GöktürkMehmet yazdı:Turk milletinin elindeki ulusal yayin yapan nadir kanallardan ART'ye, sadece bu olay yuzunden kufur edenleri kiniyorum. Bu insanlarin yaptiklari mucadeleyi gormuyor musunuz? Biraz insaf, biraz insanlik lutfen!
Bu ne simdi!
Yahu kardesim, Emin Colasan'i alip buyuk bir cesaret gosterenler de bu insanlar degil mi? Nedir derdiniz? Turkiye'de yasanan fasizmden haberiniz yok mu? Hala kendinizi Isvicre'de mi saniyorsunuz? Bu bir soguk ic savas halini aldi, ve bazi mevzilerde geri cekilmek bazen daha agir yenilgileri onlemek icin gereklidir. Saniyorum ilk mecliste siz olsaydiniz, 1 sene boyunca buyuk taarruz icin hazirlik yapan Ulu Onderimize de agziniza geleni soylerdiniz! Bir gonulden gecen var, bir de fiili durum vardir. Bunlar farkli farkli seylerdir, gerceklikle iliskisi kopuk insanlar misiniz anlamiyorum!
Yazik ya! Bugun ART'ye serefsiz diyen yarin herkese serefsiz der, kimse birlik olamaz bu memlekette o zaman! ART'ye gelene kadar bu lafi hakedecek 1000lerce yayin organi var! Insaf, insaf!

Sizin gibi Cölasani atsinlar ne olacak... "Adamlar mücadele ediyor" diyenler olmazdi.

sevdayelleri yazdı:Cölasani atamazsin... Atarsan Hürriyet gazetesi olursun... Bekir Coskunu birakirsin, back up olarak da Yilmaz Özdil'i alip yürürsün yolunda. Mücadelen icin cephaneligini veririsin, silahlar kalir yine... Bos kalir ama o silahlar. Bugün Cölasan... Sonra Cevizoglu, Yasar Hoca, Nihat Genc, Denktas vs... Sira gelir. Bekleyelim görelim... En kritik kale gitti. Diger kaleleri de tek tek verecegiz. Yaprak dökümü bir kere baslamis... Tabii ki ilk isim Cölasan olacakti. Oldu. ART de gitti elden. Atatürk, Büyük Taaruz degil bunlar. Saptirmayalim. O dedikleriniz farkli. Atatürk olsaydi bugün, AKP olmazdi. Sizin gibi Cölasani atsinlar ne olacak... "Adamlar mücadele ediyor" diyenler olmazdi. At, ama mücadele etsin. Iskembe-i kübradan atarsin o zaman yakinda. Atilmaz Cölasan, atarsan biter o "mücadele" dedigin... Digerlerinin de sesini elbet kisarsin, sonunda atarsin.... Yaziklar olsun.... Gitti elden ART de...

GöktürkMehmet Bey burda ben ART'ye şerefsiz demiyorum

GöktürkMehmet yazdı:Yaklasimlar arasindaki kucuk nuans farkliliklarini anla(ya)mayan insanlarla hicbir mucadele basarilamaz! Senin gibi kifayetsizler, onune gelene saldirmaktan baska ise yaramayan insanlar var olmazdi ATAM yasasaydi!

GöktürkMehmet yazdı:ART'ye serefsiz diyebilen vicdan yoksunu kisilere sesleniyorum, eger ART serefsiz ise, yani size gore oyleyse en azindan sizin bu kanali hic izlememeniz gerekirdi, eger boyle oldugunu dusune dusune bugune kadar ART'de yayinlanan programlari izlediyseniz siz de ayni sifata layiksiniz demektir.
Bu arada ART'nin yaptigini, cok buyuk bir yanlis olarak goren arkadaslara katiliyorum, ART derhal aciklama yapmalidir. Burada elestridigim kisiler, konuyu "ART serefsizdir" ekseninde tartisabilen sig kimselerdir. Bu kisilerin Mustafa'lari hapisteyken kendilerine bir de serefsiz nitelemesi yapilmasini benim vicdanim kaldiramamaktadir.

antalyalim yazdı:Balbay icerde iken, Cölasan'a "yayina devam" sözü verdikten sonra, hangi akla mantiga uygun bir sebeple izlenceyi yayindan kaldirabilirler? Öyle ki; Ankara Rüzgari, ART nin en degerli izlencesiydi.
Eger, ART sana kendileri hakkinda ki görüslere yorum yapma hakki verdiyse, buyur meydan senindir.

GöktürkMehmet yazdı:ADİ BIR YALANCI ilan ediyorum. Yeni mesleginde mutluluklar.

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk