Yunan Ordusu Alarma Geçti

Genel & Güncel Konular

Yunan Ordusu Alarma Geçti

İletigönderen sessiz sedasız » Cmt Ara 13, 2008 19:44

ATİNA - Yunanistan'da birinci haftasını dolduran olayların orduya yönelmesinden endişe duyan askeri yetkililer, deniz, kara ve hava kuvvetlerindeki tüm üsleri 'sarı alarm'a geçirdi.

Yunan Ta Nea gazetesinin haberine göre şiddet eylemlerinin orduya da yönelmesi olasılığı düşünülerek, deniz, kara ve hava kuvvetlerindeki tüm üslerde güvenlik önlemleri arttırıldı. Nöbetçilere takviye mermi dağıtıldı, şüpheli görmeleri durumunda derhal amirlerine bilgi vermeleri emredildi.

Askeri üslerin dışında bulunan çöp bidonları ile terk edilmiş otomobillerin de uzaklaştırılması talimatı verildi.

Ülkedeki bütün büyükelçilik ve konsolosluklara da güvenlik önlemlerini arttırmaları talimatı gönderildi.

GÖZYAŞARTICI GAZLAR TÜKENDİ

Şiddet olaylarının merkezi sayılan başkent Atina’da, polisin elindeki gözyaşartıcı gazlar tükendi.

Atina'da 6 Aralık gecesi 16 yaşındaki Aleksis Grigoropulos'un ölümüne yol açtığı iddia edilen polis memuru Epaminondas Korkoneas'ın avukatı Aleksis Kuyas'ın kent merkezinde bulunan bürosuna saldırı düzenlendi.

Kimlikleri belirlenemeyen saldırgan bir grubun, büronun yer aldığı binanın camlarını kırdığı, 8. kattaki büroya giren maskeli kişilerin de çalışanları dışarı çıkardıktan sonra gerek bilgisayar ve benzeri cihazları, gerekse arşivleri kullanılamaz hale getirdikleri kaydedildi.

ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan, başkentin çeşitli semtlerinde akşam saatlerinde düzenlenen protesto gösterilerinde, protestocular ile polis ekipleri arasında ufak çaplı çatışmalar yaşandığı belirtildi.

Atina Üniversitesi Hukuk Fakültesi önünde yaşanan olaylarda bir grup gösterici güvenlik ekiplerine molotofkoteyli atarken, olay yerinde park halinde bulunan bir araç da ateş aldı. Polis göstericilere göz yaşartıcı gaz ile yanıt verdi. Göstericilerin ise ateşe verdikleri aracı söndürmeye gelen itfaiye aracını da kundaklamaya çalıştıkları bildirildi.

Kentin güneyindeki ''Vuliagmeni'' semtinde yapılan gösteride, bölgeden geçmekte olan bir kişinin, göstericilerin can güvenliğini tehlikeye atan şekilde aracını üzerlerine sürdüğü iddia edildi.

Selanik'deki gösterilerde de, polis ile protestocular arasında yer yer çatışma yaşandığı, ''Levkos Pirgos'' semti polis karakoluna taş atan, kimliği açıklanmayan bir kız öğrencinin kısa süreli olarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Girit'in ''Hanya'' kentinde de öğrenciler oturma eylemi gerçekleştirdi. Gösterilerde güvenlik ekipleriyle gerilim yaşanmadığı açıklandı.

Yanya kentinde de özel Flash radyosunu kısa süreli olarak işgal eden bir grup, protestolarını canlı yayında dile getirdi.

200'E YAKIN GÖZALTI

Bu arada, Atina'da geçtiğimiz Pazar gününden bu yana 176 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınanlardan 100'ünün ise yabancı uyruklu kişiler oldukları kaydedildi.

Büyük bölümü hasar gören iş yerlerini yağma ederken yakalananlardan oluşan gruptan 45'inin ise polis ekiplerine saldırmak ve kundaklama olaylarına karışmakla suçlandıkları belirtildi.

:arrow: http://www.gazeteport.com.tr/DUNYA/NEWS/GP_343305
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen brd » Cmt Ara 13, 2008 19:53

Türkiye'de polis takir takir masum insanlari öldürürken sessiz kalan koyun Türk halki ders alir belki.
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletiler: 179

İletigönderen sessiz sedasız » Cmt Ara 13, 2008 19:56

abi uyuşturmuşlar işte.masadan bi kalkabilsek neşteri birilerinin müsait yerine sokacaz da ayılamıyoruz bir türlü.kanı bozuk yunan diyoruz ama bak adamlarda ki toplumsal reflekse...ne diyim ayıp bize...
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletigönderen ceyfir » Cmt Ara 13, 2008 23:34

brd yazdı:Türkiye'de polis takir takir masum insanlari öldürürken sessiz kalan koyun Türk halki ders alir belki.

Ayrıca Yunanistanda Üniversitelere polisin girmesi de yasakmış.

Aferin Yunan Gençliğine ve Yuna toplumuna,

Takdir edilecek bir davranış.
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletiler: 29

Atina

İletigönderen sessiz sedasız » Pzr Ara 14, 2008 11:49

Atina'da Nazım'lı Eylem

ATİNA - Yunanistan’da bir gencin polis kurşunuyla ölümünün ardından bir haftadır süren olaylar devam ederken, Atina üniversitesindeki işgali sürdüren anarşistler internet üzerinden yayınladıkları bildiride, Nazım Hikmet’in dizelerine yer verdiler. Bildiri, "Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak; nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" diye başlıyor.

Atina Ekonomi ve İşletme Fakültesi’nde (ASOEE) işgali sürdüren bir öğrenci grubu, İngiltere merkezli anarşistlerin e-dergisi Occupied London’da bir bildiri yayınladı. Yunanistan’daki olayları bloglarında dakika dakika haber veren anarşistler, önceki gün siteye konan söz konusu bildiriye, Nazım Hikmet’in, "Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak; nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" dizeleriyle başladı. "Atina Ekonomi ve İşletme Fakültesi işgal inisiyatifinden" imzalı İngilizce bildiride, Yunanistan’daki ayaklanmanın kolay kolay bitmeyeceği, normale dönüşün söz konusu olmadığı vurgulandı. "Her yerdeyiz. Biz gelecekten bir resmiz" başlıklı yazıda, "15 yaşında bir çocuğu öldürmenin dünyayı tepetaklak etmek için yeterli güçte bir etki yarattığı" belirtildi.

TÜRKLERDEN DESTEK

Bildirinin yer aldığı internet sayfasına Türklerden de yorumlar geldi. "KA" rumuzlu bir yorumcu, "Ben Türkiye’denim. Nazım Hikmet’in ismini burada görmek benim için büyük anlam ifade ediyor. Bu, milletlerin ötesinde bir dayanışma. Dayanın çocuklar" diye yazdı. Türk olduğunu belirten bir başka yorumcu da, "Yunan yoldaşlarımızı özel bir dikkatle izliyoruz. Mücadelenizin, yeni yerel ve uluslararası şebekeler kurmamıza yardım edeceğini umuyoruz. Kalplerimiz ve ruhumuz tamamen sizinle" ifadesini kullandı. Buna karşılık veren bir başka yorumcu da, "Yunanistan’daki barikatlarımızdan Türkiye’ye devrimci selamlar. Türkiye’den Yunanistan’a, Fransa’ya, Almanya’ya, Şili’ye, Venezuela’ya kadar her yerdeyiz" dedi.

YA DİRENİŞÇİLERLE YA DA YALNIZ

Nazım Hikmet dizeleriyle başlayan bildiriden bir bölüm şöyle: Bize, politikanın uzlaşma siyaseti olduğunu ve gerisinin çete savaşları, ayaklanmalar ve kaos olduğunu söylediler. Böylece her eylemin o canlı özünü inkar etmeye, bizi yapabileceğimiz şeylerden ayırmaya, yalıtmaya çalıştılar. İkilem burada: Ya direnişçilerle ya da yalnızsınız. Böylesine bir ikilemin, aynı zamanda bu kadar mutlak ve gerçek olduğu nadir zamanlardan birini yaşıyoruz.

FRANSADAN DESTEK

Yunanistan’daki gösterilere farklı ülkelerde destek verenlerin sayısı artıyor. Fransa’nın başkenti Paris’teki Yunan Büyükelçiliği önünde önceki gece toplanan Fransız gençler polisle çatıştı. Bir protestocu, "Bir çocuğa üç kurşun, hepinize ölüm" pankartı açtı.

SON DURUM

Yunanistan’da 16 yaşındaki bir gencin polis kurşunuyla hayatını kaybetmesiyle başlayan olaylar birinci haftasını tamamlarken, göstericiler eylemlerini Noel’e (24 Aralık) kadar sürdürmekte kararlı.

7 Aralık Cumartesi gecesinden, 10 Aralık Salı gününe kadar eşi görülmemiş şiddet ve yağmalama eylemlerini gerçekleştiren göstericiler dün iyice duruldu. Yin de, onbinlerce ortaokul, lise ve üniversite öğrencisi sokaklarda. Sahnede artık 13-20 yaş arasındaki öğrenciler var.

Öğrenciler, molotof kokteylleri kullanan anarşistlerin aksine, beraberindeki çekiç ve kazmalarla bulundukları yerlerde kaldırımları kazıp topladıkları taşları polislere atıyorlar.

ÜNİVERSİTELER İŞGAL ALTINDA

Anarşistler ise, polise karşı dokunulmazlığı bulunan üniversiteleri işgal edip bekliyorlar. Üniversitelerin işgal eylemlerinde büyük tahribat görmeleri nedeniyle rektör, dekan ve öğretim üyeleri, Atina Üniversitesi’nin girişini sembolik olarak birkaç saatliğine işgal ettiler.

Yunanistan Kilisesi lideri, Atina Başpiskoposu Yeronimos ilk kez ülkesinde yaşananlara değindi ve "bu çocuklar nedensiz öfkelenmedi" dedi.

2 bin gösterici Yunan parlamentosunu kuşatınca, polis de eylemcileri kuşattı. Sintagma Meydanı’nda 300 öğrenci oturma eylemi yaptı.

POLİSLERE ÇİÇEK

Başkent Atinanın Sindagma Alanında dün akşam saatlerinde toplanan büyük bölümü lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan gruplar, alanı mum ışıklarıyla aydınlatarak, Aleks aramızda, unutmayacağız biçiminde sloganlar attılar.

Gösterileri kordon altına alan çevik kuvvet ekiplerine yüzlerce çiçek dağıtan göstericiler, Na magapas, oso boris na magapas (Sev beni, sevebildiğin kadar sev) dizelerinin yer aldığı Yunanistanın en sevilen şarkılarından birisi olan parçayı hep bir ağızdan söylediler.

Öte yandan basın-yayın organları, haber bültenlerinde, Yunanistan genelinde büyük hasara yol açan şiddet olaylarının meydana geldiği günlerin yerini barış ve sevgi sloganlarının aldığını ve durumun böyle kalmasının herkesin ortak dileği olduğunu kaydederek, gösterilerin sürmesine karşın son 1 haftanın en olaysız gününün dün olduğunu kaydettiler.

Basın-yayın organları, güvenlik güçlerinin, şarkılar söyleyen ve çiçekler dağıtan gençler karşısında hareketsiz ve ifadesiz davrandıklarını, gençlerin diyalog kurma çabalarını karşılıksız bıraktıklarını, çiçeklere el uzatmaya da yanaşmadıklarını bildirdiler.

Televizyonlar ise başkentin Sindagma Alanında parlamento binasının önünde, Aleks yazan mumlar yakarak oturma eylemi yapan gençlerin görüntülerini haberlerine taşıdılar.

Haberlerde, Aleksin geçen hafta Cumartesi günü, saat 21.00 sularında yaşamını yitirdiği noktada toplanan ve alanı çiçeklerle donatan grupların, gerilimden uzak bir gösteri yapmakta kararlı göründükleri değerlendirmesi de yapıldı.

Bu arada Selanikte Makedonya-Trakya Bakanlığı önünde toplanan göstericilerin, bölgede çekim yapmakta olan bir televizyon kanalına ait kamerayı kırdıkları kaydedildi.

Öte yandan özel Mega Televizyonu da gençlerin olaylar karşısındaki değerlendirmelerine yer verdi.

Mega, gösterilere yer yer anne ve babalarıyla birlikte katılan gençlerin, bu derece öfkeli olmalarında Aleksin yaşamını yitirmesinin yanısıra, hükümetin eğitim-öğretim konusunda izlediği politikanın da neden olduğu yorumuna yer verdi.

Haberlerde, gençlerin Geleceğimizden endişeliyiz. Eğitimin ücretsiz olduğu doğru değil. Yıllarca okuyup sonunda 600-700 Avro maaş veren bir işte çalışıp üstüne memnun olmamız ve teşekkür etmemiz bekleniyor. Alanlara çıkmazsak sesimizi nasıl duyuracağız. Öte yandan çıkanların can güvenliği de ortada. Aleksi polis kurşunuyla yitirmedik mi biçimindeki yorumları da yer aldı.

Aleksin ailesinden bir de cenaze masraflarını karşılamasının istendiği belirtilen haberlerde, bunun tahammül edilemez bir durum olduğu değerlendirmesinde de bulunuldu.

Öte yandan ülkedeki futbol karşılaşmalarında taraftarların takımları için tezahüratta bulunmayıp, Aleksi andıkları kaydedildi.

Taraftarlar, statlara polisin şiddet olaylarını kınayan pankartlar astılar.

:arrow: http://www.gazeteport.com.tr/DUNYA/NEWS/GP_343699
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

Öğrenciler eylem planını açıkladı

İletigönderen brd » Pzr Ara 14, 2008 14:41

Öğrenciler eylem planını açıkladı

http://haber.sol.org.tr/mansetler/mansetsag/7357.html

Yunanistan'da 15 yaşındaki gencin polis tarafından öldürülmesinin üzerinden bir hafta geçti. Üniversite ve liseleri işgal altında tutan öğrenciler, gelecek hafta için eylem planlarını açıkladılar. Zanlı polisin avukatının bürosu, maskeli kişilerce saldırıya uğradı.

soL (DIŞ HABERLER) Yunanistan'ın başkenti Atina'da 15 yaşındaki Aleksandros Grigoropulos'un polis kurşunu ile ölmesinden bu yana tam bir hafta geçti. Bu bir hafta boyunca gece gündüz süren sokak çatışmaları, dün de devam etti. Özelikle genel grevin yapıldığı çarşamba gününden bu yana, eylemlerin başını çeken öğrenci gençliğin, daha örgütlü hareket etmeye başladığı görülüyor.

Bir haftanın ardından öğrenciler organize oluyor
Ülkede yaklaşık 400 eğitim kurumu, öğrencilerin işgali altında. Üniversite ve lise öğrencileri, bu işgaller sırasında eylemleri yönetecek temsiliyet mekanizmaları geliştirdiler. Dün yapılan açıklamalarda, öğrencilerin önümüzdeki günlerde de derslere girmeme ve gösterileri Noel'e kadar sürdürme kararı aldıkları belirtildi. Pazartesi günü polis karakolları önünde oturma eylemleri düzenlenecek. Salı günü ana yollar trafiğe kapatılacak. Çarşamba günü Atina Adliyesi önünde, perşembe günü ise ülke genelinde protesto gösterileri planlanıyor. Metro istasyonları, eylemler öncesinde toplanma ve haberleşme yeri olarak belirlendi.

Gençler, hükümetin yaşanan sürecin siyasi sorumluluğunu almasını istiyorlar. Ortaya koyulan tepki, sadece polis tarafından işlenen cinayeti değil, aynı zamanda yıllardır yürütülen ve halkı yoksullaştıran ekonomi politikalarını da hedef alıyor.

Dün yapılan eylemler genelde olaysız geçerken, yer yer çatışmalar da yaşandı. Atina Üniversitesi önünde öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından sürdürülmekte olan bir eyleme polisin müdahale etmesi ve bazı gençleri gözaltına almak istemesi üzerine, eylemciler polise tepki gösterdi. Atina Üniversitesi Hukuk Fakültesi önündeki ve Sintagma Meydanı'ndaki eylemlerde ise göstericiler polisle çatıştı. Selanik'te bir polis karakolu önündeki çatışmalarda bazı öğrenciler gözaltına alınırken, Girit adası'ndaki Hanya kentinde olaysız bir oturma eylemi gerçekleştirildi. Yanya'da ise öğrenciler kısa süreli olarak bir radyoyu işgal etti.

Atina'da yürüyüş yapan bir grup, şarkılar söyleyerek çevik kuvvet ekiplerine çiçek dağıtırken polislerin çiçeklere el uzatmaya yanaşmadıkları görüldü. Akşama doğru, Grigoropulos'un öldürüldüğü saatlerde Sintagma Meydanı'ndaki Parlamento binasının önünde toplanan bazı gruplar ise alana mumlarla ''Aleks'' yazarak oturma eylemi yaptılar.

Polisin avukatının bürosu saldırıya uğradı
Grigoropulos'un ölümüne yol açtığı iddia edilen polis memuru Epaminondas Korkoneas'ın avukatı Aleksis Kuyas'ın Atina'daki bürosu, kimliği belirlenemeyen kişilerce basıldı. Büroya giren maskeli kişilerin, çalışanları dışarıya çıkardıktan sonra, bilgisayarları ve arşivleri tahrip ettikleri kaydedildi.

Ayrıca, dün sabaha karşı, Atina'nın güney semtlerinde, banka şubelerinin, iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi'nin (YDP) bir bürosunun, Yunanistan Telekomünikasyon Şirketi'nin (OTE) bir şubesinin ve bir süpermarketin hedef alındığı saldırılar düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Pzr Ara 14, 2008 15:14

anlam veremediğim bir hayretle ve takdirle izliyorum olanları... Gerçekten koyunlaşmış halkıma herşey müstahak :evil: "gık" demekten korkuluyor artık...
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ara 14, 2008 15:18

"Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir!"

Anlamini unutan milletim Yunanistan'a baksin!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen karamustafa » Pzr Ara 14, 2008 17:58

Ben su ceyfir vede brd denilen kisilere sesleniyorum.Özgürce yazdiginiz yazilariniza saygi duymuyorum.Dolaysiyla niyetinizi anlayamadim nedemek koyun TÜK HALKI.Bu yapilacak en büyük hakarettir bizlere.Bir an düsündüm acaba diyorum ben pkkli bir sitedemiyim diye.Arkadasim haddinizi bilin lütfen ben bir TÜRK evladi KARAMUSTAFAyim.Burada lütfen ulusalcilar yazi yassin yoksa bu siteyi yönetenler burayi düzgün yönetsin.Eger bir daha bu sekilde yani cahilce yazilmis iletilere cevabim cok ama cok sert olacaktir.
Tabiki bu arkadaslardan bir özür bekliyorum,tabi o büyüklügü göstermek isterlerse....
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen Egeli » Pzr Ara 14, 2008 18:03

.
En son Egeli tarafından Cum Kas 07, 2014 12:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ara 14, 2008 18:12

Egeli, sanirim burada hic kimse yakip yikmayi savunmuyor, hele ki genclerin 80 öncesinde oldugu gibi birbirini kirmasini.

Burada takdir gören, gösterilen tepki. Hicbir seye tepki gösteremeyen bir toplumun özlemi olsa gerek, halkin sesini duyurmasi.

Daha bir kac gün önce, hic kimsenin giki cikmadan, bir kadin saclarindan sürüklenerek götürüldü ve tecavüze ugradi, polis kiyafetli yaratiklar tarafindan.

Polis kursunu ile ölen gence, "ölüm nedeni motosikletten düsme" dendi.

Gün gecmiyorki dagdaki it Mehmetcigimi sehit etmesin.

Sindirilmis toplum yerine, sesini cikaran toplum görmek istiyorum ben. Kendi adima bu acidan bakiyorum. Ayni hayranlikla, örnegin tarim politikalarina tepkilerini göstermek icin Paris sokaklarini traktörleri ile kapatan fransiz ciftcilerini de izliyorum...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen brd » Pzr Ara 14, 2008 18:36

İm (Kod): Tümünü seç
Not:Ülkeyi yakmak,çevreye zarar vermek,zenginlerin malı ve mülkü yanında masum insanların malına ve mülküne zarar vermek,ülke sevgisinin,demokrasinin ve idealistliğin hangi kanadında yer almaktadır,merak etmekteyim.

Bazi gruplar disinda Yunanistan'da kimse yikip, atese vermiyor ortaligi. Bunu yapanlar da akli basindakiler tarafindan engellenmeye calisiliyor ki, Türk gazetelerinde oldugu gibi "anarsikler, ortaligi yikti yakti tarzi" haberlerin yapilmasina
meydan verilmesin. Sadece polis göstericilere saldirdigi zaman catisma oluyor. Bunun disinda eylemler genelde barisci,
tabii ki karsinizda coplu, silahli ve 16 yasinda bir genci öldüren polisler varsa ve size saldiriyorsa kendinizi koruyacaksiniz.

Bunun disinda göstericiler sadece ögrencilerden olusmuyor. Ögrenciler, ögrenci velileri, memurlar ve isciler destek veriyor eylemlere. Genel grev yapilmis olmasi bunun en büyük kaniti.

Türk halki koyundur.
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Pzr Ara 14, 2008 18:37

.
En son Egeli tarafından Cum Kas 07, 2014 12:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen karamustafa » Pzr Ara 14, 2008 18:58

Anlasilan suki bazi pkklilara sert bir cevap vermenin zamani geldi diye düsündüm.brd denilen kisi sen kimsin olayla senin yazdigin arasinda daglar kadar fark var.Elestiri var birde hakaret var.Bak arkadas sen bir koyun yada inek olabilirsin yada öküzün birisi yada mandanin birisi olabilirsin yaliniz hakaret ettigin ulus TÜRK Ulusudur.Ne demek lan TÜrk halki koyundur,bu sana verecegim en hafif bir cevaptir.Senin gibi sorumsuzca yazi yazanlarin egitim derecesi ne kadardir merak ediyorum.Sana bir Ata sözüyle yazima son veriyorum.Ne Günlere Kaldik Ey Gazi Hükümdar Esek Oldu defterdar Katir Oldu Hükümdar. Sana bir daha verecegim cevap inanamassin cok ama cok sert vede senin kaldiramayacagin cinsten olacak.
Derhal özür dilemeni bekliyorum.
Kullanıcı küçük betizi
karamustafa
Üye
Üye

İletiler: 55

İletigönderen sessiz sedasız » Pzr Ara 14, 2008 19:20

kardeş sen hele bi kendine gelsene.herkesin birini yada bir toplumu tepkisizliği yüzünden koyun diye suçlaması ağır kaçsa da makul görülebilir (ki bende bu şekilde düşünüyorum) ama birisini sırf bu şekilde eleştiri yapıyor diye pkk lı diye niteleyip vatan haini sıfatına koymak senin değil kimsesin haddi değil.kaldı ki bu söylenen temelsiz bir şey midir.sömürücülerin ve bu kadar işbirlikçi medyanın ,sendikaların, toplum örgütlerinin, hükümetin bir araya gelmesinde ki amaç bu halkı güncellikten memleket meselelerinden uzaklaştırıp tepkisizleştirmek ve istedikleri gibi oyunlarını oynamak değil midir? kusura bakma ama memleket meselelerinden uzaklaşıp gözlerini kapatan toplumlarda koyun olmuştur.bizim millet sadece koyun değil ayrıca balık beyinlidir.hafızası anca 3 ayla sınırlıdır.sen gerçeği söyleyenlere pkk lı diye hitap edeceğine pkk başı g.t verene sayın diyen adamı 3 ay sonra tekrar başbakan seçen milletine dönüp bir düşün.üzerimize oyun oynayanlara sayıp durun ama o oyunun neticesinde karakteri değişen toplumuda biraz görün.gerçek ortadayken kuru milliyetçilik yapmanın bir anlamı yok.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x