Sevdayelleri ZIRVALAMIS!
Sizin gibi Cölasani atsinlar ne olacak... "Adamlar mücadele ediyor" diyenler olmazdi.
Nerede soylemisim "Colasan'i atsinlar ne olacak" diye?
Eger bulupda buraya yazdigim sayfanin linkini koymazsan adi bir yalancisin!
Ben ART'nin elestirilmesini sonuna kadar desteklerim, Colasan'in programinin kaldirilmasini da elestiriyorum, ancak sadece bu nedenden dolayi, F-tipi medyaya gosterdigimiz tepkinin aynisini "SEREFSIZ" ifadesini bu insanlara layik gorulmesini kabullenemiyorum!
Serefsiz kimdir biliyor musun? Bir insana soylemedigi sozleri isnat edendir!
Yaklasimlar arasindaki kucuk nuans farkliliklarini anla(ya)mayan insanlarla hicbir mucadele basarilamaz! Senin gibi kifayetsizler, onune gelene saldirmaktan baska ise yaramayan insanlar var olmazdi ATAM yasasaydi!
Cahilseniz, savundugunuz fikri de kotu temsil edersiniz, acin kitaplara bakin, elestirinin hakaret ile ve hatta kufur ile nasil farklilastigini ogrenin!
Ben ve memleketim ART denilen kanala cok sey borcluyuz, su gunlere kadar onlarin buyuk katkilari oldu dogru haberler alabilmemize, bu saatten sonra Mustafa Ozbek'lerini, Balbay'larini dusmana esir ettikten sonra yaptiklari bu yanlis hareketi elestiririm, ancak asla ve asla onlara kufur etmem, cahillere, korkaklara, kendileri bugune kadar vatan icin ne yaptiklari belli olmayan, sadece salyalar sacip saga sola saldiran sozde yurtseverlere de kufur ettirmem.
Gelelim bu konudaki fikrime, "evet kesinlikle bu program devam ettirilmeliydi!", ART cok buyuk bir hata yapmistir. Serefsizler kimlerdir? Bugune kadar ART'nin tam tersi cizgide yayin yapan F-tipi medyadir! ART ise hatalidir!