Medyada Faşizm Rüzgarı! Çölaşan'a Bir Darbe Daha!..

Genel & Güncel Konular

Medyada Faşizm Rüzgarı! Çölaşan'a Bir Darbe Daha!..

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Mar 20, 2009 13:24

MEDYA MEDYA OLALI BÖYLE FAŞİZM GÖRMEDİ !.. ÇÖLAŞAN'A BİR DARBE DAHA!..

Ankara Rüzgarı programı yayından kaldırıldı.

ART TV'de, Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan gazeteci Mustafa Balbay ile birlikte, 4,5 yıldır program yapan gazeteci Emin Çölaşan'a da Sansür geldi.

Pazar günleri saat 11.00'de yayınlanan Ankara Rüzgarı adlı program tamamen yayından kaldırıldı. Çölaşan, Balbayın tutuklanmasının ardından programa CHP Manisa milletvekili Şahin Mengü ile devam etme konusunda Kanal yöneticileri ile anlaşmıştı, ancak yönetim, ilki 22 Mart Pazar günü ekrana gelecek olan programı, tamamen yayından kaldırdı.

Emin Çölaşan ile Mustafa Balbay 2004 Aralık ayından bu yana her Pazar günü, Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbeke ait olan Avrasya TV'de (ART) gündemi değerlendiren 1,5 saatlik bir program yapıyordu. Özbek'in tutuklanmasından sonra da program devam etti. ART'nin en çok izlenen programı olan Ankara Rüzgarına, Balbay'ın tutuklanması üzerine geçen Pazar günü ara verildi. Ekrana 1,5 saat süreyle "Sesimizi duyan yok mu? Mustafa Balbay tutuklandı" yazısı geldi.

ŞAHİN MENGÜ KATILACAKTI

GAZETEPORT'un edindiği bilgiye göre, bu aradan sonra, kanalın patronları arasında yer alan Özbek'in oğlu Ahmet Özbek ve yönetici Lale Şıvgın, Çölaşan ile bir araya gelerek programa nasıl devam edileceğini tartıştı. Sonuçta Balbay tahliye edilene kadar Çölaşan'ın gündemi CHP Manisa milletvekili Şahin Mengü ile devam etmesi kararlaştırıldı. Mengü de kendisine yapılan bu teklifi kabul etti. ART, programla ilgili "Çölaşan sürpriz bir konukla geliyor. Ankara Rüzgarı devam ediyor" biçiminde reklam kuşakları da hazırladı.

NE OLDU ANLAMADIM

Emin Çölaşan ve Şahin Mengü, 22 Mart Pazar günü yayınlanacak ilk programa hazırlanırken, kanal yöneticisi Lale Şıvgın, programdan vazgeçildiğini ve tamamen yayından kaldırıldığını reklamların da yayınlanmayacağını Çölaşan'a bildirdi.

Çölaşan'ın bu gelişme karşısında, "Bu yanlış bir karar. ART'nin en çok izlenen programını yayından kaldırdılar. Mustafa Balbay tahliye oluncaya kadar, programa bir politikacı ile devam kararı aldık. Özellikle bir başka gazeteci istemedik. Bu Balbay'a da haksızlık olurdu. Sayın Mengü ile geçici bir süre için devam edecektik. Kanal yönetimi de başlangıçta çok olumlu davrandı. Reklamlar bile hazırdı. Sonra ne oldu anlamadım." dediği öğrenildi.

Kaynak

Avrasya TV İletişim
BÜYÜK AVRASYA HABER AJANSI
Avrasya TV

ADRES
Akdeniz cd. No: 29 Anıttepe / ANKARA

TELEFON
0312 231 21 00
0312 231 30 14

FAX
0312 231 00 68

EMAIL
haber@avrasya.tv
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Mar 20, 2009 13:32

Bunun hesabini bir gün soracagiz
soros ve serefsiz caren fog cocuklarindan.
Akp denilen hain parti yala iyice yalayin conilerin kicini
Iyi yaliyana madalyayi takiyorlar.
Saddama taktiklari gibi.

Derhal Art avrasya Tv. E-mail yaziyorum, bu programi simdi zamani degil kaldirmanin.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen maydonos » Cum Mar 20, 2009 13:47

Eger durum bu ise demek oluyor ki gelecekten hicbir sey beklememek gerekiyor.Buna secimlerde dahil.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen kush » Cum Mar 20, 2009 14:39

Eger haber gercekleri yansitiyorsa ART TV ye yapilan tüm baskilarin sonuc verdiginin bir göstergesi dir bu. Bakalim biz bu baskilara daha ne kadar kader ve kismet deyip boyun egecegiz. Vatanimiz ayaklarimimizin altindan cekilirken önde gidenlerimizi sahipsiz birakirken daha neyin olmasini bekliyoruz? Harekete gecmek icin illede de kendimizin becerilmesi mi gerekiyor? Bunu mu bekliyoruz? Eger beklenti bu ise sunu bilmeliyiz. Is buraya kadar varirsa biz becerilirken de kimseye sesimizi duyuramayacagiz kesindir. Umarim bu is Savaş SÜZAL bugünkü yazisindaki su sonc gibi olmaz."Demek ki son Türk devletinin sonu da böyle olacakmış. Kader, ne söyleyebiliriz?"

KAYNAK:
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_hab ... ityaz=7672
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen antalyalim » Cum Mar 20, 2009 16:59

Bu serefsizlikler gururuma dokunmaya basladi. Konusan iki adam kalmisti, biri Balbay; iceri aldilar cikti yetmedi bi daha aldilar.Ama sucsuz oldugu yine anlasilacak ve tekrar birakilacak
Digeri Emin baba; onu da Aydin Dogan susturamadi ama ART susturdu.
Ne diyim artik, utaniyorum; bütün bu yapilanlari ellerim bagli izlemek zorunda oldugum icin utaniyorum.

Az önce bir haber okudum;G.Antep de bi kac tane esrarkes yakalanmis ve onlari görüntüleyen gazetecilere tepkileri ;

netgazete.com/4 ay izlenen mahalleye Özel Harekât'lı esrar baskını
20 Mart 2009 Cuma 12:15///HABİP DEMİRCİ

"Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartılan şahıslar kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tehditler savurarak görüntü almalarını engellemeye çalıştı. Şahıslardan biri basın mensuplarına tepki göstererek, "Adam mı öldürdük çekiyorsunuz? Gidin Ergenekoncuları çekin. Paşalar yatıyor" demesi dikkat çekti. "

Olaya bakar misiniz? Iddia Makami'nin istedikleri oldu. Esrarkes bile o beyniyle bu yorumu yapiyorsa, Ergenekon Yalani'na adi karisan hickimse adini temize cikartamaz...
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen sevdayelleri » Cum Mar 20, 2009 18:47

antalyalim yazdı:Bu serefsizlikler gururuma dokunmaya basladi. Konusan iki adam kalmisti, biri Balbay; iceri aldilar cikti yetmedi bi daha aldilar.Ama sucsuz oldugu yine anlasilacak ve tekrar birakilacak
Digeri Emin baba; onu da Aydin Dogan susturamadi ama ART susturdu.
Ne diyim artik, utaniyorum; bütün bu yapilanlari ellerim bagli izlemek zorunda oldugum icin utaniyorum.

Aynen katiliyorum kardesim... Yaziklar olsun...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletiler: 100

İletigönderen Çetin Taş » Cum Mar 20, 2009 20:11

Bence bu olay bu haberde yazıldığı gibi olmamalı.Bence mantıklı bir açıklama olmalı.Halen gerek ANA HABER BÜLTENİ'nde olsun ve gerekse başka tartışma programlarında olsun FAŞİST HÜKÜMETE karşı ULUSAL KANAL'dan sonra en sert tepkiyi veren ART'nin haberde yazıldığı şekilde bir yayından kaldırma eylemi olduğuna inanamıyorum.
Tekrar söylüyorum,bence mantıklı bir açıklaması olmalı.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen yigitler » Cum Mar 20, 2009 21:15

Cok uzuldum bu karara. Artik Pazar sabahlarim zebil oldu, artik muhtesem ikiliyi bir daha ekranlarimizda goremeyecegiz. Ankara Ruzgari bence ARTnin en iyi programiydi, niye bu karari verdiler? Ama gun gelecek bu AKP fasistlerden bunun hesapini soracagiz! Insallah Emin abi ya Kanal Biz, Kanal B ya da Ulusal Kanalda program yapar. Emin abi korkma, yikilma, hepimiz arkandayiz! Buna sebeb olan fasist hukumet, Nihat Genc'in dedigi gibi "B.k cuvallarinda, b.k kuyularinda bogulup gidecekler. Sayin Balbay da insallah yakinda ozgurlugune kavusur.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen eros714 » Cmt Mar 21, 2009 1:02

Art nin Çölaşan'ı susturduğuna inanamıyorum. Daha 2 hafta önce "Sesimizi duyan var mı? Balbay tutuklandı" diye ekranı karartılar şimdi Emin Çölaşan'a program yaptırmıyorlar. Emin Çölaşan'ı kovarak, büyük şerefsizlik yapmış oldular. Emin Çölaşan'ı artık tamamen susturmuş oldular. Gazetede yazmıyor Tv programı yok. Bu faşizmdir, FAŞİZM...
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen İrade-i Milliye » Cmt Mar 21, 2009 1:08

Kaldırılması elbette yanlış olmuş, ama Cumhuriyet karşıtları bu yayını zaten çok fazla izleyemiyor. ART kablolu TV'de yok bir kere. İzleyenler de hep Cumhuriyetine sahip çıkanlar.

Halkımızın koyun olduğundan şüphem kalmadı artık. :x
Kullanıcı küçük betizi
İrade-i Milliye
Üye
Üye

İletiler: 85

İletigönderen kaye » Cmt Mar 21, 2009 1:37

Çetin Taş yazdı:Bence bu olay bu haberde yazıldığı gibi olmamalı.Bence mantıklı bir açıklama olmalı.Halen gerek ANA HABER BÜLTENİ'nde olsun ve gerekse başka tartışma programlarında olsun FAŞİST HÜKÜMETE karşı ULUSAL KANAL'dan sonra en sert tepkiyi veren ART'nin haberde yazıldığı şekilde bir yayından kaldırma eylemi olduğuna inanamıyorum.
Tekrar söylüyorum,bence mantıklı bir açıklaması olmalı.

Çetin, umarım senin dediğin gibidir, bir açıklaması vardır, fakat şunu da hatırlayalım: Türk Kahvesi'ni de ART yayından kaldırmıştı!! Mantıklı bir açıklama yaptılar mı bilemiyorum...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Urumchi » Cmt Mar 21, 2009 2:10

ART , Kanalturk'un basina geleni gordu ve vites kuculttu . Emin Colasan onemli bir kale ama ART'yi hepten feda etmektense Colasan'a biraz ara verdirmek daha dogru olur kanimca ..

Emin Colasan icin en dogru yol , Yenicag'da yazmasidir. Hem gazetenin tiraji artar, hemde rahatca fikirlerini soyleyebilecegi ozgur bir platform bulur ...Sanirim Sayin Colasan Yenicag'da yazmak isterse kimse ona hayir demez ayni seyi Nihat Genc icinde soyleyebiliriz ..

Ayrica, Colasan'in Yenicag'da yazmasi , Kemalist ve Ulkucu yakinlasmasina buyuk katki saglar . Aslinda Yenicag bence
bu anlamda en uygun gazete hem kemalist hemde ulkuculeri catisi altinda toplayan yegane gazete ...

Su an , hukumet Kemalistler ve uluslacilara yuklenmis durumda ergenekon dumeni ile Ulusalci yazarlar ulkucu platformlarda cok daha rahat hareket edebilirler . Ayrica , ulkuculerinde bu catismaya filen girmesi , bence AKP'de ciddi catlaklar olusturur . AKP'nin onemli bir secmen tabanida eski ulkuculerden olusuyor . O yuzden ulkuculere karsi kemalistlere olduklari gibi rahat hareket edemezler , ederlerse ulkuculerde ayni sekilde karsilik verir. Ayrica cepheyi bolmek AKP'nin isine gelmez bu vesile ile Colasan ve benzeri yazarlar daha ozgur olabilirler ...
Ama bilmedikleri bir şey var! Güneşin neden bu kadar parlak olduğunu hâlâ bilemiyor bilim adamları! Rüzgarın meteorolojinin konusu olduğunu sanıyor bu adamlar, rüzgarın Tanrı'nın soluğu nefesi olduğunu unutmuş, bu adamlar! O kaskatı, sert, çelik silahlarıyla, hala iyilikten, adaletten bahseden Allah'ın çocuklarını ve Allah'ı öldürmeye yemin etmişler! Yer, gök, doğu, batı, uygarlıkları, bilim adamları... Görecekler, ilahiler mi deliyor bu gök kubbeleri, atom bombaları mı?
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

İletigönderen Ram » Cmt Mar 21, 2009 3:13

Emin ÇÖLAŞAN'ın kitap tanıtımları hâlâ ART'de dönmektedir. İşin aslını öğrenmeden "ART susturdu" demek yanlış olur.

kaye, Türk Kahvesi'ne dava açılmıştı Kıbrıs'ta, bu sebeple izlenceyi kaldırmışlar. Dava geçen ay sonuçlandı: http://www.guncelmeydan.com/forum/kibri ... 19231.html
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen sevdayelleri » Cmt Mar 21, 2009 6:40

Ram yazdı:Emin ÇÖLAŞAN'ın kitap tanıtımları hâlâ ART'de dönmektedir. İşin aslını öğrenmeden "ART susturdu" demek yanlış olur.

Sayin Ram, umuyorum senin belirttigin sekilde olur... Umuyorum ki bu haber dogru cikmaz... Söyleyecek kelime bulamiyorum...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletiler: 100

İletigönderen İlteriş » Cmt Mar 21, 2009 8:41

Turk milletinin elindeki ulusal yayin yapan nadir kanallardan ART'ye, sadece bu olay yuzunden kufur edenleri kiniyorum. Bu insanlarin yaptiklari mucadeleyi gormuyor musunuz? Biraz insaf, biraz insanlik lutfen!
Bu ne simdi!
Emin Çölaşan'ı kovarak, büyük şerefsizlik yapmış oldular.

Yahu kardesim, Emin Colasan'i alip buyuk bir cesaret gosterenler de bu insanlar degil mi? Nedir derdiniz? Turkiye'de yasanan fasizmden haberiniz yok mu? Hala kendinizi Isvicre'de mi saniyorsunuz? Bu bir soguk ic savas halini aldi, ve bazi mevzilerde geri cekilmek bazen daha agir yenilgileri onlemek icin gereklidir. Saniyorum ilk mecliste siz olsaydiniz, 1 sene boyunca buyuk taarruz icin hazirlik yapan Ulu Onderimize de agziniza geleni soylerdiniz! Bir gonulden gecen var, bir de fiili durum vardir. Bunlar farkli farkli seylerdir, gerceklikle iliskisi kopuk insanlar misiniz anlamiyorum!

Yazik ya! Bugun ART'ye serefsiz diyen yarin herkese serefsiz der, kimse birlik olamaz bu memlekette o zaman! ART'ye gelene kadar bu lafi hakedecek 1000lerce yayin organi var! Insaf, insaf!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x