jejo yazdı:azinliklarin haklarinin horgoruldugu
jejo yazdı:ancak dusunuyorum da, "muhasir medeniyet" diye tabir edilen bati ulkeleri
jejo yazdı:Arzu edilen bati medeniyetleri arasina girmek icin
jejo yazdı:Osmanli ve T.C.
jejo yazdı:Ancak bunun icin bir bedel odedi avrupa, o sevmedigimiz soguk, uzak ve bireysel insanlar oldular.
Türk-Kan yazdı:jejo yazdı:azinliklarin haklarinin horgoruldugu
Hangi ülkeden bahsediyorsunuz? Hangi azinliklar?
Genel anlamda soyledim bunu, ABD'de yasayan hispanikler, Almanya'da yasayan Turkler yahut Hindistan'da yasayan muslumanlar olabilir ornegin.jejo yazdı:ancak dusunuyorum da, "muhasir medeniyet" diye tabir edilen bati ulkeleri
Muhasir medeniyet denilince sizin akliniza bati ülkeleri mi geliyor?
Evet, bati avrupa ulkeleri.jejo yazdı:Arzu edilen bati medeniyetleri arasina girmek icin
Öyle bir arzumuz yok bizim. Halkimizin cehaletten kurtulmasidir istegimiz. Bu konuda en büyük hizmetlerden birini veren Köy Enstitüleri o bahsettiginiz batinin dayatmasi ile kapatilmistir ne yazik ki.jejo yazdı:Ancak bunun icin bir bedel odedi avrupa, o sevmedigimiz soguk, uzak ve bireysel insanlar oldular.
GöktürkMehmet yazdı:Bu safsatalari dillendirmeye baslayanlar cogunluktaysa artik tek yol kaliyor bize!
KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVASMAK
mukanorkan yazdı:İslama geçmeyen Türk asıllı Bulgarlar, Macarlar şimdi çok yüce bir millet mi?
Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk