Ergenekon'da 12. dalga! Mehmet HABERAL, Erol MANİSALI tutuklandı!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Oğuz Kağan » Sal Nis 14, 2009 21:51

SOKRATES, biz din düşmanı değil dini kullanıp ülkesini satanların düşmanıyız. Elinde bir kanıt olmadan atıp tutuyorsun. Merak etme biz herşeyin farkındayız. Ve ülkeyi hainlere bırakmayacağız. Kemalizme laf ediyorsun ama şu an rahat bir nefes alıyorsan bu Kemalizm sayesindedir. Kemalizme düşman biri benim gözümde haindir. Bir de her sıkıştığınızda dini kullanmayı bırakın. Artık bunlar bayatladı, yeni şeyler bulun.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen AlpereN » Sal Nis 14, 2009 21:51

Atatürk bu ülkede ne sizin gibi din aleyhtarlığı yapmıştır ne de halkın herhangi bir inancına laf etmiştir!

bu ne demek Sokrates?

burdaki üyelerde böyle birşey mi gördün.Eğer gördüysen bahset bakalımda konuşalım.

Kemalizmide sana öğretmek burda üstadlarıma ve bana düşecek sanırım.

Kemalizm en basit anlamıyla İlericilik ve Bağımsızlıkcılıktır.
Akılcılıktır,Bilimselciliktir.
Yurtte Sulh,Cihanda Sulhdur.

her sıkıştığınızda din düşmanı damgasını vuruyosunuz.Çünkü sadece bu şekilde ayakta kalabilirsiniz.Hocaefendiler ancak bu şekilde çıkarlarını koruyabilir,motorcular ancak bu şekilde motor alabilirler,partiler ancak bu şekilde gemicik alabilir.Bir türkü tutturmuş gidiyosunuz, bu türkünün modasıda birgün geçecek elbet...
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Çetin Taş » Sal Nis 14, 2009 22:15

Öyle olmasa idi benim başımda takke, Çetin Taş bey'in ayağında takunya,Türkan hanımın üzerinde de bir çarşaf olurdu!

Temizlik güzeldir!
Ayrıca Çetin Taş bey size özel olarak şunu söylüyorum:
O bahsettiğiniz kişiler devletin kendilerine verdikleri gücü kendilerininmiş gibi algılayıp, sözde terörle mücadele ediyor gibi görünüp, aslında gücünü kaybetmemek için, terörle devletine ihanet eden kişilerdir!

Öyle olmasa idi Doğu Perinçek'inizin,Yalçın Küçük'ünüzün APO ile fotoğraflarını nereye koyacağız peki?
Var mı milliyetçikte bebek katili Apo ile kolkola samimi pozlar çektirmek?

Düşünüyorum da bu vatana iyi ki BAŞBUĞ TÜRKEŞ gibi bir lider gelmiş de bize ülkücülüğü öğretmiş!
Ruhu şad olsun!

Ben şimdi senin kimliğinden iyice şüphe ettim.
Yahu bu ne hız?Şimdi soluğu BAŞBUĞ TÜRKEŞ'te almışsın!?

Sen hangi gizli serviste çalışıyorsun ya da hangi gazetenin haber alma servisindesin?Veya gongonokon davasında bir görevin mi var hakimlik,savcılık gibi?İçeride bulunan insanlar suçlu bulundu mu ki sen bu insanlar ile ilgili yine bildiğimiz medya kuruluşları gibi suçlamalarda bulunmuşsun?

Ayrıca başta söylediğim gibi gerçekten de yaptığın demagoji ve tartışma şekline bakılırsa açıkça provokasyon yapıyorsun.Konuyu DOĞU PERİNÇEK'İMİZE!!!!YALÇIN KÜÇÜK'ÜMÜZE!!!!! getirmişsin?!Bunlar tabi sitemiz sakinlerinin gözlerinden kaçmıyordur eminim.Açıkça amacın tartışılan konuyu piç edip provokasyon yapmak.
Bunun haricinde sana diyecek söz yok be SOKRATES takma isimli kişi.İnsan bir de utanır yahu,sen kim,SOKRATES'in ismini kullanmak kim?
Salak numaralarına yatma,ne olduğun belli.Bence artık buralara takılma çünkü buraya yazdıklarından sonra sana kimsenin saygısının kalmadığını düşünüyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen antalyalim » Sal Nis 14, 2009 22:42

Ya sokrates arkadas ben senin ne oldugunu anlayamadim. Vatansever`im diyosun da Perincek`e nasil vatanhaini dersin anlamis degilim. Allahtan Türk-Kan sana Linkì gönderdi de, ordan okuyup ölcüp bicersin artik.
Rektörler ve Pasalar sana bugüne kadar ne yapti arkadasim?
O senin begenmedigin Pasalardan bazilari bunca yil Doguda sinirlari beklediler ki; biz yatagimizda rahat uyuyalim, APO itini Türkiye ye getirdiler ve bazilarida basinda beklediler ki; geberip yada kacip basimiza bela olmasin diye .
O senin begenmedigin Rektörlerden bazilari Üniversitelerdeki Irticai faaliyetlere engel oldular ve RTE nin isteklerini hep geri cevirdiler ki bu kadar palazlanmasin(bkz:simdi ki gibi olmasin diye).

Oldu olacak Ahmet Necdet Sezere de biseyler söylede tam olsun arkadasim. Nasil olsa herkese biseyler söylemissin.
Sen nasil olurda bu kadar insani Apoyla ayni kefeye koyabilirsin ve Vatanhaini sifatini yakistirirsin.
Tamam senin istedigin olsun; bütün Rektörler Pasalar, bu Ülkenin kahramanlari iceri girsin sen de asil Vatanhaini AKP ye oy ver. Oldu mu?
Ne olacak sonra?
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen maydonos » Sal Nis 14, 2009 23:20

Bence "Sokrates'i" kendi haline birakalim.Son secimlerden sonra kafasi karismis.Zavalli iyice ne diyecegini sasirmis abuk subuk yaziyor.Yada ilgiye gereksinim duyuyor olmali.Yanit vermezsek daha fazla sacmalamaz.Herkese kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ozer86 » Çrş Nis 15, 2009 5:11

Çetin Taş yazdı:(...)
TSK'nin şu olan biten ile ilgili öyle senin sandığın gibi ayağına bağ olan sözde örgütten kurtulmaya çalıştığı falan yok.Aksine TSK etken değil edilgen konumda.Kendi orgeneraline,kendi subayına sahip çıkamayan bir konumda TSK.O kadar ki,tüm bu olan bitenin TSK'yi Türk Milleti'nin gözünde küçük düşürmek için yapılan,milletin verdiği saygınlığı kaybetmesi amaçlanan bir operasyon olduğunu bile anlayamıyor ve anlıyorsa bile bir şey yapamıyor.
TSK'nin acizligine inanmiyorum. Ilker Basbug bu sabah darbe emri verirse, kim durdurabilir ki? Türkiye'de daha güçlü bir yapi yok. TSK'nin yönetim kadrosu bilerek susuyor.

Hatta ve hatta Ergenekon davasi olmasaydi, belki TSK bir sekilde Amerikan yörüngesinden çikmak isteyenlere haddini bildirirdi. Geçmisteki askeri darbelerin niye yapildigini hepimiz biliyoruz.

Birileri Türkiye'nin ana stratejisini Bati ile yakinlik olarak belirlemis. Siyasi partiler bu yoldan saparsa, TSK müdahale ediyor. Yazarlari, düsünürleri ve bilimadamlarini hizaya getirmek ise iktidara düsüyor.
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletiler: 85

İletigönderen bezgin » Çrş Nis 15, 2009 9:11

Sokrates laik - antilaik catismasi pozu veriyorsun. Asil sorunun bu olmadigini ikimiz de biliyoruz. O yüzden bosuna ugrasma, bu ayaklar koktu artik.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen SOKRATES » Çrş Nis 15, 2009 12:27

Yorumlarınızı okudum.
Arkadaşlar öncelikle sataşmalara cevap vermeyeceğimi belirteyim.
Yok fetocu yok motorcu yok kaykaycı:) vs gibi yakıştırmalar ve çirkin sözler daima sahibine aittir.

Varsa fikriniz söylersiniz.
Bu topikte yazdıklarımın özetini oluşturan konu aslında şu:-her ne kadar çarpıtanlar olsa da-
1- Suçlu varsa kim olursa olsun cezasını çeksin!
2- Asker bile olsa bu ülkede kanunlara saygılı davranmalı ve gerçekten AKP hain bir hükümet bile olsa millet iradesine saygı göstermelidir!
3- Zaman zaman devlet kendi gücünden bir güç olmak üzere bazı kişilere güç verir! Kişi bunu şahsi ve ideolojik amaçları için kullanmışsa,1000 pkk'lı öldürse bile bu suçtur! Yani bazı iyi hareketleri kusurunu örtmez!
4- Artık ideoloji peşinde koşmayalım arkadaşlar. Vatanperver olalım,milliyetçi olalım, çalışalım.

70'Lİ yılların gençliği sağ sol diye bölünüp birbirlerini yediler,kanını içtiler.
Ne oldu?
Çocukları olarak bizler AÇ KALDIK! -Kastettiğim açlık içine her türlü açlığı alıyor-

Yani boşuna birbirimizi üzüp,kırmayalım bu ortamda.
Hepimiz bu vatanın evladıyız!
Ayrılmaya, savrulmaya gerek yok ki...
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Nis 15, 2009 12:43

Ah SOKRAT ah, yedin bitirdin beni :twisted:

SOKRATES yazdı:1- Suçlu varsa kim olursa olsun cezasını çeksin!

Aksini söyleyen bir kisi göster bana bu sitede!
SOKRATES yazdı:2- Asker bile olsa bu ülkede kanunlara saygılı davranmalı ve gerçekten AKP hain bir hükümet bile olsa millet iradesine saygı göstermelidir!

"Millet iradesi" hersey degildir, olamaz! Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir (AKP sayesinde cignense bile)! Hainler, hirsizlar hukuk devletinde cezasini cekerler, isterse %90 oy ile gelmis olsunlar!
SOKRATES yazdı:3- Zaman zaman devlet kendi gücünden bir güç olmak üzere bazı kişilere güç verir! Kişi bunu şahsi ve ideolojik amaçları için kullanmışsa,1000 pkk'lı öldürse bile bu suçtur! Yani bazı iyi hareketleri kusurunu örtmez!

Tekrar: Aksini söyleyen bir kisi göster bana bu sitede! Yoksa, Ergenekon davasi karara baglandi da ben mi kacirdim?!
SOKRATES yazdı:4- Artık ideoloji peşinde koşmayalım arkadaşlar. Vatanperver olalım,milliyetçi olalım, çalışalım.

Bunu bize demeyeceksin SOKRAT. Bu site sakinlerinin yüreginde vatan sevgisinden baska bir sey barinmiyor.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen bezgin » Çrş Nis 15, 2009 13:04

SOKRATES yazdı:Arkadaşlar öncelikle sataşmalara cevap vermeyeceğimi belirteyim.

Sen git, Samil Tayyare gelsin.

SOKRATES yazdı:Çocukları olarak bizler AÇ KALDIK! -Kastettiğim açlık içine her türlü açlığı alıyor-

Evet, ama insanin gözü ac olunca vatanini da satar, namusunu da.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen İlteriş » Çrş Nis 15, 2009 13:04

SOKRATES yazdı:1- Suçlu varsa kim olursa olsun cezasını çeksin!

O halde, senin hepimizden once cikip, haklarinda sayisiz yolsuzluk dosyalari bulunan AKP miletvekillerini de koruyan dokunulmazliklarin kaldirilmasi yonunde soylemler dile getirmen gerekirdi. Samimiyetsizsin.

SOKRATES yazdı:2- Asker bile olsa bu ülkede kanunlara saygılı davranmalı ve gerçekten AKP hain bir hükümet bile olsa millet iradesine saygı göstermelidir!

AKP'nin hain bir parti olmasi Millet iradesinin bir sonucu olamaz, ya milli iradenin verdigi yetkiyi kotuye kullanmaktir, ya da ona oy verenler Millet degil kuru bir kalabaliktir! Millet olmak bir Milli bilinc gerektirir, Milli bilinci olmayanlara sadece topluluk denilebilir. Millet, bu devlet gibi tarihte de onlarca Turk devleti kurmus olan, buyuk bir kultur ve medeniyeti tasiyan, milli bilinci olan, kurtulus savasini yapan ve her devirde bagimsizlik kaygisi olanlardir. Digerleri millet tanimlamasini haketmezler, zaten sorsan da kabul etmezler, onlar ya ummettirler, ya da etnik aidiyetlerini one cikaran sorunlu insanlardir.

SOKRATES yazdı:3- Zaman zaman devlet kendi gücünden bir güç olmak üzere bazı kişilere güç verir!

Anayasa yazdı:Hiçbir kurum kendisine diğer kuvvetlerin üzerinde bir güç vehmedemez... kaynağını Anayasa'dan almayan bir devlet yetkisi kullanamaz.

Sanirim senin demokrasi bilincin bu kanunsuzluklari kaniksamani sagliyor. Bizler yuksek kaliteli bir demokrasi istiyoruz, Bir Ataturkcu'nun bunlari kaniksamasi mumkun degildir. Ilerici genclik her zaman Anayasa'nin ve gercek demokrasinin savunucusudur. AKP fasizmini veya gladyo kanunsuzluklarinin her zaman karsisindayiz. Gladyo'yu aklamak ve gercek suclulari toplumun gozunden kacirmak amaciyla yapilan yaniltma operasyonlarini da yutmayacak kadar bilincliyiz.

SOKRATES yazdı:Kişi bunu şahsi ve ideolojik amaçları için kullanmışsa,1000 pkk'lı öldürse bile bu suçtur!

Kendi ideoliojik amaclari icin PKK'li oldurmek de ne demek? Bunu biraz acman gerekiyor. Ornegin; "Vatanin ve Milletin bolunmez butunlugu" ideolojisi dogrultusunda PKK'li eli silahli terorist gebertemez miyiz? Oncelikle bu dusunceyi aklimizdan cikarmali, sonra mi oldurmeliyiz? Nedir bu incilerin anlami?

SOKRATES yazdı:4- Artık ideoloji peşinde koşmayalım arkadaşlar. Vatanperver olalım,milliyetçi olalım, çalışalım.

Vatansever olmak icin, ulkenin altin yumurtlayan tavuk niteligindeki sanayi kuruluslarini ve kamu iktisadi tesebbuslerini uc kurusa peskes ceken AKP'ye yasal muhalefet yapmak gerekmiyor mu? Yoksa onu pohpohlamak mi gerekiyor? Milliyetci olmak, ezilen, soykirima ugrayan kardes Azerbaycan ve Kuzey Irak Turkmen halkinin yaninda olmayi mi gerektiriyor yoksa isgalci Ermeninin, Barzani'nin ve AKP'nin yaninda olmayi mi? Bu ne menem bir Milliyetciliktir? Yoksa ABD'nin onay verecegi turden bir sahte Milliyetcilikten mi dem vuruyorsun?
SOKRATES yazdı:70'Lİ yılların gençliği sağ sol diye bölünüp birbirlerini yediler,kanını içtiler.
Ne oldu?
Çocukları olarak bizler AÇ KALDIK! -Kastettiğim açlık içine her türlü açlığı alıyor-

Sanirim bu elestiriyi, iktidara geldiginden beri halki "turbanli-turbansiz", "Laik-antilaik", "Bizden-Onlardan", "Cemaatten-Cemaat disindan" seklinde bolenlere, "Halkin Ulku birligi icinde olmasi"ni amaclayan Tevhid-i Tedrisat'i ortadan kaldirip ulkede 2 cesit (dinsel ve laik) yaygin egitim tasarlayip uygulayanlara ve secimlerdeki malum haritanin ortaya cikmasini saglayanlara getirmen gerekiyor.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Ram » Çrş Nis 15, 2009 13:33

Cevap verilmeye değer türden yaz bari gözünü seveyim. Kelebeklik yapma artık.

"Kişi bunu şahsi ve ideolojik amaçları için kullanmışsa,1000 pkk'lı öldürse bile bu suçtur! Yani bazı iyi hareketleri kusurunu örtmez! "

Bak şimdi beyin sarsılması tehlikelidir. Meselâ bin pekakalı câni eşkıyayı öldürmek, bu memleketten temizlemek sana göre "bazı iyi hareketler" olarak yansıyor öyle mi¿? Tabiî, Yalanyolu ekranlarında "huzur bozucu" olarak tanımlanan pekakalılardan bahsediyorsun öyle ya, bir anda anımsıyamadım.

Sen bırak onu da, şu senin motorcudan hiç ses çıkmıyor son günlerde, ne iştir¿? O kadar Darwin, evrim-mevrim konuşuldu, piyasada göremedik zât-ı manken sevdalısını.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Nis 15, 2009 13:43

2- Asker bile olsa bu ülkede kanunlara saygılı davranmalı ve gerçekten AKP hain bir hükümet bile olsa millet iradesine saygı göstermelidir!

Kusura bakma arkadsim sen Milliyetci birisi olamassin.
Su yazdigin yazi senin kim oldugunu anlamamak icin salak olmak lazim.
Tipik bir Milliyetci gecinen ama kalbi akp denilen hain bir parti icin
carpan tarikatci bir anlayisa sahip kisisin.
Kalbini kirmak istemem, yaliniz hangi halk iradesi
satin alinan oylar ne zaman halk iradesi olmustur.
TÜRK MILLETI yoksulluk icindeyken kuru ekmege muhtacken
bazilari 60 milyon$'lik ucaklara binebiliyorsalar bun kisilerin
ne Müslümanlikla nede Türk'lükle ilgisi olamaz.
Halk iradesi ATATÜRK'den sonra olmamis
böyle gidersede olmayacakta.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen maydonos » Çrş Nis 15, 2009 14:55

Sokrates sen yoksa Nazli Ilicak olarak mi buradasin?Gercekten cok merak ettim.Dun HT de gunun nabzi programinda %99 senin gibi konustu. :kikirik: Iyi demogog olursun. Bu bir satasma degil!Gercek! Seninle 'cennete gidiyorum' desen gidilmez!
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen SOKRATES » Çrş Nis 15, 2009 16:34

Öncelikle Türkan hanımın söylediklerine tamamen katılmakla beraber, daha önce bu sitede defalarca AKP aleyhinde yazı ve paylaşımlarda bulunduktan sonra hala bana Akp'li demenizi ve öyle görmenizi üzüntüyle beraber esef'le karşıladım.
Bu Türkan hanımın yorumuna cevabımdı.

Sırasıyla gidersek Bezgin'ine şunu derim: O halde insanların aç kalmaması için çalışmalıyız!

GöktürkMehmet, yorumuna gelince;

1-Akp yolsuzluklarını dile getirmediğimi nerden biliyorsun? Gerçek hayatta sürekli bunları eşe dosta anlatıyorum. Gençleri milliyetçi olmaları yönünde teşvik ediyorum.Yeniçağ gazetesini sürekli takip etmelerini öneriyorum ve yapıyorlar da...

2-Akp'ye oy verenler bence de kuru kalabalıktır. Fakat bu sonuçta halk iradesine saygısızlık yapma hakkını bize vermez. Ozaman bize düşen halkı DOĞRU bir şekilde kutuplara çekmeden bilinçlendirmek ve onlara yeniden kaybettikleri milli ruhu aşılamaktır!

3- Zaman zaman devlet bazı kişilere yol verir, güç verir ve bütün bunlar stratejik çıkarlar ve hedefler doğrultusunda yapılır.
Anayasaya gelince, o sadece devletin gördüğümüz kısmının kurallarıdır yani bizim tabii olmak zorunda olduğumuz kurallar. Ama devletin derinliklerinde devletin gerçek anayasası geçerlidir. Örneğin Abdullah Çatlı reis Asala'yı kendi insiyatifini kullanarak çökertmemiştir.Bu görev pek tabiidir ki kendisine tevdi edilmiştir.
Siz sanıyor musunuz ki, devletin haberi olmadan bu ülkede bir popüler kişiye kurşun sıkılır?

4-Kişi, devletin kendisine verdiği bu gücü, dış istihbarat servislerinin emrine sunarsa,karşılığında şahsi menfaat elde ediyorsa, isterse pkk'yı kökünden temizlesin, bu gücü kendisine veren otoriteye asi olmuş demektir!

5- Belirttiğin milliyetçilik olsa olsa Fethullah milliyetçiliği olabilir ki benim onlarla asla bir alakam yoktur ve olamaz!
Akp'li de değilim. Daha önce de belirtiğim gibi kamu kurum ve kuruluşlarının satılıp devletin küçültülmesine karşıyım!
Yer altı ve yer üstü zenginliklerimizin talan edilmesine,peşkeş çekilmesine karşıyım.

En son yazdığın yoruma gelince şunu sana samimiyetle söyleyebilirim:
Ben her zaman her yerde cemaatlerin bu defosunu-yani bölücü yanlarını- yüzüne karşı söylüyorum ve onları kudurtuyorum!
Her ne kadar anlamazlıktan gelseler de benim haklı olduğumu düşündüklerini de biliyorum.
Aslında cemaatlere olan bağlılığın araştırılması lazım.
Bünyesinde barınan-dikkat edin barınan diyorum- çok kişi ya maddi menfaat için ordadır. Ya da dışarda kalmamak için. Yoksa tam anlamıyla hayır işi için orda değiller,ama büyük bir hipnoz altındalar. Bir kişi eğer dinini de tam anlamıyla bilmiyorsa gerçekleri ne kadar söylerseniz söyleyin, cehennem korkusu -sözlerle telkin edilen- bu korku doğruyu bildiği halde o kişinin yanlış hareketlerine devam etmesini sağlar.
Bununla beraber içlerinde gerçekten vixdan sahibi kimseler de vardır.
Bir de şu var: Bu ülkedeki her cemaat Fetullah cemaati gibi de değildir.
İçlerinde ulusalcı hatta ve hatta Atatürkçü denilebilecek cemaatler de vardır.
Görmesem bilmesem ben bunları yazmam arkadaşlar...

Fakat gerçek şu ki, çoğunluğu da bu ülkenin temel niteliklerine aykırı görüş ve düşüncelere de sahiptir.
Ama bu böyle diye her mütedeyyin insandan nem kapmak da bence paranoyaklıktır!

Ram, Senin yorumuna gelince;

Valla yazacak birşey de bulamıyorum.Her zaman ki gibi yine ateşli ve biraz da hakaretvari bir tarzla yazmışsın. Sanırım bu senin sitede admin ya da mod olmamdan ileri geliyor.Fakat ne olursan ol, şu bir gerçek ki kelebek lafını ben sana söylemiyorum, bu sözü sahibine iade ediyorum!

bozkurtlar diyari, Akp'li olduğumu nasıl da anladın?:) Bence burda harcanma, polis ol cinayet masasında çalış ve fail-i meçhul ya da meşhurları çöz.
Madem bu kadar zekisin :)

maydonos, Sana birşey itiraf edeyim mi dostum? :)
Cinsiyetimden memnunum.Her sabah kalkınca makyaj gibi bir derdim olmuyor :)
Ve son birşey daha;
Bahsettiğin karıyı günahım kadar sevmem!
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x