Ergenekon'da 12. dalga! Mehmet HABERAL, Erol MANİSALI tutuklandı!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen bezgin » Çrş Nis 15, 2009 16:46

SOKRATES yazdı:
Sırasıyla gidersek Bezginine şunu derim: O halde insanların aç kalmaması için çalışmalıyız!

Gözü bir türlü doymayanlardan alarak basla o zaman, ama ilk önce kendinden. Cünkü;

"Bugünkü sorun emperyalizmle işbirliği yapmakla anti-emperyalist olmak arasındadır. Türkiyede taraflar belirmiştir"
Erol Manisali.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen maydonos » Çrş Nis 15, 2009 17:15

Benim aklima cinsiyet olarak degi.l fikir olarak gelmisti ama ne ise! Sen ortalik karistiricisi misin?Sap yiyip saman ... yapiyorsun... Ne isin var bu sitede git kelebeklerin arasina orada mutlu mutlu yasa.Ilicak i sev sevme ama ayni agzi kullaniyorsun. :twisted: :D
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İlteriş » Prş Nis 16, 2009 3:08

SOKRATES yazdı:GöktürkMehmet, yorumuna gelince;

1-Akp yolsuzluklarını dile getirmediğimi nerden biliyorsun? Gerçek hayatta sürekli bunları eşe dosta anlatıyorum. Gençleri milliyetçi olmaları yönünde teşvik ediyorum.Yeniçağ gazetesini sürekli takip etmelerini öneriyorum ve yapıyorlar da...

Ama burada neden biz seni boyle tanimadik. Cift kisilikli misin?
SOKRATES yazdı:2-Akp'ye oy verenler bence de kuru kalabalıktır. Fakat bu sonuçta halk iradesine saygısızlık yapma hakkını bize vermez. Ozaman bize düşen halkı DOĞRU bir şekilde kutuplara çekmeden bilinçlendirmek ve onlara yeniden kaybettikleri milli ruhu aşılamaktır!

Once Milli Irade olduklarini savunuyordun, simdi bir adim geri atip halk iradesi olduklarini Milli Irade olmadiklarini soyluyorsun. Bir sonraki adimini merak ediyorum. Ama bu konuda fikrini degistirdigime sevindim.
SOKRATES yazdı:3- Zaman zaman devlet bazı kişilere yol verir, güç verir ve bütün bunlar stratejik çıkarlar ve hedefler doğrultusunda yapılır.
Anayasaya gelince, o sadece devletin gördüğümüz kısmının kurallarıdır yani bizim tabii olmak zorunda olduğumuz kurallar. Ama devletin derinliklerinde devletin gerçek anayasası geçerlidir. Örneğin Abdullah Çatlı reis Asala'yı kendi insiyatifini kullanarak çökertmemiştir.Bu görev pek tabiidir ki kendisine tevdi edilmiştir.
Siz sanıyor musunuz ki, devletin haberi olmadan bu ülkede bir popüler kişiye kurşun sıkılır?

Evet ama, uslubundan bunlari kaniksamamiz gerektigini savunuyorsun gibi bir anlam cikariyorum nedense. Biz ilerici ve Kemalist gencler temiz toplum ve temiz devlet istiyoruz.
SOKRATES yazdı:4-Kişi, devletin kendisine verdiği bu gücü, dış istihbarat servislerinin emrine sunarsa,karşılığında şahsi menfaat elde ediyorsa, isterse pkk'yı kökünden temizlesin, bu gücü kendisine veren otoriteye asi olmuş demektir!

Burada yabanci bir istihbarat servisine yardimci olmayi, onlari icin calismayi kastediyorsun sanirim. Guncelle baglantisini cozemedim, cunku gunumuzde senin o bahsettiklerin, Fethullah ve ehmet Eymur gibi dogrudan Siya'ya calisanlar yargilanmiyor, aksine onlara karsi cikanlar yargilaniyor. Sen hangi tarafta oldugunu belirtmiyorsun, Mehmet Eymur ve Haham'in iddialarindan mi yanasin, ki Mehmet Eymur'un Siya'ya calistigi desifre olmustur, yoksa onlarin duzmece semalarla sucladigi insanlardan yanamisin burada bu onemli. Bence devletin verdigi bir yetki veya sorumlulugu, ozellikle yabanci bir servisin emrine sunmak VATANA IHANETTIR.
SOKRATES yazdı:5- Belirttiğin milliyetçilik olsa olsa Fethullah milliyetçiliği olabilir ki benim onlarla asla bir alakam yoktur ve olamaz!
Akp'li de değilim. Daha önce de belirtiğim gibi kamu kurum ve kuruluşlarının satılıp devletin küçültülmesine karşıyım!
Yer altı ve yer üstü zenginliklerimizin talan edilmesine,peşkeş çekilmesine karşıyım.

O halde akp'yi elestirmeni, ergenekon tertibini savunmamani beklemek de olagan ve makul bir beklenti olmaz mi? Neden sen AKP'nin muhaliflerini susturmak icin yarattigi cadi avini destekliyorsun. Bu iki celiskili tavra anlam veremiyorum. Esasen veriyorum da, hala inanmak istemiyorum. Samimi olduguna inanmak istiyorum. Ancak samimiyetine inancimin sarsildigini ifade etmeliyim.
SOKRATES yazdı:Fakat gerçek şu ki, çoğunluğu da bu ülkenin temel niteliklerine aykırı görüş ve düşüncelere de sahiptir.
Ama bu böyle diye her mütedeyyin insandan nem kapmak da bence paranoyaklıktır!

Bana cevap veriyorsun, ama benim mutedeyyin insanlara iliskin genelleyici bir ifadem olmadi olamaz da. Karsisindakinin, sormadigi bir hayali soruya veya ifade etmedigi bir hayali goruse saldirganca cevap yetistirmek Sizofrenik bir tutumdur. Hayal mi goruyorsun? Nerede mutedeyyin insanlardan nem kaptigimi belirten bir ifadem olmus?
Sana sadece Gecmis Olsun diyebiliyorum.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen cnnc85 » Prş Nis 16, 2009 8:27

SOKRATES yazdı:Dediğim gibi bazı derin güçler ve TSK ayağına bağ olan bu örgütten kurtulmaya çalışıyor.
Çünkü bu örgüt, Türkiye'ye ne politika yaptırıyor ne de strateji!

Anlamadim. Bazi “derin gucler”in bu “orgut”ten kurtulmaya calistigin soylemissin. Bu “orgut” zaten “derin guc” olarak nitelendiriyorlar.

SOKRATES yazdı:Şunu iddia ediyorum ki; bugün gözaltına alınan isimler cidden vatanperver olsa idi bu halka 28 şubatta zulmetmezdi!
Sen üniversiteye giden zavallı tesettürlü bayanlara kan kusturdun!
Küçücük gençlere doktor olma,mühendis olma!
Parya ol dedin!
Şimdi mazlum rolü oynuyorsun!

Disarda kalan unlu vatanseverlerden birkac ornek ver bakalim.

Su sozlerini de alt alta okuyunca komik duruma dusuyorsun.

SOKRATES yazdı:AKP'Lİ değilim!)

SOKRATES yazdı:AKP'nin azılı düşmanıyım

SOKRATES yazdı:akp'ye oyu basasım geliyor!

SOKRATES yazdı:Akp'ye oy verenler bence de kuru kalabalıktır.

SOKRATES yazdı:Benim bir TARAF'ım yok!
Benim TEK TARAFIM HAKK'IN VE HAKLININ YANIDIR!

SOKRATES yazdı:Düşünüyorum da bu vatana iyi ki BAŞBUĞ TÜRKEŞ gibi bir lider gelmiş de bize ülkücülüğü öğretmiş!

SOKRATES yazdı:Artık ideoloji peşinde koşmayalım arkadaşlar

SOKRATES yazdı:Atatürkçülük konusuna gelince, aslında derin bir konu...
Ama her zaman savunduğum gibi, Atatürkçülüğün içine din düşmanlığı katılmış haline ben ''Kemalizm'' diyorum.

SOKRATES yazdı:devletin derinliklerinde devletin gerçek anayasası geçerlidir. Örneğin Abdullah Çatlı reis Asala'yı kendi insiyatifini kullanarak çökertmemiştir.Bu görev pek tabiidir ki kendisine tevdi edilmiştir.

SOKRATES yazdı:Zaman zaman devlet kendi gücünden bir güç olmak üzere bazı kişilere güç verir! Kişi bunu şahsi ve ideolojik amaçları için kullanmışsa,1000 pkk'lı öldürse bile bu suçtur!

Acikcasi hangi partiye oy verdin, cok merak ediyorum.
Kullanıcı küçük betizi
cnnc85
Üye
Üye

İletiler: 11

Re: Ergenekon'da 12. dalga! Mehmet HABERAL, Erol MANİSALI gö

İletigönderen Kays » Prş Nis 16, 2009 8:52

Fetullah gene salya sümük :cry: ağlamış. Başbuğ'un açıklamaları ağırına gitti herhalde. "İrtica yaygarası koparacaklar uyarıyımda" dedi. İsmini bile koydu "tahşiye" ne demekse bilmiyorum artık. Haberlerde yetmiyomuş gibi bide dizilerinde milletin beyinlerine ergenekon pompalıyorlar. Kollama isimli mide bulandıran dizide bunların başında geliyo. Gülmek için izlenebilir aslında biz o niyetle izliyoz :) ordada geçti bu "tahşiye". Anlaşılan gene bizi bir emniyet+mit'e karşı askeri istihbarat savaşı bekliyor. Allah askerimize yardımcı olsun
Kullanıcı küçük betizi
Kays
Üye
Üye

İletiler: 19

İletigönderen hirbo06 » Prş Nis 16, 2009 9:06

Merhaba Arkadaslar,
Daha saglikli tartisma ortami olabilmesi acisindan, oncelikle hepimizin sukunetimizi korumamizi rica ediyorum.

Sokrates arkadasim,
Burada kimseye kendini ispatlamana, veya birseyler olup olmadigini anlatmaya cabalamana elbette gerek yok. Yine, elbette herkes istedigine inanmakta serbest oldugu gibi, inanclari cercevseinde fikir belirtip o dogrultuda davranislar sergileme ozgurlugune sahiptir, elbette kanunlar cercevesinde. Ancak, insanlarin senin savundugun fikirlerden yola cikarak (tum fikirlerini bilmemize imkan yok sadece bu tartismaya yol acan yorumuna yonelik) birtakim varsayimlarda (yanlista olsa?) bulunmasini engelleyemezsin. Saygisizligi tasvip etmedigim gibi elestiriyi hakaret mertebesine getirmeyide hic uygun bulmuyorum...

Ancak senin belkide aciklama getirmen gereken ve bircogumuzun anlamakta gucluk cektigi ilk mesajin. Ozetlemek gerekir ise;

Birtakim rektorler, profosorler terorist olduklari suphesiyle gozaltina alinmislar.
Mantikli dusunuldugunde akla gelebilcek yorumlar soyle olabilir kendi kisitli kanaatimce;

Nasil bir teror orgutudur bu terorist denilenler, rektor, orgeneral, sendika baskani, parti baskani, gazeteci, vs... Yas ortalamasida 60-70 araliginda... Sahitler hep muebbetlik PPK li teroristler....Bu iste bir bit yenigi olmali.. benim az cok calisan kafam bu ise yatmadi....

Yada... Olur mu olur arkadas... Adil yargilama neticesi hukukun yerini bulmasini diliyorum... Kanunlar herkes icindir ve esitce uygulanmalidir...

Veyahut... Bu bir Gladyo, bati, vs oyunudur... Bati kaynakli icteki cemaatci, tarikatci ve seriatcilarin destegiyle rejimi degistirmeye yonelik... Ataturk Turkiye'sini ortadan kaldiracak adimlarin hukuk adalet adi altinda ortaya konulmasidir...

Birkac turev fikir daha eklenebilir....

FAKAT,
Benim ve diger bazi arkadaslarinda senin fikrini yukariya eklenebilecek fikirler arasina katmayip tepki gostermemize yol acan sebep ne diye sorar isen;

Sen yargilamadan mahkum etmektesin. Rektorleri sevmemen (kahrolasi rektorlerden cok cektim demissin, nedir bilmiyorum) onlari terorist ilan etmene yetmis, iyi olmus a getirmissin 28 subatida yuklemissin sirtlarina (ki 28 subatin dogrulugu ayri mevzuu). Bu insanlar hakkindaki deliller nelerdir, bu insanlarin terorist eylemleri nelermis, acaba deliller sagliklimi vs... belirtmeden hukuk ustundur hele bir bakalim nezaketi bile gostermeden dogrudan cezayi kesmeye yonelmissin. Daha ortada teror orgutu varmi yok mu belli degil hicbir mahkeme karari yok, ordu ergenekonun tasviyesini destekliyor ayak bagi olan bu orgutten kurtulmak istiyor diyorsun, kafadan yargiliyor cezalandiriyorsun(ayni yorumlar gunluk Tafaf, Zaman, Yenisafak vs yazarlarinca tekrarlanmakta)...

Sorun, tesetturlu bayanlari universite'ye almamak (kanunlari uygulamak) ne zamandan beri insanlari terorist yapmakta, ya da neden bu sadece tutuklanan rektorler teroristtir diger rektorler ayni sebeple terorist olarak neden alinmadi dememissin... Butun rektorleri turbam yuzunden terorist ilan edip iceri atmali ergenekondan desen bir tutarlilik var diye dusunulebilir belki:)

Tum bunlardaki celiskiyi goren arkadaslarin tepki vermeleri ve elestiri getirmeleri elbette ki normaldir. Affina siginarak soylemeliyim ki, benim kisisel kanatim senin bu celiskileri gorebilip, anlayacak yeterlikte oldugun yonunde... Hal boyle oluncada bir insanin halen bunca tezatin uzerine senin yaptigin yorumlari yapmasi benim ve bir kisim diger arkadaslari senin samimiyetin konusunda supheye itmekte... Yazdiklarinin cemaat kulturunde yetismis arkadaslarin soylemlerine olan yakinligi ve birtakim bilinen ezberleri ayni acilardan tekrari ise simdiye kadar atilan cevaplardaki yorumlara yer acmakta...

Dilersen sen birdaha dusun, ilk mesajinda yazdigin, 28 subatinda, tesetturlu bayanlarin universiteye alinmamasininda, senin cok cekmeninde vs vs bu insanlari terorist ilan etmeye yetmedigini bilmen gerekir. "Terorist" eylemleri varsa dahi, ispatlanana kadar masumiyetlerinin oldugunu ben degil kanun soylemekte, sende bilecek kadar bilgilisin.

Nacizane tavsiyem,
Yazdiklarinda samimi oldugun inanci ile, yazdiklarini gerceklik ve mantik cercevesinde bir daha dusunmen.... Yoksa buraki bir iki itham ve hakarete kafani fazla takma derim... Dusun tavsiyemin sebebi, uslubun icerigin onune gecmemesi gerektigine inanmamdan. Sana yazilan cevaplarin bazilarinin uslubunu tasvip etmemekle birlikte, iceriklerinin bircok degerli bilgiyide gizledigini dusunuyorum... Amacin nedir, dusuncelerini yansitmaktaki samimiyetin ne derecedir bilmiyorum ancak ilk mesajindaki yorumlarin dogru ve adil olmadigini dusunuyorum.

Seviyeli ve saygili fikir alisverisleri dilgiyle...
ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! Terbiyesiz (insan), yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler (Mevlana). Ahlak mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur... Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür…Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir(K.Ataturk)
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen Ram » Prş Nis 16, 2009 10:16

Ram, Senin yorumuna gelince;

Valla yazacak birşey de bulamıyorum.Her zaman ki gibi yine ateşli ve biraz da hakaretvari bir tarzla yazmışsın. Sanırım bu senin sitede admin ya da mod olmamdan ileri geliyor.Fakat ne olursan ol, şu bir gerçek ki kelebek lafını ben sana söylemiyorum, bu sözü sahibine iade ediyorum!

YusufMusa, seni neden atmıyoruz peki bu ortamdan¿? Hiç düşündün mü¿? Çünkü bizi çok güldürüyorsun, her defasında bunu başarıyorsun. Buralara pek uğramasan da, uğradığında inanılmaz bir başırım sergiliyorsun. Yok, bunu lâf olsun diye söylemiyorum. Beni güldürdüğün, gülümsettiğin konusunda ciddiyim. :)

Şimdi konuya dönelim;

Yazdığıma her zamanki gibi cevap verememişsin, doğaldır. Fakat ben senin yazdığına cevap vereyim:

YusufMusa, vallahi hiç ateşli yazmadım. "Kelebek" kelimesini "Fetullah'ın beyni yıkanmış sevgi kelebekleri" anlamında kullandığım için, benim nazarımda bu bir hakarettir. Bunu kullandım, zira zırlayan Hacı Fettan'ın müridlerinden farklı yazmıyorsun. Bu ortamda "admin" ya da "mod" kelimeleri kullanılmaz. "Yönetici" ve "yetkili" kelimelerini kullanırız. Bu küçük fakat önemli bilgiyi sana aktardıktan sonra devam edeyim; herhangi birinin, herhangi birine "kelebek" demesi için herhangi bir yetkiye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Sen de bir gün doğruyu bulursun belki, umuyorum ve umutluyum.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

milletin temel degerleri mi?

İletigönderen alamancı » Prş Nis 16, 2009 11:33

Halk AKPnin milletin temel degerlerine saygi falan duymadigini tersine köküne kadar fütursuzca sömürdügünü kiyilardan baslayarak geç de olsa kavramaya basladi. ABD CIA fethullah tayfasiyla isbirlikçilik, deniz feneri soygunu, tek ayak üzerinde günde 10 yalan 9 takla... bunlarmi halkin temel degerleri? Bugüne kadar neler gördük neler ama ben bu AKP kadar yalanci, sahtekar be hilekar bir hükümet görmedim. seçimlere bile hile katmaktan geri durmadilar. bizim için demokrasi tramvaydir diyenden zaten ne beklenir. ey halkim hadi egitimsizsin diyelim hiç mi sagduyun yok, demokrasi ve devlet böylelerinin eline teslim edilirmi? bir de su muhafazakarlik meselesini bir açalim. cehaleti ve yobazligi kutsallastiran, kadini paketleyip kullastiran bir muhafazakarlik anlayisi bir deger falan degil Türkiyeyi geri birakan ve sömürgelestiren bir zaaftir. Bu tarz bir muhafazakarlik ABDnin kucaginda oturan ikiyüzlü arap seyhlerinin isine gelebilir ama Yunusun Haci Bektasin Anadolusuna yakismaz.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen maydonos » Prş Nis 16, 2009 15:27

Almanci iyi hos yazmissinda ac kalinca millet sagduyu kaybetmis, birde bu saplantili dusuncelerden vazgecmeleri cok zor.Yigit Bulut bile dun tarikatlarin zararsiz oldugunu soyluyordu dehsete dustum.Ben senin kadar umitli degilim.Olabilmeyi isterdim.Bu arada bu Bardakci da habire Anadolu ve Bektasi kulturunu kucumseyip duruyor ne is. :?: Bu adam neyin nesi bilen varsa bilgilendirir mi :?: Lutfen :!: Katiksiz Osmanli hayrani anladikta, sebebi ne :?: bizi kurbaga gibi pisiriyorlar gibi geliyor.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen SOKRATES » Prş Nis 16, 2009 16:05

Ya şimdi şunu söyleyebilirim.
NE ŞERİAT NE DARBE DİYORUM!
YAPANLAR DEĞİL, BU YOLA TEVESSÜL EDENLER BİLE OLSA, KİM OLURSA OLSUN CEZASINI ÇEKSİN!

Ergenekon davasında izlenilen yol yanlış bu tamam,buna itiraz eden yok!

Peki kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok?

Ordu göreve pankartıyla BABAM yürümedi herhalde anıtkabire!

Ama o Nusret Aras denilen rektörü o dönem korkudan ...ıçırmaz ettim ya!!!
Hak etmişti!
Diktatörlük yapanlar Tayyip olsun Bahçeli olsun,kemalistler olsun herkes cezasını çekecektir!

Bu mutlaka er geç olacaktır.
RAM isterse kahkaha bassın.

Bu ülkede suçlu kimse cezasını çekecektir kardeşim.
Eğer yargılanamayacak bir konumda ise millet alır façasını aşağıya yargılatır.

Siz zannediyor musunuz ki Tayyip ve avanesi ebed müddet iktidarda kalacaktır?

Önemli olan halka hizmet ve devlete sadakattir ve devlet için kimse vazgeçilmez değildir.

Daha sonra gerekli görürsem ortalığı ergenekonun kirli amaçlarının ve de yaptığı pis işlerin delilleriyle doldururum ama döküman kirliliği yaratmak istemiyorum!

Ram kardeş, iki de bir de'' seni bu sitede tutuyoruz'' gibi lafları bırak!

Sağolasın büyük izzet-i ikramda bulunursun!
Sitenizde tek bir muhalif yok,eğer kendiniz çalıp kendiniz oynamak istiyorsan banla gitsin ne olacak?

