Yunan Gençliği,kendi ülkelerinin topraklarında yer alan,emperyalistlerin taşeronu olan terör örgütlerinin eğitim kampı Lavrionun kapatılması ile ilgili herhangi bir hamlede bulunmuş mudur,bunu da merak etmekteyim.
Derhal özür dilemeni bekliyorum.
Türk-Kan yazdı:
Burada takdir gören, gösterilen tepki. Hicbir seye tepki gösteremeyen bir toplumun özlemi olsa gerek, halkin sesini duyurmasi.
karamustafa yazdı:
Koyun kelimesine gelince arkadasim eger benim ulusum koyun sürüsü ise bizler neyiz acaba.
karamustafa yazdı:
Olaya biraz objektif bakalim,halk bu hale kedi kendinemi geldi,bizleri yönetemeyen yöneticiler sence nedir o zaman?Eger sen bir ulusa hirsizligi, rüsveti yolsuzlugu ögretirsen o halk onu yapmaya baslar.Eger sen halka egitim düzeyini ilk okul 3 olarak belirlersen o halk ancak 3 sene temel egitimi alir.
karamustafa yazdı:
Ben diyorumki bizleri yönetenler sucludur.
karamustafa yazdı:
Yargi sistemimizin durumu maglum,yönetenlerin durumlari belli kardesim bu kadar olaydan sonrada halktan fazla bir sey bekliyemeyiz.
karamustafa yazdı:
Eger siz doguda Toprak reformu yapmayip halki Seyhlere ,Sihlara agalik düzenine mahkum edersen halk ne yapar sence?
karamustafa yazdı:
Eger suclu ariyorsak bir tek adres var Milletin MECLISINDE oturanlardir.
karamustafa yazdı:
Benim Ulusum daima aldatilmis bir toplumdur.
karamustafa yazdı:
Arkadasim eger bir Lokomotiv nereye giderse yani arkasindaki vagonlari nereye cekerse vagonlar oraya gider,
karamustafa yazdı:
Bence yasadigimiz günde bir lider görüyorum oda PUTIN'dir Halkini düsünen vede vatanini seven.
karamustafa yazdı:
Ergenekon davasini izliyormusun?oradaki insanlarin bence büyük bölümü Vatan severdir.
Ama mevcut hükümet onlara neler yapti hepimiz görüyoruz degilmi.
karamustafa yazdı:
Halki siz bir torba kömüre mahkum ederseniz o kisi ne dogru ne yanlis bilemez.
karamustafa yazdı:
Onun sadece düsündügü, günü kurtarmak olur.Tibki Osmanlinin yikilisinda oldugu gibi.
Halk bir türlü inanmamis yunan askerinin isgalci olduguna.
karamustafa yazdı:
Taki insanlari pesine takarak sehir sehir gezerek kongreler yapan ATATÜRK cikana kadar.
karamustafa yazdı:Bak arkadasim PINAR.
Bana sorsalar dünya'da en degerli sey nedir diye inancima göre önce Tanri sonrada kendi canim derim.
Koyun deyip asaladigimiz bu ULUS sana vede bana bu yasadigimiz Ülkeyi armagan etmistir.
Bu gün ise ayni seyi yapmaktadir TSK'ya bi bakarmisin ne diyorlar ve ne yapiyorlar ÖNCE VATAN.
Senin yada benim koyun dedigimiz bu ülke insani canini vermiyormu?Daha nice MEHMET'lerde vermeye hazirdir.
Lütfen su rumlari vede yunan halkini bana anlatmayin kardesim.Onlari ben cok iyi tanirim.
Kibrista Türklere neler yapildi biliyorsundur.Bunlar sence halkin kendi iradesimi yoksa birileri tarafindan kullanildimi.
Eger yikip yakmak sokak teröristligi bir sey kazandiracaksa hemen durmayalim sokaklara kosalim.
Senin cözümünü ben anlayamadim.
Bu ULUS chp'yi mhp'yi demokrat partisini,anavatan'i shp yada erbakani yada tayibi denemedimi.
Demek istiyorumki ne liberal,nede muhavezekar kalmis denenmedik.
Arkadasim peki senin önerin nedir.
Elestirmek kolay heleki koyun deyip asalamak bence basit insanlarin kavramidir.
Cözüm istiyorum arkadas cözüm.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk