Medyada Faşizm Rüzgarı! Çölaşan'a Bir Darbe Daha!..

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Mar 21, 2009 9:38

Bu süre zarfında size önerim ULUSAL KANAL'da Pazar sabahı Oktay Sinanoğlu'nu izlemenizdir.Her Pazar sabahı,saat 11:15'te hem eğlenceli ve hem de ibret verici sohbetini izlemenizi öneririm.

Tartışma konusuna gelince...
Dediğim gibi normal şartlarda bu programın yayından kaldırılmasının-tabi eğer kaldırıldıysa-mantıklı bir izahı vardır,olması gerekir.
Kim bilir,belki de birileri kapalı kapılar ardında pazarlıklar yaptı,''filanca programı iptal edersen falanca kişiyi serbest bırakırız''gibilerinden.

Mantıklı mı bu söylediğim?
Hayır.

Ama burası Türkiye ve burada böyle bir şey olur mu?
Olur.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen sevdayelleri » Cmt Mar 21, 2009 10:13

GöktürkMehmet yazdı:Turk milletinin elindeki ulusal yayin yapan nadir kanallardan ART'ye, sadece bu olay yuzunden kufur edenleri kiniyorum. Bu insanlarin yaptiklari mucadeleyi gormuyor musunuz? Biraz insaf, biraz insanlik lutfen!
Bu ne simdi!

Yahu kardesim, Emin Colasan'i alip buyuk bir cesaret gosterenler de bu insanlar degil mi? Nedir derdiniz? Turkiye'de yasanan fasizmden haberiniz yok mu? Hala kendinizi Isvicre'de mi saniyorsunuz? Bu bir soguk ic savas halini aldi, ve bazi mevzilerde geri cekilmek bazen daha agir yenilgileri onlemek icin gereklidir. Saniyorum ilk mecliste siz olsaydiniz, 1 sene boyunca buyuk taarruz icin hazirlik yapan Ulu Onderimize de agziniza geleni soylerdiniz! Bir gonulden gecen var, bir de fiili durum vardir. Bunlar farkli farkli seylerdir, gerceklikle iliskisi kopuk insanlar misiniz anlamiyorum!

Yazik ya! Bugun ART'ye serefsiz diyen yarin herkese serefsiz der, kimse birlik olamaz bu memlekette o zaman! ART'ye gelene kadar bu lafi hakedecek 1000lerce yayin organi var! Insaf, insaf!

Cölasani atamazsin... Atarsan Hürriyet gazetesi olursun... Bekir Coskunu birakirsin, back up olarak da Yilmaz Özdil'i alip yürürsün yolunda. Mücadelen icin cephaneligini veririsin, silahlar kalir yine... Bos kalir ama o silahlar. Bugün Cölasan... Sonra Cevizoglu, Yasar Hoca, Nihat Genc, Denktas vs... Sira gelir. Bekleyelim görelim... En kritik kale gitti. Diger kaleleri de tek tek verecegiz. Yaprak dökümü bir kere baslamis... Tabii ki ilk isim Cölasan olacakti. Oldu. ART de gitti elden. Atatürk, Büyük Taaruz degil bunlar. Saptirmayalim. O dedikleriniz farkli. Atatürk olsaydi bugün, AKP olmazdi. Sizin gibi Cölasani atsinlar ne olacak... "Adamlar mücadele ediyor" diyenler olmazdi. At, ama mücadele etsin. Iskembe-i kübradan atarsin o zaman yakinda. Atilmaz Cölasan, atarsan biter o "mücadele" dedigin... Digerlerinin de sesini elbet kisarsin, sonunda atarsin.... Yaziklar olsun.... Gitti elden ART de...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletiler: 100

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 21, 2009 10:36

Sevdayelleri ZIRVALAMIS!
Sizin gibi Cölasani atsinlar ne olacak... "Adamlar mücadele ediyor" diyenler olmazdi.

Nerede soylemisim "Colasan'i atsinlar ne olacak" diye?

Eger bulupda buraya yazdigim sayfanin linkini koymazsan adi bir yalancisin!

Ben ART'nin elestirilmesini sonuna kadar desteklerim, Colasan'in programinin kaldirilmasini da elestiriyorum, ancak sadece bu nedenden dolayi, F-tipi medyaya gosterdigimiz tepkinin aynisini "SEREFSIZ" ifadesini bu insanlara layik gorulmesini kabullenemiyorum!

Serefsiz kimdir biliyor musun? Bir insana soylemedigi sozleri isnat edendir!

Yaklasimlar arasindaki kucuk nuans farkliliklarini anla(ya)mayan insanlarla hicbir mucadele basarilamaz! Senin gibi kifayetsizler, onune gelene saldirmaktan baska ise yaramayan insanlar var olmazdi ATAM yasasaydi!

Cahilseniz, savundugunuz fikri de kotu temsil edersiniz, acin kitaplara bakin, elestirinin hakaret ile ve hatta kufur ile nasil farklilastigini ogrenin!

Ben ve memleketim ART denilen kanala cok sey borcluyuz, su gunlere kadar onlarin buyuk katkilari oldu dogru haberler alabilmemize, bu saatten sonra Mustafa Ozbek'lerini, Balbay'larini dusmana esir ettikten sonra yaptiklari bu yanlis hareketi elestiririm, ancak asla ve asla onlara kufur etmem, cahillere, korkaklara, kendileri bugune kadar vatan icin ne yaptiklari belli olmayan, sadece salyalar sacip saga sola saldiran sozde yurtseverlere de kufur ettirmem.

Gelelim bu konudaki fikrime, "evet kesinlikle bu program devam ettirilmeliydi!", ART cok buyuk bir hata yapmistir. Serefsizler kimlerdir? Bugune kadar ART'nin tam tersi cizgide yayin yapan F-tipi medyadir! ART ise hatalidir!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen eros714 » Cmt Mar 21, 2009 12:21

sevdayelleri yazdı:Cölasani atamazsin... Atarsan Hürriyet gazetesi olursun... Bekir Coskunu birakirsin, back up olarak da Yilmaz Özdil'i alip yürürsün yolunda. Mücadelen icin cephaneligini veririsin, silahlar kalir yine... Bos kalir ama o silahlar. Bugün Cölasan... Sonra Cevizoglu, Yasar Hoca, Nihat Genc, Denktas vs... Sira gelir. Bekleyelim görelim... En kritik kale gitti. Diger kaleleri de tek tek verecegiz. Yaprak dökümü bir kere baslamis... Tabii ki ilk isim Cölasan olacakti. Oldu. ART de gitti elden. Atatürk, Büyük Taaruz degil bunlar. Saptirmayalim. O dedikleriniz farkli. Atatürk olsaydi bugün, AKP olmazdi. Sizin gibi Cölasani atsinlar ne olacak... "Adamlar mücadele ediyor" diyenler olmazdi. At, ama mücadele etsin. Iskembe-i kübradan atarsin o zaman yakinda. Atilmaz Cölasan, atarsan biter o "mücadele" dedigin... Digerlerinin de sesini elbet kisarsin, sonunda atarsin.... Yaziklar olsun.... Gitti elden ART de...

Birader sana tamamen katılıyorum. Türkiye de 1 tane Emin Çölaşan var. Onun yaptığı gazeteciliğin benzerini yapan adam yok Türkiyede. Onun söylediklerini herkes kolay kolay söyleyemez. Art, Çölaşan'ı susturduysa çözülme başlamış demektir.
Ayrıca Mustafa Balbay içerdeyken, onun programını bitirmek, bence şerefsizliktir. Siz ne derseniz deyin.
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 21, 2009 12:57

ART'ye serefsiz diyebilen vicdan yoksunu kisilere sesleniyorum, eger ART serefsiz ise, yani size gore oyleyse en azindan sizin bu kanali hic izlememeniz gerekirdi, eger boyle oldugunu dusune dusune bugune kadar ART'de yayinlanan programlari izlediyseniz siz de ayni sifata layiksiniz demektir.

Bu arada ART'nin yaptigini, cok buyuk bir yanlis olarak goren arkadaslara katiliyorum, ART derhal aciklama yapmalidir. Burada elestridigim kisiler, konuyu "ART serefsizdir" ekseninde tartisabilen sig kimselerdir. Bu kisilerin Mustafa'lari hapisteyken kendilerine bir de serefsiz nitelemesi yapilmasini benim vicdanim kaldiramamaktadir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen eros714 » Cmt Mar 21, 2009 13:24

GöktürkMehmet Bey burda ben ART'ye şerefsiz demiyorum. Mustafa Balbay tutklanmışken onun programının kaldırılmasına şerefsizlik diyorum. Ben Ankara Rüzgarı programının kaldırılmasına karşıyım.

Ayrıca buradan bana hakaret ediyorsunuz. Forum kuralları galiba size işlemiyor.
"11. Başka bir site katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı veya bir kurumu küçültücü veya hakaret edici yazılar yazılamaz."
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 21, 2009 14:19

GöktürkMehmet Bey burda ben ART'ye şerefsiz demiyorum

O halde size karsi bir soz soyledigimi iddia edemezsiniz. O sozumu ustunuze alinmaniza da gerek kalmaz.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

iki yüzlü AKP

İletigönderen alamancı » Cmt Mar 21, 2009 14:41

sözde askere darbelere falan güç kullanildigi, demokratik olmadigi için karsidirlar. kendileri napiyor? kendi sivil darbeleri için polis dahil devletin bütün olanaklarini seferber ediyorlar. çete gibi her yerde kadrolasmislar. protesto yaparak demokratik tepkilerini koyan vatandaslari hatta çocuklari bile devletin polisine dövdürüyorlar. F tipi beyni yikanmis elemanlari orayada sokarak polisi de kirletmisler zaten. AKP kendi feto ve CIA ortakli karsidevrimci sivil darbesini devletin polisini kullanarak gerçeklestiriyor. Vahsi ve gözüdoymaz bir halleri var her yöntem onlara göre mübah. bazi düzenbaz paragöz savcilari da satin almislar. fetonun derslerini iyi çalismislar.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen sevdayelleri » Cmt Mar 21, 2009 15:15

GöktürkMehmet yazdı:
Yaklasimlar arasindaki kucuk nuans farkliliklarini anla(ya)mayan insanlarla hicbir mucadele basarilamaz! Senin gibi kifayetsizler, onune gelene saldirmaktan baska ise yaramayan insanlar var olmazdi ATAM yasasaydi!

"Nüans"--> Kücük Fark demek.
"Fark"--> Fark demek.

"nüans farkliliklari" seklinde bir kelime ise degerli türkcemizde mevcut degildir... Dikkatli olalim Türkcemizi kullanirken... Cahil olmayalim...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 21, 2009 18:19

Bravo sevdayelleri, Nuans kelimesini kullanmak da zaten Turkceyi iyi kullanmaktir, eminim sen transistor sozcugunu, ki Turkcemizdeki en eski sozcuklerden biridir, cok harika kullaniyorsundur.

Konumuzla alakasi olmayan biryere cekmissin, cunku konunun ozu seni ne hallere dusuruyor! Ne kadar acikli bir durumdasin anlatamam. Yukarida soyledigim alintiyi yapamadigin, bana atfettigin "Cölasani atsinlar ne olacak" seklinde oldugunu iddia ettigin cumlelerimi bulup cikaramadigin ve linki de burada suratima carpamadigin icin seni, yukarida da belirttigim gibi ADİ BIR YALANCI ilan ediyorum. Yeni mesleginde mutluluklar.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen antalyalim » Cmt Mar 21, 2009 18:32

GöktürkMehmet yazdı:ART'ye serefsiz diyebilen vicdan yoksunu kisilere sesleniyorum, eger ART serefsiz ise, yani size gore oyleyse en azindan sizin bu kanali hic izlememeniz gerekirdi, eger boyle oldugunu dusune dusune bugune kadar ART'de yayinlanan programlari izlediyseniz siz de ayni sifata layiksiniz demektir.

Bu arada ART'nin yaptigini, cok buyuk bir yanlis olarak goren arkadaslara katiliyorum, ART derhal aciklama yapmalidir. Burada elestridigim kisiler, konuyu "ART serefsizdir" ekseninde tartisabilen sig kimselerdir. Bu kisilerin Mustafa'lari hapisteyken kendilerine bir de serefsiz nitelemesi yapilmasini benim vicdanim kaldiramamaktadir.

GöktürkMehmet, Herkes saygiyla, severek izledi ART'yi ve bu güne kadar ART ye serefsiz diyen de olmadi..
ART'nin Balbay gibi Cölasan gibi, iki mükemmel insana yaptiklari sence serefsizlik degilmidir? Burada tartisilan konu bu. Seninde, bu forumda yazan kimseye serefsiz demeye hakkin yok.
Ama bugüne kadar iyi olan bir kanalin bundan sonrada iyi olacagini iddia edemeyiz. Bircok Vatansever buraya görüslerini paylasabilmek icin üye oldu.
ART bizim icin bir "Vatan sevme degeri" degildir. ART de yayin yapan gercek Aydinlar ve ART yi gercekten anlayabilen insanlar ise bizim icin Vatanseverdir ve Milli Mücadele'de omuz omuza durabilecegimiz insanlardir.

Balbay icerde iken, Cölasan'a "yayina devam" sözü verdikten sonra, hangi akla mantiga uygun bir sebeple izlenceyi yayindan kaldirabilirler? Öyle ki; Ankara Rüzgari, ART nin en degerli izlencesiydi.
Eger, ART sana kendileri hakkinda ki görüslere yorum yapma hakki verdiyse, buyur meydan senindir.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Mar 21, 2009 18:36

Neler oluyor burada?

Sorunlarimizi hallettik, birbirimize hakeret etmek mi eksik kaldi. Ayni gaye icin cirpinan insanlariz, lütfen saygiyi elden birakmayin! Ayiptir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Cmt Mar 21, 2009 18:47

Bugunler de herkes boyle tansiyon yuksek gercekten.Daha sakin olmaya calismakta yarar var.Onlar agresif zaten bizler sakin ve derinden gitmeli gerktiginde de tepkimizi koymaliyiz ama sevyeyi bozmadan.Bence Ozbek'in ozgurlugune karsilik bu yayinin kaldirilmasi istenmis olabilir.Hatta daha neler istenmis olabilir bilemeyiz.Ulkemiz Islamofasizme teslim ediliyor.Dolayisi ile sakin ama geregi yapilmali idi ama yurtsever gorunen partiler bu donemde isbirligine gitmediler.Ben beklerdimki mhp ve chp akp ye karsi birlessin ama yapmadilar yalnizca adlari vatansever.Cok yazik oluyor cok.Medyada boyle birlesip bir anda harekete gecip orgutlu bir sekilde karsi+yandas medyaya baski olusturmalilardi.Ulke cikarlari icin bir araya gelecek bir ust kurul olusturulamamis.Cok yazik cook. :!:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 21, 2009 18:59

antalyalim yazdı:Balbay icerde iken, Cölasan'a "yayina devam" sözü verdikten sonra, hangi akla mantiga uygun bir sebeple izlenceyi yayindan kaldirabilirler? Öyle ki; Ankara Rüzgari, ART nin en degerli izlencesiydi.
Eger, ART sana kendileri hakkinda ki görüslere yorum yapma hakki verdiyse, buyur meydan senindir.

Antalyalim arkadasim,

Oncelikle sizi benim mesajlarimin tamamini okumaya davet etmek istiyorum. Bana ART hakkindaki goruslere yorum yapma hakki da verilmedi. Beni burada yorum yapmaya iten tek konu vicdanimdir.

Ornegin sokakta bir genc adamin linc edilisine sahit oldunuz, sebepte henuz icyuzu bilinmeyen bir soylenti olsun. Vicdaniniz linc eden kalabaligi "olayin aslini ogrenelim" seklinde uyarmanizi mi emreder yoksa lince katilmayi mi?

Eger linc edilen genci kurtarmaya calisirsaniz, bu sizin genc tarafindan gorevlendirildiginiz anlamina gelmez degil mi?

Benim ART'yi kimler yonetiyor konusunda bile hicbir fikrim yoktur. Mustafa Ozbek'in yardim ettigi konusunda bir izlenimim var o kadar. Yani babamin oglu degiller. Ama bu kadar hizmet etmis bir kanalin bu gune kadar allanip pullandiktan sonra, bugun "serefsiz" ithamiyla karsi karsiya kalmasi bende vicdani bir tepki yaratti. Bu konuda beni suclamayiniz, haksizliga razi olamiyorum.

Aylarca calistigi kuruma serefsiz denmesini Mustafa Balbay onaylar mi sizce?

Ben asla konunun ozunde sizden farkli dusunmuyorum, ben tepkinizin cok agir ve acimasiz oldugunu dusunuyorum. ART kesinlikle yanlis yapmistir

Agir ve orantisiz tepkiniz bende kendiliginden bir karsi tepki yaratti, olay bundan ibarettir.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen sevdayelleri » Cmt Mar 21, 2009 19:21

GöktürkMehmet yazdı:ADİ BIR YALANCI ilan ediyorum. Yeni mesleginde mutluluklar.

Aslinda bu cevabi da yazmayacaktim. Ancak kacti olmasin diye son kez yaziyorum. Sana bundan sonra kesinlikle cevap vermeyecegim. Hakaretlerine devam edersen bunu artik forum yetkilileri degerlendirsinler.

Tayyip agziyla sahsima yönelttigin igrenc hakaretler ve demokratik bir tartisma niteliginden tamamen yoksun sekilde yürüttügün tarz ile ben seni muhatap olarak kabul etmiyorum.

Dogru düzgün bir bicimde, insan gibi, elestirisel olarak hakaret mertebesine eristirmeden yazsaydin, ben de sana gereken tüm aciklamalari yapacaktim. Normal sekilde tartisirdik, görüsleri paylasirdik...

Seviyemi muhafaza etme yolunu sectim.
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x