gönderen Çetin Taş » Prş Şub 12, 2009 9:36
Bu zamana kadar bu CEHALETLE hamur gibi yoğrulmuş millete doğruları söyleyerek,dürüst olarak,edebi söylemlerle yaklaşarak bu canım milletten tek başına iktidar olmaya yetecek oyu alamamış CHP...
Ben de diyorum madem dağdaki kafası din adına türlü saçmalıklarla doldurulmuş çobanla Çetin Taş'ın oy hakkı eşit...Madem ki kadının yerinin dört duvar arası olduğunu savunan ve bunu da MÜSLÜMANLIK adına savunan lavukla kadın haklarına-eşitliğine önem veren,değer veren eğitimli insanın oy hakkı eşit...Madem ki ilk cinsel tecrübesini ahırdaki eşekle,çayırdaki kuzu ile yaşayan sapıkoğlu sapık ile eli-yüzü düzgün,ahlaki değerleri ailesinden fazlası ile almış yurdum evladının oy hakkı eşit...Ve madem ki bu oy haklarında ki eşitlik asla ve asla DÜRÜST,ERDEMLİ,ONURLU,ATATÜRKÇÜ partilere TEK BAŞINA İKTİDAR yolunu açamıyor....
O zaman ben de savunuyorum takiyyeyi,ben de savunuyorum çarşaf-Kur'an Kursu istismarını.
Çok iyi bilmelisiniz ki kendi adıma yaklaşımımın dürüst bir yaklaşım olmadığının farkındayım.Ama sizlerin de çok iyi bilmeniz gereken bu DEMOKRASİ oyununda bizleri yönetecek kişiler ne yazık ki hiç de DÜRÜST olmayan,ADİL olmayan bir SEÇİM SİSTEMİ ile belirleniyor.Hal böyle olunca da bu zamana kadar dürüstlükten,erdemden vaz geçmeyen ben ve benim gibi düşünen insanların hele bir de karşı tarafın onlarca yıldır süre gelen hilelerini,ikiyüzlülüklerini,terbiyesizliklerini,onursuzluklarını,takiyyelerini bu milletin İKTİDAR ile ödüllendirdiğini görünce aynı ya da benzer taktikleri izlemekten başka bir yol olmadığı inancımız daha da kuvvetleniyor.
Meseleye benim gibi bakmanızı beklemiyorum.
Ama benim gibi düşünen insanlara da saygı duymanızı ümit ediyorum.Çünkü ben ve benim gibi düşünen insanlar sizlerin rakipleri değildir-değiliz.
Gün siyaseti hangi erdemlerle yapmayı tartışma günü değil...Gün YAHUDA'nın Amerika ve kucağa oturttuğu Ağlakzade ile birlikte Türkiye'yi İSLAM DEVLETİ'ne dönüştürme projesinde yaptıkları son rötuşları MİLLİ BİR İKTİDAR ile engellemek için karar vermek günüdür.Gün güneydoğumuzda ilan edilmesi an meselesi olan Yahudi Kürt Devleti'nin Türkiye'yi de bölmek kararlılığının farkına varıp güöleri birleştirme günüdür.
Tüm milli güçlerin aynı çatı altında,aynı çatı altında olmasa bile bir koordinasyon içerisinde birlikte hareket etme günüdür.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.