sevdayelleri yazdı:GöktürkMehmet yazdı:ADİ BIR YALANCI ilan ediyorum. Yeni mesleginde mutluluklar.
Aslinda bu cevabi da yazmayacaktim. Ancak kacti olmasin diye son kez yaziyorum. Sana bundan sonra kesinlikle cevap vermeyecegim. Hakaretlerine devam edersen bunu artik forum yetkilileri degerlendirsinler.
Tayyip agziyla sahsima yönelttigin igrenc hakaretler ve demokratik bir tartisma niteliginden tamamen yoksun sekilde yürüttügün tarz ile ben seni muhatap olarak kabul etmiyorum.
Dogru düzgün bir bicimde, insan gibi, elestirisel olarak hakaret mertebesine eristirmeden yazsaydin, ben de sana gereken tüm aciklamalari yapacaktim. Normal sekilde tartisirdik, görüsleri paylasirdik...
Seviyemi muhafaza etme yolunu sectim.
antalyalim yazdı:GöktürkMehmet arkadasim,
Linc etme konusunda ne yapardim bilmiyorum. Zira, linc edilenin suclulugunu anlayana kadar onun dayak yemesini izlemek "olaya seyirci kalmak" olurdu. bkz:Ergenekon yalani
Ancak seninde yazdigin gibi, direk onu kollamaya ve korumaya calismakta, ona yardim ve yatakliga girerdi.
Yani iki ucu kaka bi degnek olurdu.

Türk-Kan yazdı:1) ART serefsiz degildir! Ampûl seviyesine düsmeyelim. Bu lafi ART'ye edebilmek icin en az ART kadar mücadele etmek gerekir. Evinde klavye basinda ne kadar kolay degil mi? Bakalim ART'den ne gibi bir aciklama gelecek, bekleyelim. Tansiyonlari düsürün biraz. Henüz Emin Cölasan'dan da bir aciklama yok. Sebeplerini bir ögrenelim. ART'nin su an iki Mustafa'si tutuklu. Sizler ise sicak evlerinizde oturuyorsunuz!
2) "Yanlis anlamisim o zaman kardesim" demek yerine tartismayi tirmandirmanin ne anlami vardir?
3) "Lütfen yazdiklarimi tekrar gözden gecirin" demek yerine tartismayi tirmandirmanin ne anlami vardir?
Kendimize güldürmeyelim. Böyle mi saf tutacagiz Milli Mücadele'de?
Birbirinizden özür dilemenizi bekliyorum.

Türk-Kan yazdı:1) ART serefsiz degildir! Ampûl seviyesine düsmeyelim. Bu lafi ART'ye edebilmek icin en az ART kadar mücadele etmek gerekir. Evinde klavye basinda ne kadar kolay degil mi? Bakalim ART'den ne gibi bir aciklama gelecek, bekleyelim. Tansiyonlari düsürün biraz. Henüz Emin Cölasan'dan da bir aciklama yok. Sebeplerini bir ögrenelim. ART'nin su an iki Mustafa'si tutuklu. Sizler ise sicak evlerinizde oturuyorsunuz!
2) "Yanlis anlamisim o zaman kardesim" demek yerine tartismayi tirmandirmanin ne anlami vardir?
3) "Lütfen yazdiklarimi tekrar gözden gecirin" demek yerine tartismayi tirmandirmanin ne anlami vardir?
Kendimize güldürmeyelim. Böyle mi saf tutacagiz Milli Mücadele'de?
Birbirinizden özür dilemenizi bekliyorum.
seklindeki sozleri soylememistim. Kendisi de bu sozumun kaynagini gosteremedi. Aksine, "ART buyuk bir hata yapmistir ve aciklama yapmalidir", seklindeki goruslerimi ifade etmistim. ART'ye gosterilen "serefsiz" tepkisi, bana bugune kadar bu kanalin toplumu aydinlatmak icin yaptigi herseyi gozardi etmek gibi geldigi icin, vicdanima dokundu ve orantisiz bir tepki gibi geldi. Arkadasi bana yalan yanlis, soylemedigim, yazmadigim sozler atfetmeye ittigim icin ve kendisine, ortaya cikan bu duruma uygun cevaplar da olsa, kendi uslubuma da yakismayacak olcude sert yanitlar verdigim icin, boylelikle ortamdaki gerginligi, hakkimi savunmak icin de olsa, artirdigim icin bu tatsiz tartismalari okumak durumunda kalan diger site uyelerinden ozur dilerim."Cölasani atsinlar ne olacak"

eros714 yazdı:Tartışmayı seviyesiz hale getiren, şahıslara yönelik hakaret eden GöktürkMehmet isimli kullanıcıdır.
eros714 yazdı:Burada hiç kimse "ART şerefsizdir" demedi.
eros714 yazdı:Emin Çölaşan'ı kovarak, büyük şerefsizlik yapmış oldular.

Çetin Taş yazdı:Şunun şurasında bir avuç kişiyiz arkadaşlar.
Enerjimizi tasarruflu kullanmalıyız.Ottan ve boktan nedenlerle birbirimizi kırmamalıyız.

Çetin Taş yazdı:Kardeşlerim,arkadaşlarım,vatandaşlarım...

sevdayelleri yazdı:Yanlis anlamisim, ben de özür dilerim. Öyle birsey dememissin. Ben bir anlik heyecanla o metnin genelinden bu sonuca varmistim, tekrar okudum, haklisin.

« Çetin Taş » yazmış:Kardeşlerim,arkadaşlarım,vatandaşlarım...
Cetin, bir sonraki genel secimlerde adayligini koy, sirf sana oy verebilmek icin ucaga atlayip gelmezsem namerdim

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk