TKP: Baykal partisinin adını değiştirmelidir

Genel & Güncel Konular

İletigönderen brd » Prş Şub 12, 2009 1:21

TKP'yi kötüleme cabalari buraya da sicramis anlasilan.

TKP'nin ne oldugunu kendi belgelerinden, yaptigi islerden takip edip degerlendirmek yerine, oturdugu yerden camur atan arkadaslar begenmiyorlarsa buyursunlar daha iyisini yapsinlar, kimse elleri ayaklarini tutmuyor. Ama dillerini tutmak gerekiyor galiba.

TKP, isci calismasi yapmisormus, sanki ortada sendika var, isci hareketi var da, TKP iscilerden kaciyor, elinden geleni yapiyor,
daha iyisini yapmayi hedefliyor ve istiyor.

Türkiye'de hala komünist ismi ile parti kurmak yasaktir, TKP aleyhine Anayasa Mahkemesinde dava acilmistir ve sürec devam etmektedir.

Leninizm diyen arkadas secimlerde alinan oy oranlarinin bir leninist icin anlam tasimadigini bilmiyor olamaz.
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletiler: 179

İletigönderen Ozer86 » Prş Şub 12, 2009 4:24

Ne Baykal, ne Bahçeli, ne Erdoğan vatan haini. Hepsi en az senin benim kadar ülkelesini seven namuslu insan.

Türkiyenin çıkarlarıyla örtüşmeyen politikaları desteklemelerinin arkasında Amerikanperestlikten ziyade realist bir bakıs açısı var. Amerıkancı olmayana bu ülkede iş yaptırmazlar; Türkiye Komünist Partisinin öyle bir iddaası olmadığı içindir ki, bağımsizca konusabiliyor.

Bizlere düşen en önemli görev prangaları bir bir ortaya çıkarmak, vatandaşlarımıza göstermek ve birlikte yıkmaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletiler: 85

İletigönderen Türk-Kan » Prş Şub 12, 2009 7:52

Ozer86 yazdı:.... ne Erdoğan vatan haini. Hepsi en az senin benim kadar ülkelesini seven namuslu insan.

Vatan haini ve namuslu insan nedir, lütfen tanimlayiniz.

Anlasilan bu terimler altinda farkli seyler algiliyoruz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Prş Şub 12, 2009 9:36

Bu zamana kadar bu CEHALETLE hamur gibi yoğrulmuş millete doğruları söyleyerek,dürüst olarak,edebi söylemlerle yaklaşarak bu canım milletten tek başına iktidar olmaya yetecek oyu alamamış CHP...
Ben de diyorum madem dağdaki kafası din adına türlü saçmalıklarla doldurulmuş çobanla Çetin Taş'ın oy hakkı eşit...Madem ki kadının yerinin dört duvar arası olduğunu savunan ve bunu da MÜSLÜMANLIK adına savunan lavukla kadın haklarına-eşitliğine önem veren,değer veren eğitimli insanın oy hakkı eşit...Madem ki ilk cinsel tecrübesini ahırdaki eşekle,çayırdaki kuzu ile yaşayan sapıkoğlu sapık ile eli-yüzü düzgün,ahlaki değerleri ailesinden fazlası ile almış yurdum evladının oy hakkı eşit...Ve madem ki bu oy haklarında ki eşitlik asla ve asla DÜRÜST,ERDEMLİ,ONURLU,ATATÜRKÇÜ partilere TEK BAŞINA İKTİDAR yolunu açamıyor....
O zaman ben de savunuyorum takiyyeyi,ben de savunuyorum çarşaf-Kur'an Kursu istismarını.

Çok iyi bilmelisiniz ki kendi adıma yaklaşımımın dürüst bir yaklaşım olmadığının farkındayım.Ama sizlerin de çok iyi bilmeniz gereken bu DEMOKRASİ oyununda bizleri yönetecek kişiler ne yazık ki hiç de DÜRÜST olmayan,ADİL olmayan bir SEÇİM SİSTEMİ ile belirleniyor.Hal böyle olunca da bu zamana kadar dürüstlükten,erdemden vaz geçmeyen ben ve benim gibi düşünen insanların hele bir de karşı tarafın onlarca yıldır süre gelen hilelerini,ikiyüzlülüklerini,terbiyesizliklerini,onursuzluklarını,takiyyelerini bu milletin İKTİDAR ile ödüllendirdiğini görünce aynı ya da benzer taktikleri izlemekten başka bir yol olmadığı inancımız daha da kuvvetleniyor.

Meseleye benim gibi bakmanızı beklemiyorum.
Ama benim gibi düşünen insanlara da saygı duymanızı ümit ediyorum.Çünkü ben ve benim gibi düşünen insanlar sizlerin rakipleri değildir-değiliz.

Gün siyaseti hangi erdemlerle yapmayı tartışma günü değil...Gün YAHUDA'nın Amerika ve kucağa oturttuğu Ağlakzade ile birlikte Türkiye'yi İSLAM DEVLETİ'ne dönüştürme projesinde yaptıkları son rötuşları MİLLİ BİR İKTİDAR ile engellemek için karar vermek günüdür.Gün güneydoğumuzda ilan edilmesi an meselesi olan Yahudi Kürt Devleti'nin Türkiye'yi de bölmek kararlılığının farkına varıp güöleri birleştirme günüdür.

Tüm milli güçlerin aynı çatı altında,aynı çatı altında olmasa bile bir koordinasyon içerisinde birlikte hareket etme günüdür.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen bozkurtlar diyari » Prş Şub 12, 2009 12:23

Bence bu olayda Baykal hakli.
Sebebine gelince arkadas karsindaki insanlar tam anlamiyla sahtekar,yalanci, din tüccarlari,hirsiz,iftiraci, bilumun yüz
kizartan ne varsa yapiyorlar.
Adam resmen halki soymus I.Melih adam utanmadan hala Tv.Konusuyor (Aday olabiliyor)Adamin cocuklari soymus sogana cevirmis kimseden cit yok.(tayipin cocuklari)
Birakalimda Baykalda bir acilim yapsin.
Demekki Baykal bunlarin birini yapsa yukaridaki saydiklarimi Baykali asacaktik.
Baykal ne yapacagini iyi bilen bir kurt politikacidir.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Ozer86 » Cum Şub 13, 2009 1:52

Türk-Kan yazdı:
Ozer86 yazdı:.... ne Erdoğan vatan haini. Hepsi en az senin benim kadar ülkelesini seven namuslu insan.

Vatan haini ve namuslu insan nedir, lütfen tanimlayiniz.

Anlasilan bu terimler altinda farkli seyler algiliyoruz.
Hayır anlamıyoruz. Lugatta ne yazıyorsa, o.
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 13, 2009 1:56

Benim lugatimda Tayyip Erdogan, vatan hainidir ve namussuzdur yaziyor.

Lugatlarimiz degisik anlasilan.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ozer86 » Cum Şub 13, 2009 1:57

Çetin Taş yazdı:Bu zamana kadar bu CEHALETLE hamur gibi yoğrulmuş millete doğruları söyleyerek,dürüst olarak,edebi söylemlerle yaklaşarak bu canım milletten tek başına iktidar olmaya yetecek oyu alamamış CHP...
Ben de diyorum madem dağdaki kafası din adına türlü saçmalıklarla doldurulmuş çobanla Çetin Taş'ın oy hakkı eşit...Madem ki kadının yerinin dört duvar arası olduğunu savunan ve bunu da MÜSLÜMANLIK adına savunan lavukla kadın haklarına-eşitliğine önem veren,değer veren eğitimli insanın oy hakkı eşit...Madem ki ilk cinsel tecrübesini ahırdaki eşekle,çayırdaki kuzu ile yaşayan sapıkoğlu sapık ile eli-yüzü düzgün,ahlaki değerleri ailesinden fazlası ile almış yurdum evladının oy hakkı eşit...Ve madem ki bu oy haklarında ki eşitlik asla ve asla DÜRÜST,ERDEMLİ,ONURLU,ATATÜRKÇÜ partilere TEK BAŞINA İKTİDAR yolunu açamıyor....
O zaman ben de savunuyorum takiyyeyi,ben de savunuyorum çarşaf-Kur'an Kursu istismarını.
Gülmekten öleceğim vallah. :lol: :lol: :lol:

Gennellemelerin ve kendini övmen hariç, düşünme tarzının ana hatlarına katılıyorum. CHP takiyyesiz başa gelemez.
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Şub 13, 2009 2:10

Nedir bu sidik yarışı? Hiç beklemediğim kişilerin bu sidik yarışına katılması beni çok şaşırtıyor. Bu saçma tartışmaya katılmayayım diyorum ama kendimi zor tuttum ve bunun için sessizliğimi bozuyorum.

Marjinallikte sınır tanımayanların CHP'ye akıl vermesi beni şaşırtıyor. CHP yaklaşık 90 yıldır var. Ancak bu sürede kimler gelmiş, kimler gitmiş hiçbiri de kalıcı olamamış. Çünkü o partilerin ne misyonu ne de vizyonu var. Sadece düzen partileri olmuşlardır. Baykal'ı tartışabiliriz ama adını Erdoğan gibi vatan hainleriyle anmak çok komik :kikirik:
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Ozer86 » Cum Şub 13, 2009 2:15

Türk-Kan yazdı:Benim lugatimda Tayyip Erdogan, vatan hainidir ve namussuzdur yaziyor.

Lugatlarimiz degisik anlasilan.
Hayır, değişik olan şey şu: sen saf bir şekilde ideolojilerin arkasında koşuyorsun, ben gerçekci olmaya çalışıyorum. Sen bu yüzden Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmaya mahkumsun.

Geçmişte Osmanlı'nın korkunç toprak kaybı ve günümüzde ABD'nin marjinallaşması, süpergüç konumunu kaybetmesi de ideolojik saplantı yüzünden realizmi unutmanın ürünüdür.
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 13, 2009 2:24

Ozer86, cok komiksiniz! Fakat gülemiyorum!

Erdogan icin vatan haini degildir ve namuslu bir insandir diyen biriyle daha fazla tartismam!

Sizin gibi 'gercekci' olmaktansa bin kere saf olmayi tercih ederim!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ozer86 » Cum Şub 13, 2009 2:41

Türk-Kan yazdı:Ozer86, cok komiksiniz! Fakat gülemiyorum!

Erdogan icin vatan haini degildir ve namuslu bir insandir diyen biriyle daha fazla tartismam!

Sizin gibi 'gercekci' olmaktansa bin kere saf olmayi tercih ederim!
Yinede az önce sunduğum linkteki analizi dikkatlice okumanızı tavsiye ederim, sayın Türk-Kan. :idea: :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 13, 2009 2:47

Sizden gelen herhangi bir seyi ciddiye almam, okumaya deger görmem mümkün degildir!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ozer86 » Cum Şub 13, 2009 3:05

Türk-Kan yazdı:Sizden gelen herhangi bir seyi ciddiye almam, okumaya deger görmem mümkün degildir!
Bende tam Atatürkün özgeçmişini paylaşmak istiyordum. :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 13, 2009 3:08

Ozer86, önemli olan Gazi Pasa'nin özgecmisini paylasmak degil, O'nu anlamaktir. Paylasin, belki paylasirken bir kac kirinti aklinizda kalir! Yalniz, burada mevcut baslik var, buyrun: http://www.guncelmeydan.com/forum/musta ... vt177.html

Konu da burada kesilsin, sohbet basligi degil burasi!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x