Tabiki almanyayayi anlatmama gerek yoktur.Beni suclayan arkadaslar acaba kac gün fasist bir ülkede yasamislar.
28 senedir! Sen hangi Almanya'da yasiyorsun bilmiyorum. Anlattigin kadar fasistse, ne isin var orada, dön memleketine!
Ben almanyada yasan bir TÜRKüm.Burada bir TÜRK olmak amerikada zenci olmaktan daha kötüdür.
Zenciler ABD'de Baskan oldu, Türklere ise Almanya'da artik devletin her kademesinde rastlamak mümkün (Ne kadar Türklükleri kaldiysa..)
bizim hakkimizda düsündügü tek bir sey var, o da barbar, insanlik yok kürtleri vede alevi vatandaslarimizi katleden, onlara merhametsizce davlandigimizi söyleyecekler kadar ileri gidiyorlar.
O sayisi yüzbinlere varan sahsiyetler, Almanya'ya iltica talebinde bulunup vatanini kötülememis midir? Emperyalizmin oyunu bu degil midir? Türkiye'yi kötüleyenlere kucak acip, bunu ülkemizi asagilamak icin kullanmak? Peki, biz onlara bu kozu neden verip durduk yillardir?
Ne görmüsler ne yasamislardirki bana korkak yunan halkinin kahramanliklarini anlatiyor duruyorlar.
Okudugunu anlamamak gercekten kötü bir durum. Burada kim yunan kahramanliklarindan dem vurdu? Bizim dile getirdigimiz halkimizin tepkisizligi!
Ben kendi kendime irkci, kafatasci yada fasist olmadim.
Iyi halt ettin. O elestirdigin fasistlerden ne farkin kaldi?
Burasi bir Polis ülkesidir benim ülkemde polisi suclayanlar bir almanyayi birde ingiltereye gitsinler bi görsünler bakalim.
Bir insanin irki onun hata yapmayacagini göstermez! Senin Türkiye'de karakola yolun düsmedi galiba, hele ki "Burada Allah yoktur, peygamber izinde" denilen bölümlere! Hala klavye milliyetciligi yapiyorsun. 1 Mayis'ta polisin uyguladigi siddeti de gördük, pkk sempatizanlarina sessiz kalan polisi de!
Eger hatalarimizi dile getirmezsek, bir sey degistiremeyiz.
Yas kac
karamustafa? Askerligini yaptin mi? Veya söyle sorayim, cocugun var mi? Veya, sen hata yaptiginda annen, baban tarafindan azar isittin mi? Isittiysen, seni sevmedikleri icin mi azarladilar? Yoksa ayni hatayi bir daha yapmaman icin, belki ders olur diye mi? Sevmek, hatalari görmemezlikten gelmek degildir!
Uslûbum sert olabilir, ama oturdugun yerden insanlarin vatan sevgisini sorgulamana daha "ilimli" cevap verecek sabrim yoktur.
Son olarak, bizim anladigimiz milliyetcilik, Atatürk milliyetciligidir. Atatürk milliyetciligi din, irk ayrimindan uzak, yurttaslik temelindedir. Gazi Pasa bunu "Ne Mutlu Türküm diyene" sözü ile vurgulamistir.
Bu sitede irkciliga, irkcilara yer yoktur, biline!