Atatürk bu ülkede ne sizin gibi din aleyhtarlığı yapmıştır ne de halkın herhangi bir inancına laf etmiştir!
Öyle olmasa idi benim başımda takke, Çetin Taş bey'in ayağında takunya,Türkan hanımın üzerinde de bir çarşaf olurdu!
Temizlik güzeldir!
Ayrıca Çetin Taş bey size özel olarak şunu söylüyorum:
O bahsettiğiniz kişiler devletin kendilerine verdikleri gücü kendilerininmiş gibi algılayıp, sözde terörle mücadele ediyor gibi görünüp, aslında gücünü kaybetmemek için, terörle devletine ihanet eden kişilerdir!
Öyle olmasa idi Doğu Perinçek'inizin,Yalçın Küçük'ünüzün APO ile fotoğraflarını nereye koyacağız peki?
Var mı milliyetçikte bebek katili Apo ile kolkola samimi pozlar çektirmek?
Düşünüyorum da bu vatana iyi ki BAŞBUĞ TÜRKEŞ gibi bir lider gelmiş de bize ülkücülüğü öğretmiş!
Ruhu şad olsun!
TSK'nin acizligine inanmiyorum. Ilker Basbug bu sabah darbe emri verirse, kim durdurabilir ki? Türkiye'de daha güçlü bir yapi yok. TSK'nin yönetim kadrosu bilerek susuyor.Çetin Taş yazdı:(...)
TSK'nin şu olan biten ile ilgili öyle senin sandığın gibi ayağına bağ olan sözde örgütten kurtulmaya çalıştığı falan yok.Aksine TSK etken değil edilgen konumda.Kendi orgeneraline,kendi subayına sahip çıkamayan bir konumda TSK.O kadar ki,tüm bu olan bitenin TSK'yi Türk Milleti'nin gözünde küçük düşürmek için yapılan,milletin verdiği saygınlığı kaybetmesi amaçlanan bir operasyon olduğunu bile anlayamıyor ve anlıyorsa bile bir şey yapamıyor.
SOKRATES yazdı:1- Suçlu varsa kim olursa olsun cezasını çeksin!
SOKRATES yazdı:2- Asker bile olsa bu ülkede kanunlara saygılı davranmalı ve gerçekten AKP hain bir hükümet bile olsa millet iradesine saygı göstermelidir!
SOKRATES yazdı:3- Zaman zaman devlet kendi gücünden bir güç olmak üzere bazı kişilere güç verir! Kişi bunu şahsi ve ideolojik amaçları için kullanmışsa,1000 pkk'lı öldürse bile bu suçtur! Yani bazı iyi hareketleri kusurunu örtmez!
SOKRATES yazdı:4- Artık ideoloji peşinde koşmayalım arkadaşlar. Vatanperver olalım,milliyetçi olalım, çalışalım.
SOKRATES yazdı:Arkadaşlar öncelikle sataşmalara cevap vermeyeceğimi belirteyim.
SOKRATES yazdı:Çocukları olarak bizler AÇ KALDIK! -Kastettiğim açlık içine her türlü açlığı alıyor-
SOKRATES yazdı:1- Suçlu varsa kim olursa olsun cezasını çeksin!
SOKRATES yazdı:2- Asker bile olsa bu ülkede kanunlara saygılı davranmalı ve gerçekten AKP hain bir hükümet bile olsa millet iradesine saygı göstermelidir!
SOKRATES yazdı:3- Zaman zaman devlet kendi gücünden bir güç olmak üzere bazı kişilere güç verir!
Anayasa yazdı:Hiçbir kurum kendisine diğer kuvvetlerin üzerinde bir güç vehmedemez... kaynağını Anayasa'dan almayan bir devlet yetkisi kullanamaz.
SOKRATES yazdı:Kişi bunu şahsi ve ideolojik amaçları için kullanmışsa,1000 pkk'lı öldürse bile bu suçtur!
SOKRATES yazdı:4- Artık ideoloji peşinde koşmayalım arkadaşlar. Vatanperver olalım,milliyetçi olalım, çalışalım.
SOKRATES yazdı:70'Lİ yılların gençliği sağ sol diye bölünüp birbirlerini yediler,kanını içtiler.
Ne oldu?
Çocukları olarak bizler AÇ KALDIK! -Kastettiğim açlık içine her türlü açlığı alıyor-
"Kişi bunu şahsi ve ideolojik amaçları için kullanmışsa,1000 pkk'lı öldürse bile bu suçtur! Yani bazı iyi hareketleri kusurunu örtmez! "
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk