Tabiki almanyayayi anlatmama gerek yoktur.Beni suclayan arkadaslar acaba kac gün fasist bir ülkede yasamislar.
Ben almanyada yasan bir TÜRKüm.Burada bir TÜRK olmak amerikada zenci olmaktan daha kötüdür.
bizim hakkimizda düsündügü tek bir sey var, o da barbar, insanlik yok kürtleri vede alevi vatandaslarimizi katleden, onlara merhametsizce davlandigimizi söyleyecekler kadar ileri gidiyorlar.
Ne görmüsler ne yasamislardirki bana korkak yunan halkinin kahramanliklarini anlatiyor duruyorlar.
Ben kendi kendime irkci, kafatasci yada fasist olmadim.
Burasi bir Polis ülkesidir benim ülkemde polisi suclayanlar bir almanyayi birde ingiltereye gitsinler bi görsünler bakalim.
Cumhuriyet hükümetlerinin ve Türkiye solunun yanlis politikacilari sonucu PKK Avrupada hic hak etmedigi bir itibara kavusmustur. PKK, ayni FKÖ, ETA, FARC vb. gibi sol bir örgüt olarak algilanmakta ve özellikle 12 Eylül sonrasi yüzbinlerce kisinin tutuklanip, iskenceden gecirilmesi, idam edilmesi gibi olaylar sonucunda Avrupaya kacanlarin anlattiklarinin etkisi hala sürmektedir, kolay kolay da degismez. Avrupada halk nezninde PKKnin itibari, Türkiye Cumhuriyetinden daha yüksektir.
PKK, ayni FKÖ, ETA, FARC vb. gibi sol bir örgüt olarak algilanmakta
özellikle 12 Eylül sonrasi yüzbinlerce kisinin tutuklanip, iskenceden gecirilmesi, idam edilmesi gibi olaylar sonucunda Avrupaya kacanlarin anlattiklarinin etkisi hala sürmektedir
Cumhuriyet Mitingleri. Peki ülkenin basbakani ne yorum yapmistir: "bindirilmis kitalar". Baska ülkede bu yorumu yapan basbakani Mussolini gibi ayagindan asarlar. Basin görmezlikten gelmistir eylemleri. Baska ülkede olsa o basin yerle bir olur. Türkiyede hala ayakta.
brd yazdı:özellikle 12 Eylül sonrasi yüzbinlerce kisinin tutuklanip, iskenceden gecirilmesi, idam edilmesi gibi olaylar sonucunda Avrupaya kacanlarin anlattiklarinin etkisi hala sürmektedir, kolay kolay da degismez.
brd yazdı:Avrupa'da halk nezninde PKK'nin itibari, Türkiye Cumhuriyeti'nden daha yüksektir. Kendi vatandasina köpek muamelesi yapan bir devletin itibarinin, vatandaslarina baska devletlerce gösterilen sayginin da ayaklar altinda olmasi gayet normaldir.
talebinde bulunanlarin büyük cogunlugu ekonomik sebeplerden dolayi Avrupa'ya kacmis, oturum izni elde etmek icin vatanini, devletini kötülemistir!
Onun disindaki halk (cogunluk) kendi gündeminden ve tarihinden habersizken, pkk'yi emperyalistlerin sirin sunumu ile tanidiklari kadar bilirler, normaldir.
Turkiye Cumhuriyeti ile PKKyi nasil ayni kefeye koyup degerlendirirsin!
Hicbir Avrupali da PKKnin soylemlerinden etkilenmis filan degildir, etkilenmis olan birileri varsa PKKyi (Hicbir kaynak belirtmeden)Avrupa adina konusarak PKKyi sinsice ovenlerdir.
YEMEYIZ!
Önce okudugunu anlamaya calis, sonra yazi yaz.
Hem PKK ile Turkiye Cumhuriyetini utanmadan karsilastiriyorsun, hem de "onlarin itibari daha fazla" gibi bir ifadeyle onlara olan hayranligini ifade ediyorsun!
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk