Seçimde skandal!!!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen mukanorkan » Pzt Mar 30, 2009 0:44

Türk-kan abla atı alan üsküdarı geçti muhalefet çok zayıf, bundan sonra ne değişecek gene İstanbul'u Ankara'yı kaptılar bir şeyler döndü ama iş işten geçti artık. Az zamanda değil 5 sene daha bu melihin afişlerde reklam panolarında yüzünü görmek kolay değil benim için hayal kırıklığı oldu. Ankara halkı bu adamı kendine nasıl layik gördü hayret hayret hayret......
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 30, 2009 0:57

mukanorkan, gece henüz bitmedi. Eger "bir seyler döndü" ise parti yönetimleri ellerindeki tutanaklara göre gerekli itirazi yapacaklardir.

Ankara halkı bu adamı kendine nasıl layik gördü hayret hayret hayret......

Netice ne olursa olsun, Türk siyasetinin en seviyesiz, en igrenc sahsiyeti I.Melih'e verilen oylara ben de en az senin kadar hayret ediyorum...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Pzt Mar 30, 2009 1:01

mukanorkan chp ve mhp birlesip ortak aday yada yonetimi 1er yil ara ile paylasarak secime girselerdi iyi olurdu.Zihniyetler bozuk.Yazik degil mi simdi bu %50 halk ne yapacak bu ........... gecirecek yasamini.Sagol Kaye cok sinirlenmistim.Aslinda Akp milletin terbiyesini benim de agzimi bozdu.
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Mar 30, 2009 1:04

Anlamıyorum, anlayamıyorum seçim kazanmak için ne yapmak gerekir? Sayın Kemal Kılıçdaroğlu AKP'lilerin bütün sahtekarlıklarını ortaya çıkardı. Ancak yine de bu namussuzlar hem İstanbul hem de Ankara'yı kazandı. Bunu üzülerek söylüyorum artık eminim bu milletin ar damarı çatlamış. Bir insan pis düzene neden dur demez. O insanların o pisliklerden ne farkı kalır, biri bana söyleyebilir mi?

Ankara'da büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Murat Karayalçın rahat kazanacak diye tahmin etmiştim. Tahminimin çok altında %32 :shock: aldı. Bu benim için büyük sürpriz oldu.

Sadece o mu Kemal Kılıçdaroğlu için çok üzüldüm :( Bu ülkede namuslu olmak suç mu? Herkes avanta peşinde koşarsa bu ülke sittin sene bir yere gidemez. Ben bu düzeni kabul etmiyorum. :kizgin:
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen mukanorkan » Pzt Mar 30, 2009 1:06

maydonos, Olmayacak birşey değildi oladabilirdi keşke olsaydı da gerçekten melihi çok iyi tanıyorum yani ondan kötü biri gelmez.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 30, 2009 1:12

Sanirim Arslan Bulut dile getirdi; CHP ile MHP anlasip, Ankara'da Mansur Yavas'i, Istanbul'da Kemâl Kilicdaroglu'nu aday gösterselerdi su an Melih'in tükürülesi suratini görmek zorunda kalmayacaktik.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen gokdeniz » Pzt Mar 30, 2009 1:18

yani bu ise akil , sir erdirmek mumkun degil..
Allah belanizi versin , bu adamlar size, siz bu adamlara yakisirsiniz demekten baska birsey gelmiyor elden ..

canim o kadar SIKILDI ki malum sozluge gidip bir bakayim dedim , ne yazilmis secim sonuclari hakkinda ...

vatandasin biri rte basligi altinda bir cumle yazmis ki , oldum gulmekten ..aynen yaziyorum

"allah olsam degil cennete , cehenneme bile sokmayacagim doku butunu " :kikirik:

arkadaslar valla moral bozuklugu baska birsey degil ...
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

İletigönderen kaye » Pzt Mar 30, 2009 1:34

Hiç gökçek'e oy veren birisiyle konuştunuz mu? Ben çok konuştum, işte bahaneleri:

-Yolsuzluk yaptıysa, bu paraları Ankara'ya hizmet için kullandı.
-Kabul ediyorum, çok kötü bir adam ama ben parti için veriyorum.
-Kabul ediyorum, çok kötü bir adam ama ben tayyip için veriyorum.
-Ötekiler çok mu iyiydi, Karayalçın daha beterdi.
-pekakalı Karayalçın'a mı vereydim.
-Garibanı tek düşünen lider, Allah ondan razı olsun, o olmasaydı, kömürümü, makarnamı kim verirdi!!
-Hep yanlısınız, başka türlü düşünemiyorsunuz, sabit fikirlisiniz, süper bir lider olduğunu kabul edemiyorsunuz..
-Sol kazanmasın diye veriyorum ben..
-Gavur Ankara durumuna düşmemesi için vereceğim..

Ama pek çoğunun ortak noktası, "şeyhimizin talimatı bu noktada olduğu için ona verdik" lafını söyleyememesi.
Ah başkentim ah, ah Ata'mın uyuduğu şehir ah, mutlu musun, huzurlu musun acaba şimdi!

Ankara'nın taşına bak,
Gözlerimin yaşına bak,
Biz kimlere, ne günlere kaldık,
Şu feleğin işine bak.
Pek yaslıyız..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen maydonos » Pzt Mar 30, 2009 1:38

Halk onlara birlesin dedi ama ihtiras ve hirs burumus gozlerini.Yazik oldu insanlar nasil eziyet cekecek + satmadik yer birakmaz bu y....lamalar..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Urumchi » Pzt Mar 30, 2009 1:44

Melih gokcek zaten kafadan %20 ile basliyor . Ankara'lilar bilir adam Bilgisayar sistemi ile ev ev yakit yiyecek dagitiyor ..
Kemal Kilicdaroglu gibi bir adam olsaydi . CHP'de Ankara icin , zorda olsa gotururdu . Ama Karayalcin ile bu kadar ...
Mansur Yavasin'da nefesi yetmedi yinede cok saglam oy aldi , esas ona yazik oldu ..

Yinede benim gorusum secim AKP icin saglam bir darbe oldu . Su one minute sovunu yapmsaydi % 35'leride gorurdu .. AKP , sonun baslangicindadir artik ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 30, 2009 1:50

Anlamıyorum, anlayamıyorum seçim kazanmak için ne yapmak gerekir?

En azindan halkin önüne cikabilmek gerekir. Gece 3'e geliyor, Baykal en olmayacak adami, Sav'i cikartti ekranlara. Bahceli'den ise sadece yazili bir aciklama var. Özellikle bu 3 ismin yarindan itibaren tarih olmasi gerekir. Bak o zaman hem CHP, hem de MHP oylari hakettikleri oranlara gelecektir. Hele bir de birlesebilseler.........

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen bezgin » Pzt Mar 30, 2009 2:03

Hele bir de birlesebilseler.........

CHP ve MHP'nin birlesmesi mi, Türk-kan?
Böyle bir karari hic kimse veremez. CHP atamizin emaneti. Emanete hiyanet olamaz!

GöktürkMehmet yazdı:
Acar misiniz ne demek istediginizi? Negatif bir tonda sormuyorum.

Sandiklarin korumamasi bende daha büyük bir hayal kirikligi yaratti Mehmet kardes. Bütün sonuclari carpitma yetenegine sahip bir düzenekle karsi karsiyayiz. Sandiklari canimiz gibi korumaliydik.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 30, 2009 2:09

bezgin yazdı:
Hele bir de birlesebilseler.........

CHP ve MHP'nin birlesmesi mi, Türk-kan?
Böyle bir karari hic kimse veremez. CHP atamizin emaneti. Emanete hiyanet olamaz!

Hangi CHP? "Atamizin emaneti"ne bin kere hiyanet etmis CHP'mi? Atamizin emaneti Türkiye Cumhuriyeti'dir, Baykal'in CHP'si degil bezgin.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen bezgin » Pzt Mar 30, 2009 2:14

Türk-Kan yazdı:Atamizin emaneti Türkiye Cumhuriyeti'dir, Baykal'in CHP'si degil bezgin.

Atamizin emaneti hem Cumhuriyet hem de partisidir. Baykal'in CHP'si hic olmamistir Türk-Kan.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen Ram » Pzt Mar 30, 2009 2:17

bezgin, arkadaşlar CHMHP'den bahsetmiyor sanırım. CHP ile MHP'nin, ampûle karşı açık ve kesin olarak ortak hareket etmesinden bahsediyorlar benim anladığıma göre.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x