Çetin Taş yazdı:SOKRATES.
Demagog olduğun şu sitedeki yazılarında öteden beri belliydi de bu yazıdaki kadar demagoji yapmaya bugüne kadar cesaret edememen ilginç.Çünkü şu yukarıdaki yazıyı yazmış olsaydın bugüne kadar,çok hem de pek çok tepki görürdün.Beni şu an en çok düşündüren senin bugüne kadar göstermediğin cesareti bugün göstermenin nedeni ''tamam artık,bu ülkede son kaleler de zaptedildi,bundan sonrası hikayedir,artık ne istersem söylerim''şeklinde bir düşünce ise-ki öyle olduğunu sanıyorum aksi takdirde yazdıklarını birkaç kez okuyunca ancak bir delinin yazabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum-çok yanılıyorsun vatandaşım.
Bu ülkede kaleler bitmez,kaleleri zaptetmeye ne Fettullah'ın,ne Sİ-AY-EY'in,ne Arapçılar'ın,ne Amerikancılar'ın,ne Kürtçüler'in,ne de sütü bozuk başka itlerin gücü yetmez.
Sen kendini gerçekten bu kadar akıllı mı sanıyorsun?Değilsin,bunu sana birisi söylemediyse ben söyleyeyim vatandaşım.
TSK'nin şu olan biten ile ilgili öyle senin sandığın gibi ayağına bağ olan sözde örgütten kurtulmaya çalıştığı falan yok.Aksine TSK etken değil edilgen konumda.Kendi orgeneraline,kendi subayına sahip çıkamayan bir konumda TSK.O kadar ki,tüm bu olan bitenin TSK'yi Türk Milleti'nin gözünde küçük düşürmek için yapılan,milletin verdiği saygınlığı kaybetmesi amaçlanan bir operasyon olduğunu bile anlayamıyor ve anlıyorsa bile bir şey yapamıyor.
Bu ülkenin Jandarma Kuvvetleri Komutanlığı'nı yapmış,Ege Ordu Komutanlığı'nı yapmış,Apo itini tutup getirmiş,Apo itini sorgulamış,PEKAKAlı hayvanoğlu hayvanlarla mücadele etmiş,bölücü namussuzların bölme isteklerine engel olmuş komutanlarımıza sahip çıkmayarak,çıkamayarak mı TSK bu sözde örgütten kurtuluyor?Sen ne darbesinden,ne darbecisinden bahsediyorsun?Bu operasyonla amaçlanan darbe planlayıcılarını cezalandırmaksa,Marmaris'te resimler yapan darbeci de yargılanırdı.Bu masallar ancak aptallar ve düşünce yeteneğini kaybedenler içindir.
Erol Manisalı'dan,Mustafa Balbay'dan,İlhan Selçuk'tan ya da bugün içeride kaçıncı ayını ve hatta 1 senesini dolduran vatan evlatlarından daha mı fazla Atatürkçü'sün sen?Ya da kim daha fazla Atatürkçü onlardan?
Ne biçim bir terminolojin var oğlum senin?Hangi lafını alsam sinirden çıldırıyorum,senin topluma şeriat gelmemesi için kıstasın ensest ilişki bolluğu ya da 14 yaşında kıza 30 kişinin tecavüz etmesi mi?Sen sanıyor musun ki şeriatla yönetilen ülkelerde ensest yok,ibnelik yok,tecavüz yok?Bu topluma şeriat tabi ki asla gelmez,gelemez.Ama bu senin gibi ne idüğü belirsiz kaypak adamlar sayesinde değil,vatanını ve milletini canından çok seven,Atatürk ilke ve devrimleri için canını verecek gençler sayesinde olacaktır.Ne laiklik-dindar savaşı?Hangi dindar?F Tipi basının ağzı ile burada bu şekilde yazarak kendini açığa çıkarmak cesaretini gösterdiğine göre pek hem de pek çok güvendiğin yerler,şeyler olsa gerek.
Sen ne eziyeti çektin oğlum bu rektörlerden,türban sorunun mu vardı,sakal sorunun mu,cüppe giymekte mi ısrar ediyorsun?Söyle bakalım neymiş sana bu KAHROLASI rektörlerin çektirdikleri?
Ülkede SİVİL FAŞİZM artık en üst seviyye ulaşmış,sen hala şu yukarıdaki yazıyı yazabiliyorsun.Yazık ulan bu ülkenin yediğin ekmeğine,içtiğin suyuna,soluduğun havasına.............
SOKRATES yazdı:Şunu iddia ediyorum ki; bugün gözaltına alınan isimler cidden vatanperver olsa idi bu halka 28 şubatta zulmetmezdi!
Sen üniversiteye giden zavallı tesettürlü bayanlara kan kusturdun!
Küçücük gençlere doktor olma,mühendis olma!
Parya ol dedin!
Şimdi mazlum rolü oynuyorsun!
Soruyorum neden?
Bugün çıkmış,vatanperver rolü kesiyorsunuz!
Ben 28 yaşına geldim ve ergenekon diye tabir edilen bu örgütten ve kahrolası rektörlerinden çok çektim!
Güç sizde iken hak hukuk insan hakları tanıdınız mı?
Yemin ediyorum AKP'nin azılı düşmanıyım ama kendilerine kemalist diyen şucu diyen kimseleri gördükçe akp'ye oyu basasım geliyor!
SOKRATES yazdı:Temizlik güzeldir!
Ayrıca Çetin Taş bey size özel olarak şunu söylüyorum:
O bahsettiğiniz kişiler devletin kendilerine verdikleri gücü kendilerininmiş gibi algılayıp, sözde terörle mücadele ediyor gibi görünüp, aslında gücünü kaybetmemek için, terörle devletine ihanet eden kişilerdir!
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk