SOKRATES yazdı:Valla ben ilk iş olarak Türkan'ın daha önce bu sitede açtığım ama sildiği topiği hatırlatmak isterim!
Arkadaşlar şunu hep gözardı ediyor ve unutuyorsunuz:
İster Abd İster Ab olsun arkasında kim olursa olsun, Bu ülkede TSK ile işbirliği yapmadan ve bazı güçlerin onayını almadan ne şeriat gelir ne de darbe olur!
Paşalar içeri alındı, bunca aydın vs tutuklandı ya!
Cumhuriyeti koruma ve kollama konusunda and içmiş TSK'daki subaylar generaller bu olaylardan hiç rahatsız olmuyor mu?
Yani şunu demek istiyorum!
TSK ve bazı derin güçler olayı sizin algıladığınız gibi algılamıyor!
Yani onlara göre cumhuriyet tehlikede değil! Laiklik tehlikede değil!
Arkadaşlar kabul edelim ki; BU ÖRGÜT devlet çapında artık misyonunu tamamlamıştır ve tasfiye edilmektedir!
Bunu yapan AKP gibi gözükse de aslında akp değildir! (AKP'Lİ değilim!)
Dediğim gibi bazı derin güçler ve TSK ayağına bağ olan bu örgütten kurtulmaya çalışıyor.
Çünkü bu örgüt, Türkiye'ye ne politika yaptırıyor ne de strateji!
Şunu iddia ediyorum ki; bugün gözaltına alınan isimler cidden vatanperver olsa idi bu halka 28 şubatta zulmetmezdi!
Sen üniversiteye giden zavallı tesettürlü bayanlara kan kusturdun!
Küçücük gençlere doktor olma,mühendis olma!
Parya ol dedin!
Şimdi mazlum rolü oynuyorsun!
Soruyorum size,orduyu gözbebeğimizi bu işlere karıştırmadan bütün güç sizde iken neden tatlılıkla uzlaşmayla bu sorunları çözmediniz?
Soruyorum neden?
Bugün çıkmış,vatanperver rolü kesiyorsunuz!
Ben 28 yaşına geldim ve ergenekon diye tabir edilen bu örgütten ve kahrolası rektörlerinden çok çektim!
Güç sizde iken hak hukuk insan hakları tanıdınız mı?
Yemin ediyorum AKP'nin azılı düşmanıyım ama kendilerine kemalist diyen şucu diyen kimseleri gördükçe akp'ye oyu basasım geliyor!
Ben bu sitede ve bu siteden önceki birbaşka sitede bu konuları yıllar önce yazdım.
Ve bugün olacakları söyledim ama maalesef güç kimdeyse diktatörlük onda!
Dün bu örgüt idi! Bugün Akp!
Kuru vatan naraaları atmakla olmuyor bu işler!
HALKIN GÖNLÜNE İNDİNİZ Mİ?
HALKI SEVDİNİZ Mİ?
HALK OLMADAN NASIL VATANPERVER OLUNUR? NASIL MİLLİYETÇİ OLUNUR?
ARTIK BU ÜLKEDE DİNDAR-LAİK SAVAŞI BİTSİN İSTİYORUM!
HEPİMİZ BU GEMİDEYİZ VE BATARSAK HEPİMİZ ÖLÜRÜZ!
Merak etmeyin!
14 YAŞINDA KIZA 30 KİŞİNİN TECAVÜZ ETTİĞİ VE GİZLİ ENSEST İLİŞKİLERİN YAŞANDIĞI BU TOPLUMA8SÖZDE MUHAFAZAKAR) ASLA ŞERİAT GELMEZ.
Cuma namazına gençlerin çoğu gitmiyor zaten! Ne şeriatı?
Hele şu darbeci ve onların piyonları yargılansın cezasını alsın da bakarız şeriat tehlikesine!
14 YAŞINDA KIZA 30 KİŞİNİN TECAVÜZ ETTİĞİ VE GİZLİ ENSEST İLİŞKİLERİN YAŞANDIĞI BU TOPLUMA8SÖZDE MUHAFAZAKAR) ASLA ŞERİAT GELMEZ.
Cuma namazına gençlerin çoğu gitmiyor zaten! Ne şeriatı?
Hele şu darbeci ve onların piyonları yargılansın cezasını alsın da bakarız şeriat tehlikesine!
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk