Son Dakika! Doğu Perinçek ve İlhan Selçuk'a gözaltı...

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Egeli » Pzr Mar 23, 2008 16:02

Galiba sitenin de bir ''Ergenekon Operasyonu'na'' ihtiyacı var :)

İşin şakası...

''Sokaktaki Adam''olarak,gelişmeleri tedirginlikle takip ediyoruz,yapacağımız ''takip altındaki yorumlarımızın haricinde'' başka birşey yok maalesef.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Ram » Pzr Mar 23, 2008 16:22

gokturkmehmet, yeşil ışık yerine kırmızı ışıkta geçmek ne kadar mantıklıysa, söylediklerin de o kadar mantıklıdır. Senin söylemlerin, Kemâlizmin hiçbir algısıyla örtüşmemektedir ne yazıkki. Eğer kendine özgü bir algı yaratmak istiyorsan, burası da yeri değildir. Tamamı, yahut çoğunluğu "büyük harflerden oluşan kelimelerden oluşan" cümleler kurmak, her şeyden önce forum düzenini bozmaktadır. Okuması zor olduğu gibi, değişik algılara da yol açabilmektedir. Yorum ve emek söylemlerine gelince... Kuralları bilmemek, mazeret değildir. Dolayısıyla, uğraş verip yazdıkların -ki görmedim ne kadar uzun olduğunu- keyfi olarak silinmemiştir.

Hâla girmek istemiyorsan, bu senin tercihindir. Forumdan silinip silinmemen, yahut yasaklanıp yasaklanmaman ise, bizim tercihimizdir.

Dipnot: Biz eğer kuralları uygularken esnek olmasaydık; sadece bu konuda yazılanların, kurallar bağlamında değerlendirilmesi sonucunda, üç ayrı uyarı alacak kimselerin var olduğunu belirterek, akabinde uyarıları alanların, üç ayrı uyarı sonucu forumdan atılması gereğinin uygulanması gerekir. Bunu belirtilmekte fayda görüyorum. Gereksiz taramalardan kaçınalım.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen konya dev » Pzr Mar 23, 2008 16:55

Kullanıcı küçük betizi
konya dev
Üye
Üye

İletiler: 39

İletigönderen İlteriş » Pzr Mar 23, 2008 20:10

RAM; Sicak bir gunde, kalabalik bir otobus icinde rahatsizlik geciren bir hastayi, otobus slklslk trafikte dakikalarca 1 arpa boyu yol alamazken, "durak harici yolcu indirmek yasaktir" diyerek otobuse hapsetmek kurali ne kadar mantikli ise, sizin uygulamalarinizdaki hoyratlik da o kadar mantikli.

Ben Kemalizmi en iyi bildigimi iddia etmiyorum, ancak Ataturk'un yazdigi, okudugu kitaplari okudum, ve Necip Hablemitoglu'nun da cok yakin bir ogrencisiydim. Lutfen bana ders vermeden once, bu konuda bana tek ustunlugunuzun, BU SITENIN SIZIN OLMASI, oldugunu, bunun disinda ustunlukleriniz olup olmadigini hickimsenin bilmedigini hatirlamanizi. Ve ona gore ahkam kesmenizi oneririm.

Ama emin olun SITE BENIM OLSA, ben sizin fikirlerinize saygi duyardim, ve hoyratca silmezdim.
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Ram » Pzr Mar 23, 2008 20:45

gokturkmehmet, alkôllü müsün çocuk¿? Hem kurallara uymuyorsun, hem terbiyesizlik yapıyorsun, hem de kalkmış bu yaptıklarını savunmaya çabalıyorsun.

Kurallarda esnek olmasaydık, bu konudaki 4. serzeniş mesajından sonra sana elveda derdik.

Kemalizmi en iyi bildiğini iddia edemezsin zaten. Bunu iddia etmen, en az bu mevzudaki tartışmaya binaen söylediğin "Kemalist emir almaz" vecizesi kadar ilginç olurdu. Atatürk'ün yazdığı-okuduğu hangi kitapları okudun bilemem, rahmetli Hablemitoğlu'nun ne kadar yakınıydın onu da bilemem... Kimin kimden, hangi mevzularda, hangi alanlarda üstün olduğu da muammadır, kimse bilemez. Esasen mevzumuz bu değildir, lâkin benim kesin bildiğim bir şey var. Bildiğim: 8'de 8 kusurlusun ve ona göre hükmü verdim.

"Büyük harf kuralı" sebebiyle, yazdığı yazının silinmesi sonucu yaygarayı koparan ve bu kuralı saçma olarak nitelendirip uymamasının normal olduğunu, akabinde tavırlarını bu savunma çerçevesinde yöneticilere hakaretvari sözler sarfederek değiştiriren, kontrolden çıkan, sıkışınca bu savunmasından vazgeçip bunu fikirlere saygısızlık olarak algılayan birinin hükmü, üç günlük etkisizleştirmedir. Onu da, üç gün sonra diyeceğin bir şey olursa üç gün verdim. Yoksa senden umudu kestim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 25, 2008 23:13

Iki hafta önce savci Zekeriya Öz hakkinda suc duyurusunda bulunan IP Genel Sekreteri Nusret Senem de gözaltina alindi.... :roll:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Sal Mar 25, 2008 23:26

Türk-Kan, mirim dinledim adamı. Önce; "evimi şu anda 40 kadar polis arıyor" diye konuştu, daha sonra "ofisime geçtiler, bekliyorum beni de alsınlar diye" dedi, akabinde alındı. Ne bir izin, ne bir tebligât var, bodoslama dalmışlar.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 25, 2008 23:31

Ram, dün aksam Vural Savas'i dinledim mirim, dinlemeler ile ilgili yasal düzenlemeyi anlatti. Hablemitoglu'nun isaret ettigi ve hayati ile ödedigi yapilanmanin gözü dönmüs resmen.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Mar 26, 2008 19:18

Neyse bütün bir partiyi tutuklayacaklar anlaşılan,sanırım yakında af çıkarırlar İPlilere yer açılsın diye cezaevlerinde.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x