Yunan Ordusu Alarma Geçti

Genel & Güncel Konular

İletigönderen karamustafa » Pzr Ara 14, 2008 19:33

sessiz sedasiz arkadasim.Ben bir ulusalci vede ATATÜRK MILLIYETCISI birisiyim.O arkadaslar ögle elestiri yapiyorlarki sanki bizlerle alay edercesine.Buna sessiz kalmazdim eger ki bu arkadaslar taraf degilseler ben sözümü geri aliyorum pkkli sözümü.Amaki tarafsalar onuda sana birakiyorum benim yerime sen cevap verirsin onlara.Bizi yönetenlere gelince yazdigim simdiye kadar iletilere bakarsan cizgimi görürsün.
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen brd » Pzr Ara 14, 2008 19:35

İm (Kod): Tümünü seç
Yunan Gençliği,kendi ülkelerinin topraklarında yer alan,emperyalistlerin taşeronu olan terör örgütlerinin eğitim kampı Lavrionun kapatılması ile ilgili herhangi bir hamlede bulunmuş mudur,bunu da merak etmekteyim.

Bu konuda bilgim yok, ama Anadoludaki Yunan isgali sirasinda bu isgale karsi cikanlarin idam edildigini, isgali sürdürmekte israr eden Venezilos'a suikast düzenlenerek yaralandigini biliyorum.

Türk Gencligi, Incirlik üssüne karsi cikiyor mu ki, baskasindan bir sey bekleme hakki olsun. Önce sen kendi ülkendeki ABD üslerini kapattir, sonra baskasindan bunu bekle.

İm (Kod): Tümünü seç
Derhal özür dilemeni bekliyorum.

Daha cok beklersin.
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletiler: 179

İletigönderen sessiz sedasız » Pzr Ara 14, 2008 19:46

mustafa,dostum çizgine bakmama gerek yok burdaki herkesin belli bir çizgisi vardır zaten.sadece gerginlik çıkartacak ithamlarda bulunmanın anlamı yok.az daha sakin yani
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen karamustafa » Pzr Ara 14, 2008 19:48

sessiz sadasiz arkadas,biliyorum yazdigim cevap sert oldu yaliniz bu iki kisinin yazilari kabul edilemez.Ben bir ulusalci vede ATATÜRK MILLIYETCISI birisi olarak o kelimeyi icime sidiremedim.Kimse TÜRK ULUSUNA koyun diye hitap edemez.Eger buna ragmen diyorsanki bunlar yanlis yazi yazmistir bende yazdigim pkk kelimemi geri aliyorum.Bu kisilerin taraf olduguna inanirsan bir gün benim verecegim cevabida sana birakiyorum.Evet TÜRK HALKI kandirilmis bir toplumdur aldatilmis bir toplumdur.Ama hic kimsenin koyun denecek kadarda hakarete varan asagilik bir toplum degildir.Cizgime gelince yazdigim simdiye kadar iletileri okursa cizgimi anlamana yetecekir.Bu gün koyun yarin öküz yarinda katil diyebilirler tibki orhan pamuk denilen kisiler gibi.Beni anlamani istiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Pzr Ara 14, 2008 19:54

.
En son Egeli tarafından Cum Kas 07, 2014 12:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ara 14, 2008 19:59

Arkadaslar, lütfen tansiyonu biraz düsürelim.

Türk toplumu sindirilmistir, hele ki 80 darbesi düsünen insanlarin üzerinden silindir gibi gectikten sonra. Inönü, Köy Enstitüleri'ni kapatmanin basini cektigi günden bugüne Türk toplumu cahillestirilmistir. Türk toplumu, her gün degisik yarismalarla, dizilerle uyusturulmaya devam etmektedir.

"Koyun" sözünü kabul etmemekle birlikte, bu ölü topragini üzerinden atamadigi icin Türk toplumunu elestirme hakkina da sahibiz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen karamustafa » Pzr Ara 14, 2008 20:27

Sevgili TÜRK-KAN yazdigin cevap icin sana tesekkür ederim.Yaliniz elestiri yaparken hakaret edilmemeli ben buna karsiyim.Evet Türk ulusu elestirilebilir yanlisliklar ancak dogrurali söyleyerek yada insanca yazilarak izah edilebilir.Buna saygi duyarim ama sen inek yada koyun gibi hakarete varan kelimeler asla kabul edilemez.Bende elestiriyorum Halkimi yaliniz simdiye kadar onlara hakarete varan kelime kullanmadim.Biliyorsundurki en agir hakaret espiri karisimi yada gülerek yapilan hakarettir.Bu konuyu uzatmak istemiyorum herkes haddini bilirse sevinirim.
Ha sunuda yazayim icimde kalmasin bana fasit kafatasci,irkci TÜRK diyenlere diyorumki hepsini kabul ediyorum.Mesajimi anlayan anlamistir her halde.
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Pzt Ara 15, 2008 9:41

karamustafa, Eğer bir kişinin seni bir kere aldatmasına izin verirsen, bu onun suçudur. Eğer iki kere aldatmasına izin verirsen, bu senin suçundur.

Benim halkım kandırılmayı, aptal yerine konulmayı, satılmayı ve güdülmeyi bu kadar sakin karşılıyorsa, burda üzerinde durulması gereken "koyun" lafının gerekliliği gereksizliği değil, neden söylendiğidir.

Sen halkımın göz yumduğu şeyleri "koyun" kelimesinden başka hangi sözcük(ler)le tasvir edebilirsin???

Gereksiz tartışmalar yapıp konunun dışına çıkmayalım...

Türk-Kan yazdı:
Burada takdir gören, gösterilen tepki. Hicbir seye tepki gösteremeyen bir toplumun özlemi olsa gerek, halkin sesini duyurmasi.

Ağzına sağlık...
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen karamustafa » Pzt Ara 15, 2008 14:02

Sevgili PINAR ben hayatim boyunca kimseyi ama kimseyi kücük görüp asalamadim.Taki karsimdakini uyarip yaptigi yanlis olduguna kadar.Herhalde her insanin bir siniri vardir.Koyun kelimesine gelince arkadasim eger benim ulusum koyun sürüsü ise bizler neyiz acaba.
Olaya biraz objektif bakalim,halk bu hale kedi kendinemi geldi,bizleri yönetemeyen yöneticiler sence nedir o zaman?Eger sen bir ulusa hirsizligi, rüsveti yolsuzlugu ögretirsen o halk onu yapmaya baslar.Eger sen halka egitim düzeyini ilk okul 3 olarak belirlersen o halk ancak 3 sene temel egitimi alir.
Ben diyorumki bizleri yönetenler sucludur.
Bir Ata sözü vardir armut dibine düser.Kardesim benim memurum isini bilir dersen,yada dün dündür bu gün bu gündür dersen veya avrupaya giden yol Diyarbakirdan gecer dersen.Halk ne yapsin.Yargi sistemimizin durumu maglum,yönetenlerin durumlari belli kardesim bu kadar olaydan sonrada halktan fazla bir sey bekliyemeyiz.Ha birde dindar gibi gözüküpte Dinimizi sömürenler var.Eger siz doguda Toprak reformu yapmayip halki Seyhlere ,Sihlara agalik düzenine mahkum edersen halk ne yapar sence?
Bence aklin yolu birdir arkadasim vermeden almak Tanriya mahsuzdur.
Eger suclu ariyorsak bir tek adres var Milletin MECLISINDE oturanlardir.
Benim Ulusum daima aldatilmis bir toplumdur.Bunu solcu sagci,dindar kesimler yapmistir.Üzülerek soruyorum bu soruyu kendime cevabini bulamiyorum.Ne zaman bizleri yönetenleri bizler sececegiz?Elestiriye daima acigim yaliniz hakarete hayir.Sevgilerle Hoscakal

Sevgili PINAR sunuda yazayim dedim.Sence o büyük insan ATATÜRK neden devrim yapmistir sence?Bence Türk halkinin kimse tarafindan asalanmasin diye yapmadimi?Sözün kisasi bu olaylarida bizler halledecegiz arkadasim.
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım;
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Pzt Ara 15, 2008 14:26

karamustafa yazdı:
Koyun kelimesine gelince arkadasim eger benim ulusum koyun sürüsü ise bizler neyiz acaba.

Bizler de bu yanlışı savunup bahaneler arıyorsak, evet karamustafa, bizler de koyunuz...

karamustafa yazdı:
Olaya biraz objektif bakalim,halk bu hale kedi kendinemi geldi,bizleri yönetemeyen yöneticiler sence nedir o zaman?Eger sen bir ulusa hirsizligi, rüsveti yolsuzlugu ögretirsen o halk onu yapmaya baslar.Eger sen halka egitim düzeyini ilk okul 3 olarak belirlersen o halk ancak 3 sene temel egitimi alir.

"Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır." sözünü hatırlatırım.

Ve yine:

"Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler." "Bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"

Seni hayvanlardan ayıran, insan yapan, vatan ve ulus bilincini içine işlememeni sağlayan düşünme yetin değil midir? Peki sen neden aklını zahmet edip kullanmayıp, okumayıp, izlemeyip, hadi hiç birini yapmaya imkanın yok, dinlemeyip, öğrenmeyip neden güdülmeyi bekliyorsun??

karamustafa yazdı:
Ben diyorumki bizleri yönetenler sucludur.

Evet onlar "da" suçludur. En az onları başımıza getirenler kadar.

karamustafa yazdı:
Yargi sistemimizin durumu maglum,yönetenlerin durumlari belli kardesim bu kadar olaydan sonrada halktan fazla bir sey bekliyemeyiz.

Yargı sisteminin bel kemiğini, bu bozuk düzenin başındakiler yerleştirdi bir bir. Ve benim halkım bu insanları 2. kez iktidara getirdi, kendi etti, kendi bulacak...

karamustafa yazdı:
Eger siz doguda Toprak reformu yapmayip halki Seyhlere ,Sihlara agalik düzenine mahkum edersen halk ne yapar sence?

Halk toprağını satmayacak, vatanını satmayacak kardeşim.. Bugün bunlara göz yuman, yarın vatanı gider elden gık diyemez.

karamustafa yazdı:
Eger suclu ariyorsak bir tek adres var Milletin MECLISINDE oturanlardir.

onları meclise kim oturttu efendim??

karamustafa yazdı:
Benim Ulusum daima aldatilmis bir toplumdur.

Tekrarlıyorum:

Eğer bir kişinin seni bir kere aldatmasına izin verirsen bu onun suçudur. Eğer iki kere aldatmasına izin verirsen bu "senin" suçundur.
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen karamustafa » Pzt Ara 15, 2008 14:44

Sevgili PINAR
Anlasilan suki seninle hem fikiriz hemide degiliz.
Arkadasim eger bir Lokomotiv nereye giderse yani arkasindaki vagonlari nereye cekerse vagonlar oraya gider,
Elimizde fazla bir güc yok.
Bu sadece bizde degildir bati'ya yada amerikaya bakarsan anlarsin.
Almanya merkeli Fransa sarkozy,Amerika'da katil bush'u hak etmiyor tabiki.
Atatürk gibi büyük insanlar belki 100 yilda belkide 1000 yilda bir gelirler.
Bence yasadigimiz günde bir lider görüyorum oda PUTIN'dir Halkini düsünen vede vatanini seven.
Bu isler ancak halkini severek vatanina sahip cikarak halledilir diye düsünüyorum.
Ergenekon davasini izliyormusun?oradaki insanlarin bence büyük bölümü Vatan severdir.
Ama mevcut hükümet onlara neler yapti hepimiz görüyoruz degilmi.
Halki siz bir torba kömüre mahkum ederseniz o kisi ne dogru ne yanlis bilemez.
Onun sadece düsündügü, günü kurtarmak olur.Tibki Osmanlinin yikilisinda oldugu gibi
Halk bir türlü inanmamis yunan askerinin isgalci olduguna.
Taki insanlari pesine takarak sehir sehir gezerek kongreler yapan ATATÜRK cikana kadar.
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Pzt Ara 15, 2008 16:03

karamustafa yazdı:
Arkadasim eger bir Lokomotiv nereye giderse yani arkasindaki vagonlari nereye cekerse vagonlar oraya gider,

Balık baştan kokar diyorsun. Konumuz aynı dertten müzdarip iki farklı ülke (Türkiye ve Yunanistan) ve iki farklı halk (Türk Halkı ve Yunan Halkı)tır. Ve defalarca aynı şey başımıza gelmiş, ört bas edilmiş ve biz sesimizi çıkarmamışızdır. Bunu ört bas eden benim halkımın seçip de başımıza getirdiği mahluklardır.

karamustafa yazdı:
Bence yasadigimiz günde bir lider görüyorum oda PUTIN'dir Halkini düsünen vede vatanini seven.

Putin'i bazı konularda ben de takdirle izlerim.

karamustafa yazdı:
Ergenekon davasini izliyormusun?oradaki insanlarin bence büyük bölümü Vatan severdir.
Ama mevcut hükümet onlara neler yapti hepimiz görüyoruz degilmi.

Bişeyi nasıl yaptığın, neden yaptığın kadar önemlidir. Bu ülkede bir çok kişi haksızlığa uğramıştır, uğramaya devam edecektir. Ama bu bizim herşeye sallabaş yapmamızı haklı kılmaz.

karamustafa yazdı:
Halki siz bir torba kömüre mahkum ederseniz o kisi ne dogru ne yanlis bilemez.

Vatan millet bilinci olmayan insana kömür de bahane, ağzına çalınan bi parmak bal da.. O çıkarlarını satmaya meyillidir zaten. Umrunda mı torunlarının nasıl bir ortamda yaşayacağı...

karamustafa yazdı:
Onun sadece düsündügü, günü kurtarmak olur.Tibki Osmanlinin yikilisinda oldugu gibi.
Halk bir türlü inanmamis yunan askerinin isgalci olduguna.

Ben o zamanki halkın da kör cahil olduğuna inanmıyorum, bu zamanki halkın da. Herkes herşeyin o zaman da farkındaydı, hala farkında. Ama kişisel çıkarları ön planda olduğu ve bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla hareket ettikleri için hep sessiz kaldılar, izlediler. Ve böyle güdülmeye alışmış bir toplum uyanmadığı sürece yok edilmeye mahkumdur. Biz bize sahip çıkmazsak kimse bize sahip çıkmaz.

karamustafa yazdı:
Taki insanlari pesine takarak sehir sehir gezerek kongreler yapan ATATÜRK cikana kadar.

Bizi kurtaracak yeni bir kahraman beklemektense üzerimize düşeni yapmalıyız. Vatanımız adına, bu uğurda kanlar dökülmüş toprak adına, millet adına yapmalıyız bunu. Üzerimize düşen haksızlıklara ve yanlışlara eyvallah etmek değil, ses çıkarmaktır.

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen karamustafa » Pzt Ara 15, 2008 17:13

Bak arkadasim PINAR.
Bana sorsalar dünyada en degerli sey nedir diye inancima göre önce Tanri sonrada kendi canim derim.
Koyun deyip asaladigimiz bu ULUS sana vede bana bu yasadigimiz Ülkeyi armagan etmistir.
Bu gün ise ayni seyi yapmaktadir TSKya bi bakarmisin ne diyorlar ve ne yapiyorlar ÖNCE VATAN.
Senin yada benim koyun dedigimiz bu ülke insani canini vermiyormu?Daha nice MEHMETlerde vermeye hazirdir.
Lütfen su rumlari vede yunan halkini bana anlatmayin kardesim.Onlari ben cok iyi tanirim.
Kibrista Türklere neler yapildi biliyorsundur.Bunlar sence halkin kendi iradesimi yoksa birileri tarafindan kullanildimi.
Eger yikip yakmak sokak teröristligi bir sey kazandiracaksa hemen durmayalim sokaklara kosalim.
Senin cözümünü ben anlayamadim.
Bu ULUS chpyi mhpyi demokrat partisini,anavatani shp yada erbakani yada tayibi denemedimi.
Demek istiyorumki ne liberal,nede muhavezekar kalmis denenmedik.
Arkadasim peki senin önerin nedir.
Elestirmek kolay heleki koyun deyip asalamak bence basit insanlarin kavramidir.
Cözüm istiyorum arkadas cözüm.

Pinar senin bu anlayisina sadece insanlarin diyecegi bir kelime kaliyor.Arkadasim istedigin ülkede yasayabilirsin güle güle.Tabiki aradigin ülkeyi bulabilirsen.Cünkü öyle bir ülke yok.
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Pzt Ara 15, 2008 17:18

karamustafa yazdı:Bak arkadasim PINAR.
Bana sorsalar dünya'da en degerli sey nedir diye inancima göre önce Tanri sonrada kendi canim derim.
Koyun deyip asaladigimiz bu ULUS sana vede bana bu yasadigimiz Ülkeyi armagan etmistir.
Bu gün ise ayni seyi yapmaktadir TSK'ya bi bakarmisin ne diyorlar ve ne yapiyorlar ÖNCE VATAN.
Senin yada benim koyun dedigimiz bu ülke insani canini vermiyormu?Daha nice MEHMET'lerde vermeye hazirdir.
Lütfen su rumlari vede yunan halkini bana anlatmayin kardesim.Onlari ben cok iyi tanirim.
Kibrista Türklere neler yapildi biliyorsundur.Bunlar sence halkin kendi iradesimi yoksa birileri tarafindan kullanildimi.
Eger yikip yakmak sokak teröristligi bir sey kazandiracaksa hemen durmayalim sokaklara kosalim.
Senin cözümünü ben anlayamadim.
Bu ULUS chp'yi mhp'yi demokrat partisini,anavatan'i shp yada erbakani yada tayibi denemedimi.
Demek istiyorumki ne liberal,nede muhavezekar kalmis denenmedik.
Arkadasim peki senin önerin nedir.
Elestirmek kolay heleki koyun deyip asalamak bence basit insanlarin kavramidir.
Cözüm istiyorum arkadas cözüm.

:D Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. Sabaha kadar konuşsak sen beni anlamazsın, ben seni...

Selametle...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen karamustafa » Pzt Ara 15, 2008 17:29

Pinar senin bu anlayisina sadece insanlarin diyecegi bir kelime kaliyor.Arkadasim istedigin ülkede yasayabilirsin güle güle.Tabiki aradigin ülkeyi bulabilirsen.Cünkü öyle bir ülke yok.
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk