mar 25, 2009 20:24

Atatürkçülere, vatanseverlere ve askere karsi CIA-Fethullah destekli Ergenekon komplosuyla AKP kadrosu çok ileri gitti. bütün bunlarin hesabini ileride yüce divanda verecek. ya da altinlarini toplayip filadelfiyaya Fetos hocalarinin yanina kaçacaklar. bütün bu ergenekon komplosunun ne oldugu her yönüyle açikliga kavusturulmali ve Türk halkina çok iyi anlatilmalidir. bu ihanetteki saldirgan ve bozguncu ABD'nin rolünü Türk halki bilmeli ve unutmamalidir. günün birinde ABD güney amerika ve bazi asya ülkelerinde oldugu gibi Türkiyede de çaldigi bütün kapilardan kovulacak. O gün ABD karsilikli iyi niyetle elde edebilecegi bazi seyleri de hep bozgunculukla elde etmeye çalistigina hayiflanacak. AKP'den kurtulur kurtulmaz CIA'ya, isbirlikçilere ve emperyalist manipülasyona karsi Türkiye anayasal önlemler almalidir. aksi halde isbirlikçi olmayan Türkiye'de hükümet olamaz. Darbeci diye yeri gögü inleten dinciler, neden bütün dünyada askeri darbe yapan ve yaptiran, orta doguda milyonlarca insanin kanina giren ABDye sesiniz çikmaz? hepiniz iki yüzlü sahtekarlarsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye
 
İletiler: 241
Kayıt: Pzt Mar 02, 2009 13:45

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Mar 25, 2009 20:33

Komutanım.
HER TÜRK ASKER DOĞAR sözünü 4 ay sabah-akşam haykırarak söyledik diğer yedek subay arkadaşlarımla birlikte.Gurur duyduk TÜRKLÜĞÜMÜZ'den.Gurur duyduk 16 ay için bile olsa TSK üyesi olmaktan.İçimizden pek çoğumuz doğu ve güneydoğuya gittiler,ASKER DOĞMA'nın gereğini yaptılar,şerefsizlerin korkulu rüyası olan MEHMETlere komuta ettiler,çatıştılar,gazi oldular.

O günlerde bile bir umudum vardı komutanım TSK'dan.Daha önce ki yaptığı tüm darbelerde(1960'ı darbe saymayanlardanım)komünizmi ezmek adı altında solu,ATATÜRKÇÜleri,KEMALİSTleri ezmiş olmasına rağmen.Her askeri darbeden sonra dincilerin,irticacıların,Amerikancıların daha da güçlenmelerine rağmen.Avrupa ve Amerika'ya daha fazla bağımlı bir Türkiye oluşmasına rağmen.
Yedek subaylık görevimi karargah subayı olarak yaptığımda general-amiral rütbelerindeki subaylarımızın genel yozlaşmış yapılarını görmeme rağmen.Umudum vardı komutanım.

Sonra,sivil hayata döndükten yıllar sonra ÇUVAL OLAYI patlak verdi.
Ve çok büyük bir inancım çok ağır hasar gördü.TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'ne her zaman bu ülkenin yapı taşı olarak bakardım ve her şeye rağmen KEMALİZM'in en büyük savunucusu olarak görürdüm.BAĞIMSIZ TÜRKİYE'nin en büyük garantisi olarak görürdüm.Her türlü ekonomik ve pek çok askeri bağımlılıklarına rağmen ABD'ye neticede eyvallah etmeyeceğine inanıyordum.Ama işte o çuvallar Türk subaylarının kafalarına geçirildi ya!?Ve buna TSK'nin başındaki komutan benim,bizim,MİLLETİN beklediği tepkiyi göstermedi ya!?

Sonra şu Barzani ve Talabani itlerinin sesleri yükselmeye başladı.Hükümetten zaten bir beklentim yok,bari diyordum,asker ne yapar,ne eder bu sütü bozukların seslerini keser!Bu sanırım sadece benim ümidim değildi.Olmadı,yapamadı.

Kitabınızda da yazdığınız baskınlar oldu peş peşe.Asker tıpkı sizin de( tıpkı benim gibi milyonların da )umduğunuz gibi inmedi tepesine Barzani'nin.

Tabi ERGENEKON adı verilen saçma sapan bir soruşturma ve bunu takip eden ve halen devam eden mahkeme sürecinde benim karargah subaylığı dönemimde karakterinden,asker kişiliğinden etkilendiğim komutanım da dahil olmak üzere dışarıdan ADAM GİBİ ADAM dediğimiz komutanlarımızın neredeyse tamamını tutukladı ya da sorguladı ya da adlarından bahsetti.

Şimdi dışarıdan ADAM GİBİ ADAM olduğunu düşündüğümüz sizin de adınız andığınız şekilde iddianamede geçiyor.Sebebi belli.Kafaları bulandırmak.Çamur at izi kalsın düşüncesini uyuşturulmuş milyonların zihnine yerleştirmek.Az önce STAR HABER'de de benzer bir durumdan dolayı UĞUR DÜNDAR isyan etti,kalp krizinden gidiyordu adam neredeyse canlı yayında.Karısı ile ilgili saçma sapan inanılmaz iddialar var yeni iddianamede,adamcağız ekrandan haykırdı adaletsizliğe.

Netice olarak komutanım,ben kendi adıma bu ülkenin kurtarıcısının TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ olmadığına emin oldum şu son birkaç sene olan olaylardan sonra.Ve hatta-ağır olacak ama-TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin komuta kademesinin KEMALİST olmadığına da adım gibi eminim.Ve TÜRK MİLLETİ'nin eğer bir gün damarlarındaki asil kanın hakkını vereceği gün gelirde KEMALİST CUMHURİYETİ yeniden kurmaya gücü yeterse TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin yeniden KEMALİST ÖZÜ'ne döndürülmesi gerektiğine yürekten inanıyorum.

Yazdıklarım sizin için ne kadar önemli,ne kadar anlamlı bilemiyorum.Üstelik bu yazıyı okuyup okumayacağınızdan ya da cevap olabilecek bir şeyler yazıp yazmayacağınızdan da emin değilim.Ama eğer okuyacak ve bir şeyler yazacak olursanız TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin komuta kademesi ile ilgili olumsuz düşüncelerimden beni vazgeçirebilecek bir şeyler yazıp yazamayacağınızı merak ediyorum.En çok da söylediklerim hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum.

Saygılar sunarım komutanım.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Mar 25, 2009 20:52

Suclusunuz sayin Sarizeybek!

Ülkemizin birligi, bütünlügü, güvenligi icin caniniz pahasina senelerce terör örgütüne karsi mücadele ettiginiz icin suclusunuz!

En azindan emekli olduktan sonra, Imrali'daki ite saygi göstermeniz gerekirken, milletin uyanmasi icin kitaplar yazdiginiz icin suclusunuz!

Bu kitaplarda "Yahuda"yi dile getirdiginiz icin suclusunuz.

Evinizde, ayaklarinizi uzatip yatacaginiza TUSAM Danismani olarak makaleler yazdiginiz, konferanslara katildiginiz, ülke güvenligi icin kafa yormaya devam ettiginiz icin suclusunuz!

Savci ÖZ'ün Osman'i gibi Mustafa Kemâl'e sövmediginiz icin suclusunuz!

Bilginize basvuruldugunda, yasadiginiz adaletsizligi dile getirdiginiz, hele hele Savci ÖZ hakkinda suc duyurusunda bulundugunuz icin suclusunuz!

Bunlardan hicbiri suc olmasa bile o "mavi gözlerinizden" suclusunuz sayin SARIZEYBEK...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen Sonturk » Çrş Mar 25, 2009 21:40

cok guzel, artik birilerinin bu adamlara cussss demesi lazimdi. Adamlar yakinda Ataturk'u de iddianameye sokacaklar.
Kullanıcı küçük betizi
Sonturk
Üye
Üye
 
İletiler: 68
Kayıt: Sal Mar 24, 2009 15:10

İletigönderen Gökhan DEDE » Çrş Mar 25, 2009 22:02

Sayın Sarızeybek,

Ben de Çetin Taş gibi düşünüyorum.
Lütfen yazdıkları hakkında düşüncelerinizi belirtirmisiniz.

Saygılarımla...
Seçenler ile seçilenlerin ortak ihaneti içindeyiz.
İyilerin, kötüler kadar cesur olmadığı bir toplumun sonundan şüphe edilir.
Gökhan Hasret DEDE
Kullanıcı küçük betizi
Gökhan DEDE
Üye
Üye
 
İletiler: 101
Kayıt: Çrş Ara 10, 2008 1:11
Konum: Türkiye,İstanbul,Tuzla

İletigönderen maydonos » Çrş Mar 25, 2009 23:49

Bu konu ile ilgili soyle bir dusuncem var.Abd ordusu oradan cekilince tabi Kurtlerle Araplar basbasa kalacak.Bizim ordumuz oraya kaydirildi malum.Araplardan bu Kurtleri koruma gorevi Tsk'ya mi verilecek?Araplar eminim Kurtleri susuz suda bogmak isteyeceklerdir.Acaba bu yuzden mi?Bu duruma karsi gelecek insanlar susturulmak isteniyor ve bu kadar baski var Tsk ya :?: Ne dersiniz arkadaslar.Canli kalkan olarak yine Mehmetcik kullanilmasin :?:
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

İletigönderen Çetin Taş » Prş Mar 26, 2009 0:39

Maydonos ve diğer arkadaşlar.
Tüm işgalci devletler gibi,tüm emperyalist devletler gibi ABD'de işgal ettiği hiçbir ülkeden çekilmemiştir ve çekilmeyecektir.Bunlar sadece medyayı meşgul etmek için,kendi kamuoylarındaki bu siktiri boktan savaşa karşı olanları susturmak için söylenen yalanlar.ABD en büyük kalelerini Kuzey Irak'a inşa etti ve etmeye devam ediyor.Türkiye'de her türlü kontrollerine rağmen yakın ve orta vadede kontrolü kaybetme korkularından ve İNCİRLİK'i kullanamama ihtimalinden dolayı İNCİRLİK'ten daha büyük bir üs kuruyorlar Kuzey Irak'a.Hiçbir zaman ABD askeri varlığını Irak'tan ve hel de Kuzey Irak'tan çekmeyecek.Heee,250 bin askere ihtiyacı olmayacak tabi çünkü zaten KÜRT ORDUSU kurdular kendi işlerini yaptıracak.Bunun yerine bu kalelerde operasyonel birlikler tutacaklar.Savaş gemileri yine Basra Körfezi ve Akdeniz'de fink atacak.Tabi bu arada Irak Savaşı öncesi yapmak isteyip de yapamadıkları Türkiye'yi bir çeşit işgal anlamına gelen onbinlerce Amerikan askerinin Türk toprakları üzerinden bu sefer ters yöne yani ABD'ye dönmesi konusuna sıcak bakacaklardır.Zaten başbakanın bu yönde açıklama yapmasının sebebi de herhalde rüyasında bu durumu görmesi değildir,birisi ya da birileri Amerikalıların bu isteğini kendisine iletmişlerdir ve OBAMA'nın gelişi öncesinde de sıcak mesajlar verip,şirin görünmek elbette ki BOP EŞBAŞKANI'nın görevi olsa gerek.

Özetle MEHMETÇİK'in kanı üzerinden pazarlıklar yapıldığı doğru.Ama bu pazarlıklar Araplar'dan Kürtler'i korumak değildir.Çünkü KÜRT ORDUSU çoktan kendisini ARAPLAR'a karşı koruyacak hale geldi arkadaşlar.Irak Ordusu demek aslında çoğunluğunu KÜRTLER'in oluşturduğu ordu demektir.

MEHMETÇİK'in kanı üzerinden yapılan planlar sadece ve sadece İRAN'a yapılması düşünülen ve şimdi sanki yapılmayacakmış gibi gösterilen saldırı olabilir ve tabi ki her zaman olduğu gibi AFGANİSTAN'a operasyonel yani savaş amaçlı TÜRK ASKERİ isteklerini karşılamak olabilir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen maydonos » Prş Mar 26, 2009 1:44

Kisisel dusuncem bu olay o kadar basit gibi gozukmuyor.Iki yil cok uzun bir surec, dusunsenize isgalden ne farki var.Kurt ordusu kac kisi acaba?Ayrica Cetin Arkadas dusuncelerini paylastigin icin cok tesekkurler,saygilar.
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

İletigönderen Çetin Taş » Prş Mar 26, 2009 13:13

Rica ederim maydonos kardeşim.
Ben Erdal Sarızeybek komutanımızın da bu mesajı yapıştırıp kaybolmasındansa bizlerin yazdıklarına cevaplar verebilmesini arzu ederim.Umarım bu yazdıklarımızı okuyordur ve umarım bir şeyler yazar bize.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen Oğuz Kağan » Prş Mar 26, 2009 18:12

Erdal Sarızeybek İsyan Etti!

Beni de 'Ergenekon'un içine çekmeye çalışıyorlar..

Emekli Kıdemli Albay Erdal Sarızeybek, dün kabul edilen "Ergenekon" iddianamesinde ifadesi yer alan Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Mehmet Ali Özaltın hakkında, "iftira attığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Sarızeybek, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği suç duyurusu dilekçesinde, son "Ergenekon" iddianamesinde, bilgi sahibi olarak ifadesine başvurulan Özaltın'ın beyanlarına atfen, "Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Mustafa Özbek'in, emekli Albay Erdal Sarızeybek ile arasının iyi olduğu, kendisine maddi destek sağladığı" ifadesinin bulunduğuna dikkati çekti.

Halen tutuklu bulunan Özbek ile hiçbir maddi çıkar ilişkisi olmadığını kaydeden Sarızeybek, "Özbek, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı, ben ise sendikaya bağlı Türkiye Ulusal Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezi (TUSAM) iç güvenlik ve terör danışmanıyım.

ART TV'de hiç program yapmadım. Davet edildiğimde, diğer televizyonlara katıldığım gibi, konuk olarak katıldım. Katıldığım programlardan da asla para almadım" ifadelerine yer verdi.

Erdal Sarızeybek, dilekçesinde, "Hakkımda yalan söyleyerek, İstanbul'da yürütülen soruşturmanın içine çekilmemi amaçlayan yalan ve iftirası dolayısıyla Özaltın'dan şikayetçiyim" ifadesini kullandı.


Kaynak
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Sonraki

Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x