sevdayelleri yazdı:GöktürkMehmet yazdı:ADİ BIR YALANCI ilan ediyorum. Yeni mesleginde mutluluklar.
Aslinda bu cevabi da yazmayacaktim. Ancak kacti olmasin diye son kez yaziyorum. Sana bundan sonra kesinlikle cevap vermeyecegim. Hakaretlerine devam edersen bunu artik forum yetkilileri degerlendirsinler.
Tayyip agziyla sahsima yönelttigin igrenc hakaretler ve demokratik bir tartisma niteliginden tamamen yoksun sekilde yürüttügün tarz ile ben seni muhatap olarak kabul etmiyorum.
Dogru düzgün bir bicimde, insan gibi, elestirisel olarak hakaret mertebesine eristirmeden yazsaydin, ben de sana gereken tüm aciklamalari yapacaktim. Normal sekilde tartisirdik, görüsleri paylasirdik...
Seviyemi muhafaza etme yolunu sectim.
Herhalde adi bir yalanci olarak bulundugun seviyeden daha asagisina inemezsin. Bizim oralarda esege esek derler, peki ya sizin memlekette esek yok mu?
Yalanci olmadigini ispat etseydin belki biraz seviye atlayabilirdin ancak sen bunu yapamadin cunku oylesin, olay bu kadar basittir.
Bana bir sozu isnat etmissin, bu bir yalandir, bu tartismasiz bir iftiradir. Daha sonra sana, "o sozu nerede yazdigimi bul, linkini paylas" demisim getirmemissin. Yani yalanci oldugunu belgelemisim. Daha hangi yuzle cikip cevap yaziyorsun, belli ki konunun cevresinden dolanarak attigin iftirayi unutturmaya calisiyorsun ve butun yuzsuzlugunle hala saldiriyorsun. Iftira atilan her insan ne yaparsa onu yapiyorum, size bir hakaret etmedim, size sadece apacik gercekleri gosteren bir ayna tuttum, yalan soyleyenin yalanci oldugunu da biliyoruz, hal boyleyken gercekten de daha fazla tartismaya gerek yoktur, yalanci yalanciligi ile mutludur ve hala attigi iftiranin belgesini getirememistir. Ve ben de herhalde bir yalancinin seviyesine inecek degilim, seviyende mutluluklar.
antalyalim yazdı:GöktürkMehmet arkadasim,
Linc etme konusunda ne yapardim bilmiyorum. Zira, linc edilenin suclulugunu anlayana kadar onun dayak yemesini izlemek "olaya seyirci kalmak" olurdu. bkz:Ergenekon yalani
Ancak seninde yazdigin gibi, direk onu kollamaya ve korumaya calismakta, ona yardim ve yatakliga girerdi.
Yani iki ucu kaka bi degnek olurdu.
Hayir, linc edilmekte olan bir insani koruyup kollamaya calismak sucluya yardim ve yataklik degildir. Aksine hukukun ve yasalarin egemen oldugu bir duzende "linc bir ceza degil suctur" ve bu lince katilanlar sucludurlar.
Boyle bir durumda supheli adil yargilanma icin kolluk kuvvetlerine teslim edilmelidir. Bizim ornegimizde de suphelinin adil yargilanmasinin karsiligi "Ilgili kuruma elestiri sinirlari icinde tepki gostermek ve aciklama beklemektir"