Ergenekon'da 12. dalga! Mehmet HABERAL, Erol MANİSALI tutuklandı!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen özgürtürk » Pzt Nis 13, 2009 14:49

Dehşet içerisindeyim!
Mahkemeye temel teşkil eden sahte haham açıkça işkence altında alınmış ifadelerini reddederken,
"PKK iftiracısının" asit kuyuları masalının yalan olduğu adli tıp eliyle ispatlanırken,
İki yıldır iddianamede anılan olaylara ilişkin herhangi bir somut delile rastlanmazken,
Anayasa açık bir şekilde "gayrı meşru yollardan elde edilmiş deliller, delil niteliği taşımaz" hükmü getirmişken
Koskoca ülkemin, kaçması söz konusu dahi olamayacak , anlı şanlı profesörleri, TSK mensupları, haber müdürleri, yazarları nasıl olur da bu muameleye maruz kalır?
Üstelik hakkında kesinleşmiş pnlarca hüküm bulunan "fenerciler" elini kolunu sallaya sallaya dolaşıp haberlerine yasak getirilirken....
PES doğrusu!
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Nis 13, 2009 15:07

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk gözaltina alindi!!!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzt Nis 13, 2009 15:09

Orgeneral SAYGUN İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelmiş.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen kush » Pzt Nis 13, 2009 15:36

nicin bu insanlar ( hükümet diyelim ) gercek yüzlerini ve niyetlerini aciklamiyorlar? gücleri yetiyorsa hadi hodri meydan diyelim. Eger demoklrasi se AL SANA SECIM. Desinler ki biz batinin kucaginda hop oturup hop kalkiyoruz. onlar ne derse onu eksiksiz yapiyoruz. bunun icin hicbir vatan menfatini gözetmeksisin uyguluyoruz.bizim tek istegimiz kendilerimizin ve yandaslarimizin refahi. bunun karsiliginda sizi de hayali projelerle uyutmaktayiz. suni gündemler yaratmaktayiz. Deyin bunlari bu halka. eger cogunluk evet derse de alin o cogunlugu ve kimin kucaginda oturmak isterseniz defolup gidin. gidin de bu insanlar insan onuru ile yasayabilsinler. hepsi bu kardesim. tek amac huzur icinde yasamak. o kadar. bunda anlasilmayacak ne var yahu ? cok mu bu sizce. Ey vatan evlatları yeter, uyanın artık, uyanın ! nereye kadar bu hükümeti tasiyacagiz ve nicin. ya bunlar adami zorla terorist yapacaklar ya. umarim allah bize kansiz belasiz bir uyanis nasip eder. AMIN
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen SOKRATES » Pzt Nis 13, 2009 16:50

Valla ben ilk iş olarak Türkan'ın daha önce bu sitede açtığım ama sildiği topiği hatırlatmak isterim!
Arkadaşlar şunu hep gözardı ediyor ve unutuyorsunuz:

İster Abd İster Ab olsun arkasında kim olursa olsun, Bu ülkede TSK ile işbirliği yapmadan ve bazı güçlerin onayını almadan ne şeriat gelir ne de darbe olur!

Paşalar içeri alındı, bunca aydın vs tutuklandı ya!

Cumhuriyeti koruma ve kollama konusunda and içmiş TSK'daki subaylar generaller bu olaylardan hiç rahatsız olmuyor mu?

Yani şunu demek istiyorum!
TSK ve bazı derin güçler olayı sizin algıladığınız gibi algılamıyor!

Yani onlara göre cumhuriyet tehlikede değil! Laiklik tehlikede değil!
Arkadaşlar kabul edelim ki; BU ÖRGÜT devlet çapında artık misyonunu tamamlamıştır ve tasfiye edilmektedir!
Bunu yapan AKP gibi gözükse de aslında akp değildir! (AKP'Lİ değilim!)

Dediğim gibi bazı derin güçler ve TSK ayağına bağ olan bu örgütten kurtulmaya çalışıyor.
Çünkü bu örgüt, Türkiye'ye ne politika yaptırıyor ne de strateji!

Şunu iddia ediyorum ki; bugün gözaltına alınan isimler cidden vatanperver olsa idi bu halka 28 şubatta zulmetmezdi!
Sen üniversiteye giden zavallı tesettürlü bayanlara kan kusturdun!
Küçücük gençlere doktor olma,mühendis olma!
Parya ol dedin!
Şimdi mazlum rolü oynuyorsun!

Soruyorum size,orduyu gözbebeğimizi bu işlere karıştırmadan bütün güç sizde iken neden tatlılıkla uzlaşmayla bu sorunları çözmediniz?

Soruyorum neden?
Bugün çıkmış,vatanperver rolü kesiyorsunuz!
Ben 28 yaşına geldim ve ergenekon diye tabir edilen bu örgütten ve kahrolası rektörlerinden çok çektim!

Güç sizde iken hak hukuk insan hakları tanıdınız mı?
Yemin ediyorum AKP'nin azılı düşmanıyım ama kendilerine kemalist diyen şucu diyen kimseleri gördükçe akp'ye oyu basasım geliyor!

Ben bu sitede ve bu siteden önceki birbaşka sitede bu konuları yıllar önce yazdım.
Ve bugün olacakları söyledim ama maalesef güç kimdeyse diktatörlük onda!

Dün bu örgüt idi! Bugün Akp!
Kuru vatan naraaları atmakla olmuyor bu işler!

HALKIN GÖNLÜNE İNDİNİZ Mİ?
HALKI SEVDİNİZ Mİ?
HALK OLMADAN NASIL VATANPERVER OLUNUR? NASIL MİLLİYETÇİ OLUNUR?

ARTIK BU ÜLKEDE DİNDAR-LAİK SAVAŞI BİTSİN İSTİYORUM!
HEPİMİZ BU GEMİDEYİZ VE BATARSAK HEPİMİZ ÖLÜRÜZ!
Merak etmeyin!

14 YAŞINDA KIZA 30 KİŞİNİN TECAVÜZ ETTİĞİ VE GİZLİ ENSEST İLİŞKİLERİN YAŞANDIĞI BU TOPLUMA8SÖZDE MUHAFAZAKAR) ASLA ŞERİAT GELMEZ.

Cuma namazına gençlerin çoğu gitmiyor zaten! Ne şeriatı?
Hele şu darbeci ve onların piyonları yargılansın cezasını alsın da bakarız şeriat tehlikesine!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen bezgin » Pzt Nis 13, 2009 17:03

http://www.ulusalkanal.com.tr/canliyayi ... yayin.html

Erol Manisali ile sohbet yayinda.

İstanbul- Batı, Atatürk’ü Yargılıyor...

- Yargılanan Türkiye Cumhuriyeti, devrimlerimiz…

- Yargılanan bağımsızlığımız, özgürlüğümüz…

- Lozan yargılanıyor, emperyalizme karşı kazandığımız savaş yargılanıyor…

- Halkımız, ulusumuz yargılanıyor sömürgeciler tarafından…

- Kimliğimiz, değerlerimiz ve varlığımız yargılanıyor…

- Kurtuluşumuz ve onun önderi Mustafa Kemal Atatürk yargılanıyor sömürgeciler ve onların maşaları tarafından…

En büyük suçlu Atatürk; çürümüş, emperyalizmin arka bahçesi ve oyuncağı olmuş, fiilen işgal edilmiş Osmanlı’dan, bağımsız bir ulus ve Cumhuriyet yaratmış, Avrupalı müstevlilere karşı.

Ezilen ve sömürülen dünyada bağımsızlığın simgesi olmuş bir Türkiye; hem de dünyanın en sorunlu bölgesinde. Hindistan’ın İngiltere’ye başkaldırmasında, Afrika ülkelerinin Avrupa’ya karşı savaşında; dün Castro’nun, bugün Chavez’in Amerika’ya meydan okuyan duruşunda örnek olmuş Mustafa Kemal Atatürk.

Sömürgeciler onu hiç sevmediler ve sevmiyorlar. Bundan dolayı Atatürk’ü yargılıyorlar, yermek istiyorlar. Yeniden o kaosa, Sevr’i kabul ettirdikleri Osmanlı’ya dönmek istiyorlar.

- Çağdaş değerler, çağdaş hukuk düzeni ve toplumsal haklar yerine siyasal İslamın egemen olduğu bir cemaat düzensizliği istiyorlar bu coğrafyada.

- Cemaatin başına bir kukla yerleştirip, onu yönetmek niyetindeler…

Obama’nın hafızası...

- Obama Afrikalı dedelerini hatırlıyor mu?

- Amerika’nın pamuk tarlalarına taşınamayan Afrikalıların bugün sömürgeciler tarafından ne hale getirildiklerini, “Sudan’a yeni askeri operasyonlar planlarken” hiç mi hatırlamıyor?

- Amerika’nın Irak, Lübnan ve Afganistan’ı kan gölüne çevirdiğini göremiyor mu?

Görememiş ki Türkiye’ye ve Irak’a gelişinde, “izlenen politikanın devamını” istiyor.

Afganistan’da kendisi için “savaşacak Türk askeri” istiyor. Amerika yenilmiş, “gel benim yerime sen savaş” diyor, kendi emperyalizmine alet ediyor…

Amerika için Kore’ye, Somali’ye, Yugoslavya’ya, Afganistan’a, Lübnan’a asker gönderdik. Dün Kurtuluş Savaşı’nda Batı’nın bize yaptıklarını bugün sömürgeciler tekrarlarken, neden onlara yardım ediyoruz? Bindiğimiz dalı neden kesiyoruz?

Dün İngilizin Çanakkale’ye getirdiği Afrikalı ve Asyalıların durumuna düşmedik mi? Türk halkı bizim, “Amerikalıların Gurka’ları olmamızı istemiyor”. İngilizlerin getirdiği Gurka’ları 1915’te Çanakkale’de gördük, 1974’te Kıbrıs’ta gördük. Şimdi bizi “Gurkalaştırmak” istiyorlar.

Obama’nın Anıtkabir’i ziyareti ve yazdığı sözcükler yalnızca, Batı’nın Cumhuriyet’i ve Atatürk’ü yargılamakta oluşunu gizlemekten başka hiçbir anlam taşımaz. Bugün yaşamakta olduğumuz inanılmaz olayların arkasında kimlerin olduğu artık apaçık biliniyor. Televizyonları açın, gazetelere bakın, görürsünüz…

- Afganistan’da, Lübnan’da, Irak’ta, Gürcistan’da yeni Gurka’lara ihtiyaçları var. Soros söylemedi mi?Emperyalistlere göre “Türkiye’nin en iyi ihraç ürünü bizim insanımız, askerimizmiş”!..

- Soros bir simge, Batı penceresinden Türkiye’nin görünümü; Türkiye’nin ayakta kalması ve onlar tarafından yıkılmaması için insanını, askerini emperyalizmin çıkarları için kullandırması gerekiyormuş. En iyi Türk yöneticimiz onların Cola şirketinin başına getirilecek; en iyi doktorlarımız onların sağlık kurumlarında görev alacak; en iyi askerlerimiz onların Asya’daki, Afrika’daki ve Ortadoğu’daki çıkarlarını koruyacak.

- Batı Türkiye’yi ancak bu koşulla kabullenir, bu koşulla yanında tutar, diyorlar.

Obama geldi, bir öpücük kondurdu. Bush gibi “sırtımıza vurmadı”.

Ermenistan’da, Kürdistan’da, Afganistan’da sizden hizmet bekliyoruz dedi. Mustafa Kemal bütün bu taleplere hayır dediği için sevilmedi, sevilmiyor.

Emperyalizm Mustafa Kemal’i, Cumhuriyet’i, bağımsızlığımızı, kurtuluşumuzu yargılıyor. Türkiye’de toplumsal hakların geliştirildiği gerçek ve katılımcı bir demokrasi istenmiyor. Sevr’i ve Osmanlı’yı işbirlikçileriyle birlikte, geri getirmek istiyorlar.

Reagan, baba Bush, Clinton, oğul Bush ve Obama Türkiye’ye bu gözle bakıyorlar. Amerika’daki ve Türkiye’deki danışmanları iyi hizmet vermişler.

Ama, güneş balçıkla sıvanmaz ki; siyah Obama bile karartamaz, ortada apaçık duran gerçekleri...
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen AlpereN » Pzt Nis 13, 2009 17:11

SOKRATES yazdı:Valla ben ilk iş olarak Türkan'ın daha önce bu sitede açtığım ama sildiği topiği hatırlatmak isterim!
Arkadaşlar şunu hep gözardı ediyor ve unutuyorsunuz:

İster Abd İster Ab olsun arkasında kim olursa olsun, Bu ülkede TSK ile işbirliği yapmadan ve bazı güçlerin onayını almadan ne şeriat gelir ne de darbe olur!

Paşalar içeri alındı, bunca aydın vs tutuklandı ya!

Cumhuriyeti koruma ve kollama konusunda and içmiş TSK'daki subaylar generaller bu olaylardan hiç rahatsız olmuyor mu?

Yani şunu demek istiyorum!
TSK ve bazı derin güçler olayı sizin algıladığınız gibi algılamıyor!

Yani onlara göre cumhuriyet tehlikede değil! Laiklik tehlikede değil!
Arkadaşlar kabul edelim ki; BU ÖRGÜT devlet çapında artık misyonunu tamamlamıştır ve tasfiye edilmektedir!
Bunu yapan AKP gibi gözükse de aslında akp değildir! (AKP'Lİ değilim!)

Dediğim gibi bazı derin güçler ve TSK ayağına bağ olan bu örgütten kurtulmaya çalışıyor.
Çünkü bu örgüt, Türkiye'ye ne politika yaptırıyor ne de strateji!

Şunu iddia ediyorum ki; bugün gözaltına alınan isimler cidden vatanperver olsa idi bu halka 28 şubatta zulmetmezdi!
Sen üniversiteye giden zavallı tesettürlü bayanlara kan kusturdun!
Küçücük gençlere doktor olma,mühendis olma!
Parya ol dedin!
Şimdi mazlum rolü oynuyorsun!

Soruyorum size,orduyu gözbebeğimizi bu işlere karıştırmadan bütün güç sizde iken neden tatlılıkla uzlaşmayla bu sorunları çözmediniz?

Soruyorum neden?
Bugün çıkmış,vatanperver rolü kesiyorsunuz!
Ben 28 yaşına geldim ve ergenekon diye tabir edilen bu örgütten ve kahrolası rektörlerinden çok çektim!

Güç sizde iken hak hukuk insan hakları tanıdınız mı?
Yemin ediyorum AKP'nin azılı düşmanıyım ama kendilerine kemalist diyen şucu diyen kimseleri gördükçe akp'ye oyu basasım geliyor!

Ben bu sitede ve bu siteden önceki birbaşka sitede bu konuları yıllar önce yazdım.
Ve bugün olacakları söyledim ama maalesef güç kimdeyse diktatörlük onda!

Dün bu örgüt idi! Bugün Akp!
Kuru vatan naraaları atmakla olmuyor bu işler!

HALKIN GÖNLÜNE İNDİNİZ Mİ?
HALKI SEVDİNİZ Mİ?
HALK OLMADAN NASIL VATANPERVER OLUNUR? NASIL MİLLİYETÇİ OLUNUR?

ARTIK BU ÜLKEDE DİNDAR-LAİK SAVAŞI BİTSİN İSTİYORUM!
HEPİMİZ BU GEMİDEYİZ VE BATARSAK HEPİMİZ ÖLÜRÜZ!
Merak etmeyin!

14 YAŞINDA KIZA 30 KİŞİNİN TECAVÜZ ETTİĞİ VE GİZLİ ENSEST İLİŞKİLERİN YAŞANDIĞI BU TOPLUMA8SÖZDE MUHAFAZAKAR) ASLA ŞERİAT GELMEZ.

Hele şu darbeci ve onların piyonları yargılansın cezasını alsın da bakarız şeriat tehlikesine!

Pek bir şeriatsever gördüm seni,

tasviye ediliyo dediğin örgüt Kontrgerilla artığının takendisidir.Amerikanın bunlar üzerinde hakimiyeti kaybetmesi ve Devrimci Ordu Generallerinin ve birçok Rektör,Aydının Türkiyenin yönünü Batıdan Doğuya çevirmesine karşılık, Türkiyede kendi kontrolünü kaybettirecek herkezi imha ediyor.

12 Eylül,12 Mart gibi gerici,faşist darbeleri destekleyen ABD ile işbirliği yapanların 28 Şubatta sıranında kendilerine geleceğini hiç düşünmemiş belli ki.Bu durumdanda anlaşılıyo ki AKP ve benzer zihniyetlerde tarihten ders almıyolar.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Nis 13, 2009 17:20

Pamukoğlu'ndan 12. Dalga Yorumu

"Yürütülen dava adalet anlayışı değil, toplumun refleksini kırmaktır"

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, milletin önce rahatsızlık ve tedirginlik, sonra yılgınlık ve bezginlik sonunda da teslimiyet çizgisine getirecek ne lazımsa yapıldığını belirterek, “Yürütülen dava artık masumane bir adalet anlayışı değil, toplumun refleksini kırmaktır” dedi.

Pamukoğlu yazılı açıklamasında demokrasinin vesayet altında olduğunu belirtti. “’Ergenekon Davası’ adı altında yürütülen hukuki faaliyetlerdeki son arama ve gözaltılar ile siyasetin hukukla iç içe girdiği ve adalet mekanizmasının tetiğinin politikacılar tarafından çekildiği ayan beyan ortaya çıkmıştır” diyen Osman Pamukoğlu, yürütülen davanın artık masumane bir adalet anlayışı değil, toplumun refleksini kırmaya yönelik olduğunu kaydetti.

Osman Pamukoğlu, “Türkiye’de politik liderlik çökmüştür. Ulusal ve yaşamsal alanlardaki gücümüz düzeltilmesi zor ölçülerde bozulmuştur. Her şeyimiz küçük şeylere boyun eğilerek kaybedilmeye başlanmıştır. Sorumlular, hiçbir önleyici tedbiri düşünmeyen zayıf ve beceriksiz koltuk politikacılarıdır” dedi. Milleti önce rahatsızlık ve tedirginlik, sonra yılgınlık ve bezginlik sonunda da teslimiyet çizgisine getirecek ne lazımsa elden gelenin yapıldığını savunan Pamukoğlu şöyle devam etti:

“İçerde ve dışarıda kim varsa şunu bilsin ki: Türkiye Cumhuriyeti Devleti laik, demokrat, çağdaş ve en ileri adalet anlayışı ile Ulu önderin gösterdiği medeniyet ufkuna, önüne çıkmaya yeltenen tüm gafil, bağnaz ve küçük ruhluları çiğneyerek yürüyecektir. Var olmak demek, yollarda olmak demektir. Türk Milleti, 11 Kasım 1938’den beri itibarlı, güçlü, bağımsız bir Türkiye için yoldadır.”

Kaynak
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen SOKRATES » Pzt Nis 13, 2009 17:21

----------Pek bir şeriatsever gördüm seni,--------- demiş Alperen

Eğer yazdıklarımdan bu sonucu çıkardıysan valla ne diyeyim?
Harcanıyorsun buralarda.
:roll:
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen lozan 2005 » Pzt Nis 13, 2009 17:47

Sayin sokrates burada harcanan sensin.
Her seyden önce cok zekisin.
Yikilsin Agalik
Yasasin Cumhuriyet
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye
Üye

İletiler: 716

İletigönderen bezgin » Pzt Nis 13, 2009 17:55

Evet cok zekimis bu Sokrates, operasyonun Azerbaycan ve Kibris davalarini satanlari, Türkiyeyi sömürgecilerin ellerine teslim edenleri gölgelemek icin yapildigini sip diye anlamis.

Onun gündemi Tayyipin veya uluslararasi sermayenin degil, Türkiyenin gercek gündemiymis.

Ergenekon operasyonuyla ulasilmak istenen hedefleri hemen cözmüs bu arkadas.

Olayi sanki, güya laik-anti-laik cekismesiymis gibi göstererek uluslararasi savas endüstrisinin ekmegine yag sürmemis cok ileri görüslü bir arkadasmis kendisi.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen AlpereN » Pzt Nis 13, 2009 18:06

burda yazdıklarından anlaşılıyor.Gençlerin cuma namazına gitmemesi sana pek dokunmuş.Sanki gençler cumaya gitse şeriat gelse gibi bir izlenim aldım.
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen yigitler » Pzt Nis 13, 2009 18:58

Yeter artik! Bu rezil AKP hukumeti hep Cumhuriyetcileri, Ataturkcu, laik, vatansever insanlari tutukluyorlar, ama PKK gibi bir gercek teror orgutune bir b.k yapamiyorlar! Ama az kaldi yobaz oglu yobazlar, bir gun o kazdiginiz kuylara kendiniz duseceksiniz! Yuce Divan sizi bekliyor!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen kaye » Pzt Nis 13, 2009 19:33

Bu arada ermenistan sınırı ne oldu?
Azeri kardeşlerimizin haykırışlarını duyabiliyor musunuz?
Sınır açılırsa, Türk dünyası bize ne gözle bakacak, bunlar aklına gelen var mı?
Haberlerde bir numarayı ne oluşturuyo?
Yukarıda yazdıklarım güme mi gitti!!
Gittiyse nedendir!!!
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Nis 13, 2009 19:34

sokrates sen yanlis adresdesin.
yakisirmi delikanli adama sag gösterip sol vurmaya.
senin gibi neyi savunanlari bizler iyi biliriz.
savunmuyorum dedigin hain partiyi pek ala savunup
sark kurnazligiyla savunmuyorum diyorsun.Iki yüzlü insanlarin
yasamda fazla uzun yasama sansi yoktur.
Senin gibi akpde demokrasi diye diye seriat devrimi yapmak üzere.
amerika güdümlü fetocu bir partinin (akp)oda senin gibi uzun ömürlü olmayacaktir.
Sen vatani satacaksin ben TÜRK degilim diyeceksin Sehite kelle serefsizze sayin diyeceksin.
obamanin katil bushun kicini yalayacaksin 1milyon Müslüman katledilirken seslenmiyeceksin,
bob es baskani olacaksin sonrada bu serefsizlere kani bozuk kisilere biatmi edecegiz.
Arkadasim bizler ATATÜRK TÜRK MILLIYETCISIYIZ.
Neydü belirsiz kisiler beni yönetmeye kalkmalari asil benim kanima dokunan bu.
Anladinmi simdi sen neden yanlis adresde oldugunu.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x