Yunan Ordusu Alarma Geçti

Genel & Güncel Konular

İletigönderen önder kadan » Sal Ara 16, 2008 16:45

bana dokunmayan yılan binyaşasın düşüncesinden kurtulduğumuz an herşeyin düzeleceğini tahmin ediyorum.
Kullanıcı küçük betizi
önder kadan
Üye
Üye

İletiler: 46

İletigönderen TOYGUN » Çrş Ara 17, 2008 3:16

ben koyun yakistirmasini kabul etmiyorum eger koyun dicekseniz basdaki Türk kelimesini kullanmayin !
ama dünyada Türkleri disinda ben insan göremiyorum - Türk olmak koyun olmanin zittidir !
ama Türklük Türkiyen tekelinde degil olaya daha genis bakip Türk derken sporumnlu davranmak gerekir ! Türk imajini TÜrkiye kadar zarar veren hic bir ülke yoktur buda Türk olmiyanlari Türk yapmamizdan dolayi, bu ülkede her yabanci kültürünü Türk dilinde ifade ettigi ve bu bizim dilmize tercüme edilmis yabanci kültürler fazla ilgi gördügü iicin bu ülkenin popüler kültürü Türk degildir ,
biz Türk olmiyanlara Türk derken sorumsuz davranip külütrel safligini ve kendi özeliklerini koruaybilmis Türklere haksizlik ediyoruz dolaysisyla onlar da kednilerini Türk olarak adlandirmak yerine boy isimleri kullaniyor ,
bence Türk derken dikkatli olun herkesi Türk yaparsaniz Türk kelimesi anlamini yitirir tabi bence bizim icin tek kurtulus öze dönüs eger yem olmak istemiyorsan kültürümüzü özeliklerimizi tasarim müzik bunlari saf tutup kültürel alis veris yapsak bile bu orta asyadaki diger Türk devletleiyle olmali .beni Türk yapan en önemli etken bana göre beslendigim kültürdür yani sizin gibi düsünmüyorum .
bana göre kendini ve milletini begenmiyen kültürüyle barisik olmiyanlar Türk falan degildir onlar kördür ve gercek güzeligin kültürel saflikta bulundugunu bilmiyen zavalli sentezciler ! zaten herseyin orijinali güzeldir , karismak = siradanlasmak ve son olarak yem olup yok olmak demektir , biz Türkiye olarak 180 derece dönüp sirtimizi cevirdigimniz orta asyaya yönelmeliyiz ben Türkiye adina baska care görmüyorum ya özümüze döneriz yada celiskiyle yasayip gideriz ayrica bizim halkimiz ameirkan yada orta dogu özentiligi yaptikca ne kadar bagimsiz olsak bos dur sonucta kültürlerine ve markalarini bagimliyiz yani onlar zaten dünyayi kednilerini müsteri yapmis amam ben kendi milletimi yakistirmiyorum bu yabanci hayranlgi ve özentiligi beni küstürüyor cünkü ben tam tersine bir anlayis icindeyim yani ben yabanci olan herseyi mümkünse tanimiyorum ! onlar bizi nasil tanimiyorsa bende onalri tanimiyorum
Kullanıcı küçük betizi
TOYGUN
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen İlteriş » Çrş Ara 17, 2008 9:30

Toygun, yazdiklarina katiliyorum, ancak bunu karamustafaya anlatmalisin, o herkesi Turk yapiyor ve her hoduklugu Turkluk adina savunuyor durumuna dusuyor ister istemez, Turklerin koyun olmadigini soylerken sunu belirtmek zorundadir, Turk kulturunu ve kisiliklerini kaybetmis koyunlar oldugunu, onlarin hoduklugunun Turk milletini baglamayacagini VURGULAMAK ZORUNDADIR. samimi olsa senin gibi konusurdu, bunlar Turkluk ozelliklerini yani kulturlerini kaybetmisler derdi, ama hayir, o oyle demektense kavga ve hakareti marifet bilmis, bu sitedekilerin "Turk" kelimesine hakaret edenin alnini karislayacagini da bil! Hickimse Bu sitenin vatansever bir site oldugu gercegini de savsaklamasin! (Sozum sana degil) ucuz kahramanlik da yapmasin!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen karamustafa » Çrş Ara 17, 2008 11:37

GÖK-TÜRK-MEHMET
Öncelikle merhaba yazdigin yazida benim ismim geciyor diye sana cevap vermek zorunda kaldim.
Ben almanyada yasan bir TÜRKüm.Burada bir TÜRK olmak amerikada zenci olmaktan daha kötüdür.
Asalanmak hakarete ugramak ve dislanmak.Bunu burada her yerde yasiyorum vede ülkemiz böyle yönetildikce yasayacagim.
Bu asalanmak duygusu öyle bir duyguki anlatmak bence zor.Onun icindirki ben kendime söz verdim Milletimi hakli oldugunca korumaya vede kollamaya.
Tabiki almanyayayi anlatmama gerek yoktur.Beni suclayan arkadaslar acaba kac gün fasist bir ülkede yasamislar.
Ne görmüsler ne yasamislardirki bana korkak yunan halkinin kahramanliklarini anlatiyor duruyorlar.
Arkadasim cevremde bulunan devletlerin hemen hemen hepsine gittim buna koministlikle yönetilen devletlerde dahil.Bana inanabilirsin hepsinde sonuc ayni.
Bu ülkeler vede halki bizim hakkimizda düsündügü tek bir sey var, o da barbar, insanlik yok kürtleri vede alevi vatandaslarimizi katleden, onlara merhametsizce davlandigimizi söyleyecekler kadar ileri gidiyorlar.Oysaki tam tersi yasaniyor benim ülkemde.
Evet bir an sinirlerime hakim olamiyorum bunun sebebi burada yasadiklarimiz.
Ben ülkemin halkindan sikayetim olamaz,tek suclu vardir amerika destekli ingiliz destekli,yöneticilere karsiyim bu solcu yada sagci yada din bezirganlari olabilir.
Arkadas gel gör bi burada nasi sömürgecilik yasaniyor kan nasil emiliyor insanlar nasil koyunlastiriliyor.
Burasi bir Polis ülkesidir benim ülkemde polisi suclayanlar bir almanyayi birde ingiltereye gitsinler bi görsünler bakalim.
Birde ucuz halk kahramanlari var aramizda,onlara bi önerim var. Bu bahsettigim ülkelerde sadece gümrük kapilarinda yasadiklarini unutamayacaklardir.
Ben kendi kendime irkci, kafatasci yada fasist olmadim.Benim yerimde siz olsaniz bence o korkak olan brd denilen kisiye daha sert cevap verirdiniz.
Arkadas ben ülkemi cok seviyorum ve hakiki dürüst serefli bir TÜRKle bu sömürgenci düzene karsi gelirim.
Yaliniz sadece ben degil hepimiz yaliniz yasiyoruz.
Yaliniz bu rüzgar o kadar sert esiyorki, ben yaliniz önünde duramam sen yada baskasida duramaz.
Beni anlayacagini sannederim.Hoscakal
Birde sunu yazmak istedim zamaninda bunu yapan siyastci:cem özdemir,yazarlar elif safak,orhan pamuk,yada yasar kemal gibi insanlari unutamiyorum bunlar zamaninda beni ülkemi vede TÜRK ULUSUNU yabancilara satmayi marifet bilmislerdir.
Arkadasim bize bizden baskasi kimse yardim edemez,ben diyorumki ne zaman kurtuluruz biliyormusun Vatanini milletini seven gelince basimiza.
Bunu biz yapacagiz biliyorum bu cok kolay olmayacak ama bir gün gerceklesecek umuduyla.

Birde senin araciginla sevgili TOYGUN'a tesekkür ederim.
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım;
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen İlteriş » Çrş Ara 17, 2008 12:19

karamustafa,

bahsettigin arkadasin goruslerine ben de katilmiyorum, ama burada senin gozardi ettigini dusundugum bir sey var, SON SECIMLER!

Son secimler bu ulkenin yarisinin aponun sayin olduguna inandigi sonucunu ortaya cikardi. Sen burdaki insanlarin elestirdigi kitlenin bu kesim oldugunu inatla gozden kacirmissin. Sen irkci oldugun icin bu kisilerin irklarinin Turk olmasindan yola cikarak tepki gostermissin, biz de kultur ve Ataturk milliyetcisi oldugumuz icin, bu kisilerin "Turklerin katillerine saygi duyan" dolayisiyla, KULTUREL ANLAMDA TURKLUKTEN UZAK kisiler oldugunu belirtmisiz, ve bu gibi ifadelerin (bu bakis acisina gore su anda ulkede %50 civarinda gorunen) TURK MILLETINI baglamayacagini belirterek sana destek vermisiz.

Yani sen diyorsun ki, "Irklari Turktur, Koyun olamazlar, biz de diyoruz ki Kulturel Genleri baskalasmis olanlar koyun olabilirler, ama o saatten sonra DNAlari Turk bile olsa Turk sayilamazlar, dolayisiyla bu durumda da Turk Milleti'ne bir hakaret yoktur.

Farkimiz ve uzlasi noktalarimiz bunlar, seviyeli ve birbirimizden ogrenerek tartismaya devam edelim.

Turksun, Basini dik tut, sen onlara tepeden bak.

Saygilar.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen karamustafa » Çrş Ara 17, 2008 12:36

Sevglili GÖK-TÜRK-MEHMET
Yazdiklarinin hepsine katiliyorum vede saygi duyuyorum.
Insanlari asalamadan hakarete varmadan demekki bazi konular anlatila biliyormus demekki.
Hoscakal
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım;
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 17, 2008 13:56

Tabiki almanyayayi anlatmama gerek yoktur.Beni suclayan arkadaslar acaba kac gün fasist bir ülkede yasamislar.

28 senedir! Sen hangi Almanya'da yasiyorsun bilmiyorum. Anlattigin kadar fasistse, ne isin var orada, dön memleketine!
Ben almanyada yasan bir TÜRKüm.Burada bir TÜRK olmak amerikada zenci olmaktan daha kötüdür.

Zenciler ABD'de Baskan oldu, Türklere ise Almanya'da artik devletin her kademesinde rastlamak mümkün (Ne kadar Türklükleri kaldiysa..)
bizim hakkimizda düsündügü tek bir sey var, o da barbar, insanlik yok kürtleri vede alevi vatandaslarimizi katleden, onlara merhametsizce davlandigimizi söyleyecekler kadar ileri gidiyorlar.

O sayisi yüzbinlere varan sahsiyetler, Almanya'ya iltica talebinde bulunup vatanini kötülememis midir? Emperyalizmin oyunu bu degil midir? Türkiye'yi kötüleyenlere kucak acip, bunu ülkemizi asagilamak icin kullanmak? Peki, biz onlara bu kozu neden verip durduk yillardir?
Ne görmüsler ne yasamislardirki bana korkak yunan halkinin kahramanliklarini anlatiyor duruyorlar.

Okudugunu anlamamak gercekten kötü bir durum. Burada kim yunan kahramanliklarindan dem vurdu? Bizim dile getirdigimiz halkimizin tepkisizligi!
Ben kendi kendime irkci, kafatasci yada fasist olmadim.

Iyi halt ettin. O elestirdigin fasistlerden ne farkin kaldi?
Burasi bir Polis ülkesidir benim ülkemde polisi suclayanlar bir almanyayi birde ingiltereye gitsinler bi görsünler bakalim.

Bir insanin irki onun hata yapmayacagini göstermez! Senin Türkiye'de karakola yolun düsmedi galiba, hele ki "Burada Allah yoktur, peygamber izinde" denilen bölümlere! Hala klavye milliyetciligi yapiyorsun. 1 Mayis'ta polisin uyguladigi siddeti de gördük, pkk sempatizanlarina sessiz kalan polisi de!

Eger hatalarimizi dile getirmezsek, bir sey degistiremeyiz.

Yas kac karamustafa? Askerligini yaptin mi? Veya söyle sorayim, cocugun var mi? Veya, sen hata yaptiginda annen, baban tarafindan azar isittin mi? Isittiysen, seni sevmedikleri icin mi azarladilar? Yoksa ayni hatayi bir daha yapmaman icin, belki ders olur diye mi? Sevmek, hatalari görmemezlikten gelmek degildir!

Uslûbum sert olabilir, ama oturdugun yerden insanlarin vatan sevgisini sorgulamana daha "ilimli" cevap verecek sabrim yoktur.

Son olarak, bizim anladigimiz milliyetcilik, Atatürk milliyetciligidir. Atatürk milliyetciligi din, irk ayrimindan uzak, yurttaslik temelindedir. Gazi Pasa bunu "Ne Mutlu Türküm diyene" sözü ile vurgulamistir.

Bu sitede irkciliga, irkcilara yer yoktur, biline!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen brd » Cum Ara 19, 2008 1:05

Yunan halkinin hak arama mücadelesine saygi gösterilip, bu mücadele örnek alinacagina yine karamalar yapma yoluna gidilmis.

Yunanistan, PKK'ya destek vermis, ama Yunan gencler buna tepki göstermemis. Dogrudur, Yunanistan, elinden gelen her kolayligi göstermistir PKK'ya. Peki, Cumhuriyet hükümetleri ve disisleri bürokrasisi ne yapmistir buna karsi? Elleri armut toplamistir sadece.

Cumhuriyet hükümetlerinin ve Türkiye solunun yanlis politikacilari sonucu PKK Avrupada hic hak etmedigi bir itibara kavusmustur. PKK, ayni FKÖ, ETA, FARC vb. gibi sol bir örgüt olarak algilanmakta ve özellikle 12 Eylül sonrasi yüzbinlerce kisinin tutuklanip, iskenceden gecirilmesi, idam edilmesi gibi olaylar sonucunda Avrupaya kacanlarin anlattiklarinin etkisi hala sürmektedir, kolay kolay da degismez. Avrupa'da halk nezninde PKK'nin itibari, Türkiye Cumhuriyeti'nden daha yüksektir. Kendi vatandasina köpek muamelesi yapan bir devletin itibarinin, vatandaslarina baska devletlerce gösterilen sayginin da ayaklar altinda olmasi gayet normaldir.

Türkiye'de 2007 yilinda dünyadaki en kalabalik kitle gösterileri yapilmistir: Cumhuriyet Mitingleri. Peki ülkenin basbakani ne yorum yapmistir: "bindirilmis kitalar". Baska ülkede bu yorumu yapan basbakani Mussolini gibi ayagindan asarlar. Basin görmezlikten gelmistir eylemleri. Baska ülkede olsa o basin yerle bir olur. Türkiyede hala ayakta.

Iste 75 milyonluk Türkiyede 3-5 bilemediniz 10 milyon insan var birseylere ses cikaran. O da ancak cok zora düsüldügünde. Bu sayi abarti gercek sayi tas catlasa 50.000dir.

Melih Gökcek ve Kadir Topbas yeniden secilirse, Türk halkinin koyunlugu tescillenmis olacak. 29 Martta görüsürüz.

Haklari icin sokaga cikan, Yunan hükümetini ve kilisesini sallayan Yunan gencligine, iscisine selam... Darisi bizim basimiza!
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletiler: 179

İletigönderen İlteriş » Cum Ara 19, 2008 1:41

Cumhuriyet hükümetlerinin ve Türkiye solunun yanlis politikacilari sonucu PKK Avrupada hic hak etmedigi bir itibara kavusmustur. PKK, ayni FKÖ, ETA, FARC vb. gibi sol bir örgüt olarak algilanmakta ve özellikle 12 Eylül sonrasi yüzbinlerce kisinin tutuklanip, iskenceden gecirilmesi, idam edilmesi gibi olaylar sonucunda Avrupaya kacanlarin anlattiklarinin etkisi hala sürmektedir, kolay kolay da degismez. Avrupada halk nezninde PKKnin itibari, Türkiye Cumhuriyetinden daha yüksektir.

Turkiye Cumhuriyeti ile PKKyi nasil ayni kefeye koyup degerlendirirsin!

PKK, ayni FKÖ, ETA, FARC vb. gibi sol bir örgüt olarak algilanmakta

Yoksa sen mi oyle dusunuyorsun?

özellikle 12 Eylül sonrasi yüzbinlerce kisinin tutuklanip, iskenceden gecirilmesi, idam edilmesi gibi olaylar sonucunda Avrupaya kacanlarin anlattiklarinin etkisi hala sürmektedir

Sadece bolucu, irkci Kurtculer mi iskence gormus 12 Eylulde? Oyleyse 12 Eylulun devami niteligindeki hukumetlerin (AKP dahil) PKKya karsi eylemsizligini, bitirmeme cabasini nasil acikliyorsun? Kim K. Iraktaki Irkci Kurtcu orgute kara harekati olmayacagi guvencesini veriyor? 12 Eylulun devami olan AKP olmasin?

Dusuncelerini acikca dile getir, solculuk oynayarak kendini kamufle etmeye calisma, Avrupalilarin agzindan PKKya bu sitede ovguler duzemezsin! Hicbir Avrupali da PKKnin soylemlerinden etkilenmis filan degildir, etkilenmis olan birileri varsa PKKyi (Hicbir kaynak belirtmeden)Avrupa adina konusarak PKKyi sinsice ovenlerdir. Sunu adin gibi biliyorsundur, ama okuyanlara hatirlatmamda fayda var, Avrupa Kurtculerin ne solculuguna, ne kasina gozune hayrandir, onlarda sevdikleri tek sey Turk Dusmanligidir, onlarin tek hevesi Turk Ulusunun dusmanlarini bulup onlarla isbirligi yapmak, Turk Ulusuna karsi kullanmaktir!

Cumhuriyet Mitingleri. Peki ülkenin basbakani ne yorum yapmistir: "bindirilmis kitalar". Baska ülkede bu yorumu yapan basbakani Mussolini gibi ayagindan asarlar. Basin görmezlikten gelmistir eylemleri. Baska ülkede olsa o basin yerle bir olur. Türkiyede hala ayakta.

Hem emperyalist usagi bir orgutun, "etkileyici solcular" olarak algilandigini, hicbir kaynak belirtmeden soyleyerek, aslinda kendi hislerini aciga vuracaksin, hem de Cumhuriyet mitinglerinden bahsedeceksin. Oradaki insanlar ABnin, ABDnin cinayet taseronu orgutu kullanan ulkelere baskaldirmislardi, bu soylemlerini, yukaridaki diger soylemlerinle celiskili buluyorum. Herhalde soyle dusunuyor olmalisin, "Bunlara PKK gazini vereyim, asagidaki satirlarda da Ulusalcilik parcaliyayim, ikisini karistirirsam bunlar yer"

YEMEYIZ!

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 19, 2008 1:50

brd yazdı:özellikle 12 Eylül sonrasi yüzbinlerce kisinin tutuklanip, iskenceden gecirilmesi, idam edilmesi gibi olaylar sonucunda Avrupaya kacanlarin anlattiklarinin etkisi hala sürmektedir, kolay kolay da degismez.

Dogrudur, 12 Eylül darbesinden kacanlar olmustur. Lâkin, Avrupa'ya iltica edenlerin yüzde kacinin gerekceleri hakikidir? Iltica talebinde bulunanlarin büyük cogunlugu ekonomik sebeplerden dolayi Avrupa'ya kacmis, oturum izni elde etmek icin vatanini, devletini kötülemistir!

brd yazdı:Avrupa'da halk nezninde PKK'nin itibari, Türkiye Cumhuriyeti'nden daha yüksektir. Kendi vatandasina köpek muamelesi yapan bir devletin itibarinin, vatandaslarina baska devletlerce gösterilen sayginin da ayaklar altinda olmasi gayet normaldir.

PKK Avrupa'da Türk halkini baski altina almaya calismakta, uyusturucu, kadin ticareti, harac ile örgüte para toplamaktadir. Onun disindaki halk (cogunluk) kendi gündeminden ve tarihinden habersizken, pkk'yi emperyalistlerin sirin sunumu ile tanidiklari kadar bilirler, normaldir. Bunun karsiliginda pkk Avrupa'da terörist eylem yapmaz, yapamaz. SIkar!

Avrupa'da kimlerle "düser kalkarsiniz" bilemeyiz ama bize "brd gözünden Avrupa"yi sunmaya kalkmayin. Avrupa ve ABD, PKK'yi ve itlerini kullanacagi güne kadar kullanir, ertesi gün tanimaz bile.

Not: Elestirinizin dozuna dikkat ediniz! Bu sitede PKK sempatizanlarina hic yer yoktur!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen brd » Cum Ara 19, 2008 2:15

Dogrudur, 12 Eylül darbesinden kacanlar olmustur. Lâkin, Avrupa'ya iltica edenlerin yüzde kacinin gerekceleri hakikidir? Iltica
İm (Kod): Tümünü seç
talebinde bulunanlarin büyük cogunlugu ekonomik sebeplerden dolayi Avrupa'ya kacmis, oturum izni elde etmek icin vatanini, devletini kötülemistir!

Gerekceleri hakki olanlarin orani toplamin %10'unu gecmez sanirim. Zaten cogu insan 12 Eylülden heemn sonra uygulamaya konan vize nedeniyle ve pasaport alamadigi icin yurtdisina cikamayip hapse girdiginden Türkiyede kaldi. Ama asil mesele kendi vatandasina bu muameleyi reva görmektir.

Onun disindaki halk (cogunluk) kendi gündeminden ve tarihinden habersizken, pkk'yi emperyalistlerin sirin sunumu ile tanidiklari kadar bilirler, normaldir.

Ben de bunu söylüyorum, halkin gözünde PKK'nin itibari daha yüksek.

Turkiye Cumhuriyeti ile PKKyi nasil ayni kefeye koyup degerlendirirsin!

Önce okudugunu anlamaya calis, sonra yazi yaz.

Hicbir Avrupali da PKKnin soylemlerinden etkilenmis filan degildir, etkilenmis olan birileri varsa PKKyi (Hicbir kaynak belirtmeden)Avrupa adina konusarak PKKyi sinsice ovenlerdir.

Dünyadan haberin yok, Avrupa'daki asagi yukari tüm sol örgütler ve partiler, onlarin üyeleri ve secmenleri PKK'ya sempati ile yaklasir, sagci ve merkez partiler de Türkiye'ye karsi olduklari icin PKK meseleseni kullanirlar.

YEMEYIZ!

Almanca ve Ingilizce biliyorsan binlerce kaynak yollayayim sana. okudugunu anlamaktan uzaksin.
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 19, 2008 2:43

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen İlteriş » Cum Ara 19, 2008 3:05

Önce okudugunu anlamaya calis, sonra yazi yaz.

Biz yazilanlarin sig bir anlamda, gorunur mesajlarinin yanisira, bilinc altinda uyandirmak istedigi mesajlari da anlariz, iste bu noktada sen bizi anlamamissin, ingilizce biliyorsan bak! (underestimate).

PKK ile Turkiye Cumhuriyetini utanmadan karsilastiriyorsun, hem de "onlarin itibari daha fazla" gibi bir ifadeyle onlara olan hayranligini ifade ediyorsun!

Simdi diyeceksin ki, "Avrupalilarin oyle dusundugunu soyluyordum"

Bu surette, kendi dusuncelerini de bizimle paylasmak durumundasin, PKKnin bebek katili, emperyalist usagi, kurt milliyetcisi ve taseron bir orgut oldugunu da, "SENIN BU KONUDA BIZDEN FARKLI DUSUNMEDIGINI DE" vurgulayacaksin ki, biz de senin alttan alta bize birilerinin propagandasini kakalamaya calistigini dusunmeyelim. Ortalamanin uzerinde bilincli olan, psikolojik harekatlara gulup gecen insanlarin bulundugu bir sitedesin, unutma. Butun bunlara ragmen, PKK'yi acikca kinarsan ve bu konuda bizden farki dusunmedigini vurgularsan, mutlulukla suphelerimin haksiz olduguna inanirim.

Bu arada anlamamisin sanirim, asil sen okudugunu iyi anla ve tek kelime uzerinde iyi dusun, "YEMEYIZ"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen brd » Cum Ara 19, 2008 3:14

Hem PKK ile Turkiye Cumhuriyetini utanmadan karsilastiriyorsun, hem de "onlarin itibari daha fazla" gibi bir ifadeyle onlara olan hayranligini ifade ediyorsun!

Okudugunu anlamaya calis! Isterik hezeyanlarina kapilmadan anlamaya calisirsan kimin gözünde daha fazla itibari oldugunu yazdigimi anlayabilirsin belki. Zeki seviyesi düsük insanlarla zaman kaybedemem, bu nedenle yazdiklarina cevap vermeyecegim.
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Cum Ara 19, 2008 3:27

Beni sasirtmadin,

PKK konusunda ayni dusunuyoruz diyemedin! Ote yandan PKK sempatizani oldugunu da acikca soyleyemiyorsun, PKK'ya cocuk katili, emperyalist taseronu, degigim zaman sana birseyler oluyor, sordugum soruyu unutuyorsun, gecistiriyorsun, kimyan bozuluyor. Nedir bu sevginin ve korumaciligin sebebi? Neden gogsunu gere gere PKK'ya saydiramiyorsun, PKK'dan nefret etmek isterik hezeyan degildir, katilleri korumak insanlikdisi bir davranistir. Sana etkilendigin, solcu, maceraci katillerinle mutluluklar dileyecektim, ama dileyemiyorum, cunku onlarin sonu pek mutlu olmayacak.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x