Ergenekon'da 12. dalga! Mehmet HABERAL, Erol MANİSALI tutuklandı!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen avrasya » Pzt Nis 13, 2009 19:53

"HEDEF ATATÜRK CUMHURİYETİDİR"

İşçi Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Bedri Gültekin, Ergenekon tertibi ile yapılan operasyonların hedefinin Atatürk ve Cumhuriyet Devrimleri olduğunu söyledi. Obamanın gelişinin ardından yeni dalga operasyonlar yapılmasının anlamlı olduğunu belirten Gültekin, şunları kaydetti: "Ya ABDci Fethullah diktatörlüğü Atatürk Cumhuriyetini yok edecek, ya da Atatürk Cumhuriyetini savunan güçler birleşerek ABDci AKP ve Fethullahçı odaklara kanun önünde hesap soracaktır" dedi.

İşçi Partisi Genel Başkanvekili Mehmet Bedri Gültekin, Ergenekon tertibi kapsamında yapılan operasyonun hedefinin Atatürk ve Cumhuriyet devrimleri olduğunu vurguladı. Gültekin, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Operasyonun Obmanın Türkiyeye gelişinden hemen sonra gerçekleşiyor olması anlamlıdır. kapalı kapılar ardında neler konuşulduğu da bu operasyonla gözler önüne serilmiştir. Görüşme başlıklarından birinin de Ergenekon tertibi olduğu ortaya çıkmıştır".

Obamanın Türkiyeden, Ermenistan sınır kapılarının açılması, Afganistana asker gönderilmesi ve Kıbrısta ABD çıkarları doğrultusunda çözüm getirilmesi istediğini hatırlatan Gültekin şöyle devam etti: "bunları yapabilmek için Atatürk Cumhuriyetini savunan güçleri susturmak, sindirmek gerekmektedir. Bu operasyon da bu sindirme harekatının bir parçasıdır."

Ergenekon davasında ortaya çıkan belgelerle çöktüğünü vurgulayan Gültekin, Tayyip Erdoğanın çaresizlik içinde çırpınmakta olduğunu belirtti. Gültekin, "bu operasyon göstermiştir ki, Türkiyede Cumhuriyet hukuku bitmiştir. Bugün yeni bir eza hukuku Cumhuriyet hukukun yerini almıştır. ABDye karşı olmak, AKP ve Fethullaha karşı durmak şuç haline gelmiştir" dedi. Gültekin, "ya ABDci Fethullah diktatörlüğü Atatürk Cumhuriyetini yok edecek, ya da Atatürk Cumhuriyetini savunan güçler birlişerek ABDci AKP ve Fethullahçı odaklara kanun önünde hesap soracaktır" diye konuştu. Türkiyenin Cumhuriyet mtinglerine bugün daha çok ihtiyaç olduğunun altını çizen Gültekin, milli güçlerin Atatürk devrimlerini ve programını savunanan bir Milli Hükümet kurmaktan başka çareleri olmadığını vurguladı.
http://ulusalkanal.com.tr/index.php?opt ... 9&Itemid=5
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt Nis 13, 2009 20:57

daha önce ergenekona dair bir arkadaşımızın kurtuluş savaşı zamanında malta benzetmesi yaptığını görmüştüm.gerçekten de süreç ne kadar benziyor o zamanlara.belli ki fırtınalı zifiri karanlık bir uzun gecedeyiz.kimimiz yolunu kaybetti bu karanlıkta kime uşak olacağını şaşırdı,bir torba kömüre namusunu şerefini çocuğunun geleceğini sattı,kimilerimizle de ergenekon planıyla ayrı düştük.bu dava bu şekilde devam edecek ve bu iktidar anlayışı değişmeden akp ve türevi işbirlikçilerden kurtulmadan bu dava sonlanmayacak.içerdekilerde biz bu şafak yürüyüşümüzü kazanmadan esaretten kurtulamaycaklar...aslında abd de kurulan akp ne kadar da büyük bir planmış...özelleştirmesiydi dış politika tavizleriydi halkın yoksullaştırılması bilinçsizleştirilmesiydi bir tarafa bu planda ki en önemli husus Türkiye Cumhuriyetindeki bütün Kemalist gücün yok edilmesiymiş.ama daha binlerce kişiyi içeri alsalarda bilmemiler ki Mustafa Kemal sadece bir kişiydi...ve bu nedenle bizlerin sonuncusunu da yok etmeden Atatürkçülük ölmeyecek.bu aralar en çok umutlandığım cümledir: karanlıkların en ağır bastırdığı anlar şafakların en yakın olduğu anlardır...
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Nis 13, 2009 22:11

SOKRATES.
Demagog olduğun şu sitedeki yazılarında öteden beri belliydi de bu yazıdaki kadar demagoji yapmaya bugüne kadar cesaret edememen ilginç.Çünkü şu yukarıdaki yazıyı yazmış olsaydın bugüne kadar,çok hem de pek çok tepki görürdün.Beni şu an en çok düşündüren senin bugüne kadar göstermediğin cesareti bugün göstermenin nedeni ''tamam artık,bu ülkede son kaleler de zaptedildi,bundan sonrası hikayedir,artık ne istersem söylerim''şeklinde bir düşünce ise-ki öyle olduğunu sanıyorum aksi takdirde yazdıklarını birkaç kez okuyunca ancak bir delinin yazabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum-çok yanılıyorsun vatandaşım.
Bu ülkede kaleler bitmez,kaleleri zaptetmeye ne Fettullah'ın,ne Sİ-AY-EY'in,ne Arapçılar'ın,ne Amerikancılar'ın,ne Kürtçüler'in,ne de sütü bozuk başka itlerin gücü yetmez.
Sen kendini gerçekten bu kadar akıllı mı sanıyorsun?Değilsin,bunu sana birisi söylemediyse ben söyleyeyim vatandaşım.
TSK'nin şu olan biten ile ilgili öyle senin sandığın gibi ayağına bağ olan sözde örgütten kurtulmaya çalıştığı falan yok.Aksine TSK etken değil edilgen konumda.Kendi orgeneraline,kendi subayına sahip çıkamayan bir konumda TSK.O kadar ki,tüm bu olan bitenin TSK'yi Türk Milleti'nin gözünde küçük düşürmek için yapılan,milletin verdiği saygınlığı kaybetmesi amaçlanan bir operasyon olduğunu bile anlayamıyor ve anlıyorsa bile bir şey yapamıyor.
Bu ülkenin Jandarma Kuvvetleri Komutanlığı'nı yapmış,Ege Ordu Komutanlığı'nı yapmış,Apo itini tutup getirmiş,Apo itini sorgulamış,PEKAKAlı hayvanoğlu hayvanlarla mücadele etmiş,bölücü namussuzların bölme isteklerine engel olmuş komutanlarımıza sahip çıkmayarak,çıkamayarak mı TSK bu sözde örgütten kurtuluyor?Sen ne darbesinden,ne darbecisinden bahsediyorsun?Bu operasyonla amaçlanan darbe planlayıcılarını cezalandırmaksa,Marmaris'te resimler yapan darbeci de yargılanırdı.Bu masallar ancak aptallar ve düşünce yeteneğini kaybedenler içindir.
Erol Manisalı'dan,Mustafa Balbay'dan,İlhan Selçuk'tan ya da bugün içeride kaçıncı ayını ve hatta 1 senesini dolduran vatan evlatlarından daha mı fazla Atatürkçü'sün sen?Ya da kim daha fazla Atatürkçü onlardan?
Ne biçim bir terminolojin var oğlum senin?Hangi lafını alsam sinirden çıldırıyorum,senin topluma şeriat gelmemesi için kıstasın ensest ilişki bolluğu ya da 14 yaşında kıza 30 kişinin tecavüz etmesi mi?Sen sanıyor musun ki şeriatla yönetilen ülkelerde ensest yok,ibnelik yok,tecavüz yok?Bu topluma şeriat tabi ki asla gelmez,gelemez.Ama bu senin gibi ne idüğü belirsiz kaypak adamlar sayesinde değil,vatanını ve milletini canından çok seven,Atatürk ilke ve devrimleri için canını verecek gençler sayesinde olacaktır.Ne laiklik-dindar savaşı?Hangi dindar?F Tipi basının ağzı ile burada bu şekilde yazarak kendini açığa çıkarmak cesaretini gösterdiğine göre pek hem de pek çok güvendiğin yerler,şeyler olsa gerek.
Sen ne eziyeti çektin oğlum bu rektörlerden,türban sorunun mu vardı,sakal sorunun mu,cüppe giymekte mi ısrar ediyorsun?Söyle bakalım neymiş sana bu KAHROLASI rektörlerin çektirdikleri?

Ülkede SİVİL FAŞİZM artık en üst seviyye ulaşmış,sen hala şu yukarıdaki yazıyı yazabiliyorsun.Yazık ulan bu ülkenin yediğin ekmeğine,içtiğin suyuna,soluduğun havasına.............
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen metehan.cem » Pzt Nis 13, 2009 22:41

Çetin Taş yazdı:SOKRATES.
Demagog olduğun şu sitedeki yazılarında öteden beri belliydi de bu yazıdaki kadar demagoji yapmaya bugüne kadar cesaret edememen ilginç.Çünkü şu yukarıdaki yazıyı yazmış olsaydın bugüne kadar,çok hem de pek çok tepki görürdün.Beni şu an en çok düşündüren senin bugüne kadar göstermediğin cesareti bugün göstermenin nedeni ''tamam artık,bu ülkede son kaleler de zaptedildi,bundan sonrası hikayedir,artık ne istersem söylerim''şeklinde bir düşünce ise-ki öyle olduğunu sanıyorum aksi takdirde yazdıklarını birkaç kez okuyunca ancak bir delinin yazabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum-çok yanılıyorsun vatandaşım.
Bu ülkede kaleler bitmez,kaleleri zaptetmeye ne Fettullah'ın,ne Sİ-AY-EY'in,ne Arapçılar'ın,ne Amerikancılar'ın,ne Kürtçüler'in,ne de sütü bozuk başka itlerin gücü yetmez.
Sen kendini gerçekten bu kadar akıllı mı sanıyorsun?Değilsin,bunu sana birisi söylemediyse ben söyleyeyim vatandaşım.
TSK'nin şu olan biten ile ilgili öyle senin sandığın gibi ayağına bağ olan sözde örgütten kurtulmaya çalıştığı falan yok.Aksine TSK etken değil edilgen konumda.Kendi orgeneraline,kendi subayına sahip çıkamayan bir konumda TSK.O kadar ki,tüm bu olan bitenin TSK'yi Türk Milleti'nin gözünde küçük düşürmek için yapılan,milletin verdiği saygınlığı kaybetmesi amaçlanan bir operasyon olduğunu bile anlayamıyor ve anlıyorsa bile bir şey yapamıyor.
Bu ülkenin Jandarma Kuvvetleri Komutanlığı'nı yapmış,Ege Ordu Komutanlığı'nı yapmış,Apo itini tutup getirmiş,Apo itini sorgulamış,PEKAKAlı hayvanoğlu hayvanlarla mücadele etmiş,bölücü namussuzların bölme isteklerine engel olmuş komutanlarımıza sahip çıkmayarak,çıkamayarak mı TSK bu sözde örgütten kurtuluyor?Sen ne darbesinden,ne darbecisinden bahsediyorsun?Bu operasyonla amaçlanan darbe planlayıcılarını cezalandırmaksa,Marmaris'te resimler yapan darbeci de yargılanırdı.Bu masallar ancak aptallar ve düşünce yeteneğini kaybedenler içindir.
Erol Manisalı'dan,Mustafa Balbay'dan,İlhan Selçuk'tan ya da bugün içeride kaçıncı ayını ve hatta 1 senesini dolduran vatan evlatlarından daha mı fazla Atatürkçü'sün sen?Ya da kim daha fazla Atatürkçü onlardan?
Ne biçim bir terminolojin var oğlum senin?Hangi lafını alsam sinirden çıldırıyorum,senin topluma şeriat gelmemesi için kıstasın ensest ilişki bolluğu ya da 14 yaşında kıza 30 kişinin tecavüz etmesi mi?Sen sanıyor musun ki şeriatla yönetilen ülkelerde ensest yok,ibnelik yok,tecavüz yok?Bu topluma şeriat tabi ki asla gelmez,gelemez.Ama bu senin gibi ne idüğü belirsiz kaypak adamlar sayesinde değil,vatanını ve milletini canından çok seven,Atatürk ilke ve devrimleri için canını verecek gençler sayesinde olacaktır.Ne laiklik-dindar savaşı?Hangi dindar?F Tipi basının ağzı ile burada bu şekilde yazarak kendini açığa çıkarmak cesaretini gösterdiğine göre pek hem de pek çok güvendiğin yerler,şeyler olsa gerek.
Sen ne eziyeti çektin oğlum bu rektörlerden,türban sorunun mu vardı,sakal sorunun mu,cüppe giymekte mi ısrar ediyorsun?Söyle bakalım neymiş sana bu KAHROLASI rektörlerin çektirdikleri?

Ülkede SİVİL FAŞİZM artık en üst seviyye ulaşmış,sen hala şu yukarıdaki yazıyı yazabiliyorsun.Yazık ulan bu ülkenin yediğin ekmeğine,içtiğin suyuna,soluduğun havasına.............

Arkdaşımın söylediklerinin altına imzamı atıyorum,

Bugün bu cesareti gösterek, pervasızca ve tamamen HUKUSUZCA vatan evlatlarını içeri alanlar,
Unutmayın ki hukuk bir gün sizede lazım olacak...

Biz yaşadıkça yüreğimiz attıkça bu vatanda kaleler bitmez,

Az kaldı, hissediyorum Allah hepsinin belasını verecek,
Bu kadar pervasızlık bu kadar cürret 19 mayıs 1919 öncesini aratmıyor,
O zamanda vatan hainleri vardı şimdi de var,
O zamanlar bu topraklar üstünde Mustafa Kemal gibi düşünen tek bir insan vardı,
O da kendisiydi,
Şimdi ise bu topraklar üzerinde Mustafa Kemal gibi düşünen milyonlarca biz gençler varız.
Bugünlerde gelip geçecek biz yine aydınlığa çıkacağız,
Kimsenin şüpesi olmasın.
Bu ülkede Mustafa Kemal askerleri bitmez...
Sonuna kadar KEMALİZİM...
Kullanıcı küçük betizi
metehan.cem
Üye
Üye

İletiler: 20

bu is çigrindan çikti

İletigönderen alamancı » Pzt Nis 13, 2009 23:04

AKP gözümüzün önünde yargi darbesi marifetiyle bir dinci Iran devrimi gerçeklestiriyor. bu gidise artik dur demek gerekiyor. bence ise bu satilmis Fethullahçi savcilari ve polisleri tutuklayarak baslanilmali. her sey ortaya çikmali, adalet yerini bulmali. kirli islere bulasmis askerler varsa tabi ki onlar da hesap vermeli. AKP bütün bunlarin hesabini verecek çünkü esas darbeci odur.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen maydonos » Pzt Nis 13, 2009 23:19

Aramizda nasil bunca zamandir yasamis bu kelebek, anlamadim.Dalton kardesler gibi yazmis bu arkadas.Anlasilan, bakmiski guclu olan gerici zihniyet; bende onlara benzeyim demis.Umit ederim, bu bir baslangic olmaz..Artik bu karanligi goremeyecek kadar gozleri kor olmus bir kisi daha kazanmis, Libos tayfasi hayirli olsun, Sokrates sende git tursu kur.Kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ram » Sal Nis 14, 2009 5:06

"HEDEF ATATÜRK CUMHURİYETİDİR"

Bu doğru bir tespittir.

İlgili kimsenin takma adına bir bak da gül Çetin. :)

Sitede motor hocacı birini barındırmamız, sinirimizi hoplatsın diye değil, ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koysun diyedir. Aslında Çetin az bile yazmış. Fakat tespitlerinde haklıdır. Cürete bakın, almış başını gitmiş.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen özgürtürk » Sal Nis 14, 2009 8:30

Anadolu'da kaba bir tabir vardır;
"kedi gibi, hem tecavüz eder hem de ağlar" derler... Bu Sokrat efendininki de o hesap! Demokrasiden dem vuruyor, 28 Şubat mazlumlarından bahsediyor, başı kapalı "bacı"larımızdan hayıflanıyor, Cuma'ya gitmeyen gençlerimizle içlenip veryansın ediyor...
Vay be, demokrasi neymiş de haberimiz yok! Ülkemin 80 küsur aydını homoseksüel bir sahte hahamın üstelik de yalanladığı iddiaları yüzünden 2 senedir zindanlarda... İkisi zindan hayatına dayanamayıp öldü, bir kaçı yaşam mücadelesi veriyor, biri şerefine dokunduğu için intihar etti!
Yetmedi, ağa paşanız Obama geldi, emirlerini sıraladı üst süte, el pençe divan durup hemen uygulamaya giriştiniz.. 75 yaşındaki Türkiye'de lepra hastalığını ilk tedavi eden, onbinlerce kıza eğitim imkanı sağlayan, üstelik kanser hastası ve ömrünün son demlerini yaşayan bir tıp profesörününün evine hayvanlar gibi girip tarumar ettiniz!
Utanmadan "ben AKP li değilim" yalanını söylüyorsun.. Yalan söylemen seni ilgilendirir ama ben dahil kimseyi aptal yerine koyamazsın! Ağa paşaların gibi şark kurnazlığıyla toplumu aldattığını düşünme... Burası yanlış mekan..
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen abosgal » Sal Nis 14, 2009 9:26

suçlu yada değil yargı kararı çıkmadan kimse hüküm vermemeli ergenekona, bu dava ile ilişki durumunda ki insanlara bakarmısınız hemen hemen hepsi bu memleket için faydalı olmuş insanlar,neyin ne olduğunu ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz inşallah.ama çok üzüldüğüm bir durumu anlatayım bu ülkede diyarbakır belediye başkanı denen yaratık büyük türk milletine kafa tutar, malum bölücü siyasi parti her türlü hakareti saldırıyı yapar bir millete bir devlete yapılacak en büyük hainliği yapar en aşağılık durumdadır ama ne yazık ki bu hükümet onlara maaş bile verir saygı gösterir ve kılını bile kıpırdatmaz ... ama gelin görün ki ergenekon kapsamında tutuklanan askerlerin çoğu pkk ile mücadelede kahramanlık göstermiş insanlar onları devleti yıkmakla terör örgütü kurmakla yargılayıp içeri alıyorsunuz da ulan bu ülkeya alenen hakaret eden saldıran pkk lı belediye başkanları ve siyasi partiye bir gün sorgulama bile yapmıyorsunuz ALLAH BELANIZI VERSİN ŞUAN BURDAN BUNU SÖYLEYEBİLİYORUM. YÜCE TÜRK MİLLETİ HİÇ Mİ ZORUNUZA GİTMİYOR AHMET TÜRK ÜN BAYDEMİRİN ZANA NIN KONUŞMALARI
Kullanıcı küçük betizi
abosgal
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen hirbo06 » Sal Nis 14, 2009 10:04

SOKRATES yazdı:Şunu iddia ediyorum ki; bugün gözaltına alınan isimler cidden vatanperver olsa idi bu halka 28 şubatta zulmetmezdi!
Sen üniversiteye giden zavallı tesettürlü bayanlara kan kusturdun!
Küçücük gençlere doktor olma,mühendis olma!
Parya ol dedin!
Şimdi mazlum rolü oynuyorsun!

Soruyorum neden?
Bugün çıkmış,vatanperver rolü kesiyorsunuz!
Ben 28 yaşına geldim ve ergenekon diye tabir edilen bu örgütten ve kahrolası rektörlerinden çok çektim!

Güç sizde iken hak hukuk insan hakları tanıdınız mı?
Yemin ediyorum AKP'nin azılı düşmanıyım ama kendilerine kemalist diyen şucu diyen kimseleri gördükçe akp'ye oyu basasım geliyor!

Sokrates Kardesim,
28 yasinda imissin ve ergenekon orgutunden ve rektorlerden cok cekmismissin!!!! Vay Vay Vay:)
Yahu biz daha boyle bir orgut oldugunu yeni ogrendik, orgut uyesi oldugu iddia edilenlerde bizle beraber ogrendiler bir orgutte "ergenekon" terorist olarak gorev yaptiklarini:)) Sen diyorsun ben cok cektim:) Arayada 28 subat, imam hatipler cuma namazlari vs SIKISTIRIVERMISSIN:)) Oh ne ala:))
Desene ben samanyolu izler, zaman okur, aksamlarida sohbetlere giderim..... Senin yazdiginin neresini duzltip neresine cevap versin buradaki insanlar bunca zamandir buradasin, elbetteki farkli gorusler anlasmazliklar olabilir ancak bu yazdiklarin olanlara hak vermenin arapcasi.... Demekki insan ne kadar okursa okusun, kendisine dogrular anlatilmaya calisilirsa calisilsin, yanlislarini kabul edip kendini yenileyecek cesareti yok ise, senin gibi neye inandigini neyi savundugunu bilmeden yasar gider...

Neyse asil mevuzya degineyim... Arkadaslar Turkiye savas yapti, yenildi ve isgal edildide ben mi kacirdim... Hani ABD veya Ingiltere nin isgali altinda olsak onlar daha ne yapacaklardiki bu AKP ve Nurcu tayfanin yaptigindan baska.... Istanbul isgal edildiginde kurtulus savasi doneminde bile cesaret edilemeyen eylemler gerceklesiyor.... Allah'tan ABD irak'a girmis, eger bizi isgal etmis olsa idi oradaki direnisin yarisi bile bizde olmayacakmis demekki...Yaziklar olsun bu vatan hainlerini destekleyen ve bunca haksizliga ses cikarmayip goz yumanlara, gizli destek verenlere... Sayin rektorlerimize ve icerideki tum ergenekon tutuklularina tekrar gecmis olsun diyorum... Herzaman dogrulari soylemekteki ve desteklemekteki cesaret ve azimleri bizleri imrendirmekte ve gururlandirmaktadir. Adaletin sorumlulari er gec cezalandirmasi dilegiyle,
Saygilar
ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! Terbiyesiz (insan), yalnız kendine kötülük etmez, bütün utanç ve erdem ufuklarını ateşler (Mevlana). Ahlak mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur... Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür…Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir(K.Ataturk)
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen SOKRATES » Sal Nis 14, 2009 21:06

Yahu arkadaşlar.
Hepinizin yorumunu okudum.
Beni öyle yazmışsınız ki bir an kendimi Atatürk düşmanı, cumhuriyet düşmanı,laiklikten hiç hazzetmeyen biri olarak gördüm!

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim:
Bu ülkede özgür bir şekilde dolaşıyor, geziyor, kısacası istediğim herşeyi yapabiliyorsam bu Atatürk inkılaplarının sayesindedir!

Ben bunu pekala biliyorum!
Ve hiçkimse bana sen onlardansın ben onlardanım edebiyatı yapmasın!

Benim bir TARAF'ım yok!
Benim TEK TARAFIM HAKK'IN VE HAKLININ YANIDIR!
MÜSLÜMAN BİR TÜRK'ÜM, DİNDARIM!
AYNI ZAMANDA ATATÜRKÇÜYÜM!
LAİK'İM VE DİNİMİN NASIL KORUYORSAM,LAİKLİĞİ DE ÖYLECE SAVUNUYORUM!

Bunları büyük yazdım ki,beni tanımayanlar bir daha demagoji yapmasın burda!
Benimle mi gezdiniz? Oturup sohbet ettiniz?
Yahu internet üzerinden adama değer biçmek ne basit iştir böyle?
Akıl sağlığı yerinde olan biri şunu düşünür!
-Kendimi sitede belli etmişmişim!
Peh peh peh.
Sanki ölümüm kalımım sizin elinizde de bu sitede kendimi gizliyormuşum?
Yahu ne güldüm bir bilseniz.

Bu fazla uğrayamadığım sitede ki amacım sadece demokratik bir şekilde görüş münazarası yapmaktır!

Ne kimseden korkum var ne de çekincem!

Herneyse!

Gelelim konuya;

Bugün sevgili genelkurmay başkanımız gözbebeğimiz TSK'nın görüşünü pek güzel ifade ettiler!

TSK ASLA DİNE KARŞI OLMAMIŞTIR

Askerlik moral değerlere önem veren mesleklerin başında gelir. Elbette bireysel açıdan din önemli bir etkendir. Halkımımızın değerlerine saygı duymaması düşünülemez. Binlerce evladını şehit vermiş bir ordudur. Bizim için şehitlik ve gazilik kutsaldır. Ayrıca ordunun halk arasında peygamber ocağı olduğunu bilmekteyiz. Açıkça söylüyorum TSK hiç bir zaman dine karşı olmamıştır.

Bizim karşı olduğumuz husus siyasi ve kişisel amaç ve çıkarlar için dinin ve din duygularının alet edilmesi ve araç olarak kullanılmasıdır.. Laikliğin din karşıtı olma ve dinin bireylerin hayatlarından soyutlanması anlamına geldiğinin söylenmesi TSK'yı din karşıtı bir kurum olarak gösterilmesi her şeyden evvel Atatürk'e ve onun ordusuna en büyük haksızlık ve sorumsuzluktur.

Görüldüğü gibi şanlı ordumuz sadece laikliğin değil aynı zamanda -kimse bu fonksiyonunu bilmese de- YÜCE DİNİMİZİN de koruyucusudur!
Öyle olmasa idi benim başımda takke, Çetin Taş bey'in ayağında takunya,Türkan hanımın üzerinde de bir çarşaf olurdu!

Temizlik güzeldir!
Ayrıca Çetin Taş bey size özel olarak şunu söylüyorum:
O bahsettiğiniz kişiler devletin kendilerine verdikleri gücü kendilerininmiş gibi algılayıp, sözde terörle mücadele ediyor gibi görünüp, aslında gücünü kaybetmemek için, terörle devletine ihanet eden kişilerdir!

Öyle olmasa idi Doğu Perinçek'inizin,Yalçın Küçük'ünüzün APO ile fotoğraflarını nereye koyacağız peki?
Var mı milliyetçikte bebek katili Apo ile kolkola samimi pozlar çektirmek?

Düşünüyorum da bu vatana iyi ki BAŞBUĞ TÜRKEŞ gibi bir lider gelmiş de bize ülkücülüğü öğretmiş!
Ruhu şad olsun!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Nis 14, 2009 21:21

SOKRATES yazdı:Temizlik güzeldir!
Ayrıca Çetin Taş bey size özel olarak şunu söylüyorum:
O bahsettiğiniz kişiler devletin kendilerine verdikleri gücü kendilerininmiş gibi algılayıp, sözde terörle mücadele ediyor gibi görünüp, aslında gücünü kaybetmemek için, terörle devletine ihanet eden kişilerdir!

Belge göster belge, öyle boş kafadan sallamak yok. Senin zihniyetini burada herkes anladı. Hala ben Atatürkçüyüm ayaklarına yatma. Atatürkçüler bu davaya inanmıyor, bunun Feto cemaati ve AB/D'nin desteğiyle yürütüldüğünü pekala biliyor. Gelmiş burada bize laf ebeliği yapıyorsun. Burada senin zekana kanacak kimse yok. Bu ne yüzsüzlük, nasıl bir karaktere sahipsin. Ortaya bir söz at, kısa bir süre sonra kaç, daha sonra tekrar gel ve aynı sözleri tekrarla. Nasıl bir kişilik bu!
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen bozkurtlar diyari » Sal Nis 14, 2009 21:31

"Düşünüyorum da bu vatana iyi ki BAŞBUĞ TÜRKEŞ gibi bir lider gelmiş de bize ülkücülüğü öğretmiş!
Ruhu şad olsun!"

Yaniliyorsun arkadasim Türkes yillarca demirele koltuk dignegi olmustur.
Yani demirele tampon görevini yapmistir.
Türkesi bizlerde yillarca savunduk ama yanildik demek zor geliyor ama gercek bu.
Türkes Emperyalizime karsi degildi,ve mal varligi TÜRK düsmani serefsiz
ingilterede cikmistir. Iyice arastirmani isterim.
Ben senin yerinde olsam arti ATATÜRKcü TÜRK MILLEYETCISIYIM derdim.
Gercekler bunlar.

TÜRK MILLIYETCILERI zamaninda coniler tarafindan kullanildi ve kardes kardesi vurdu.
Simdi ise Mhpnin alt tabani akpye kaymis bulunuyor.
Bu akp benim icin ha pkk ha akp degismez.

TÜRK-KAN
Yazmis.....

3. MHPnin bugünkü baskanin da, Imralidaki itin avukatina, siyasi kuklasina "Gel Hasibim" diyerek pek milliyetci oldugunu da gördü bu millet. Dikkatini cekerim, 20-30 sene önce degil, daha dün yasandi bunlar.

Evet arkadasim bunlar dogru kelimeler.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen SOKRATES » Sal Nis 14, 2009 21:36

zafercem, Ne kaçması arkadaşım?
İşimiz gücümüz ictimai bir hayatımız var.

Belge belge diyorsun.
Değerli kardeşim.
Medyada çarşaf çarşaf fotoğraflar yayınlandı ya.
Üstelik konunun muhatapları bunu inkar etmedi!

Atatürkçülük konusuna gelince, aslında derin bir konu...
Ama her zaman savunduğum gibi, Atatürkçülüğün içine din düşmanlığı katılmış haline ben ''Kemalizm'' diyorum.

Ve eğer araştırılırsa çok rahat bir şekilde anlaşılacaktır ki;
Atatürk bu ülkede ne sizin gibi din aleyhtarlığı yapmıştır ne de halkın herhangi bir inancına laf etmiştir!

Ama ben pekala biliyorum bu ülkede vicdan sahibi, müslümanlar ve Atatürkçüler de var!
Bu yüzden içim rahat.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Türk-Kan » Sal Nis 14, 2009 21:37

SOKRATES, gülecegim, gülemiyorum bile...

1. Tartismayi istedigin boyuta cekemezsin. Derdin Dogu Perincek ve/veya Yalcin Kücük ise, yeni fikirlerin varsa ilgili basliga yazarsin! http://www.guncelmeydan.com/forum/yalci ... t8605.html Devletin, yarginin, dünya alemin bildigi o bahsettigin fotograflari fetullahci medya yeni kesfetmis olabilir. Sen de onlari nerene koymak istersen koyabilirsin!

2. Ne mutlu sana ki "ABD milliyetciligi ile gerdege giren" bir Basbug'un varmis! Basbug'un ve yere göge sigdiramadigi Hocaefendisi http://www.guncelmeydan.com/forum/turke ... t2078.html hep hizmet etmislerdir, dogru. Ama hizmet ettikleri, asla Türk milleti olmamistir!

3. MHP'nin bugünkü baskanin da, Imrali'daki itin avukatina, siyasi kuklasina "Gel Hasibim" diyerek pek milliyetci oldugunu da gördü bu millet. Dikkatini cekerim, 20-30 sene önce degil, daha dün yasandi bunlar.

Demek ki birileri hatalarindan ders alabiliyorken, digerleri "hizmet"e devam ediyor!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x