Ama şu da var ki şu ana kadar fikir paylaşımı için tşk ederim.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen bozkurtlar diyari » Prş Nis 16, 2009 16:33

SOKRATES
Sen gercekten inaniyormusun mesala tayip vede abdullah gibilerinin
yargilanacagini.
Örnek vereyim sana hirsiz erbakan ve talebesi gül yargilandimi
kayip tirilyon davasinda. Yada neden hirsiz serefsiz Zahit akman'i
yargilayamiyoruz,yada basi cekmesede basda giden serefli maliye
bakanimizi yargilayamiyoruz.Ha diye bilirsinki yargilanacaklar
ne zaman, zaman asimina ugradiklari zamanmi?
Bir de sunu unutamiyorum kombassan, yimpas,jet fadil nerede acaba?
Hapistelermi, yoksa seylerini sallayip hala halkimi soyuyorlar.
Arkadasim bunlar dinimize en büyük kötülügü yapiyorlar
yarin kimse bu dine inanci kalmayacak.
Mesala bir aglayan adam var salya sümük sadece cia'nin kucagina oturmus
oradan din adina yapmadigi pislik kalmiyor.
Burada kimse dine karsi degil yanliz dini bana satmaya kalkarsan iste o zaman
akil devreye girer ve adam adama dur der.
Ben sadece tarikat'a vede din bezirganlarina karsiyim.
Bu serefsizlerin ne zaman yargilanacagini merak ediyorum.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Ram » Prş Nis 16, 2009 16:54

Şimdi vatandaşım Sokrat, misâl veriyorum kendimden, ben "ne şeriat, ne darbe" söyleminde bulunanlardan değilim. Darbe güdümlüyse karşı çıkarız. 27 Mayıs yürüyüşlerini ve etkisini ayrı tutarsak, bugüne kadar olanlar böyleydi. Belki Cumhuriyet Mitingleri de bir etki verebilirdi darbe için, fazlasıyla da vermesi gerekiyordu, bir şekilde darbenin olması gerekiyordu, bu mitingler darbeye müthiş bir zemindi. Neden olmadı¿? Cevap basittir: Türkiye'de yapılmış zaten bir darbe vardır. Bunun adı ampûlden hemen önce etkinliğe geçen, ampûlle beraber ipini koparıp gelişen bir darbedir, adı sivildir. Bu Ergenekon süreci ise, sivil darbeden, sivil devrime geçiş sürecidir. "Sivil!" kelimesi tabiî hoşuna da gidebilir, sivil örümceklerden bîhabersen de bu süreci destekleyebilirsin. Bu birinci nokta...

İkinci noktaya gelirsek;

"Ram kardeş, iki de bir de'' seni bu sitede tutuyoruz'' gibi lafları bırak!

Sağolasın büyük izzet-i ikramda bulunursun!
Sitenizde tek bir muhalif yok,eğer kendiniz çalıp kendiniz oynamak istiyorsan banla gitsin ne olacak?

Ama şu da var ki şu ana kadar fikir paylaşımı için tşk ederim."

Bu tür martavalları bırakıp seni uzaklaştırıyorum. Bu güne kadar sayısız kuralı ihlâl ettiğin ortadadır. Kurallar herkese açık ve okunabilir. Sana büyük lütûfta bulunduğumuz ise aslında doğrudur. Belki bu site içeriklerini algılayabilseydin diye umut ediyor, ahmaklaşmaktan kurtulurdun ümidiyle bekliyor, zaten devamlı olarak zat-ı âlilerinizi düşünüyorduk. Sitede muhalif bulunamamasının temel nedeni, senden bile daha kötü zırvalayanların muhalefete kalkışmasıdır. Biz bu yurdun, vatanını sevenler ve sevmeyenler olarak ikiye ayrıldığını düşünüyoruz. Câhil olanlar da istemeyerek de olsa bu vatana zarar verdiğinden, vatanını sevmeyenler kümesine dâhildir. Câhilden kastımız, imkânı olup da öğrenmemeyi, öğrense de kendine uymuyor diye sorgulamadan reddetmeyi âdet haline getirenlerdir. Misâl sen; ne bilip de ne konuşuyorsun, hiç. Burada, her birimiz bilinçlidir ve bilinçlenmeye devam etmektedir. Burası, saçmalanacak yer değildir. Artık güldürüp güldürmemen de o kadar önemli değil. Git bilinç düzeyini yükselt, sonra buralara uğra, vakit kaybısın.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen hirbo06 » Prş Nis 16, 2009 16:54

SOKRATES yazdı:Ya şimdi şunu söyleyebilirim.
NE ŞERİAT NE DARBE DİYORUM!
YAPANLAR DEĞİL, BU YOLA TEVESSÜL EDENLER BİLE OLSA, KİM OLURSA OLSUN CEZASINI ÇEKSİN!

Peki kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok?

Ben de bu soyledigine katiliyorum. Ne var ki darbe soylemin acisindan, henuz ergenekon davsindan mahkum olmus bir Allah'in kulu yok iddianameler yeni yazildi, savunmalar bile alinmadi hunuz. Mahkum olsunlar birlikte atip tutalim....Ama izin ver adamlar bir kendini savunsunsunlar... Yargilayip mahkum ettigin rektorler daha iki gun oldu tutuklanali, adamlar daha kendileri bilmiyor suclari nedir, hangi delile istinaden oradalar...

Hal boyle iken obur yanda,
Kapi gibi Anayasa mahkemesi karari var. Kimlerin seriatci olup seriat istedigini yargi karari ile tescil etmis, birde ceza vermis. Demekki once hakkinda atilip tutulacak birileri var ise onlarin kim oldugu bellidir. Halkin ala asagi edip cezalandirmasi gereken kisiler onlardir. Bir yazinda ne seriat tehlikesi kardesim yok oyle sey diyeceksin, digerinde seriatcilara karsiyim cezalarini ceksinler buyuracaksin, ama cezalarini cekmeleri yonunde agzini acanlarin paldur kuldur iceri atilmalarini ise oh ne guzel delile gerek yok onlarin durduklari yer cezalandirilmalari icin yeterliye getireceksin...

Degisik bir mantik... benim ne aklima ne vicdanima bu dusunce yatmaz...
ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! Terbiyesiz (insan), yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler (Mevlana). Ahlak mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur... Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür…Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir(K.Ataturk)
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen İlteriş » Prş Nis 16, 2009 17:04

SOKRATES yazdı:Peki kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok?

Ordu göreve pankartıyla BABAM yürümedi herhalde anıtkabire!

Baban yurumedi, ama orada yuruyenlerin %99'u da o pankarta karsi cikti, o pankarti acanlari senden daha cok elestirdi ve toplantii provake etmek istediklerini belirttiler. Orada verilen "Universitelere Ozerklik" mesajinin uzerini kapatmak icin de basta Fethullah ve Dogan medyalari olmak uzere, sadece o provakator grubun goruntulerini ve sloganlarini yayinladilar, oradaki yuzbinleri yoksaydilar, bu basit bir tavirdi. Sen de ayni tavri gosteriyorsun. Bu ifadelerin hakkindaki dusuncelerimi berraklastirdi. Sen klasik, tipik bir kelebeksin. "Ben AKP'li degilim ama...", "Ben cemaatten degilim ama..." diye soze baslayan korkak kelebeklerdensin. Hepinizin hayati kostebek hayati olmus, birakin bu rezil hayati biz Kemalistler gibi Mert insanlar olun! Ben de o gosterideydim ve biz hepimiz o gruba sert sekilde tepki gosterdik! Baban aynisini yapar miydi bilmiyorum, esasen babanin tartismayla alakasi yoktur. Lutfen bulastirma.
SOKRATES yazdı:Ama o Nusret Aras denilen rektörü o dönem korkudan ...ıçırmaz ettim ya!!!
Hak etmişti!

Ne zirvalamissin burada bilmiyorum, ben de esasen Nusret Aras'i pek sevmem, ama ne yapmissin sen Nusret Aras'a da korkutmussun merak ettim. Hayatini kostebeklige ve kelebeklige adamis bir zavallidan kim korkar be.
SOKRATES yazdı:Daha sonra gerekli görürsem ortalığı ergenekonun kirli amaçlarının ve de yaptığı pis işlerin delilleriyle doldururum ama döküman kirliliği yaratmak istemiyorum!

Tamam, onumuzdeki yil Subat'in 31'inde doldurursun belgeleri buraya! Komik kelebek :lol:
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen ahmetb » Cum Nis 17, 2009 2:55

"Bu hamur daha çok su götürecek" görünüyor karındaşlarım. Korkunç derecede bir ekonomik çöküş altındayız; ve bu ekonomik bunalımımız "Dünya Ekonomisinin Bunalımından" dolayı değildir. Son 7 senedir uygulanan IMF ekonomik politikaları ve özerkleştirilen Merkez Bankamızın politikaları yüzündendir. Dünya Ekonomik Bunalımı daha ülkemize gelmemiştir. AB Gümrük Birliği anlaşması ile ithalatımız, ihracatımız karşısında son sürat artmaya devam ediyor. Yatırımcılarımızın hepsi, Romanya Bulgaristan vs. ye kaçtı. Türkiyeye AB üzerinden ithal yapıyorlar. Cari açık önü alınmaz bir durumda. Ayrıca, Merkez Bankası, "Sahte Mesih Kemal Derviş"" sayesinde sadece, fiyat politikası ile döviz kurunu sabit tutmaya çalışıyor. (Kanuna göre) Dünyadaki Merkez Bankalarının tahtarevelli gibi 2 rolü vardı: 1-Fiyat Dengesi 2-Istihdam. Sahte Mesih Dervişin yarattığı Merkez Bankamızın artık "istihdam" ayağı yok. IMFye teslim olmuş durumdayız. Ülkeye sıcak para gelecek, eldeki varlıklar satılacak, sahte ekonomi oluşturulacak. Ayrıca, işsizlik, milli gelir ve enflasyon hesaplama yöntemleri değiştirildi, haberiniz var mı? :?: O nedenle, gerçek hayat ile ekonomik verilerimiz artık tutmuyor. Bunun yanında, AB Parlamentosu Türkiye ile müzakere yapmıyor, sadece karşılıklı görüşmelerle Türkiyeye Üyelik Adaylığı havucu uzatılıyor. Uyum Yasalarının yapılması AB Parlamentosunu iplemiyor bile; yani RESMİ HİÇ BİR İLGİSİ YOK bu sözde uyum yasalarının. Sevr Anlaşmasının gereği artık AB Uyum Yasaları olmuştur. Neticesi ise, ABye giremeyecek ama SEVRi uygulamış bir kalan Türkiye..
Hükümetin yolsuzluğu, hukuksuzluğu eğer 2012ye kadar Türkiye Yabancı Askeri İşgale uğramazsa mutlaka sorulacaktır. "Bu hükümet Cumhuriyetimizin Son Hükümeti Olabilir, haberiniz ola!." YABANCILARIN AJANDASI İŞGALDİR. (Komplo sözünün karşıt ifadesi AJANDA veya TAKVİMdir.)Topraklarımız şirketlere satılmış, buna rağmen Bakanlık Şirketlere satılan toprakların kayıtlarını tutmamaktadır. (Demek ki işgal edileceğine göre, gerekte yoktur. Suriye sınırındaki petrol bölgesinin İsrail şirketine satılmış olması gibi. Böylece yakında oluşturulacak Kürt bölgesi ile ilk etapta tampon bölgede kurulmuş olmaktadır.)Türkiye KIBRISı hukumetin imzaladığı belge ile, tek KIBRIS olarak tanımıştır. "2003 te iktidara gelir gelmez İkiz Yasalar" adı altında bir kanunu tanımış ve "etnik kökenin bir yerde çokluk olması sebebi ile kendi kendini yönetme , özerklik, hakkını vermiştir." Yerel yönetimlere tanınan ayrıcalıklar artık "Şehir Devlet" yapısına ulaşmıştır. ZATEN, AB YASALARI MECLİSTE KABUL EDİLDİĞİNDE, ANAYASA MAHKEMESİNE BİLE GÖTÜRÜLEMEMEKTEDİR. ÜLKEMİZ İŞGAL EDİLMİŞTİR. SADECE HALK "ASKERİ İŞGAL" ÖNCESİ HAZIRLANMAYA ÇALIŞILMAKTADIR. Bu nedenle de, ZIT GÖRÜŞLER susturulmalıdır; HANGİ YOL OLURSA OLSUN. NATO TERTİBATI İLE DÜZENLENEBİLECEK "YABANCI İŞGAL" İÇİN ZEMİN VE OLAY UYDURULMAYA ÇALIŞILMAKTADIR. ÜLKEMİZİN GELECEĞİ MAALESEF "OLİGARŞİK DEMOKRASİ" PALAVRASI İLE ORTADAN KALKMIŞTIR. Bu hukumet ise, TAM GAZ bu gözaltıları sürdürecektir. Yoksa, eğer "Yabancı Askeri İşgal Olmazsa" Yüce Divana gitme ihtimali vardır. Daha hiç bir şey yaşamadık düşüncesindeyim.
Kullanıcı küçük betizi
ahmetb
Üye
Üye

İletiler: 1

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x