Yunan Ordusu Alarma Geçti

Genel & Güncel Konular

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Ara 19, 2008 11:41

Arkadaslar bu sitede,bazi üyeler koyun postuna bürünmüs cakal yavrularini izliyorum.Lütfen buna müdahale edilmesini sizden rica ediyorum.
Bunlar burasini proveke ederek insanlari bir birine düsürmek isteyen cakal yavrulari var.
Yaliniz bunlari tespit etmek cokda zor olmamasi lazim diye düsünüyorum.
Güncel Meydan Yöneticilerine önemle duyurulur...
Saygilarimla BOZKURTLAR DIYARI.....
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 19, 2008 11:48

bozkurtlar diyari, burada hicbir cakal veya yavrusu barinamaz, müsterih olunuz. Yönetimin bu konudaki duyarliligini her üye bilmektedir. Duyurunuza tesekkür eder, gereksiz buldugumuzu belirtiriz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Ara 19, 2008 11:55

Güncel Meydan Yetkilisi TÜRK-KAN !
Anlayisin vede verdigin hizli cevabina tesekkür ederim.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 19, 2008 13:49

Son gelişmeler ve CHP Eski Milletvekili Berhan ŞİMŞEK'in değerlendirmeleri

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Ara 19, 2008 15:15

Konu disi ve gereksiz yorumlardan kacininiz!
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x