Seçimde skandal!!!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Sal Mar 31, 2009 19:06

Şu an STAR TV'ununda da izleyebileceğiniz gibi Büyükçekmece Adliyesi'nin önünde AKP ve CHP yandaşları birbirlerine girmiş vaziyette.Nedeni CHP'lilerin çöplerden buldukları oylar ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etmişler.Topladıkları oyların tamamı CHP'ye ait.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Mar 31, 2009 19:32

Evet Çetin o haberi ben de izledim. CHP'ye ait tam 6500 oy çöpte bulunmuş. Bu da Beylikdüzü ilçesinin sonucunu değiştirmeye yeterli.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen İlteriş » Sal Mar 31, 2009 22:17

Isyan noktasina geldim artik! BU NE ARKADAS YA!

Gelecegimiz, ulkemizin gelecegi, hayatimiz! duzenbazlarin, hilekarlarin eline birakilacak kadar degersiz mi!

6500 oy nasil copte bulunur ya!

Akil almaz bir olay! Bunun uzerine dunyanin en buyuk protesto mitingleri yapilmalidir!

Siz bir halkin oynunu nasil cope atarsiniz? Hangi Allah korkusuyla yaparsiniz bunu?

Benim gelecegimi nasil cope atarsiniz? Kendi igrenc, asagilik, yobaz, ahlaksizlik, hirsizlik duzeninizi nasil gozlerimizin icine baka baka, oylarimizi coplere ata ata surdurursunuz!

Bu secim iptal edilmelidir!

AKP cokmustur!

Ben AKP'nin %39 oy aldigina kesinlikle inanmiyorum! Belki de %20'lere dustu serefsizler!

Jandarma ve asker nezaretinde yapilsin secimler, F-TIPI polise ve burokrasiye guvenmiyorum!

Bu zorbalik ne zaman bitecek!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen maydonos » Sal Mar 31, 2009 22:31

Arkadaslar, bizim koyde ne kadar Chp li varsa fislemisler.Hicbiri secimde oy kullanamamis.Yani bu fisleme nasil yapiliyor anlamis degilim.700 haneli koyde 300 kisi oy kullanmis.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen antalyalim » Sal Mar 31, 2009 22:43

GöktürkMehmet kardes bunlarda Allah korkusu olsa, yillardir yaptiklari pisligin hesabini verirlerdi.
Bunlarin Allahiyla benim Allahim arasinda cok fark var sanirim...
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Mar 31, 2009 22:56

Baykal ve ekibi ne kadar uyuşuk. Bir oya bile sahip çıkamayan adamlardan birşey olmaz. Gerekirse Baykal, Sevigen ve Sav sandık başlarında durmalıydı. Ben İstanbul ve Ankara'da hileli seçim olduğuna inanıyorum, diğer illerde de böyle olduğunu düşünüyorum. Kılıçdaroğlu %41 iken nasıl %37'e düştü hala anlamış değilim. Oysa oyları giderek artma eğilimindeydi. Ne olduysa gece saatlerinde oldu.

Dikkat ederseniz gece 10'dan sonra AKP oyları her yerde artıyor :!: Bunu 2007 seçimlerinde de görmüştüm. Yoksa nursuz gülen'in ekibi bilgisayarlara girip sonuçlarla oynuyor mu? Artık bundan sonraki seçimde sandıklar jandarma gözetiminde açılmalı ve sayımlarda öyle yapılmalıdır.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen baragakal » Çrş Nis 01, 2009 0:05

Gokturkmehmet,

6500 oy nasil copte bulunur ya! Akil almaz bir olay! Bunun uzerine dunyanin en buyuk protesto mitingleri yapilmalidir!

Bulunan 650 oy bile olsa Kiliçdaroglu-Tekin 2'lisi bu isin pesini birakmasin, bu oylarda 2'sinin de alin terleri var. Ve olay mahaline yarin Istanbul milletvekillerin hepsini getirsinler, en az 20 tane vardir CHP'nin; bi ise yarasinlar...
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen maydonos » Çrş Nis 01, 2009 3:33

Zafercem bende seninle ayni fikirdeyim bir anda nasil oldu o is anlamis degilim.Bir Ali Cengiz oynu yapildi kesin. :!:Yeterince uyanik davranamadi Chp.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Nis 01, 2009 8:07

zafercem ve maydonos.
Kusura bakmayın ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz ki fikir açıklıyorsunuz.
Sizin sandığınızın aksine bu seçimlerde CHP Örgütü Türkiye genelinde bu zamana kadar olmadığı kadar iyi çalıştı.Yeterli miydi,tabi ki değil?Ama bütün bu rezilliklerin öğrenilmesi hep CHP Örgütü sayesindedir.
Oyların çalınmasının da türlü yöntemleri var.Bunları size sıralayayım.
-En büyük hırsızlık elbette ki eğer sandık başında görevlin olmazsa ya da görevlin görevini yapmazsa olur.Bu nedenle bu seçimlerde Türkiye genelinde CHP her sandığa en az 1 görevli gönderdi.Bu görevlilerin genel olarak bu seçimlerde görevlerini yaptıklarından da eminim.Çünkü onlarca ilçede seçim sonuçlarına itirazların nedeni sandık görevlilerinin ellerinde bulunan sandık başkanı imza ve mühürlü resmi sonuç belgeleridir.
-Sandık başkanlarını polis resmi araçlarla ilçe seçim kurullarına taşıyor.Eğer o bölgede polis ve sandık başkanları önceden ayarlanmışlarsa-böyle bir durumun olamayacağına ne yazık ki hiç kimse beni inandıramaz-ilçe seçim kuruluna gidene kadar her şey olabilir.
-Ben dahil binlerce sandık görevlisinin bu seçimlerde yaşadığımız olay gibi bir olay olabilir.Zaten Büyükçekmece ve Beylikdüzü'ndeki bulunan oylar da benzer nedenle olmuştur.Normal şartlar altında sandık başkanı sandık kurulu üyelerinden talep gelmesi durumunda en fazla 2 tanesini yanında götürmek zorundadır oyları ilçe seçim kuruluna teslim ederken.Bu seçimlerde ben dahil binlerce partili sandık görevlisi ilçe seçim kurullarına alınmadık.İşin daha kötü tarafı ilçe seçim kuruluna alınan sandık başkanlarının da pek çoğu oylarını kime teslim ettiklerini bilemediler.Büyükçekmece'de bulunan CHP oyları ilçe seçim kurulunun bahçesinde kurulan çadırda bulunmuş.Çünkü oyları önce o çadırda toplamışlar.Demek ki bu çadırın içinde CHP oylarının bir kısmını ayırdılar.İçeride partili sandık görevlileri olmadığı için rahatlıkla yapabilirler bu hileyi ki yapmışlar işte,ortada mühürlü oy pusulaları var.Daha başka kanıta gerek var mı?
-Tabi bu arada devletin her türlü gücünü kullanan hükümet polis gücünü kullanarak ilçe seçim kurullarını pek çok yerde abluka altına aldı ve hiç kimseyi içeri bırakmadı ama sadece kendi seçim bölgemde bile bizzat ben, 3 tane sivil aracın içi kucaklarında oy çuvalları dolu olan ne idüğü belirsiz adamlarla ilçe seçim kurulu bahçesine alındığını gördük.Ayrıca ona yakın belediyeye ait araç yine aynı şekilde ilçe seçim kurulu bahçesine alındı.Yani mevcut oylar yok edilip yerine düzmece oy pusulaları eklenme yöntemi de bu gördüklerimden sonra sanırım çok rahatlıkla uygulanabilir ki uygulandığına da eminim.
-Bunun haricinde zaten ilk söylediğime benzer şekilde özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da CHP,MHP gibi partilerin bir şekilde sandık kurulunda olmadıkları yerlerde sandıklarından CHP,MHP ve hatta diğer partilere hiç oy çıkmayıp da silme AKP ve DTP'ye oy çıkmasını anlamlı buluyorum.
-Ayrıca elektronik hileler konusunda da bir sürü iddia var.Ama netice olarak her türlü elektronik hilenin önüne geçmenin en önemli yolu baştan beri bahsettiğimiz üzere sandık görevlilerinin oylara sandıkta sahip çıkarak sayım sonrası sayım tutanağından kendilerine de sandık başkanının imzalı ve mühürlü bir kopyasını almaları ve bunu parti merkezine iletmesidir.

Sonuç olarak bu seçimlerde özellikle CHP'nin örgüt olarak şimdiye kadar olmadığı kadar dikkatli çalışması(ki bu bir başlangıçtır ve kesinlikle yeterli değildir,her ne kadar parti her sandığa en az 1 CHPli görevli dediyse de Doğu ve Güneydoğu'da pek çok yerde sandıklar AKP-DTP sandık görevlilerine terk edilmiştir)bu hileleri ortaya çıkartmıştır ve hilekarları suçüstü yapmaya yetmiştir.Bundan sonra daha da kararlı bir şekilde çalışılmalı,parti örgütü militan kadrolar yaratmalı,bu kadrolar seçim öncesi ve sonrası oylara daha fazla sahip çıkmak adına neler yapılabilir konusu üzerinde eğitilmelidir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kaye » Çrş Nis 01, 2009 8:20

Çetin Taş yazdı:Bu seçimlerde ben dahil binlerce partili sandık görevlisi ilçe seçim kurullarına alınmadık.İşin daha kötü tarafı ilçe seçim kuruluna alınan sandık başkanlarının da pek çoğu oylarını kime teslim ettiklerini bilemediler.Büyükçekmece'de bulunan CHP oyları ilçe seçim kurulunun bahçesinde kurulan çadırda bulunmuş.Çünkü oyları önce o çadırda toplamışlar.Demek ki bu çadırın içinde CHP oylarının bir kısmını ayırdılar.İçeride partili sandık görevlileri olmadığı için rahatlıkla yapabilirler bu hileyi ki yapmışlar işte,ortada mühürlü oy pusulaları var.Daha başka kanıta gerek var mı?

E madem öyle, yani her seçimde hile dönüyor, o zaman biz boşa yırtınıyoruz burada, halk ihanet partilerine oy vermese bile gene oylar kaydırılıyor bir şekilde, millet uyansa ne!!
Demek ki, bu konuda uyanmak yetmiyor, sonuna kadar herkes hakkının peşinde olacak, oyunu mesela, en sonuna kadar takip edecek. Oy atmakla iş bitmiyor yani...
Çetin, bu durumda yetersiz kalıyor yine tüm uğraşlar, yani aslında eleştiriler insafsız olsa bile yerinde. Sana değil söz ama..
Seçim öncesinden bunlar biliniyordu zaten, yani bir hile-hurda olacağını.. Neden gerekli tepkiyi göstermedi chp-mhp, kıyamet kopartması lazımdı ekranlarda seçimden önce ki, bunlar kolay yapılmasın..
Ya benim en çok anlamadığım nedir biliyor musunuz?
Bu oy kağıtlarını neden çöpe, okul bahçesine atıyorlar, minareyi çalan kılıfını uydurmaz mı, bu kadar salak mı bu insanlar, bu oyların bulunacağını bile bile ortaya bırakırlar mı, ne iştir bu böyle??

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen antalyalim » Çrş Nis 01, 2009 8:32

isin komik tarafi; ben her secimde duyuyorum bu olayi ve kac yildir da secimler yapiliyor, yav arkadas adam gibi biseyler yapsaniza ya.Kafalari hic mi basmiyor bunlarin?
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen mukanorkan » Çrş Nis 01, 2009 8:32

Gerçekten öyle CHP MHP net bir tepki göstermedi, gösterdi de bu ayarlı basın mı yansıtmadı bilemiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Çrş Nis 01, 2009 8:40

Cetin Tas arkadas, bir onceki secimlere gore iyi calistilar ama yeterli degil.Sahsen ben oyle duyum aldim.Bu Akp oyle bir hirsizki master yapmis.Chp nin de bu hirsizliklari onleme konusunda doktora yapmasi gerekiyor ki ancak basedebilsin.Bizzat secim de sandik gorevlisi arkadasim "biz saydik sandiklarida muhurledik ama sonrasini takip edemiyoruz cunku devlet memuru olmak gerekiyor dedi."Devlet memurlarida malum acayip kadrolasmis durumdalar.Buna nasil cozum bulunur onumuzdeki secimlerde?Iste benim koyumde yasananlar?Felaket :!: Muhtar babama onumuzdeki secimlerde kullanirsiniz demis piskin piskin.Iki aydirda ortalikta yokmus.Koydeki butun Chp lileri fislemisler.listede 1 tane Chpli yokmus.Ne yapmak gerekiyor cozum yollari onerelim o zaman.Senin yazdigin yazinin sonucu olarakta anlasilan asla iktidar olamaz Chp .Ne yani bosubosunami insanlar oy kullandilar?Muhalefet daha siki muhalefet gerekiyor.Daha orgutlu ve aktif.Biz herseyi yaptik diyip kenara cekilmemeliler.Bu yasananlara son verecek cozumler uretilsin o zaman.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x