Maydonoz, Yalnizca bu secimlerde ortak aday belirleme konusunda (Akp ye karsi) Chp ile Mhp ortak hareket etsin demistik.Konu nerelere gelmis, hayret yani.
CHP-MHP ortak hareketi oneriyosun ve yazdigimdan da bisey çikaramadin. Ustelik -konu nereye gelmis- diye serzeniste bulundun oyle mi? Hadi 20 yasinda çocuk olsan eyvalah da, sen bu yasta çikaramiyosan bence sus yorum da yapma!
Ya da:
-arkadasim ben seni yine anlamadim diye yaz ben yine sana ozel konuyu biraz daha açayim.- Yukardaki para fotorafini, ortak hareket onerdigin ve hatta belki oy attigin Partiyi biraz tani diye koydum. Hani bi defa kendilerini asip, bu gunku DEHAP'çilarla da ortak hareket etmislerdi, sen yas itibariyle, hatirlarsin, oy da vermissindir. Ondan mi referans boyle seyler geliyo aklina.
Resme donersek, CHP'de lider esastir
çok sayin Maydonoz, bi oncesi bi sonrasi olmaz! Yani Ataturk olsan farketmez! Para resmi yukarda, usenmemisim resimli anlatiyorum bak... MHP'de de boyledir, ölmeden lider degismez biliyosun, olunce de en yakinindaki geçer basa bunu da biliyosun. 2'sinin de akli fikri plani çok yoktur, is yapan çikarsa
-lider yaltakçiligindan liderlige yukselmis lider- korkar, hemen parti disari ederler adami. Al sana en temel 3 tane benzerlik saydim. Uzakliklarina hiç girmedim. Yap-boz verdim eline oyna bakalim ortak hareket ettirebiliyosan koy sen de bi resim, biz de senden ogrenelim.
Dusunme mecburiyetin yok, dusun ya da anlamaya çalis diyemem sana, bunlar kisisel sorun kisi kendi çozer ya da çozmez.
Ama laf ola beri gele diye yaziyosan benim yazdiklarimin altina denk getirme, referans verme, kaç yasina gelmissin becerebiliyosan arguman koy zahmet et yaz, o zaman karsilikli tartisalim. -