karamustafa yazdı:
Koyun kelimesine gelince arkadasim eger benim ulusum koyun sürüsü ise bizler neyiz acaba.
Bizler de bu yanlışı savunup bahaneler arıyorsak, evet
karamustafa, bizler de koyunuz...
karamustafa yazdı:
Olaya biraz objektif bakalim,halk bu hale kedi kendinemi geldi,bizleri yönetemeyen yöneticiler sence nedir o zaman?Eger sen bir ulusa hirsizligi, rüsveti yolsuzlugu ögretirsen o halk onu yapmaya baslar.Eger sen halka egitim düzeyini ilk okul 3 olarak belirlersen o halk ancak 3 sene temel egitimi alir.
"Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır." sözünü hatırlatırım.
Ve yine:
"Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler." "Bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
Seni hayvanlardan ayıran, insan yapan, vatan ve ulus bilincini içine işlememeni sağlayan düşünme yetin değil midir? Peki sen neden aklını zahmet edip kullanmayıp, okumayıp, izlemeyip, hadi hiç birini yapmaya imkanın yok, dinlemeyip, öğrenmeyip neden güdülmeyi bekliyorsun??
karamustafa yazdı:
Ben diyorumki bizleri yönetenler sucludur.
Evet onlar "da" suçludur. En az onları başımıza getirenler kadar.
karamustafa yazdı:
Yargi sistemimizin durumu maglum,yönetenlerin durumlari belli kardesim bu kadar olaydan sonrada halktan fazla bir sey bekliyemeyiz.
Yargı sisteminin bel kemiğini, bu bozuk düzenin başındakiler yerleştirdi bir bir. Ve benim halkım bu insanları 2. kez iktidara getirdi, kendi etti, kendi bulacak...
karamustafa yazdı:
Eger siz doguda Toprak reformu yapmayip halki Seyhlere ,Sihlara agalik düzenine mahkum edersen halk ne yapar sence?
Halk toprağını satmayacak, vatanını satmayacak kardeşim.. Bugün bunlara göz yuman, yarın vatanı gider elden gık diyemez.
karamustafa yazdı:
Eger suclu ariyorsak bir tek adres var Milletin MECLISINDE oturanlardir.
onları meclise kim oturttu efendim??
karamustafa yazdı:
Benim Ulusum daima aldatilmis bir toplumdur.
Tekrarlıyorum:
Eğer bir kişinin seni bir kere aldatmasına izin verirsen bu onun suçudur. Eğer iki kere aldatmasına izin verirsen bu
"senin" suçundur.